OhCerita

Anak Lelaki Saya

Anak Lelaki Saya

Nama saya Normala, usia saya sudah mencecah 40thn, saya seorang wanita sederhana sahaja, saya juga mempunyai keluarga yang sederhana, tinggal di sebuah rumah kampung peninggalan mertua saya. Namun, saya tetap merasa bahagia walaupun suami saya hanya seorang tentera laut berpangkat biasa sahaja, dan sering bertugas di laut selama 6 bulan dan di darat juga 6 bulan. Walaupun begitu saya tetap bahagia kerana dia adalah seorang suami yang baik. saya mempunyai 2 anak, lelaki dan perempuan, anak perempuan saya yang sulung sudah melanjutkan pelajarannya ke universiti, sekarang saya tinggal bersama anak lelaki saya yang berusia 14 tahun dan masih bersekolah, boy nama manjanya, boy seorang anak yang patuh dan baik tingkah lakunya. Sejak saya berhenti kerja saya menjadi surirumah sepenuh masa menguruskan anak2 dan rumah. saya seorang wanita yang berpelajaran dan pernah bekerja sebagai kerani di sebuah firma kerajaan. Ketika saya melayari internet, saya menjumpai website ini, dan berharap anda semua dapat membantu saya.

Cerita saya bermula ketika pagi bulan jun 2008 yang lalu, waktu itu, sekolah sedang cuti semester. Seperti biasa, saya akan mengambil pakaian kotor di bilik boy, sebelum ini perkara seperti ini tak pernah berlaku, namun pagi itu saya pergi kebilik boy, dan boy masih lagi tertidur. saya tersentak, dan hati saya berdebar2 apabila terpandang sesuatu, kerana seperti selalu saya masuk kebiliknya saya melihat anakku tidur berselimut, namun kali ini saya melihat selimutnya jatuh kelantai, sebagai anak lelaki yang normal, zakarnya akan menegang setiap pagi, ternyata saya terlihat zakar anak saya menegang disebalik kain pelikatnya, tidurnya telentang, mungkin terlalu letih bermain futsal semalam, dia terlalu nyenyak, sehingga selimutnya jatuh ke lantai. Seperti di suruh saya mendekati boy sambil tangan saya memegang bakul baju kotor. saya mendapati kain pelikatnya terangkat oleh kerana zakarnya menegang, hujung zakarnya seperti lembab, “ boy mimpi basah agaknya semalam” bisik hati saya, saya mula terangsang apabila terfikir sebegitu. anak saya sendiri sudah boleh memancutkan air mani. sebelum ini tak terlintas pun difikiran saya,kerana aku masih menganggap anak saya masih kecil. Kali terakhir saya melihat zakarnya sewaktu dia berkhatan ketika umurnya 8 tahun. Zakarnya kecil sahaja waktu itu, berbeza sekali dengan sekarang zakarnya sudah membesar bersama tubuhnya. Kemudian saya beredar dari bilik itu.

Namun malam itu aku tak dapat tidur, saya merasa kesunyian, saya mula terfikir belaian suami saya. saya menelefon suami saya, namun hanya dapat berbual sebentar kerana dia sedang bertugas. saya kembali kekatil, dan bayangan zakar anak ku muncul kembali. kemaluan saya mulai basah, aku merasakan sensasi memikirkan perkara itu. saya meraba di bahagian sulitku. terasa sangat menghairahkan. saya betul2 inginkan seks. namun saya berasa amat berdosa mimikirkan anakku sambil meraba bahagian sulitku. aku berhenti, dan terus cuba untuk tidur. tidak beberapa lama kemudian saya tertidur.

Pagi itu saya bangun dan bersemangat untuk membasuh baju kotor, kerana ingin ke bilik boy dan ingin melihat kejadian seperti semalam. aku pergi kebilik nya, ternyata hidangan sarapan mata yang baik untuk saya sekali lagi. kali ini kain pelikat yang boy pakai terselak sampai ke atas. Saya terkedu seketika. zakarnya terpacak seperti semalam, tetapi kali ini jelas terpampang didepan mata saya. seperti tidak percaya. Boy kelihatan nyenyak sekali. tetapi saya tidak berani nak menyetuh zakarnya. Khuatir jika boy bangun, malu lah saya. perlahan lahan saya menyelak kain batik yang saya pakai. saya buka seluar dalam saya masukkan dalam bakul. kemudian saya lucut kan kain yang saya pakai. kemudian T-shirt pula. ternyata saya agak gila, apabila berni berbogel dihadapan anak saya yang sedang tidur. kemudian saya mendekatkan diri dengan bucu katil. zakar anak saya itu hanya beberapa sentimeter saja dari tempat saya berdiri.Saya mengangkat sebelah kaki ke bucu katil, dengan posisi mengangkang. saya membuka cipap saya, seolah2 boy sedang minikmati. Saya masukkan jari kedalam cipap sambil mengerang perlahan-lahan. ternyata saya melancap dihadapan anak saya. ketika saya sampai ke puncak, badan saya bergetar, dengan tak sengaja cipap saya terpancut sedikit air dan terkena paha boy.boy bergerak seperti hendak terjaga. saya berlari keluar dari bilik boy dengan keadaan bogel. malu pula rasanya. kemudian saya kebilik memakai baju semula dan melakukan kerja harian seperti tiada apa2 yang berlaku.

