Cerita Bapak Lepas Mani Ke Rahim Anak

Aryanti ialah namaku. Aku berasal dari Johor, seorang anak tunggal yang tinggal bersama ibu saudaraku. Ibuku telah lama meninggal dunia sejak umurku tiga tahun. Ayahku berasal dari Singapura, bekerja sebagai buruh kasar. Aku dijaga oleh ibu saudaraku yang tinggal di Johor sejak kecil hingga umurku cecah 12 tahun. Kerana keadaan sangat tidak menginzinkan, aku tinggal bersama bapaku di Singapura agar lebih senang untuk ke sekolah.Kami tinggal di rumah sewa 1 bilik Dari kecil aku memang sentiasa mendahagakan kasih sayang dari seorang ibu dan bapa. Sejak tinggal bersama bapak, akulah yang sentiasa mengemas dan membersihkan rumah selepas pulang dari sekolah.

Aku sudahpun mula bersekolah di sekolah menengah tempatan. Bapak sentiasa tidak ada di rumah kerana bekerja keras. Walaupun dia sibuk bekerja keras, dia pastikan ada wang belanja untukku and berikan wang belanja dapur yang patut. Ayah selalu pulang lewat hingga 2pagi dan kerana ini aku sering keseorangan pada siang hari di rumah. Aku sering melihat wajah arwah Ibuku dan Bapak dalam gambar sewaktu mereka baru sahaja berumahtangga. Kulit ibu bersih, putih melepak..mempunyai paras yang sangat cantik..seakan pelakon veteran Latifah Omar dan juga berbentuk badan yang gebu. Bapaku pula berbadan sasa, sama seperti kini, berambut ikal dan mempunyai rupa akan Jamal Abdillah. Kulitnya pula sawo matang. Pasangan yang sangat ideal. Saat usiaku sudah cecah 15tahun, aku mula menjadi remaja nakal.

Pulang sekolah sahaja aku dan berjumpa dengan teman lelaki di taman yang sunyi untuk bercumbu. Jika tidak, aku akan mengajak teman teman sekolah yang lain ke rumahku, kadang kadang membiarkan mereka yang berpasangan bersetubuh di bilikku. Aku tidak tahu mengapa aku bersikap demikian.Barangkali sebab tidak ada orang yang boleh menegur perbuatan ku. Walaupun aku bersikap liar, aku masih belum bertemu seorang lelaki yang layak meragut daraku. Aku pernah cuba menghisap batang konek teman2 lelakiku yang lain tapi aku rasa seperti aku belum temui seorang teman lelaki yang mempunyai konek yang aku idamkan untuk aku rasai buat kali pertama. Pada satu hari, satu kejadian berlaku yang merubah segalanya. Di saat itu aku sedang baru mula cuti sekolah dan seperti biasa teman temanku datang untuk berborak untuk melihat vcd lucah sementara 3 pasangan sedang hebat melakukan maksiat di bilikku. Aku memang selalu suka melihat teman2 bersenggama. Dalam pada masa itu aku akan belajar teknik mereka jadi bila tiba masa nanti aku akan sendiri mencubanya.

Aku memakai baju terus jarang pada masa itu tanpa berpakai coli dan seluar dalam sebab cuaca panas tengahari. Tiba-tiba Bapak pulang mengetuk pintu. Aku terperanjat dan terus membuka pintu. Bapak mula meluru masuk ke rumah lalu ke dalam bilik. Di saat itu 3 pasangan temanku sedang masih di dalam lembah zina yang teramat masih sibuk melampiaskan cinta dan nafsu yang bergelora lalu tidak sedar yang Bapaku sudah di muka pintu bilik. “Hoi!!!” jerit Bapak. Berambus korang dari rumah aku!!! . Dengan kilat teman2 aku semua melarikan diri, ada yang masih separuh bogel meluru keluar pintu rumahku. Aku terduduk ketepi pintu bilik dalam ketakutan. Bapak membeliakkan matanya sambil mula menutup tingkap dan pintu rumah. VCD lucah itu masih tersiar terpampang di kaca TV. Bapak mula mengherdikku ‘Bapak hantar kau ke sekolah kat sini untuk apa hah!!!??, pekiknya.. ‘Dah jadi perempuan apa engkau nie hah!! Tak tau terima syukur aku kutip kau balik!! Badan kau tu masih suci atau tidak!!!! – jerit Bapak lagi.. ‘Masih pak… ‘jawabku perlahan dengan perasaan serba salah. “Berani kau menjawab aku eh!!!” Bapak terus menarik badanku lalu menolakku ke bilik.

