OhCerita

Bini Jiran

Nama aku Zack. Itu cuma nama panggilan je tak kisah lah nama aku apa pun. Aku ni masih bujang kerja kat hotel bajet je. Aku bknnya asal KL tapi aku menyewa sini dengan member2 aku kt apartment area Cheras. Dtg KL sbb nk kerja je sbb bnyk peluang bekerja. Selama aku menyewa ni mmg tak pernah aku kenal jiran area sini sbb aku mmg xkisah. Satu hari ni aku balik mlm dari kerja utk kali pertama aku nampak gak jiran yg dduk di sebelah rumah sewa aku. Rupanya keluarga cina selama ni dduk sebelah rumah aku baru aku tahu. Pastu aku nampak la muka2 jiran aku ni. Ada sepasang suami isteri ada anak sorang masih tadika. Mak bapak dia mungkin umur dh 30 ke atas. Semenjak hari tu aku kenal la muka jiran aku ni, rupanya mak budak ni boleh tahan gak bodynya walaupun dah kahwin. Masih ada shape and punggung dia tonggek. Tak tahu la ada aunty cina body cun selama ni jiran aku. Aku sebelum ni mmg pernah je buat seks tapi tu tempat lama ku. Kat KL blum lagi la sbb aku dtg sini nk kerja je xd fikir nk buat seks smua tu. Tapi dah nampak aunty sebelah ni buat aku terfikir2 je. Aku tak nak kacau bini orang sbb dah kahwin kn ada anak lak tu baik jangan kang jadi apa lak. One day aku terserempak aunty tu kat lif , aku lak saja jadi ramah tanya ” hai aunty kn yg dduk sebelah rumah saya” …”ohh ya I nampak gak u dkt area sini baru pindah sini kah?”… “aah aunty I sewa saja dgn kawan”… “ohh awak kerja kah?”…”aah aunty kerja hotel je xd apa sgt pun”… “oh bagus la tu asalkan kerja”.. mmg aku borak je ngn aunty ni. Aunty ni namanya Li Na jadi dri haritu aku pggil dia aunty Li jelah. Suami dia seorang akauntan je kt satu syarikat. Bnyk gak aku borak ngn Aunty Li ni. Masa aku borak ngn dia sempat gk la aku usha tetek badan dia. Body dia mmg masih ada shape la punggung dia boleh tahan besar. Pandai gak dia jaga badannya mungkin sbb anak satu je kut. Satu masa ni aku nampak dia kt lobi blok apartment aku pakai baju tshirt dengan seluar trek panjang. Aku syak yg dia ni mcm nk ke gym dengan pakai camtu mlm2. Pastu aku tegur dia “Aunty pakai camni nk g mana?”…”Aiyo jgn pggil saya aunty laa. pggil la akak Li ke,aunty mcm tua sgt”…”oh yela kak li nak g mana ni?”….”I mau gi kelas zumba mau exercise la”… “oh rajin eh kak li”.. “kena la rajin nak masih in shape lgi”.. patut la body masih lawa g gym rupanya minat zumba gak. Boleh lak dia pakai trek ketat habis. Mmg nampak bentuk punggung dia kalah anak dara. Lagi buak2 nafsu aku tgk bini cina ni. Aku boleh je nk buat seks ngn sesapa tapi aku teringin nk buat ngn kak li ni..Teringat2 je aku kat dia kdg2 aku lupa yg dia tu isteri orang.
