Press ESC to close

ohfapfap

Awek Indon

Masa tu gua tengah buat praktikal traing kat Miri. Gua tinggal di hotel yang disediakan oleh majikan….

Awek Kampung

Kisah gua nii..berlaku kat sebuah kampong di pendalaman negeri pahang. Tahun lepas gua ikut member kamcing di…

Artis Terdesak

Setelah beberapa tahun tidak berlakon, Zidah, atau lebih dikenali sebagai Zee, ingin berlakon semula. Suaminya seorang tan…

Culik Fazura

Ali dah lame Geram & sangap dngn kecantikan Dan body sedap Fazura , pada 1 Hari ,…

Mira Filzah

Aku merupakan seorang Dato’ yg kaya dn mmpunyai nafsu sex yg tinggi.. Aku kerap maen dgn pelbagai…

Uqasha Senrose

Selesai penggambaran filem terbaru artis terkenal uqasha senrose bersiap2 dan berkemas untuk pulang. Selepas mengambil skrip bagi…

Sedapnya Zul

Ini kisah Zul ( bukan nama sebenar ,nama sebenar dia Zulkifli ) Baru Balik Selepas 2 minggu…

Kawanku Penjilat

Minggu Lepas, rakan saya datang ke tempat saya untuk melepak.  Kami pergi ke ruang tamu untuk menonton…

Urut Kak Lin

Ni cite aku 1st time sex experience aku masa aku lepas SPM tahun 1995 dulu. Aku dapat…

Diyana

Ini Merupakan pengalaman pertama aku melakukan kerja yang tidak pernah aku buat selama ini. Sekarang aku rasa…

Adik Iparku Shikin

Peristiwa ini berlaku lebihkurang dua tahun lalu. Ceritanya begini. Aku mempunyai seorang adik ipar dan telah berkahwin….

Cikgu Suraya

Cikgu Suraya Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di…

Lapar

Joging Punya Pasal “Siap cepat sayang. nanti dah naik matahari tak syok ” suamiku mengarahkan supaya aku…

Makcik Linda Guru Ku

Sebagai seorang lelaki, aku nie tidaklah termasuk dalam kategori kacak. Aku tak hansom. Sejak aku lepas berkhatan,…

Curang Si Isteri

Aku adalah seorang isteri yang setia. Namun setia dan sabar ada hadnya. Suamiku ada masalah jiwa. Dia…

Zamri Dan Emaknya

Dollah Tidak mengetahui sebab sebenar Anaknya Zamri ingin menetap bersama ibunya. Apa yang dia tahu adalah anak…

Ustazah Bisexsual

Ustazah Haryati merupakan seorang guru muda yang berusia 25 tahun. Dia baru bertugas disebuah sekolah rendah di…

Tukar Isteri

Amir kelihatan serba tak kena. Duduk salah berdiri pun salah. Anak lelakinya yang berumur 7 tahun kelihatan…