OhCerita

Aku Dan Ex Ku

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Permulaan………. Nie Consider Citer Lama…. Kalau boleh aku tak mau ingat lagi citer nie… Bukan apa takut si dia yang membaca terasa lak… Nie kisah aku ngan ex aku bila mula-mula start buat projek… Yer lar mula-mula belajar… So belum advance lagi…. Aku ngan dia nie kenal masa time tuisyen kat KL dulu, tingkatan 5 lar katakan… Dia nie Amoi yang tak macam amoi. Maksud aku dia nie tak nampak macam cina.. Mata tak ler sepet, tapi bulat macam buah limau… Badan pun kecik jer.. ada ler dalam 32-25-32 dan tinggi 154cm. Tetek pun Cup A jer…. kecik kan. Aku tau pun sebab dia sendiri yang bagi tau…. Dia nie sekolah kat sekolah semua pompuan.. Lain ler aku sekolah campur… So nak jumpa (dating) time tuisyen jer lar….. Aku kira bernasib baik sebab dapat ex aku nie sebab ada jugak 2-3 orang yang nak cucuk line termasuk ler sorang member baik aku berbangsa india. Member siap hantar kad cinta kat dia.. Aku tau sebab dia yang tunjuk kat aku… Aku tak kisah sebab aku couple ngan dia pun declare senyap-senyap. Tak mau kecoh-kecoh especially member sekolah aku visit lucahmelayu.club . Ok cukup ler intro dia… Aku start buat projek ngan ex aku nie bila habis tuisyen lar…. Mula-mula setakat pegang tangan pastue start ler peluk pinggang sambil gosok menggosok… Satu aku suka kat dia nie… dia tak kisah bila aku start meraba. Had pinggang jer pun… Tak pernah nak menolak atau membangkang.. Dia biar jer apa yang aku buat kat dia… Port selalu aku buat projek… Jen…Jen..Jeng…Kat tangga kecemasan tempat kitorang tuisyen… selamba tok nenek jer.. Lama-lama boring lak asyik benda yang sama jer kitorang buat… Aku mula berani-beranikan diri start cium pipi dia, dahi dia, dagu dia and then last-last terus ker mulut dia… Aku tau dia nie berhenti makan B**i start couple ngan aku…. Senang dia cakap nanti nak buat sup lidah nanti… Masing-masing takder pengalaman… so air liur pun berterabur tepi pipi dan dagu…. Nak buat macam mana… Time tue CD blue pun bukan ada macam sekarang…Berlambak…Dulu kalau ada VCR tape blue pun dah kira hebat….. So hari-hari seterusnya lepas tuisyen jer aku mula ler lepak kat port biasa.. Semakin lama dah start advance jugak kitorang punya projek… Dia nie suka pakai baju kurung bila pie sekolah.. So bila lepak ngan aku, dia buka button kat baju dia tue… So nampak ler sikit-2 suit dalaman dia… Yeler pakai stifflest (Baju Kecik Yg Cover Bra) Betul ker ejaan aku tue… So aku pun dok usha-2 kat tempat tue…Dier tersengeh jer bila aku pandang kat situe…. Ada sekali tue aku suruh dia jangan pakai stifflest tue… dia cakap malu…sebab tetek dia kecik jer…aku tak kisah pun…. Tapi next week nyer memang betul-2 dia tak pakai pun menatang tue… Yang aku nak tergelak…. dia datang tuisyen pakai sweater panas-2 buta sebab nak cover baju kurung dia…. Tapi tak kisah ler…… So bila ex aku dah tak pakai menatang tue…Apa lagi mencangak ler adik aku 90 darjah… Senak adik aku dalam seluar tue… Masuk jer kat port tue…Aku pun senyum kat dia…sambil dok merenung bra dia yang color pink cream tue….Nampak ler sebab baju kurung putih kan… So aku pun start ler cium mulut buat sup lidah… Sambil tue ligat kepala otak aku nak mengerjakan tetek dia nie yang kecik nie… Dengan menggigil aku cakap kat dia…. ‘W.S’ saya nak tengok (.)