Ketika kejadian umur saya masih muda. Ketika itu saya menetap di london kerana mengikuti keluarga kerana bapa saya bekerja di sana selama 3 tahun.

Di belakang rumah saya ada hutan rekreasi dan waktu malam ramai para remaja bercumbuan dan ada yang berlebihan. Pada tiap malam saya akan pergi mengendap orang bercumbuan dan kadang kala sehingga basah cipap saya cos teransang.

Sehingga satu hari, sedang mengendap, saya terasa sesuatu meraba punggung saya. Alangkah terperanjat. Bila saya menoleh saya melihat seorang lelaki yang tidak dikenali sudah separuh bogel sambil tangannya meraba punggung saya. Apabila saya cuba melarikan diri, cepat2 dia merentap mini skirt. Saya berhenti kerana malu untuk terus melarikan diri tanpa kain. Terus lelaki itu mendekati saya dan mengugut saya untuk melakukan adegan yang saya lihat sebentar tadi. Dalam keterpaksaan saya merelakannya.

Sekali gus dia mengeluarkan btg yang lembik macam getah paip dan menggeselkannya ke celahan peha saya. Saya mula rasa enak dan merangsangnya untuk memasukkan batangnya yang sudah mengeras dan panjang lebih kurang 9 inci. Tetapi apa yang saya tunggu tidak dilakukan. Dia membelek tubuh saya dan memasukan tangannya ke dalam t-shirt dan balik bra yang saya pakai dan terus meramas. Saya mengerang tetapi mungkin erangan saya membuat dia lebih bernafsu.

Setelah 5 minit dia behenti. Saya fikir mungkin sudah tamat. Saya melihat tubuh saya dan terperanjat kerana saya sudah dalam keadaan bogel. Saya cuba mencari pakaian saya tetapi tiada. Lelaki itu muncul semula dan membawa ranting yang berdiameter 5 cm. Dia terus menusuk ke dalam cipap saya. Saya menjerit sekuatnya. Amat perit sekali tusukannya yang masuk kira kira 14 cm. Dengan lajunya dia menghayun ranting itu. Selepas beberapa ketika, dia berhenti kemudian memberi pakaian saya kembali. Saya terus memakainya dan kembali ke rumah.

Tiba dirumah, pekebun yang berbangsa Inggeris bertanya mengapa kain mini skirt saya bertanda seperti di rentap. Saya kata jatuh semasa jalan di tmn tadi. Terus saya masuk ke rumah mengiktu pintu belakang dan terus ke bilik dan tukar pakaian.

Ketika menukar pakaian saya membelek cipap saya dan kelihatan cebisan kulit kayu dan kesan darah. Saya pergi ke bilik mandi dan membasuh. Menjerit saya bila mencurahkan air di cipap. Cepat2 saya kesat dan lihat kesan melecet di bibir cipap saya.

Saya tidak senang untuk melakukan apa2 kerana terasa sakit walaupun berjalan kekadang terberhenti kerana kesan melecet yang bergeser dengan seluar dalam….

Semenjak hari itu saya tidak berani untuk mengendap di tmn. itu……….