Begitu lah aktiviti harian saya, tetapi tidak lah saya melancap dihadapan anak saya selalu. kadang-kadang saya membiarkan kain saya terselak dihadapan Boy, sesekali saya lihat Boy menikmati permadangan cipap saya. Tetapi saya rasa Boy masih takut-takut melihatnya. Kini, saya mula memikirkan saya ingin bersetubuh dengan anak saya. seperti idea yang agak gila. namun saya tak tahu bagaimana hendak mulakan. tetapi jika ia berlaku, saya akan

Akhirnya, saya mendapat suatu kenikmatan yang luar biasa. Saya
dapat bersetubuh dengan anak lelaki saya. Saat saya menulis ini anak saya sedang tidur di atas kusyen berbogel, begitu juga dengan saya. Di hadapan komputer berbogel sambil menulis cerita ini, senang rasanya berbogel tanpa seurat benang di rumah. Kami baru saja melakukan hubungan badan yang nikmat. Cipap saya masih lagi basah dengan air mani Boy. Pasti anda tertanya-tanya, bagaimana kami mulakan…
Ceritanya bermula begini…
Jika anda masih ingat, saya pernah beritahu yang saya sengaja membiarkan Boy sesekali melihat cipap saya secara tak sengaja.
Ternyata cara itu agak berhasil, apabila Boy mula menunjukkan minat, Boy mula bermanja2 dengan saya. Kadang2 di dapur tiba2 Boy memeluk saya dari belakang. Kadang2 Boy sengaja duduk berdepan dengan saya ketika menonton TV, kerana ingin melihat kain saya yang saya sengaja selak tanpa pengetahuan nya.
Pada malam sebelum berlakunya persetubuhan terlarang itu, kami sedang menonton TV, Saya sedang duduk diatas kusyen panjang. Kemudian Boy tiba2 datang dan meletakkan kepalanya di atas riba saya, sambil berbaring. Sebagai seorang ibu, saya membelai rambutnya, sambil kami menonton TV. Tiba2 ada nyamuk menggigit kaki saya, sambil membongkokkan sedikit badan, saya menggaru kaki, secara tak sengaja, tetek saya menekan kepala Boy, dengan nakal Boy berkata, “panasnye bu”. Kemudian saya bertanya,”apa yang panas?” tanya saya agak hairan. “ni tetek ibu ni la…”kata Boy sambil memicit tetek saya. Tangan saya menampar manja tangan nya. “Nakal anak ibu ni…, Boy bukan budak kecil lagi, nak pegang2 tetek ibu ni.” terang saya. Boy berasa agak malu, pipinya merah sambil tersengih. “Tapi bu, tetek ibu kena kepala Boy tadi, geram pulak Boy” katanya malu2. Kata2nya membuatkan puting saya mengeras. Saya lihat mata Boy tertumpu pada dada saya. Kebetulan saya tak memakai bra waktu itu. T-shirt yang saya pakai menampakkan bentuk puting saya. Saya menutup tetek saya dengan tangan. “eh apa ni?tak malu tengok tetek ibu” kata saya berseloroh. Boy tersenyum. Saya lihat celah kangkang Boy. Batangnya keras “eh kenapa keras pulak ni?” kata saya sambil menguis kepala kote Boy. Boy spontan menutup kotenya dengan tangan. “Ibu ni…suka2 je pegang burung Boy, nanti Boy pegang ibu punya nanti baru tau” gertak manja Boy kepada saya. “Pegang la kalau berani” balas saya selamba. Tiba2 tangan Boy mencuit cipap saya. Berdesir darah saya ketika itu. “Nakal anak ibu ni” kata saya sambil menampar manja tangan nya. Keadaan sepi seketika. Tiba2 Boy berkata “bu, Boy nak masuk tidur dulu la” Boy bingkas bangun dari riba saya. “Betul ke nak tidur ni? ke nak ehem2?” Perli saya. Sambil tersenyum Boy berdiri di hadapan saya. Batangnya terpacak keras. secara tak sengaja saya memandang batang Boy dari luar kain. “ei keras nya burung anak ibu ni?, tak malu la Boy ni” kata saya sambil melepaskan pandangan, dan melihat wajah Boy . Boy malu dan berlalu ke bilik sambil tersenyum menjeling kearah saya. Saya yang masih di kusyen seperti tidak percaya, apa yang berlaku waktu itu. Saya juga bergegas kebilik. Saya londehkan semua pakaian kemudian saya melancap penuh nikmat, sesekali saya terfikir, pasti Boy juga sedang melancap. Memikirkan hal itu saya orgasam berkali2. Kemudian saya tak sedar yang saya terlelap.
Pagi hari berikutnya, saya bangun agak lewat, saya lalu di hadapan bilik Boy, tetapi Boy sudah bangun, saya ke ruang tamu, kelihatan Boy sedang melayan playstation, sambil berbaring di atas karpet depan TV. Asyik benar dia bermain. Saya menuju kebilik air untuk mandi.