Di saat itu aku terhidu bau arak. “Maaf pak, Yanti bukan menjawab.. “kataku padanya lagi. Tanpa berkata apa-apa, bapa mula membuka tali pinggang besinya lalu memmukulku beulang ulang. “Ampun pak!!!” Yanti tak buat lagi!!!” kataku sambil menahan kesakitan. “Ampun?!! Aku tak percaya kau tu masih dara!!” Sudah berapa lelaki jamah badan kau hah!!!?!!!” – tengking Bapak lagi “Yanti tak kasi pada sesiapa, Pak!!!!” rayuku lagi ” Aku tak percaya!!! “katanya. Dalam pada itu Bapak merobek baju jarangku. Di saat itu Bapak melihat tubuhku yang bogel. Sambil menangis aku memeluk lututku kerana malu dan masih dalam kesakitan dipukul bertubi2. “Biar aku periksa!! Aku tak percaya kau masih dara!!”kata Bapak lalu menolak badanku dengan kasar agar aku terlentang. “Jangan Pak.. Yanti malu…” rayuku lagi sambil nangis terisak-isak “Malu??!!! Dengan kawan kawan memantat depan mata kau tak tahu malu!!!” herdiknya lagi. Kakiku dibuka terkangkang…Entah mengapa sambil itu Bapak mula menbuka pakaiannya. “Jangan Pak….” aku merayu padanya. “Kau diam !!! “- pekiknya lagi.

Aku terlihat Bapak sudah bogel dihadapanku. Aku mula rasa semakin takut dengan apa kemungkinan Bapak akan lakukan pada diriku. Batang koneknya sangat besar dan panjang seperti mana aku inginkan sama seperti konek orang negro. Aku mula rasa tegang dan takut. Aku dapat rasakan dalam benakku Bapak akan meragut daraku. Bapak mula memeriksa lubang pukiku.. Matanya tak lepas melihat tubuhku dengan rakus.. “Jangan Pak…Yanti anak Bapak… “Diam!!!! “katanya lalu Bapak mula mengeluarkan lidahnya sambil menjilat jilat lubang pukiku… “Oughhhhhh. Pak… Jangan…” Bapak mula menjilat lubang pukiku dengan liar dan rakus.. “Sebelum kau kasi lubang puki kau pada jantan tepi jalan, lebih baik kau kasi pada bapak sendiri!!! ” bentaknya lagi “UghOhh Bapak…. Ermmmm…… Nggghhh…”

Bapak mula menggomoli badanku dengan lidahnya.. Terasa geli, sakit dan sedap bercampur aduk.. Tangan bapak meraba seluruh pelosok badanku. “Arrgghhh…. Bapakkkk .. Jangan!!!….. aku merayu dengan nada berserah. Akhirnya lidah Bapak bertemu lidahku.. Bapak mula menghisap bibirku dengan kasar. Bau arak jelas dirasa di bibirku. “Arghhhh… emmmmh..Pak….jan…gan…..” Lidahnya mula melumati leherku yang paling sensitif..Aku sudah tidak terdaya untuk melawan nafsu shahwat bapak. Di saat dia melumati leherku, tangannya memeluk tubuhku dengan erat sementara sebelah tangannya menggetel biji kelentitku. Dia mula meramas kedua- dua tetekku dengan kasar sambil menjilatku di leher lagi… “Pakkk ….”desahku ..”.Arghhh…. sedapnya pak…” “Sedap eh.. nak tambah sedap lagi tak… jawabnya sambil menggentel puting tetekku… “Ohhhhhh… pakk….”desahku Bapak mula mencium mulutku lalu melumati bibirku…

