OhCerita

Aku Dan Kawan Sekolah

Waktu aku tingkatan 3 dan begitu gak dengan kawan aku…ok aku letak namanya F.kami kawan since tingkatan 1 cume tak rapat sampai la masuk Tingkatan 3…biasa la hard study kadang² lepas habis sesi persekolahan ada stay kat sekolah buat studu group sebab PMR,kan waktu http://tuh.so/ masing² nak dapat result ohsem…
Aku dan F ni n lelain sama gaks buat study group bincng itu ini math kertas kerja n macam² lagi la..setiap hr kami semua buat study group kalau sabtu n ahad biasa kami buat di luar or perpustaakaan tp x kadang² x buat waktu sabtu ahad restkan minda…
Aku waktu tuh aku konpius akan status aku sebb aku suka tgk perempuan dan juga suka tgk lelaki…tp bila aku tgk perempuan aku teransang gak tapi kalu aku tengok lelaki aku hati lain macam…hahaha
One day kita sekolah cam biasa habis sesi persekolahan kita semua siapkan pape yg patut untuk study group.Aku dan F tunggu team lain tempat biasa kali ni kami belajar dekat kelas Aku dan F sebb kami kalau study group suka bertukar² tempat…Dalam tengah study bla bla bla…Aku duduk berhadapan dengan si F jd kali tuh aku kena buat perbentangan jd kena la berdiri… Waktu tengah berdiri tuh semua pandang aku cara aku buat pembentangan…kebetulan masa aku diri aku perasan F ni pandang lain dia pandang bulges aku sebb aku punya sorok macam mana bulges tuh tetap timbul puas cover dengan baju tetap nampak x taw la kalau team lain perasan je tidak hahaha…
Habis pembentang aku duduk dan kita discuss bla bla bla dalam discuss F ni tetiba meraba menggunakan kakinya dekat bulges aku…aku tersentak memula aku cam nak marah la kan tp sebb dia kawan sekelas aku diam kan aje…masa dia gesel kakinya tuh aku dan teransang aku diam kan aje…stim gaks la sebb batang aku sensitif x leh disentuh,sentuh sikit habis naik mencanak haha
Kebetulan habis study group lambt dalam kol 4 or 5 camtuh br habis…so masing² packing la buku nak balik…so yg lain da keluar dr kelas tinggal aku dan dia.aku memula x syak apa² tetiba F bersuara… “Besar eh kaunya,***?” aku jawab la “biasalah baka baik, tuh besar.” sebb aku memula itu sekadar borak kosong.aku g ke meja aku ambil buku lain yg tggal bawah meja,tiba² dia g kat pintu kelas dia tgk luar sunyi ke apa then dia kunci pintu…aku taw dia nak apa tp biarkan la dia bersuara,dia datang kat aku dan dia raba badan aku dari belakang aku waktu tuh tengh duduk…aku diamkan aje la dia buat apa kemudian dia raba batang aku dipicit²nya diramas².batang dari tidor terus mencanak naik stim dia bukak zip seluar sekolah aku tuh dan dia ramas btang aku yg tengah stim dalam spenda tuh.
Dia mengadap aku kami duduk bertentangan mata…aku x tahan lagi…aku peluk dia cium mulut dia,bibirnya yg tebal tu.aku sedut sambil cium…mainkan lidahnya dengan lidah aku.aku peluk dengan erat cium lehernya..masing² bau lelaki jd teransang dua² aku cium lehernya berkali aku nak buat love bites tp dia x bagi aku mengalah..kemudian dia pegang batang aku dia lancapkan perlahan-lahan dan dia cakap batang aku besar tebal dan berurat jd dia geram…dia bongkok dan hisap batang aku semahu²nya sampai ke anak tekak…aku ni jenis kalau da kulom aku henjutkan gaks…memula slow slow lama² aku fuck dalam mulutnya dia cam da biasa x ada masalah jd aku fuck sepuas² dalam mulutnya…berpeluh juga la kami main dalam kelas tuh sebb x nak kantoi so cover line…da puas dia hisap dia bangun kami cium lagi aku cakap dengan dia aku nak fuck dia boleh…waktu dia aku ingat dia x bagi rupanya dia bagi..aku tonggengkannya dan waktu la dia org pertama aku fuck…dia kata sakit sakit sakit tapi dalam masa dia kata sedap…
Si F ni badannya x ada gempal or kurus sedang² aku plaks berisi sedikit jd kami bergumpal…aku fuck dia atas meja sekolah,kemudian aku duduk dia duduk atas aku,aku buat keje aku sebgai top…memang basah habis kita berdua waktu tuh…
Kemudian aku da nak pancut dia minta pancut kt muka dia…apa lagi memang aku pancut kat muka dia…
Sejak hr tuh kami berkali² main…kadang² di tempat lain.kadang² g tingkat paling atas sekolah tuh kami main di hujung kelas jauh dr tangga…kadang dalam toilet kiranya tempat sekolah tuh memang tempat port kita main.dia x lepas aku sejak tuh.sehingga la tingkatan 4 kami still buat keje tuh tp jarang sebb ramai gaks yg balik lambat…sehingga la spm kami semua bawa haluan masing²..
Dalam facebook kami still contact,dia ada pm aku tnya khabar bagai…aku cam biasa…setiap kali dia pm dia mesti cakap dia xkan lupakan time time dulu waktu kita main…sebb bg dia seronok habis sampai ke hr ni dia msih ada try² akan tuh tp ku da duk kl dia dok melaka agk susah nak jumpa kadang² aku blik melaka dia oustation kadang² aku outstation dia pm…
Aku harap dia sehat la selalu

Posts