Beberapa minit selepas itu, selesai saya mandi, saya ke ruang tamu semula, “Boy, ibu lewat bangun la, tak sempat buat sarapan.” tegur saya. “nak makan apa2 tak?”Tambah saya. “Takpa la bu, boy tak lapar pun” jawab Boy. Saya duduk di lantai berhampiran kepala Boy sedang berbaring. “main game aja anak ibu ni, kerja sekolah takda ke cuti2 ni?” tanya saya. “ada, tapi sikit ja” jawab Boy selamba. Tiba2 kepalanya beralih ke paha saya. Kepalanya terletak di atas riba saya. Seperti biasa, saya membelai rambutnya seperti semalam. “ibu nak main game?” tanya Boy. “mana la ibu pandai main game ni.” jawab saya. Boy sedang bermain game Wrestling ketika itu. “ada game yang senang tak?” tanya saya lagi. Boy duduk dan menukarkan DVD gamenya. “kita main game bowling nak bu?” tanya Boy. Saya menganggukkan kepala. “yang ini ibu reti la” balas saya. Saya juga kadang2 melayan playstation dengan boy, tetapi hanya game bowling dan racing kereta saja.

Boy meletakkan kepala nya ke riba saya semula. Boy memulakan permainan. Selepas boy mulakan lontaran, Boy mendapat strike, “wah strike ye?” kata saya. Saya pula melontar, hanya spare. Kemudian giliran Boy, dan dia Strike lagi. “yeay!” jerit boy. “best la tu? kata saya. Kemudian saya pula melontar. Tiba2 strike. “tengok! ibu pon boleh juga” kata saya sambil memicit pipi boy. kemudian tiba giliran boy melontar, saya mula menganggu Boy, saya tolak tangannya, Boy hilang kawalan, dia tak strike lagi pada pusingan itu. “alah ibu ni main kotor la” rengek manja anak saya yang berusia 14 tahun itu. saya ketawa kecil, kemudian giliran saya pula, Boy cuba menolak tangan saya pula. Tetapi saya mengangkat tangan saya tinggi2. Boy tak dapat capai. Kemudian Boy mencuit pinggang saya. Saya pun hilang kawalan. Boy ketawa besar. kemudian giliran boy kembali, dia membalikan tangannya ke kiri, sambil membuat lontaran. saya juga mencuit pinggangnya. Permainan boling kami mula kucar kacir. Kami bermain dengan penuh tawa. Kemudian tiba giliran saya pula. tiba2 tangan nya mencapai tetek saya. Terus bola masuk ke longkang. Boy ketawa lagi. “mana aci
pegang tetek ibu.” jerit saya manja. Boy tersengih melihat saya. Saya hanya tersenyum. giliran boy pula melontar, kali ini Boy mengepit kedua2 tangannya menutup dadanya dengan lengannya. Secara sengaja, saya mencuit kote Boy. Balingan nya juga ke longkang. ”ibu ni pegang2 burung Boy pulak” kata Boy agak malu, Batangnya agak menegang ketika itu, Boy memakai seluar pendek ketika itu. ”alah burung Boy tu ibu yang cuci waktu Boy kecil” kata saya sambil ketawa. Tiba2 boy mencuit cipap saya. Tangan saya menepis,”eh, boy ni” tegur saya, tetapi didalam hati perasaan saya sangat berdebar. “alah ibu pegang burung Boy takpa” jawab boy takut2. ”Boy kan anak ibu, ibu yang lahirkan boy, ibu tengok burung boy dari kecil lagi” jawab saya berdebar2. “dulu Boy kecil bu,
sekarang dah besar.” jawab Boy. “boy tak suka ke?” tanya saya. “er suka jugak” jawab boy tersengih. “eei tak malu! dah besar pun, suka ibu pegang burung dia” kata saya pula. “betul ke dah besar? tah2 burung Boy besar ibu jari je” kata saya sambil ketawa. sengaja saya bermain2 dengan Boy, padahal, saya dah pernah lihat batang Boy waktu pagi, batangnya tidak berapa besar, sesuailah dengan saiz badannya cuma agak panjang. “Besar la bu,” jawab Boy. “betul ke? mana? Tunjuk la kat ibu” perli saya. “malu la bu” jawab Boy malu2. “malu pulak” kata saya. Kemudian saya terlihat bonjolan kat celah kangkang Boy. “ei dah keras la tu burung tu” kata saya sambil menjuihkan bibir kearah kote Boy, didalam hati saya sudah bergemuruh. Boy bangun dan duduk berhadapan dengan saya, sambil menekup kote nya yang sudah keras. Cipap saya pun sudah mulai basah ketika itu.