(.) awak boleh tak?’…. Malu-2 lak dia dia jawab.. ‘Tak nak ler….. Nanti orang nampak ler’…. Ok lar… aku pun tak nak paksa dia…Last-2 aku cakap nak selak kolar baju dia jer… Dia pun admit… aku pun terus selak sikit….nampak daging sikit jer… Dia lak malu-2 kucing tersenyum…. So Citer aku habis kat situe… Yang aku frust satu jer….. aku tak ramas jer (.)(.) dia…… Kalau aku mintak tue sure dia kasi jer….. Aktiviti aku terberhenti sekejap bila peperiksaan SPM start ler……. Suam……. Then habis jer SPM.. Aku ajak dia pie ZOO Negara….. Heheee… Aku ingat saja nak lepak…Mana tau aku leh buat projek kat situe lak….. So kat saner dia pakai Skirt Jeans ngan T’shirt putih jer…. Bila masuk jer kat kawasan Akuarium tue… selamba jer aku peluk dia sambil cium mulut…. Tangan aku lak dok meramas bontot dia kejap kiri kejap kanan…Pie hari biasa…Mana ada orang ramai kat situe.. Sambil tue aku try ramas (.)(.) tapi dia menepis lak…. Aku try jugak sekali lagi…Dia marah kat aku…Dia cakap kang orang nampak… Sure kena tangkap…Hehe Aku gelak jer…… Pastue kitorang sambung jalan-2 kat situe…Tiba-2 hujan lebat pulak….. Aku ngan dia pun lepak bawah tempat rehat…. Hari dah nak gelap dah nie… aku rasa dah pukul 5.30 petang….Sure pintu masuk dah nak tutup…. Tapi hujan semakin lebat…. Aku tarik dia duduk atas riba aku….Selamba jer aku cium mulut ngan dia…. Ex aku dah macam stim jer…aku try raba (.)(.) dia… Melawan jugak..tapi takder lar kuat dia menepis… Aku lak apa lagi dengan penuh semangat terus buat love bite bawah leher dia sambil tangan aku meramas (.)(.) ex aku nie…. Aku ingat nak try masuk dalam baju dia… tapi pikir kat tempat awam nie… Tak jadi ler pulak… Kang naya kena belasah ngan Pak Guard… Ada kat 15 minit jugak aku dok melumat bibir ngan lidah dia nie… Tangan lak jangan cakap ler…Kalau susu lembu aku perah…Mau 10 liter jugak aku dapat kot…..Tiba-2 dia bangun macam nak lari.. aku tarik dia… sambil peluk dia dari belakang terus meramas (.)(.) dia… Dia pun mengeluarkan bunyi Eshhhhhh….. sambil aku buat lagi love bite kat leher dia…Sambil tue aku merapatkan adik aku yang sedia keras nie kat bontot dia sambil menggosok sedap….Ikut kan hati kau mau jer aku selak Jeans Skirt dia dan gosok adik aku kat bontot dia…Ish kang ada kena charge merogol lak………. Bila hujan berhenti jer….kitorang pun berhenti beromen then dia pun menolak aku dan terus duduk kat kerusi tempat rehat….Dia menjeling kat aku….sambil dia cakap kat aku ‘Jahat’ sambil tersenyum…. Aku tengok habis baju dia kesan ramasan aku….. Leher lak jangan cakap ler…penuh love bite aku….. Seluar aku dah memang basah…Jeans aku memang nampak lembab gila….. Dia betulkan rambut dia dan baju sekali….Aku try jugak selak Jeans Skirt dia…dia menepis…Dia cakap atas pinggang jer…. Aku pun pujuk dia nak tengok pantie dia… Terus dia cakap… ‘Karang I jerit kang!’