Tubuhnya basah dengan peluh itu menimpa tubuhku dan tangannya tidak pernah berhenti meraba tubuhku.. Di saat kesedapan disentuhi oleh bapaku sendiri, dia mula menjilati leher ku lagi, kali ini dengan kasar…. “Ouuhhhhh…..Bapak… Sedapnya…….”desahku lagi Kerana terasa diangkut dengan gelombang nafsu Bapak kandungku sendiri yang berusaha sungguh untuk menjamah tubuhku..aku berubah kali ini bereaksi mencium mulutnya yang berbau arak bertubi tubi… Aku seperti hilang akal akibat dirundung shahwat yang tidak boleh terbendung itu.. Di saat itu aku rasa aku terlalu terhutang budi dengan Bapak.. Aku mula melawan ciumannya lalu merubah posisi. Kali ini aku yang membalas untuk mencium tubuhnya yang sasa itu bertubi-tubi… “Arrrghhhh….Yanti…….”teriak Bapak “Ya.. pak… “jawapku sambil menjilat putingnya. “Isap konek Bapak nak…”rayunya Tanpa berfikir aku terus memegang batang koneknya yang mula mencanak…Aku mula menjilat dan menghisapnya dengan rakus… Wajah Bapak jelas terpancar rasa kesedapan akibat kelakuanku…

Aku semakin berasa geram lalu mengisap dengan kasar batang koneknya kerana saiznya makin membesar sepanjang 15inci dan lebarnya sebesar buluh yang besar… aku sudah tidak sabar… Dengan tiba2 Bapak berdengus lalu membalikkan badanku… Batang koneknya yang besar itu digesel2 di pintu lubang pukiku… Gara2 perbuatan itu, air pelincir pukiku mula mengalir…dan pukiku mula rasa gatal minta ditujah dengan batang konek… “Pakk….Yanti rasa gatal pak….. “rayuku menahan perasaan Bapak mula terasa marah ….”Kau dah rasa gatal eh perempuan sundal, Kau dah giankan rasa konek eh… itu sebab biar aku yang rasa dulu… baru temu buku dengan ruas….Perempuan sial… Memang perempuan umur kau gini memang nak kena kasi konek tiap hari… Kau ni macam arwah ibu kau, sentiasa mintak bersenggama.. Itu sebab kau tu bernafsu kuat! Puki gatal miang” kata Bapak sambil masih menggeselkan koneknya dengan kasar di pintu lubang pukiku… “Pak… jangan seksa Yanti macam gini…” “Argghh…. ermm…. Yanti tak tahan….. “rayuku lagi.

Bapak mula mengesek masuk batang koneknya yang terhunus besar perlahan lahan ke dalam puki… Aku rasa gian dan ingin merasakan batang konek ke dasar pukiku..Tapi Bapak seolah olah cuma mau masuk sedikit demi dikit semata2 untuk menyeksa perasaanku…. Bapak menjilat leher ku lagi..seperti sudah tahu itu tempat pusat kelemahkanku.. “Ohhh….Bapak….. Jan…gan seksa..Yanti camni….Argghh….”desahku lemah “Habis kau nak bapak buat apa???!!… “katanya sambil melumati tetekku. “Pak…. Yanti tak tahan……”jawapku keresahan. “Tak tahan nak Bapak buat apa? “sambil menujah koneknya perlahan ke dalam pukiku. “Masukkan…. pak….”kataku semakin berani. “Masukkan apa??!!! “herdiknya lagi “MASUKKAN BATANG KONEK BAPAK DALAM PUKI YANTI!!! YANTI DAH TAHAN NIE!!!!!! – herdikku Kali ini tanpa menunggu Bapak menujah lalu menerobos batang koneknya yang gagah itu ke dasar pukiku… “ARRRGHHH!!!!!! SAKIT!!!!PAKKKK!!!!!” jeritku…darah mula mengalir dari pukiku tanpa dipedulikan Bapak “Rasakan perempuan sial!!!… nak rasa batang konek jantan sangat kan..Ambik kau!! ” jawab Bapak sambil mula memompa pukiku dengan kasar..