Suasana ketika itu sunyi seketika. tiba2 Boy bersuara “ibu, ibu tahu tak? kadang2 Boy nampak ibu punya”. Hati saya gembira apabila helah saya menjadi. “ibu punya apa?” tanya saya pura2. “Ibu punya ni” jawab Boy sambil jarinya menunjuk kearah cipap saya. “bila?macam mana Boy Nampak?”Tanya saya pura2 lagi. “kadang2 bila ibu duduk kat atas kusyen, kain ibu terselak, lepas tu Boy nampak semua ibu punya” jelas boy beriya2.“ye ke? boy suka la tu?” tanya saya penuh berdebar. Boy hanya mengangguk. Itu lah jawapan yang saya tunggu2. Penuh debaran, kemudian saya bertanya, “boy nak tengok lagi tak?nak tengok ibu punya?”. “Boleh ke bu?” kata boy agak terperanjat. “boleh, tapi dengan syarat, boy kena tunjuk burung Boy dulu.”kata saya dengan hati yang berdebar. Perlahan2 boy melurutkan seluarnya tanpa berfikir dua kali. Maka terpampang lah kote anak saya, yang saya lahirkan 14 tahun dahulu. Saya kaku seketika. Sebelum ini saya hanya melihatnya ketika Boy tidur. Kali ini dalam keadaan Boy berjaga, sensasinya lebih menghairahkan. Kote Boy berukuran lebih kurang 5 inci, tak terlalu gemuk, telur Boy agak besar bewarna coklat dan kantung telurnya dan pangkal kotenya ditumbuhi bulu2 yang tidak berapa lebat. Cipap saya sudah sangat basah ketika itu. “bo..leh ibu pe..gang” tanya saya tersekat2. Boy hanya anggukkan kepala. saya menyentuh kepala kote anak saya buat sekian lamanya saya tak pernah sentuh. bagai nak luruh jantung saya. “ahh ibu, geli lah.” rengek boy. “besar tak bu?” tanya boy dengan nada berdebar. “besar juga, panjang la kote Boy ni” jawab saya dengan gemuruh. “dah besar anak ibu ni, bulu pun dah tumbuh dah” tambah saya sambil membelek2 kote Boy. Saya melancap2 kotenya perlahan, sambil menekup2 telurnya. “i..bu suka tak te..ngok ko..te Boy?tanya Boy agak tersekat2. Saya menganggukkan kepala, “mes..ti Boy suka me..lancap ni..kan?” Tanya saya. “emm ka..dang2 je bu.., tapi baru2 ni Boy ke..rap sikit melan..cap bila nam..pak ibu punya tu” jawab Boy ikhlas. Saya hanya tersenyum. Ternyata helah saya menjadi. “bu” kata Boy. “tadi ibu cakap Boy boleh tengok ibu punya lagi, boleh tak?” tanya boy tiba2. Saya terkedu sekejap “emm..buka baju boy dulu, ibu nak tengok Boy bogel dulu la, boleh tak?” tanya saya. Tanpa jawapan, Boy menurut, sambil melepaskan t-shirtnya. Kini Boy berbogel di hadapan saya. seperti tidak percaya, saya melihatnya berbogel ketika umurnya sebegini. Saya kaku melihat tubuh anak saya yang memberahikan itu. “bu, Boy nak tengok ibu punya pula” rengek Boy, membuatkan saya tersedar.

