OhCerita

Anak Buah

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Malam tu aku sampai ke ipoh untuk berehat rumah akak aku , akak aku ade 4 orang perempuan 1 laki . So sampai je rumah akak aku tu aku terus mandi untuk segarkan badan . keluar je dari tandas aku cuma pakai boxer pendek paras peha dan ketat , tiba² anak sedara aku tegur aku ( wow sexynya paksu ) dan aku pun terasa lain macam malam tu . Aku buat bodoh je sebab aku tahu tu cuma hanya gurauan .
Lepas je aku mandi tu aku layan phone kat ruang tamu baring atas sofa panjang . Sambil leka main phone sedara aku dtg dari dapur terus pegang batang aku yang tengah tido . Dan aku terus terkejut dengan perangai dia tu . Dia cakap dia teringin nak melancapkan batang paksu dari aku keluar tandas tadi . Aku fikir nak bagi dia HJ , pastu aku tengok line dulu sebelum buat . Akak aku dengan anak yang lain semua dalam bilik menyembang ape entah dalam tu . So aku pun bagi lah dia HJ batang aku .
Aku duduk atas sofa tu , kemudian dia terus ludah atas batang aku dan terus HJ batang aku dengan lembutnya . Dia menggenggam batang aku dengan geram dia dengan laju sampai bunyi Kluc Kluc Kluc air ludah dia bercampur dengan air mazi aku . Sambil menahan kesedapan HJ tu , tangan aku menarik kepala dia untuk skill BJ . Senang sekali dia ikut , langsung tak melawan .
Urat kepala aku dilapik oleh lidah dia sambil tangan dia urut batang aku dengan nikmat . Aku pun terus menahan nafas untuk mengelakkan air pancut dengan awal . Tapi sedara aku lagi pandai hisap dan terus air mani aku terpancut dengan puas . takpayah diarah , sedara aku terus telan air mani didalam mulutnya dan jilat air mani yang jatuh dipeha .

Baru2 ni aku dapat cuti selama seminggu dan aku fikir untuk tinggal ke rumah akak aku untuk berehat . Pada waktu itu aku berada dirumah sewa kat tambun , habis je kerja pukul 5ptg aku terus siapkan diri untuk pergi ke rumah akak aku di bercham . Pukul 5.45ptg aku bergerak keluar dari rumah dan sampai ke rumah akak aku dalam pukul 6.15ptg . Tibe je aku dirumah akak aku , tiada siapa yang ada di dalam rumah tersebut kecuali anak sedara aku itu . Terus aku masuk bilik ke bilik dia untuk baring lepak dengan sedara aku itu . Aku bertanyakan ( dimana semua orang ), lalu anak buah aku cakap ( baru je keluar tengok wayang pukul 6.00ptg tadi ) . Pada masa itu dia tengah meniarap sambil main phone , dan memakai seluar pendek .

Aku terus bukak baju seluar dan baring sebelah dia dan peluk dia , kote aku dah keras masatu and terus letak kat celah puki dia . Dengan sendiri dia gerakkan bontot dia atas batang aku , lalu aku bukak seluar dia and puki dia dah berair yang menandakan dia memang dah horny . Aku suruh dia kangkang dan aku masukkan batang aku dalam puki dia , dan rasa dia OMG ketat gila , lepastu ade darah keluar dari puki dia yang bermaksud dia dah pecah dara dengan aku . Lepastu aku suruh dia basuh darah tu , then aku memulakan aksi doggystyle dengan secara lembut , kemudian dia mengerang ( ahh sedapnyaa dadddy ) .
10 minit aku doggy dengan dia membuatkan aku nak tukar position , dia duduk atas batang aku dan dia riding batang aku dengan kuat , dia enjut aku macam dia tengok dalam video . Pergh masa tu aku cuba untuk menahan kesedapan position reverse cowgirl tu .

Selepas tu aku rasa macam nak anal ass dia , aku keluarkan batang aku dan suruh dia meniarap , lalu dia kangkang sedikit untuk membuka ruang bontot dia untuk aku memudahkan anal aku . Aku ludah sedikit kat jubur dia dan mengusap sedikit , dan aku terus pegang batang aku untuk masuk kat dalam bontot dia tu . Masa nak masuk tu memang ketat dari puki beb , mengambil masa jugak lah kan sebab batang aku pun besar , lepastu aku masukkan kepala kote aku , terus aku sentap masuk dalam bontot dia tu dan terus dia menjerit ( ahh sakit daddy , ahh ahh ahhh ) aku enjut dengan cara anal tu dengan cara kasar membuatkan badan dia menggigil dan aku perasan yang puki dia keluar air ( squirt )

Dah 45minit berlalu aku pun rasa nak pancut , tapi aku tahan sikit untuk memuaskan nafsu kami berdua , anak sedara aku mengerang lagi ( daddy kuat lagi dadddyyyyy , ahhh ahh ) . Dan aku terus enjut kuat2 lagi untuk last hit . Aku dah tak tahan lalu aku pancut kat dalam bontot dia . Dan kami terus peluk untuk menandakan yang kami berdua puas hati . Ahhh fuckk aku peluk dia dengan penuh kasih sayang , macam awek sendiri . Dia baring atas badan aku dan tido sekejap , tangan aku meramas bontot dia , bontot dia besar membuatkan aku geram dengan dia .

Masa dia tido tu aku belai rambut dia , cium dahi dia , dan aku masukkan jari tengah aku kat dalam puki dia , aku menggesek jari aku dalam puki dia , 2minit aku korek lepastu air dari puki dia keluar lagi .

Dan aku alihkan kat tepi then pakaikan seluar pendek dan baju dia tadi , kemudian aku cium mulut dia , dan dia terjaga terus main lidah ( slurrp , em emmm ) dan lepas tu dia kata kat aku ( iloveyousomuchhh bad daddyyyyyyyyyy ) . Dan aku kata ( iloveyoutooo my bitches daughter .

Pssssssssstttttttt , sekian dari pengalaman aku main anak sedara aku . Huhuhuhu kalau korang rasa nak main anah buah korang or adik korang , aku cadangkan main je , lepastu jaga dia elok2 . Jangan main sampai kantoi erkkk . hahahahahahha , okaylah korang . kalau suka dengan cerita aku ni komen ah . Or kalau ade kat sini perempuan yang berminat nak roleplay dengan aku just chat aku . Rahsia hanya kita berdua .

Posts