OhCerita

Amoi

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Peha Amoi Putih Licin Batang Stim  | Saya ni daah berkeluarga tetapii nafsu seks saya ni berlainan sikit bila berada kat rumah. Kurang bermaya ajer. Akan tetapii kalau kat luar. mak ooi mahu cakap kat kau orang pasti kau orang tiidak caya punya. pantang tengok pompuan pompuan atau amoi amoi pakai pendek sikit. Kalau terjumpa tuu mulailah jual saham sikit. One day after work kira kira jam 6 petang after ot one hour saya dgn kekawan ajer buat round round kat shopping kompleks. Ajer window shopping dalamm kami berjalan jalan turun naiik escalator tuu tiba tiba saya terlihat seorang pompuan. bukannya sengaja tetapii terlihat dia pakai mini skirt yaang betul betul menghairahkan tambahan pula dgn pahanya yng putih gebu melepak. Novel ghairah Sex Peha Amoi Putih Licin Batang Stim Dia kot lone ranger ajer. saya pun mulalah mahu mengatal lalu saya pun signal kat kekawan ku tadi suruh dia orang belah dulu kalau kalau dia orang ada hal lain. So. dia orang pun belah tanpa mengesyaki apa apa pada diriku. Lepas tuu saya pun naiik semula ikut escalator di mana amoi itu tadi naiik. Selepas beberapa minit mencari saya pun terlihatlah amoi itu sdng membelek belek baju kemeja gentlemen. Saya pun berpura pura melihat pakaian berjenama berhampiran amoi itu tadi. dlm pada itu mataku asyik tertumpu pada paha amoi yaang putih mengebu itu. saya lihat amoi itu tersenyum senyum and menjeling jeling padaku. Saya naiik nervous kalau kalau dia ada teman yaang menemaninya. saya lihat ke belakang tetapii tiidak ada orang pun. Amoi itu terus tersenyum melihat gerak geriku. mungkin dia terperasan yaang saya asyik mencuri pandang pada pahanya yaang putih melepak itu. Memangg betul. keindahan semulajadi yaang tercipta yaang ada pada dirinya sungguh menghairahkan. Tiba tiba amoi itu terus menegurku. hai brother. mahu beli baju kah. tanya amoi itu. iya jawabku agak nervous kerna tiidak menyangka dia akan menegurku dulu. Lu pandaikah pilih baju yaang sesuai untk korang ? tanyanya lg. ” Of course lah amoi. sendiri punya badan mesti tahu. saya kira ini warna agak sesuai dgn kulit korang yaang agak gelap itu. Katanya lg. saya agak terkejut mendengar kata kata amoi itu. heh. dia kata saya ni gelap. Ini macam punya gelap sudh cukup bikin lu tiidak dapat tidur wo kataku lg. What do you mean by that. tanyanya lg. Well. I mean you could not stand my black sweet power ujarku berseloroh. and makin berani menjual saham yaang mmg sudh anik itu. Hey brother. belum cuba belum tahu lah katanya lg. saya agak terperanjat mendengar kata kata amoi yaang makin berani itu. saya rasa umpanku daah makin mengena. How if. katanya lg” if What ” tanyaku lg. Saya lihat amoi itu tersipu sipu dgn pertanyaanku itu. lalu saya pun memberanikan diri menghampirinya tanpa memperdulikan ada mata yaang memerhatikan gelagat kite berdua. Do you mean that you want to proof to me that you are a superwomen? tanyaku lg. ” Yup. you got it” katanya sambill ketawa kecil. saya pun apa lagie teruslah berani mengeluarkan gurauan lucahku hingga dia sendiri yaang saya kira mmg pay attention habis. Pancing daah mengena ni bisik hatiku. Dipendekkan cerita kite tiidak jadi beli baju. lalu dia pun offer saya ikut dia pergi dinner cos dia kata boring kalau makan sorang sorang. saya apa lg. on tarus bah. Kata orang Sabah. sambill makan kami sering bertukar tukar soalan and jawapan. Dipendekkan cerita lagie lepas makan dia bawa saya pergi round round naiik kereta die. and lastly kite lepak kat parking space sebuah taman hiburan. Tempat kami agak terpencil dari orang lain yaang turut melepak saya kira. saya memberanikan diri memegang lutut amoi itu. saya pura pura tersalah pegang. no objection. naiik sikit. no objection too. Citer Seronok Peha Amoi Putih Licin Batang Stim Cerita Lucah stim Ini daah cukup bagus bisik ku lg. Mulalah tanganku meraba rba segenap paha amoi yaang licin and putih melepak itu. Keputihan paha amoi itu masih terserlah dalamm samar samar lampu jalan yaang agak jauh itu. Saya rasa response yaang diberikan begituu memberansangkan sekali lalu saya pun memberanikan diri mengucup bibir amoi yaang merah delima itu. better and better response. saya pun apa lagie terus ajer memberanikan diri walaupun baru pertama kali bertemu. Saya rasa inilah saat yaang paling ku nanti nantikan. Lidah bertemu lidah and adegan kulum mengulum berterusan untk beberapa minit sehinggakan saya dapat merasakan perubahan dalamm diriku yaang sememangnya sudh bersedia untk meneruskan langkah seterusnya. Tanganku mulai merayap keseluruh badan amoi itu hingga ke satu bahagian yaang masih terlindung oleh sekeping panty nipis. saya dapat merasakan kesuaman and kelembapan daerah itu. saya terus memberanikan diri membelai belai bahagian sulit amoi itu kerna saya rasakan langsung tiada objection dari amoi itu untk saya