+
Tak tipu mmg aku ada snap gambar kak li ni. Tiap kali dia tonggeng aku amik gmbr punggung dia. Mmg dah sangap aku tgk kak li ni. Aku mampu lancap je tgk gmbr yg aku tgkp. Aku jarang gk jumpa dgn Kak Li sbb aku kerja siang balik mlm jumpa pun kjp je xsempat aku nk borak ngn dia sbb dia nk antar anak dia g tadika. Dia lak jnis kuat shopping n mmg suri rumah xkerja nya suami je yg tggung smua. Kawan2 aku tak tahu yg aku dh pernah tegur kak Li. Member aku pun sama je perangai mcm aku kdg2 bwk pompuan balik tp aku tak heran sbb aku dh tergila2 kat Kak Li ni xkisah la dia tu mak orang ke bini orang. Satu time ni aku trserempak ngn dia lagi aku cuti lak time tu aku sengaja ajak Kak Li gi gym saja nk senam. Aku dlu rajin gak nk workout tp semenjak kerja nya hal aku xde masa dah. Badan aku pun xd lah tegap mana tapi tak kecik la. Kak Li pun okay yg aku ikut skali gi gym dengn dia lagi satu hari tu dia mmg xde teman nk gi kdg2 suami nya teman atau pun kawan dia tpi semua xfree lagi satu aku tahu yg suaminya takde kena outstation utk bberapa hari mmg pluang aku la nk goda isteri org ni. Tapi apapun aku kena cari jalan nk goda dia. Kak Li ni buat aku geram lagi dia pakai lak seluar trek kelabu baju lengan pendek rambut ikat style ponytail. Aku mmg stim tgk Kak Li ni tapi aku kawal diri aku. Tonggek betul punggung kak Li stim habis aku tgk. Dengan kulit putih melepaknya bila workout keluar peluh tambah hot kak Li. Rupanya kak Li ni kuat peluh gak. Mmg basah ketiak dia aku nmpk basah gk seluar dia. Aku rasa dia ni xpakai seluar dalam. Mmg tambah gatal aku dibuatnya. Kak Li mmg xperasan aku usha dia atas bawah sbb aku kawal diri aku sebaik mungkin. Lepas tu aku mula tanya soalan nakal kat dia “Bertuah husbang kak Li dapat isteri cantik mcm ni”… “yelah kalau xjaga nnti dia bosan pulak ngn I sbbtu I mau maintain body ni”…. mmg betul bertuah betul suami dia dpt bini mcm ni. Lepas workout kitorg pun balik la . Umah pun sebelah je mmg balik skali la .Kak Li ni aku tgk mcm selesa je ngn aku pdhl baru gak la kenal kan. Pastu Kak Li mcm rasa lenguh kt blkg badan dia. “aiyo mlm ni husband I xd, mmg xd spe nk urut i”… “nape kak li, akak sakit blkg ke”…”aah lah sakit ni”… “okay apa kata biar saya urutkan kak li, saya pandai urut tau”… “iyakah, okay boleh je ssakit blkg akak ni”.. ni mmg peluang aku la nk masuk umah dia tnpa suaminya yg outstation.. Terus aku masuk umah kak Li, aku dh byg kn mcm2 dah tp kawal diri ku ikut hati aku nk je terus rogol bini orang ni. Pastu dia bentangkan tilam besar kt rg tamu.. yelah nk urut kena baring. Pastu Kak Li nak gi mandi aku pun ckpla “sokay kak li xyh mandi la mau urut je kn”…”xpe kah badan I ni peluh”…”kejap je kan”..pdahal aku nk cepat2 pgg kak li ni.. Pastu aku tipu dia yg kalau nk urut kena bukak baju dan seluar baru rasa urutan tapi kak Li mcm xnak bkk pakaiannya.. ” tak pe kak li saya mau urut je kalau bkk bju lg senang nk urut takpe ttup dengan towel”…Kak Li pun setuju la nk bkk baju seluar dia. Berjaya aku perdaya dia senang gak Kak Li ni mgkin dia igt aku ni baik sgt pdhl aku nk dia bogel dpn aku. Kak Li bkk pakaian dia hnya bertuala je baring meniarap depan aku atas tilamnya. Aku terus mengurut dengan perlahan lahan dari bahu dia hingga ke tulang blkg kak Li. Kak Li biarkan saja aku urut2 badan dia. Walaupun dia isteri orang tp dia relakn saja aku mengurutnya. Aku mmg dah stim sambil urut dia aku ni mmg xpandai mana urut ni tp aku tgk kak Li layan saja urutan aku ni. Towel saja yg ttup badan blkg dia lama2 aku tarik tuala sikit demi sedkit ke bawah. Kak Li diam diri je tanpa ckp ap2. mgkin penat sgt kut tu yg lyn je psstu aku tnya la yg suami dia pernah x buat cmni…”husband u tak pernah urut cmni ke?”…” pernah tapi awak lagi bgus la, husband I urut main2 je xrasa”… kira pandai gak la aku mengurut ni kan. Pastu aku saja suggest yg aku nk urut punggungnya , “Kak Li mahu saya urut punggung akak?”