Saya berundur sedikit kebelakang. Mengangkat hujung kain. ”sekarang Boy selak kain ibu” kata saya sambil membuka kangkang saya. Hati saya berdebar2, kerana hendak menunjukkan alat sulit saya kepada Boy. Tangan boy kanan dan kiri perlahan2 menyingkap kain batik saya. Boy seperti takut2. Ketika itu saya tak memakai seluar dalam. Boy selak kain saya sampai ke pangkal paha saya. Maka terpampang la alat kemaluan saya di hadapan Boy, cipap saya berbulu agak lebat, dan kulit cipap saya agak tebal berwarna coklat. Lurah saya mula mengalirkan air mazi. Seperti tak percaya, saya membiarkan Boy melihat cipap saya, kerana dari cipap saya lah Boy lahir 14 tahun dahulu.

Boy menikmati permandangan itu dengan penuh nikmat. Jantung saya berdegup kencang. Saya terus meramas2 kote Boy. Terkemut2 cipap saya. Boy seperti terpaku, terus melihat. Tiba2 crott…crot.. kote boy memancutkan air mani. Boy mengerang “ibu..ahh ahh..” habis air mani nya berceceran di atas karpet. Cipap saya rasa sensasi. Saya tersenyum. “eh cepatnya pancut, boy tak pernah tengok cipap ya?” tanya saya. Boy tunduk malu sambil mengiyakan. “Ci..cipap ibu cantik sangat…” puji boy. Saya lihat Kote boy belum kendur. Biasalah kali pertama. ”itu baru tengok cipap ibu, nak tengok ibu bogel tak?” tanya saya. saya mula tak dapat mengawal keghairahan. “nak!!nak!!” jawab Boy seperti kanak2 yang ditawarkan gula2. Saya melepaskan t-shirt dan kemudiannya bra. Kami berdua berbogel di ruang tamu. Matanya liar memandang segenap tubuh saya. “cantiknya bu” puji Boy lagi. “mari sini sayang” panggil saya. Saya berundur sedikit ke belakang, dan bersandar dikusyen sambil menurunkan satu bantal kusyen jadikan alas. Boy tanpa berlengah mendekati saya. saya memegang mukanya merapatkan ke muka saya. Kami bercumbu, seperti pasangan kekasih. “ibu…emmm” rengek boy. “ahh anak ibu” rengek saya pula. Tangan saya mencapai batang Boy sambil melancapnya perlahan. ‘Ahh ibu geli lah..” desah Boy.

Boy kaku sahaja membalas ciuman saya, saya mula mencapai tangan boy dan meletakkan tangannya ke cipap saya. Terasa hangat tangannya menyentuh cipap saya. “ahh..main cipap ibu sayang, ramas tetek ibu” desah manja saya. Tangan boy sebelah lagi mula meramas2 tetek kiri saya. Ternyata Boy masih belum berpengalaman. dia hanya meraba daerah cipap saya yang basah itu. Saya mencapai tangan nya semula, saya mengambil jari tengahnya dan memasukkan kedalam lubang cipap saya. “ahh macam tu sayang” desah saya bertambah nikmat. Saya tolak tangannya supaya jarinya keluar dan masuk cipap saya. Kemudian saya biarkan dan meramas rambutnya penuh nikmat. terkemut2 cipap saya menyepit jari Boy.Tiba2 cret..cret..boy terpancut lagi. saya pun terangsang. Kami sama2 orgasam. “ah…ahh ahh” jerit kami berdua. ciuman kami terhenti seketika. “boy ni cepat pancut lah” kata saya sambil tersenyum. “tak tahan ya?” tambah saya lagi. “a’ah bu, cipap ibu sepit2 jari Boy, boy tak tahan.” saya hanya tersenyum, saya sedar, anak saya masih lagi teruna rupanya. Tak sangka saya juga orgasam begitu cepat, walaupun jari kecil hanya mengentam cipap saya beberapa kali. Saya berasa puas, tetapi nafsu saya masih mahukan lebih dari itu.