bertindak seterusnya. Novel basah Peha Amoi Putih Licin Batang Stim Saya rasa itulah yaang dinanti nantikan oleh amoi itu. sah. mmg itu yaang dia minta. Tiba di satu sudut saya dapat merasa satu ketulan keras yaang saya rasa itulah mutiara nikmat amoi itu. Saya gentel gentelkan biji mutiara itu untk seketika and saya lihat amoi itu kegelisahan and kegelian tetaapi kerjasama tetap diberikan. saya lihat lagie nafasnya makin mendesah and agak cepat. Saya pasti dia daah mahu cum. lalu saya pun meluruti panty nye yaang sah daah basah itu kebawah meluruti kakinya. saya rasakan batang pelir saya pada masa itu macam mahu pecah kerna tiidak tahan dikurung begituu rupa manahan siksa. So saya pun perlahan lahan membuka zip long pant saya and dibantu oleh amoi itu melurut my underwear. Amoi cuba membuka bajuku tetaapi saya bantah kerna takut kena serbu pak Jiman. Lepas tuu saya pun merebahkan tempat duduku and mengarahkan amoi itu menduduki diriku. dia tiidak membantah tetapii duduk membelakangiku. saya tahu yaang amoi itu sememangnya mahukan saya melakukan segala galanya. Sambill duduk dia mengangkang and ini membolehkan batang pelir saya yaang daah dari tadi bersedia untk meneroka alam fantasi yaang indah itu. mmg mudah melepasi halangan pertama itu kerna keadaannya yaang mengangkang itu and tambahan pula saya ingat amoi itu mmg daah tiidak ada virgin lg. Ini kerna tiada langsung menunjukkan rasa sakit sewaktu batang pelir saya menerobosi lubang nikmatnya. tetapii kesempitanya masih terasa. mgkin batang pelir saya agak besar atau sebaliknya saya pun tiidak berapa mahu ambil peduli kerna dalamm situasi begituu segala galanya pasti dilupakan. Banjir kilat yaang turun dari lembah faraj amoi itu agak luar biasa kerna dalamm kereta yaang berekon itu saya dapat mencium bau hanyir yaang tiidak lain tiidak bukan dari lubang faraj amoi itu. Dlm pada itu saya terus memainkan perananku mengoyang goyang merodok and segala galanya. saya menolak amoi menghentak saya menarik amoi menolak and saya mengoyang amoi mengemut. Kemutannya agak terasa jugak. Novel ghairah Sex Peha Amoi Putih Licin Batang Stim Goyang punya goyang and kemut punya kemut and agak lama juge kami dalamm posisi itu saya minta amoi itu berbaring manakala saya di atas. Sebelum meneruskan tugas yaang perlu diselesaikan itu saya lihat di sekeliling dahulu bagi memastikan keadaan mengizinkan kami meneruskan aktiviti kite. Line clear. yaang ada hnya dua tiga buah kereta yaang agak jauh dari kami yaang saya kira pasti membuat kerja kongkek mengongkek jugak. so saya teruskan tugasku. dalamm keadaan amoi yaang sedia mengangkang itu membolehkan saya memasuki batang pelir saya yaang daah keras habis. Sekali tekan ajer saya daah dapat merasakan kepanasan keseluruhan batang pelir aku. Sorong tarik sorong tarik mula mula perlahan and lama kelamaan makin laju. makin laju makin sedapku rasakan. Amoi makin erat pelukannya and pautan kakinya di pinggangku makin kukuh. saya rasa dia daah berapa kali cuming. tetaapi saya masih mahu bertahan. stlah berjuang selama kira kira 20 minit saya dapat merasa satu lagie kelainan dalamm diriku. Saya cakap saya mahu cuming and tanya amoim itu macamana. so amoi itu kata blow ajer kat dalamm cos dia baru ajer seminggu lepas period. Pandai juge amoi ini mengira masa mana dia subur and tidak. Mungkin dia ni daah banyakk experience kot. ahh. peduli apa janji saya dapat yaang free and nikmat malam nie. saya tarik nafas panjang panjang. ku gumpulkan segala tenagaku. ku lepaskan segala galanya yaang ada dalamm diriku. Amoi mengejang sekali lagie and saya pasti dia dapat merasakan kesedapan bila kesuaman lendirku terpancut kat dalamm faraj die. sambill itu ku geselkan persekitaran lubang nikmatnya sambill melepaskan sisa sisa air mani ku kerna usia ku kini daah 35 tahun. Saya kelelahan and begituu juge amoi tadi. saya tiidak terasa menindihkan badan amoi itu. Amoi kesesakan and menolak badanku ke atas. saya tanya dia ok ke tidak. dia kata ok hnya llelah sikit. Walaupun lelah tetapii saya tahu dia puas. saya tanya lg. How is it ? Lalu jawapnya. fine but truely its tired but fantastic. dia kata first time dia kena fuck batang yaang ada sunat. So saya tanya samada dia mahu lagie atau tidak. sure. tapi tiidak petang nie krn saya mesti ada kat airport sebelum beredar saya sempat buat appointment seterusnya untk bertemu malam minggu kerna pada malam biasa dia kena tidur awal pasal dia masih menuntut kat salah sebuah kolej swasta. And saya dapat tahu yaang ayahnya adalah seorang tauke balak. fuyo. anak tauke balak korang and lastly saya dapat tahu yaang dia frust kat boy dia yaang kaki wanita. So untk buang masa boringnya dia selalu lepak sendirian and kekadang relax kat pub. and lastly untk pengetahuan kau orang perjumpaan kami minggu selepasnya lebih menyeronokkan lagie. dia offer saya pergi kat bungalow keluarga die.”

Posts