OhCerita

Birthday Party!

Sebelom ni, baby rasa, baby penah mention, yang baby tak pernah minum and mabuk kan….but, malam tu, baby termakan pujukan gurl…mlm tu, both of us pergi birthday party kt umh kawan gurl…datang2 je, sume lelaki…emm, baby dpt rase kan..yang gurl ade bt secret plan…so, when party start, biasa la..chit chat, dancing rite…
Then, gurl bawak drinks for baby…baby xpikir pape, sbb gurl kan…after few minutes minum, baby rasa smacam je…rse sgt horny…baby pon xtaw nk bt apa, baby juz dancing…n ada guy tu, dtg kat baby, dancing dgn baby, baby dh rase horny…emmmmppphhh…
Bila dia bernafas kt leher baby, baby dah makin horny…then, dia taw baby dh horny, dia pon ajak baby, g kt guest room…baby pon follow je…dh smpai tu, dia ajak duduk kt sofa…and dia start teasing baby….dia kiss leher, kiss tlinga baby…emmmppphhh…baby very2 stim…pussy pon rasa basah je…then, dia ramas2 breast baby….emmmpphhh…then, suddenly, dtg kwn dia lg sorang, and join skali…double stim la baby….
Both of them, ramas2 breast baby….baby mmg dh xtahan sgt…baby layan je lah…one of them, turun kt pussy baby, n maen2 pussy baby, thong baby dh basah….makin stim baby…arrgghhh…emmpphhh…sorang tu dah mule isap n gentel breast baby dgn lidah dia..trangakat2 bdn baby tahan…n sorang lagi, dh selak thong baby, n gentel biji baby yg dah bsh sgt tu…argghh…emmppphhh….sedap sgt…Then, lepas gentel biji baby, dia jilat slowly kt biji baby tu, gune hujung lidah dia je..emmm, sedapnye….
Baby dah wet sgt…baby xtahan, nak rasa batang je..but, both of them, saje tease baby lame2…dah xtahan sgt, baby klimaks after kene lick….after baby klimaks, trus dia isap biji baby, bt baby makin horny…
Guy yg jilat pussy baby tu, suruh isap batang dia..baby pon isap, very deeply, smpai tekak…baby jilat2 telo and kpala btg dia…emmmphhh….sorang lagi lak, terus selak thong baby, and teros fuck baby…emmmmmppphhhh…dia enjut laju2…baby mmg xthn time tu…xlame tu, baby pon klimaks…but, dia xklimaks lg, so dia trus fuck baby…smpai baby mengerang2…emmmphhhh..ahhhhh…
Guy yg batang dia kena isap tu, pon mengerang sedap, sbb babu sedut2 btg dia…and suddenly, mulut baby panas je…dia pancut dlm mulut baby…btg dia still keras even dah pancut….guy lagi sorang tu, truskan henjutan dia, n dia cabut btg dia, trus pancut kt breast baby…after that, trus terkulai sbelah baby…
Guy lagi sorang tu, terus suh baby tonggeng, and dia pon doggy baby….edap sgt…smbil dia enjut, tgn dia gentel2 bji baby…guy lg sorang tu lak, isap2 breast baby….double stim…emmmpphhhh….sedap sgt2…pussy baby dh bsh sgt2….dgr bunyi air byk…arrghhhhhh!!baby klimaks lg..then, guy tu trus fuck baby laju2…plop!plop!plop!baby klimaks lg skali, and after that, dia cabut, n pancut kt blkg baby…panas je baby rasa…argghhh…baby terkulai penat…
but, aksi2 ni, xabes lg..bsambung pagi esok..tggu esok ye..baby update lg k

Posts