Tanpa sedar air mani boy meleleh di atas badan saya. Saya menyapunya keseluruh badan saya. “bu, sedaplah”kata Boy. “kalau Boy nak lagi sedap, kejap lagi ibu ajar nak?” tanya saya. “nak bu..nak” jawab boy beriya2. “jom kita masuk bilik nak?ajak saya. “jom” jawab boy ringkas. Kami bingkas bangun. Kami berjalan berpegangan tangan kebilik.
Sampai di bilik, saya menjatuhkan diri ke atas katil, “mari sini, sayang ibu” ajak saya manja. Saya mengangkangkan kaki saya biar Boy dapat melihat tubuh saya yang bogel ketika itu. Boy seperti kucing yang lapar, naik ke katil. “bu, indahnya tubuh ibu,” kata Boy yang tak habis2 memuji. Saya tersenyum, sambil berkata, “mari, cium ibu macam tadi”. Kali ini boy mulakan ciuman, gementar tubuh saya membalas ciumannya. “cium leher ibu sayang” arah saya kepada Boy. Seperti anak yang patuh. Boy mencium leher saya penuh nikmat.
”ahh..sayang” desah saya. Tangan nya meramas2 tetek saya. Saya berbisik ke telinga boy, “cium tetek ibu, sayang” Boy menurunkan kepalanya ke daerah tetek saya sambil menggomol manja, daerah bukit saya itu. Boy menghisap2 puting saya bergilir2 kiri dan kanan, teringat saya ketika Boy masih bayi, ketika itu Boy masih menyusu. Tetapi kini apa bila Boy dewasa, nikmatnya bukan kepalang, saya orgasam sekali lagi. “ahhh sedap sayang…aahh” ngerangan saya agak kuat, memberhentikan boy seketika. Badan saya mengeliat kesedapan. Saya memeluk boy dengan erat. Saya mencium Boy berkali2. Ciuman dari seorang ibu dan kekasih.
Selepas keadaan agak reda, saya menyuruh Boy turun dari katil dan berdiri, saya mengesot ke bucu katil dan mendapatkan Boy, saya mula mendekatkan kepala saya dihadapan kote Boy yang masih kukuh terpacak, “penangan pertama” getus hati saya.
Mula2 saya cium hujung kote Boy, kemudian saya mula mengulum dan menghisap kote yang keras itu, Boy mendesah, merengus, kesedapan. “ibu…sedap bu…ah”. Saya menjilat lubang kencing Boy penuh nikmat, kemudian saya turun kebawah sedikit dan mengulum telurnya sambil tangan saya terus melancap batang Boy. Boy mula meramas2 rambut saya. Saya tahu Boy sedang kesedapan. Tangan saya sebelah lagi pula memainkan biji kelentit saya sendiri. Tak lama selepas itu Boy mengerang “bu, Boy nak terpancut ni bu…aahhh” “pancut Boy cepat ahh ahh..”saya merasakan sensasinya juga. Crett..crett.. kote Boy memuntahkan air maninya. Saya menadahnya dengan lidah, habis lidah saya dibasahi air mani yang pekat dan panas. Muka saya juga penuh dengan air mani Boy. Boy terduduk diatas riba saya. Kami bercumbuan penuh nikmat. Batang Boy mulai kendur sedikit, saya rasakan ketika kotenya menyentuh perut saya.

Saya melepaskan cumbuan, dan berundur ke belakang, Boy berdiri. Mukanya agak keletihan. Saya mengangkangkan paha saya luas2. “boy buat macam tadi kat ibu pula.” kata saya, boy tercengang, “hisap cipap ibu lah sayang” terang saya sambil tersenyum. Boy seakan paham, mula mendekatkan mukanya ke cipap saya, saya mengangkat kedua kaki dan lutut saya keatas, sambil mengangkang. “guna lidah boy” saya arahkan boy yang kelihatan kekok dan melihat muka saya. Kemudian lidahnya mula menyentuh lurah cipap saya yang basah. “ahhh” rengek saya. Boy menggerakkan lidahnya keatas dan kebawah. Geli rasanya, Suami saya jarang berbuat sebegini, entah kenapa dia hanya mahu saya menghisap kotenya sahaja, kemudian bersetubuh dan…itu sahaja.