… “okay sure mmg ad rasa sakit sikit situ”…”xpe kak li ni urut je takde lebih2″…Terus aku alihkan tuala ke tepi mmg kaw2 punggung cina ni dpn mata aku. Bontot bsar putih lak tu mmg bnyk kali aku menelan air liur. Aku urut je punggung kak Li ni. Kak Li mmg layan je urut dari aku. “Zack hal ni jgn bgitahu spe2 ye, I xnk husband I tahu ni first time I kasi laki lain tgk n pgg bontot i”… “sure kak li , kak tenang je xd spe akan tahu”…Kak li mmg xpnh curang sebelum ni aku je lah laki lain yg pnh pgg tgk bontot dia.Tapi aku bkn nk tgk atau pgg je aku nk jilat bau jolok bontot dia. Tanpa kak Li sedar aku lucutkn seluar aku. Aku lancap kote aku blkg dia. Mmg dia xtahu aku tgh pgg batang aku lalu aku gesel kat bontot Kak Li. Kak Li mula2 xtahu tp tiba dia perasan gak terus aku terkam dia dari blkg…”aaahhhh Zack apa ni u janji ngn akak nk urut je”…. “urut je? akak ni gila ke apa nk urut je, akak xtahu zack dh gila2 kat akak ni ermmmm”…. “ahhh tolong zack jgnn buat camni anak akak kt dalam tu”…”takpe takkan dia tahunya”.. Aku cium2 tengkuk kak Li yg peluh masam tp aku sangap sgt tak kisah bau apa pun. Aku bkk baju aku semntara aku kat atas Kak Li yg dah bogel. Aku skrg tgh bogel dengan bini orang ni. Kak Li masih xnak teruskan dia merayu rayu kat aku tp mmg aku xdgr rayuan dia. Kak Li mmg cuba sedaya upaya utk halang aku dari merogol dia tapi aku tak endah dah bogel depan aku ingt aku nk lpaskan peluang ni mmg tak lah. Aku suruh kak Li baring atas sofa kepala nya di hujung sofa kepalanya hadap atas dan aku diri atas dia .Terus aku sumbat kote aku dalam mulutnya secara paksa. Mmg aku sumbat je dlm mulut dia xkisah la dia kena pksa ke tak. Aku jolok muka dia dhla bini orang cfm suami dia tak pernah fuck mulut dia cmni. Mmg hingga ke tekak dia kote aku sumbat dalam mulut. Kak Li terima je mulut dia kena fuck ngn batang 7 inci aku . Tak kisah la dia nak muntah ke apa ke janji aku fuck mulut dia.. “ermm hemmm krok krok krok” bunyi mulut KakLi kena fuck “ahhh hhh fuck u kak li fuck u ahhh”.. aku pancut je dlam mulut bini orang ni sedap gila nikmatnya. Kak Li kelihatan lemah baru fuck kt mulut. Aku terus tonggengkan dia atas sofa aku jilat bontot dia. Mmg bau busuk dan masam sikit sbb cina kan berak cuci pakai tisu je atau mgkin sbb peluh dua bau masam tapi aku tak kisah aku jilat je lubang bontot dia. Kak Li aku tgk nmpk kesedapan mgkin suami dia xpernah jilat camni. Tgok bontot Kak Li mmg ketat mcm tak pernah main bontot. “husband u xpernah main bontot ke?”… “aaaah tak pernah zack dia geli”…”tak pe mlm ni u rasa”… kak Li tadi dipaksa terus nikmat dengan jilatan aku kt lubang bontot dia. Dah lama aku nk try bontot cina ni, aku masukkan konek aku dalam bontot dia. Susah nk masukkn dalam sbb bontot dia mmg ketat. Mmg betul la Kak Li ni tak pernah main bontot selama dia kahwin dengan suami dia. Aku tarik sorong konek aku masuk bontot dia lama2 makin mudah untuk aku jolok lubang bontot kak Li. Kak Li kelihatan nikmati jolokan kt bontot dia. Dia mmg btul2 menonggeng depan aku. Aku kuatkan lagi hayunan konek aku ke dalam bontot dia. Kak Li meraung kesedapan mmg tak pernah selama ni dia rasa mcm mana kena anal sex. “pap pak pap pak apap pak”..mmg sdp aku main bontot bini orang ni. Makin merah bontot Kak Li aku kerjakan sambil aku pgg rambut dia dari blkg. Demi jolokan makin bertambah kuat ke dalam bontot dia. Konek aku mmg lemas kt dalam bontot dia yg mantap dan besar lalu aku pancutkan air mani ku ke dalam lubang bontot dia “arghhhh kak Li ahhhh”. Memang rabak bontot kak Li aku buat.Penat betul aku kerjakan bini orang ni kak Li pun telah dirogol oleh aku . Aku pun pakai semula baju lpstu balik ke rumah manakala kak Li pula masih baring atas sofa dlm keadaan bogel . Mmg penat dalam masa yg sama dia telah di puaskan dengan batang aku ni.Aku mmg rahsiakan hal ni lagi satu aku dah janji dengan kak Li takkan bagitahu sesiapa takut suaminya tahu. Aku dan Kak Li tahu semenjak aritu aku mmg ada skandal ngn bini orang ni. Ada masa aku akan puaskan nafsu aku dengan Kak Li yelah rumahpun sbelah2 je. Bila ketiadaan suami dia aku akan jadi peneman untuk kak Li. Dari dipaksa Kak Li terus relakan diri kena rogol dengan aku. Mmg best dapat puaskan bini orang ni lagi2 kak Li mmg mantap dan lawa mmg satu nikmat untuk aku.

Posts