Cerita ni berlaku semasa aku belajar di Seremban. Kali pertama aku melihat Nani, hati aku terus tertawan akan badannya yang montok serta pejal. Kami sama-sama belajar di Kolej dan watak Nani yang peramah dan manja amat menyenangkan setiap lelaki. Tambahan pula aku mendapat tahu yang teman lelaki Nani belajar di luar negara jadi dia di sini tentulah rindukan belaian manja seorang lelaki.

Mula-mula aku berpeluang merapati Nani apabila belajar prep beramai ramai. Kemudian kami ikut rakan-rakan lain berjalan-jalan di taman bunga berdekatan. Semakin hari aku dan Nani semakin rapat walaupun hanya sebagai kawan.

Suatu hari, dua kawan Nani yang juga teman wanita kawan aku berbincang dengan teman lelaki mereka untuk ke disko di KL. Lalu aku pun mengambil peluang mengajak Nani sekali dan Nani bersetuju sebab kawan-kawannya turut serta. Aku terus berpakat dengan kawanku yang peluang ini mesti aku ambil untuk merasai kehangatan badan Nani.

Berbekalkan pil khayal, kami berenam bertolak ke KL. Di disko, buat pertama kalinya aku memeluk tubuh wanita ketika menari lagu sentimental. Batangku mencanak sepanjang malam sambil tanganku sentiasa berusaha meraba punggung Nani tetapi dia sentiasa menolak dengan sopan. Jam sudah 1.30 pagi, jadi aku mencadangkan kami semua tidur di rumah bujang abang aku yang kebetulan tiada di rumah.

Sebelum keluar, kawan-kawan Nani mengajaknya ke bilik air dan peluang ini aku ambil untuk memasukkan pil khayal ke dalam air minumnya. Kawan-kawanku turut sama memasukkan pil tersebut di dalam air teman wanita masing-masing. Setelah selesai minum, kami mengambil teksi dan ku lihat Nani telah mula khayal. Di dalam teksi, aku mula menjalarkan tanganku meraba buah dada Nani yang montok dan dia tidak berdaya lagi menolak.

Sampai di rumah abangku, aku terpaksa memapah Nani masuk lalu aku baringkan dia di atas sofa di depan TV. Kawanku Jet masuk ke bilik abangku dan Mie ke bilik kedua. Aku ambil tilam dan bentangkan di depan TV. Kini lauk idamanku berada di depan mata dalam keadaan separuh sedar.

Tanpa membuang masa, aku menanggalkan pakaianku. Perlahan- lahan, aku membuka butang baju Nani satu persatu, hingga tersembul buah dadanya yang gebu dan pejal. Aku tarik seluarnya dan membuka bra dan panties Nani hingga terlerai. Kini tubuh mongel Nani terserlah di hadapanku tanpa seurat benang.

Aku mengerjakan seluruh sudut tubuh Nani dengan penuh nafsu, buah dadanya aku jilat, kulum, ramas, dan gigit. Aku kangkangkan kakinya dan mula menjilat pantatnya yang gebu sambil lidahku menjelir ke dalam lubang pantat. Nani hanya mampu mengerang perlahan-lahan menahan nikmat.

Kemudian aku terbalikkan Nani dan mula meramas punggungnya yang montok serta gebu dan dalam keadaan aku yang amat bernafsu, aku menjilat lubang bontot sambil jariku menjolok lubang pantatnya. Aku sudah tidak dapat bertahan, lalu aku baringkan dia semula dan meletakkan batangku yang sudah teramat keras ke lubang pantat Nani dan mula menerobos saluran pantat Nani.

Pantat Nani terasa amat ketat, aku terus mengepam batangku dan tak sampai dua minit aku memancutkan air maniku ke dalam lubang pantat Nani. Aku tarik batangku dan terus memasukkan ke dalam mulut Nani dan dia yang masih separuh sedar menyonyot batangku seperti aiskrim.

Setelah terbaring di sebelah Nani selama lima belas minit, batangku tegang semula, lalu aku mengerjakan pantat Nani lagi. Setelah lima minit, aku balikkan dia dan meletakkan kusyen kecil di bahagian perut Nani agar bontotnya terdongak.

Aku basahkan batangku dengan air pantat dan mula menerobos lubang bontot Nani yang ketat dengan penuh nafsu. Sedang aku asyik menikmati lubang bontot Nani, tiba-tiba ku lihat Jet dan Mie telah melutut di sebelah. Jet hanya senyum sambil mengisyaratkan aku supaya menutuh Nani secara iring.

Dengan batangku masih di lubang dubur Nani, Jet memasukkan batangnya ke dalam pantat Nani dari hadapan manakala Mie mengerjakan mulut Nani dengan batangnya. Setelah 15 minit mengerjakan Nani, aku dan Jet memancutkan habuan kami ke dalam Nani. Sebaik saja aku mencabut batangku, Mie terus memasukkan batangnya ke dalam lubang dubur Nani yang masih licin dengan air maniku dan memperkosa Nani secara ganas.

Malam itu, aku dapat merasa pantat dan lubang dubur teman wanita Mie dan teman wanita Jet. Tetapi kami semua mengakui yang Nani yang paling sedap dan ketat. Walaupun dirogol bergilir-gilir berkali-kali, lubang pantat dan duburnya tetap ketat. Dan malam itu Nani dirogol hampir 9 kali oleh kami.

Selepas peristiwa itu, Nani terpaksa menjadi temanku dan dua tahun kemudian dia kembali kepada teman lelakinya.