Tetapi, apabila melihat anak saya yang berada di celah kangkang saya, ghairah saya lebih memuncak. Sambil meneruskan posisi tadi, saya menghulurkan tangan ke bawah punggung, sambil meregangkan cipap saya luas2. Boy dengan ghairah menjilat cipap saya. Tiba2 Boy berhenti, “ibu, boy nampak lubang la, ibu” katanya. “itu la lubang faraj sayang, boy dulu, lahir dari situ la, sayang masukkan lidah kat situ k” jawab saya. “ahhh..sayang ibu” jerit saya ketika hujung lidahnya memasuki lubang faraj. Hampir gila saya dibuatnya. Kemudian saya meregangkan bahagian atas cipap saya pula, bagi menampakkan biji saya. “kat atas ni biji kelentit ibu tau, sayang main dengan jari ya” terang saya sambil menunjukkan biji saya yang mengeras kemerah2an. Boy menurut, dan menggentel2 biji saya sementara lidahnya menjilat2 lubang cipap saya. “ahh ahhh..ahhhhhh!” saya menangkat punggung saya, tubuh saya bergetar menahan nikmat yang amat sangat. Saya rasa, saya terpancut, kerana saya melihat Boy menyapu2 mukanya. Saya tarik Boy keatas saya, supaya menghempap tubuh saya. Saya memegang mukanya sambil merengek “sedapnya, pandai anak ibu ni” kami berpelukan. Kulit kami bersentuhan. Saya membelai2 rambutnya, begitu juga Boy membelai rambut saya.

Tiba2 saya mula tersedar, saya sedang melakukan perkara yang terlarang dengan anak kandung saya sendiri, kami sedang menghampiri seks antara ibu dan anak. Namun nafsu menguasai saya. Saya merasakan cipap saya benar2 teringin menerima tujahan dari kote anak saya sendiri. ”boy, cukup boy, mari baring kat tepi ibu ni” arah saya lagi kepada boy.
Boy dengan canggung mengikut arahan saya. Boy berbaring disebelah saya, Sambil bercumbu2 saya bangun dan duduk di sebelah Boy, mata Boy tak lepas memandang tubuh saya. Saya bergerak ke daerah kote Boy, membiarkan pemandangan cipap saya dinikmati Boy. Kotenya agak kendur sedikit kerana sudah 3 kali terpancut.

Saya mula melancap kote Boy dan sesekali menjilat bahagian hujung kotenya. Ternyata anak lelaki saya, memang segar, kotenya masih dapat berdiri tegak, walaupun telah pancut berkali2, bukan seperti ayahnya, pancut sekali sudah letih kemudian…tidur. Saya dapat merasakan tangan Boy meraba2 bahagian cipap saya. Ternyata Boy sudah pandai, dengan memasukkan jarinya kedalam cipap saya. Sesekali saya memandang muka Boy, kami berpandanagn penuh makna.

Kemudian saya bangun. Saya bertinggung betul2 diatas kote boy. “Boy nak rasa cipap ibu ni?” tanya saya. Boy mengangguk. Mukanya penuh debaran. “sayang, anak ibu.” Kata saya, kelihatan muka Boy seperti orang yang sedang bermimpi.
Saya mengarahkan batangnya kearah lubang cipap saya. Saya gesel2kan hujung zakarnya ke permukaan cipap saya. Terasa licin kepala kote Boy, kerana cipcp saya sudah benar2 basah.Kemudian saya turunkan punggung saya ke bawah. bless…batangnya nya meluncur kedalam cipap saya. Meregangkan dinding faraj saya yang lama tak diregangkan oleh zakar. “ahh nikmatnya” bisik hati saya. “bu..ahhh” desah boy. Saya mendayung badan saya turun dan naik. ”ahh..sedapnya kote boy sayang…ahhh” raung saya. Saya lihat mata boy terpejam2, saya juga begitu. Saya mengemut2 batang Boy dengan penuh nikmat. Penuh rasanya liang faraj saya. Clop..clop…Bunyi yang datang dari cipap saya, di selang selikan dengan erangan kami berdua menambahkan lagi sensasi persetubuhan kami.

Kira2 sepuluh minit, saya mula berdayung dengan laju, cipap saya sudah licin dan basah. Kemudian saya mencapai puncak nikmat yang amat sangat, saya dapat bezakan sewaktu saya bersetubuh dengan ayah Boy pun tak sebegini nikmatnya, badan saya bergetaran ketika cipap saya memancutkan air, sambil mengemut batang kote Boy yang terpacak didalam. Cipap saya mengemut2 seperti memerah batang tebu yang penuh dengan jusnya. “ahhhh anak ibu…ibu sampai sayang” saya mengerang penuh nikmat. Tiba2, saya merasakan air mani Boy yang hangat memancut2 di dalam cipap saya, cret cret cret… “bu…ahhhh bu…sedap!!” Boy mengerang kesedapan. Saya dapat rasakan kotenye mengembang dan menguncup di dalam liang faraj saya yang basah itu ketika memacutkan air maninya. Saya berasa puas, nikmatnya bersetubuh dengan anak lelaki saya.