Sedapnya rasa pukiku ditujah dengan batang konek bapak…Akibat saiznya yang besar,semua G Spot yang aku ada semuanya terasa megakibatkan aku terair lagi.. Nafsuku dan Bapak sudah tak terbendung lagi.. Aku tidak sangka perzinaan anak dan bapa kandung begitu hebat…Hubungan sedarah sangat menghairrahkan pada waktu itu. Benda benda yang terlarang selalunya bila dicuba akan rasa sedap. Ayah menpunyai tenaga yang luarbiasa dan dia tidak berhenti sekejap pun untuk tahan nafasnya..

Barangkali sebab kerjanya kerja kasar. Batang koneknya yang hebat itu tertanam ke dasar pukiku dan setiap kali Bapak memompa ke dasar, terasa senak perutku dibuatnya.. “Padan muka kau dara kau Bapak ambik… asyik tengok gambar orang memantat aje kan?!!! mulai hari ini kau mesti nak layan Bapak kat bilik paham!!!! ” ujarnya lagi Kali ini rambut dijambak dan Bapak mula merubah posisi di belakangku lalu mula dengan posisi doggy… “Sedap tak perempuan sial?… Sedap tak konek bapak kau sendiri?” tanya Bapaku sambil membisik di telingaku sambil memompa.. Sedap pak… Argh… Nnghh ….sszz.sss sedap….’desahku lagi… “Mulai sekarang nak main batang orang lain tak? tanyanya lagi samibil memompa ke dalam pukiku lau biarkan ke dasar “Tttak…Pakk….”jawapku kesakitan kerana rasa senak.. “Habis konek sapa kau nak, betina jalang??”kata Bapak, kali ini menjilat leherku. “Arrrrgghh……nak..konek…Bapak..sorang…ermm …..nghsh..”jawabku yang sudah hampir tak bermaya….

Ayah mula membalikan tubuhku terlentang laku memasukkan batangnya yang sedap itu ke dasar pukiku lagi… Kali ini dia memeluk tubuhku dengan erat. Sambil memompa dengan kasar, dia memelukku dan mencium bibirku bertubi tubi… “Bapa sayangkan kau..bapak cintakan kau…” “Yanti jangan takut.. ayah akan jaga Yanti dengan baik” “Yanti jangan berdegil dengan Bapak lagi” bisiknya ke telingaku.. “Yanti pun sayangkan Bapak…Yanti rindukan Bapak…” “Yanti tak mahu tinggalkan Bapak….” “Ohhh….Yanti!!” teriaknya sambil masih memompaku mendalam dengan kasar… Aku sudah tidak tertahan akibat perasaanku yang terlalu lama tersimpang…Aku mula melihat wajah Bapak dengan penuh kasih sayang.. “Bapak.. ambillah tubuh Yanti.. Yanti rela dikerjakan Bapak tiap hari sampai bila bila.. Yanti rela tubuh Yanti dijamah setiap masa dan tiap hari…

Yanti akan jadi hamba seks Bapak.. Orang lain tak perlu tahu..Saudara kita pun tak ambil kisah tentang kita. Yang penting Bapak sayang Yanti..” Buat pertama kalinya Bapak tersenyum dan ternyata dia kelihatan sangat kacak dan macho. “Oh Yanti Sayangku….”desah Bapak sambil memeluk san menciumiku bertubi2 lagi Dalam pada masa ini konek Bapak masih tertanam dalam dasar pukiku…Kami saling berpelukkan dan berciuman dengan kasarnya. Kami melampiaskan nafsu kami sepanjang tengah hari itu hingga waktu malam.. Aku sangat terpegun dengan kehebatan nafsu Bapak sebab setelah 8 jam kami bersetubuh, dia masih mampu bertahan. Batang koneknya kini sudah jadi milikku.. masih keras di dalamku.. Kali ini aku pula memainkan perananku..