… Terus aku diam seribu bahasa….Aisey…Naya kang dia jerit…… So kitorang pun balik lepas tue…Sepanjang perjalanan…. dia senyap jer…… Panas………….. So citer aku tak habis kat sinie….. Bila dia start belajar kat Kolej Swasta area KL nie… Aku lak buat kejer part time kat sebuah Hotel 4 Bintang area KL jugak…. So aktiviti aku ngan dia semakin daring gila…. So bila dia takder kelas…. Aku pun malas nak kejer… So kitorang lepak kat Shopping Complex lar….. Dulu kalau siapa tau… Kat Sungai Wang ada 3 Panggung Wayang (Pawagam)… Dua kat tingkat 2, Satu kat tingkat 4 kot… Yang sekarang ada IT World….. Kalau korang nak tau… Dulu situ salah satu tempat paling clear nak buat projek……Kawasan cina beb… So selalu ler jugak aku tengok wayang sambil buat wayang kat situe…Aku selalu tengok wayang kat atas tue..Walaupun tempat kecik…tapi line clear…. Couple lain langsung tak ambik port sebab diorang pun sama cam kitorang gak…Buat Wayang!… So mula-2 aku try gak masuk dalam baju dia sebab nak try ramas (.)(.) dia…. Dia malu-2 sambil menepis manja…..Hari tue dia pakai baju T’Shirt besar…. So aku masukkan tangan aku kat lengan baju dia… Sajer try…dia senyap jer…sambil mendesah…..Makin lama aku terus park tangan aku kat atas bra dia…. dan meramas perlahan-2…. Mata still maintain kat depan…. tapi kaki dia aku perasan tak duduk diam…. So aper lagi…aku pun meramas kuat (.)(.) dia walaupun dilapisi bra…. Rasa macam susah jer…terus aku kuar kan tangan aku dan terus menyeluk dari bawah T’Shirt dia… Tiada halangan langsung…..Aku pandang mata dia…Kuyu gila….Sah tengah stim tahap melampau…. Aku panggil nama dia perlahan-2 kat telinga dia… Dia hanya merengek manja….. Dia pandang jer muka aku…terus cium mulut ler……Kali nie aksi dia tak macam selalu….. Selalu aku yang rakus…Kali nie terbalik lak…Dia tarik kepala aku tak nak lepas dah… sambil mencium sambil meramas (.)(.) dia….. Dia lak secara terus-terusan menyedut lidah aku……. Macam nie mau putus lidah aku…..kejap kiri..kejap kanan (.)(.) dia aku kerjakan….. Ada satu ketika aku cakap kat dia… Nak bukak bra dia…. Dia cakap selak jer dari depan…. Aku pun malas cakap banyak sambil menolak bra dia ke atas…. sambil meramas…..nasi lemak 50sen tue… Aku beromen tak lama pasal citer dah habis… Cepat-2 dia membetulkan bra dia dan tak lupa juga rambut nyer sekali….. Aku tengok dia termengah-2 sambil muka nyer yang comot dek kerana air liur aku penuh disana sini……Kami keluar sambil dia tersenyum meleret apabila tengok seluar aku basah…. Dalam hati.. aku bercakap…nanti ko….aku kerjakan ko lagi teruk lepas nie…Heheee… Semakin Panas…. Kegilaan kami berasmara di dalam Pawagam semakin menjadi-2… Pantang dia free jer dari kelas….Cakap kat mana sajer Pawagam yang tak pergi…. REX di KL… dekat ngan Petaling Street… Federal, Cineplex di Sungai Wang… habis jadi port kitorang nak beromen…..Pernah satu hari tue aku beli tiket wayang secara berturut…. Kul 2.00 dan 4.10 petang semata beromen punya pasal….Kat maner? Cineplex Sungai Wang….. Memang gila time tue….. Bila start jer citer kat wayang tue… apa lagi…dengan didahului mukadimah sup lidah…. (.)(.) dia terus aku ramas….Mana leh tahan kalau ramas dari luar… Aku ngan tak di ajar jer terus selak bra dia ke atas…..Tapi aku perasan satu… time operasi aku kat nasi lemak dia nie…. Puting dia cam takder ler….Aku belek-2 ngan teliti….Lorr… Puting tenggelam rupanyer…..Heheee…Tapi takper lar….Barang free… Siapa kisah… Tiba-2 datang idea ak

Posts