Press ESC to close

ohfapfap

Julina Cipap Dara

Saya ni adalah sorang pelajar tingkatan lima, saya tinggal di sebuah negeri di melaka. saya ada ini pengalaman yang saya tidak boleh lupa bila-bila masa pun walaupun baru berlaku tahun…

Tibai Member Sekolah

Kat sek aku ader sorang awek tuuu…. Badah dier pehhhhhhh.. Satu ari tuuu aku dpt la ber kenalan ngan dier.. Nama dier S. Die duduk ngan nenek dier. Die baru…

Ayah Titi Jilat Kelentit

MALAM ITU… suasana masatu malam lebih kurang kul 9…hujan renyai2 sejuk rasenya…masa tu jugak lah aku tinggal berdua je ngan ayah tiri aku…mak aku dia outstasion…ayah tiri aku tu syok…

Maria Dirogol Oleh Perompak

Maria ialah seorang isteri yang baru berusia 21 tahun. Dia mempunyai susuk tubuh yang tinggi lampai. Bentuk badannya pula jelas menjanjikan seribu kebahgiaan kepada lelaki yang berjaya menyetubuhinya. Kehalusan suaranya…

Menjamu Pantat Hanida

Hanida Kisah berlakunya peristiwa ini ialah pada usiaku yang baru menjangkau 26 tahun. Kisah bermula apabila ada 4 orang gadis yang baru datang bertugas di tempat kerjaku. Tidak keterlaluan jika…

Mak Aku

Hari tu aku buat overtime… bukan ofisial… saja pasal nak tengok vcd yg Hamid, budak pejabat bagi pagi tadi. Nak tengok kat rumah pun takde can masa ni, mak merta…

Uhhh Sedapnyaa

satu hari macam biase, aku mandi kat bilik.aku ni anak tunggal so tinggal sorang je la kat rumah.dalam sehari2 kehidupan aku,mak bapak aku selalu balik lambat.satu hari mase nak mandi,aku…

Tukang Rumah Gopal & Lim

Kejadian ini berlaku sejurus aku dan suamiku berpindah ke rumah yang baru kami beli. Kami bercadang membesarkan rumah kami dengan menambah bahagian dapur. Kawasan perumahan ini agak sunyi kerana banyak…

Gadis Restoran Tina

Hi!!! pekabo semua..aku harap semuanya enjoy sambil membaca cerita yang best didalam laman ini.Aku pun nak tumpang salute dan juga nak tumpang cerita ngan korang semua. Aku berasal dari negeri…

Rogol Gadis 15 Tahun

Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak ‘cum’ kalau make love. Nak bagi I punya ‘cum’ terpaksa kosentrasi penuh. I pernah kira…

Ustazah Anak Aku

Hai kengkawan semua. Ari tu saya dah hantarkan cerita terkini iaitu kisah di Tingkat 16.Kini, Aku, Lan..kembali dengan sebuah lagi karangan yang menceritakan tentang satu lagi “sexual Escapade” aku. Kalau…

Seks Dengan Akak Showroom

nama aku wan,aku merupakan seorang penuntut si universiti tempatan.Ramai perempuan yang tergila-gilakan aku sebab muka aku yang sikit jambu.So arini aku nak share skit pengalaman aku apabila pertama kali melakukan…

Pantat Gebu Ustazah Fatin

Ustazah Fatin melilau mencari kelibat Zamri anak muridnya. Segenap pelosok sekolah dijelajahinya namun tidak kelihatan. Akhirnya Ustazah Fatin tiba di bahagian paling belakang sekolah. Dia menjenguk ke dalam bilik stor….

Ustazah Nurul & Batang India

Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam…

Sakit 1st time

aku nye first time ngn mamat yg bukan boyfriend aku. kitorg penah couple 8 years ago, but we broke it up lepas setahun. a few months after we broke up…

Penjilatan Lidah Kelentit

Cerita benar aku kali ini adalah dengan seorang gadis 20 tahun bernama Rynna. Aku berkenalan dengannya semasa ditugaskan disebuah firma computer HP (Hewlet Packard) di Singapore. Selama sebulan di sana,…

Suzie Dijilat

Hari ini, hari pertama aku melapurkan diri untuk mula bertugas di sebuah firma perkapalan di bandar Kota Sri Alam Pasir Gudang. Jam di tangan sudah pukul 9 pagi. Dalam surat…

Nabila Kakak Kandungku

Kisah ini saat aku masih 10 tahun, tepat saat itu hari masih siang dan aku baru pindah dari Amerika. Saat aku pulang sekolah seperti biasa kakak aku yang perempuan yang…

Zina Isteriku

Minggu ke 4 aku balik ke rumah isteriku saperti biasa hari jumaat petang tapi bila aku masuk kerumah, aku lihat isteriku tengah tidur dengan baju kurung iaitu baju kerjanya. Bila…