Tiap kali Bapak mengepam koneknya ke dalam dasar pukiku, aku mula berlawan balik. Perbuatan ini membuatnya rasa geram denganku.. “Ahh…Yanti… Bapak… nak lepaskan… Bapak tak tahan lagi…kata Bapak sambil menahan. Baiklah Pak…. arrhhmmm… ermm… Yanti dah tak tahan…..”desahku “Arrrghhnnn Bapak lepas dalam!!!” teriaknya… Aku rasa cecair panas mengisi ruang lubang pukiku… Sangat sedap rasanya “Pak?….” tanyaku manja sambil mengadap wajah Bapak yang mengadapku. ” Ya Yanti… “Yanti makan ubat perancang tau…” kataku selamba ” Ye ke… Jadi? tanya Bapak “Yanti nak memantat lagi?….Boleh?…. “tanyaku lagi… seperti menggoda… “Haha… sini kau…”jerit Bapak kecil lalu merangkulku lalu menindih tubuhku… Ayah mula menjilat leherku untuk membangkitkan syahwatku….kami bersetubuhi berulang ulang kali pada malam itu seperti pengantin baru. Rupanya aku baru dapat tahu bahawa Bapak diberhentikan kerja kerana syarikatnya tutup..

Dia diberi wang pampasan sebanyak $60 ribu Akibat khawatir dia tidak mampu membayai wang sekolah aku dia pergi minum degan teman2 senasib. Sepanjang cuti sekolah itu kami tidak kemana-mana… Hanya pergi ke kedai untuk membeli barang dapur dan pil perancang. Kami bersetubuh sepanjang hari dan tiap2 hari dan berhenti untuk makan atau ke tandas. Di rumah kami tidak berpakaian..Bapak lebih suka aku berbogel agar senang untuk kami bersetubuh apabila nafsu mendatang. Tingkap dapur dan bilik dan pintu sentiasa tertutup agar jiran tidak mengambil tahu. Bapak mempunyai nafsu seks yang buas. Tiap pagi kami bangun tidur selalu mula dengan memantat..

waktu aku masak sarapan Bapak akan menjilat leherku sengaja membangkitkan nafsuku. Selepas sarapan waktu mandi bersama, dia akan menjamah tubuhku dalam bilik mandi. Apabila masak waktu tengah hari, dia akan masukkan batang koneknya yang idaman aku itu, digesel gesel di bontotku saat aku memotong bawang. Selalunya perbuatan itu akhir dengan persetubuhan dan Bapak akan lepaskan air maninya ke dalam rahimku. Pada waktu malam semasa menonton TV aku akan menghisap batang koneknya hingga keras lalu dipancutkan ke mukaku.

Aku tidak pernah jemu disetubuhi bapakku sendiri kerana batang konek Bapak memang sudah jadi idamanku. Bapak pula pernah mengatakan bahawa perempuan muda remaja seperti aku perlu sering disetubuhi kerana perempuan muda lebih cepat resah kalau tidak dapat dipuaskan nafsunya. Bapak pula tidak pernah mencari perempuan lain setelah ibuku meninggal dunia. Kekosongnya dan nafsunya tersimpan sehinggalah dia menyetubuhiku. Aku sedar perbuatan kami memang terkutuk namun kami berasa bahagia bersama. Aku sudah mengambil keputusan untuk berhenti sekolah jadi aku boleh luangkan masa bersama Bapak. Bapa pula akhirnya mendapatkan kerja malam agar boleh luangkan masa siang hari bersamaku. Hidup kami berterusan hingga kini.