Saya menjatuhkan badan keatas tubuh Boy. Kami berpelukan penuh kasih sayang, “ibu sayang Boy” kata2 itu terkeluar dari mulut saya. “boy pun sayang Ibu” jawab boy kelelahan. agak lama saya membiarkan kotenya didalam cipap saya, beberapa minit kemudian kotenya mengendur. Saya bangun, dan air mani Boy meleleh keluar dari cipap saya, saya rasa pancutan boy agak banyak kerana ketika saya kemut berkali2 air maninya masih keluar. Kemudian kami berbaring sambil berpelukan dalam keadaan bogel. Sambil saya membelai rambut anak kesayangan saya itu, saya berkata. “Boy,… sedap tak?sama tak macam Boy melancap?” tanya saya. “tak sama bu, yang ni lagi sedap, ini la kali pertama Boy rasa macam ni bu”jawab Boy. “tapi boy jangan bagitau sapa2 tau kita buat macam ni, Janji? tegas saya. “baik bu, boy janji.” kami tersenyum bersama. Kemudian tanpa kami sedari, kami terlena bersama.
Kira2 jam 4 petang saya terjaga, saya lihat boy masih terlena disebelah saya. Saya rasa seperti bermimpi dapat bersetubuh dengan anak saya sendiri. Nikmatnya luar biasa. Kemudian, ketika Boy masih tidur saya membelai2 kotenya. Tiba2 kotenya mula mengeras semula. Boy mula sedar dari tidur. Kami bercumbuan buat sekian kali, Sekali lagi saya menyetubuhi anak saya. Kali ini saya biarkan Boy mendayung diatas pula, berganda2 nikmat seks saya pada hari itu.

Bukan setakat itu sahaja, hari2 kami seterusnya juga berbeza, kami selalu mandi bersama, penuh keghairahan, kadang2 kami berbogel waktu makan, menonton TV, sesekali kami membaca cerita seks antara ibu dan anak bersama2,dan segala aktiviti di rumah kami lakukan dalam keadaan bogel, kecuali ketika saya datang bulan. Tetapi sepanjang kami melakukan perkara terlarang ini, saya bernasib baik kerana saya tidak hamil. Mungkin faktor usia saya juga. Jika tidak saya pasti mengandungkan cucu saya sendiri. Pasti pelik bukan? Dan suami saya pasti menuduh saya curang. Tetapi suami saya tidak tahu bahawa saya melakukan hubungan terlarang dengan anaknya sendiri, dan kami bersetubuh hampir setiap hari,

Pernah sekali, boy menyetubuhi saya ketika saya sedang memasak. Memang sukar untuk menumpukan perhatian, tetapi rangsangan nya cukup hebat. Saya juga mengajar Boy dengan melakukan macam2 posisi dan teknik, Boy kini semakin hebat. Saya dan Boy juga pernah melakukan persetubuhan di dalam bilik air ketika mandi bersama, ketika itu, saya menyuruh Boy memasukkan kotenya kedalam cipap saya waktu saya hendak kencing, kemudian saya menyuruh Boy bersetubuh dengan saya. Memang sukar untuk kencing tetapi sedap rasanya. Ghairah kami memuncak apabila saya terkencing atas tubuh Boy, dan air kencing saya berciciran atas badan Boy.
Dan perkara paling ‘gila’ kami lakukan bersama ialah, apabila saya dan Boy bersetubuh di luar rumah ketika waktu malam. Saya bersetubuh dengan Boy di belakang rumah, kebetulan rumah kami agak berjauhan dari rumah2 jiran. Jadi kami melakukannya di atas pangkin belakang rumah. Mulanya, takut2 juga, kami melakukan dengan berpakaian, kemudian, selepas itu, kami mula berani berbogel di luar rumah. Suasana dingin, gelap dan bebas membuatkan sensasinya menjadi amat hebat. Hampir 5 kali saya orgasam waktu itu.
Sekarang rasa sangat bahagia, tetapi sesekali saya terfikir jika suami dan anak perempuan saya pulang nanti, dapatkah saya bersetubuh dengan Boy lagi. Bagaimana pula dengan perasaan cinta kami, antara saya dan suami juga Boy. Tetapi, apa yang pasti saya akan terus menyayangi Boy. Kerana dia lah buah hati saya, dan dia lah satu2nya anak lelaki saya

Posts