OhCerita

Chan… Teman Sepejabatku

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Siapa kata kerja dengan company cina x best? Aku rasa bertuah kerana terpilih untuk join X Engineering. Majority staff kat sini semua chineese. Malay ada, tp kebanyakkan jadi mechanic and office boy. Jawatan aku tak setinggi mana, tapi aku ada meja yg tetap di dalam pejabat. itu sudah memadai untukku. Di dalam akaun department itu, hanya aku satu2nya lelaki melayu. yang lain semuanya chinese woman. menakjubkan sebab semuanya muda2 belaka. even yg level manager and executive semuanya muda2. mungkin kerana X Engineering ialah family business, maka yg diambil bekerja kebanyakkan kroni2 keluarga X, Budaya chinese bekerja sangat berbeza dengan cara melayu bekerja. cukup bulan, malam weekend, mmg diorg akan pergi club. segala penat lelah bekerja akan dibalas dengan sedikit kenikmatan duniawi. aku pada masa tu tidak pernah langsung menjejakkan kaki ke club2 or disco. walaupun diorg ajak, aku tetap berkeras untuk tidak pergi. Memang la yang mengajak semuanya perempuan, tapi bila di disco, mereka akan berjumpa dengan boyfriend masing2. tinggal aku terkelu2 seorang diri. tapi bila mereka tanya kenapa aku tidak mahu pergi, aku cakap aku segan untuk ke sana. pada satu hari, sperti biasa lepas office hour aku akan terus pulang ke rumah. selepas setengah jam aku di rumah, tiba2 loceng pintu rumahku berbunyi. aku ingatkan kawan aku, dengan selamba aku buka pintu dengan berkain sarung.. rupa2nya yg datang officemate aku. diorg decide utk buat yg lain dari yang lain. instead of clubbing, diorg nak datang merasa life aku malam2 minggu. dalam hatiku, hanya aku je tahu mcm mana gabranya aku time tu. diorg datang dah la bising. ramai2 pulak tu. kata nak datang merasa life malam minggu aku.tp dalam plastic bag yg diorg bawak tu mcm arak. ah, aku xleh nak buat ape2. xkan nak halau diorg.. aku pun biarkan diorg masuk. mula2 suasana cam bosan. tu la nak sangat merasa life aku memalam. tapi makin lama diorg makin naik syeikh. agaknya kesan arak tu kot. time tu aku dah mula kuarkan set karaoke. nasib baik aku ada english song. diorg menyanyi bergilir2. tengah2 menyanyi ada yg nak tanggal baju. diorg betul2 mabuk. tapi ada antara diorg yg mcm waras lagi. yg halang member diorg dari buka baju. dalam hatiku, cis.. terlepas peluang.. lama aku duduk atas sofa. aku berpindah duduk atas carpet dengan diorg.. aku layan je yg diorg nyanyi. time tu dah 3 jam berlalu. jam menunjukkan kul 1am.. dalam hatiku tertanya2 bila diorg nak blah. mata ku mengantuk sangat2.. bila aku tersedar kul 2am, semua dah tertido kat situ!! tiba2 mata aku jadi segar.. melihat pemandangan yg tersangat la indah. boleh tahan cara diorg tido. aku x berani nak raba2 sebab aku taut diorg tersedar. last skali sebab x tahan sangat, aku pergi ambil cd lucah dan gantikan cd karaoke yg terpasang sejak tadi. perlahan2 aku masukkan cd, dan tekan play button… keadaan ketika itu dah cukup best bagi aku. dikelilingi amoi2 chinese yg muda2 dan seksi, cite lucah pun terpasang kat tv dengan volume yg aku rendahkan sikit.. kedengaran minah mat salleh mendengus keghairahan dikerjakan boyfriendnya.. sedang elok aku kuarkan batang keramatku dari zip seluarku, chan, executive accountant yg juga merupakan senior aku di X Engineering terjaga dr tidurnya. aku tergamam. aku betul2 baring di sebelahnya, so memang dia boleh nampak dengan jelas apa yg aku lakukan. maybe dia nak cover or xnak malukan aku, dia terus bangun dan ke tandas. masa dia ke tandas aku cepat2 offkan dvd player dan masukkan konek aku balik dalam zip seluar. malu beb! tengah aku kemas2 dvd lucah aku, dia kluar dari toilet.. sampai je depan tv dia duduk menyandar kat aku. aku kaget kejap. terasa kehangatan badan seorg perempuan.. bau harum, rambutnya panjang kena lengan aku. lain tau! tiba2 nafsu aku naik balik. adik aku kembali tegang… seketika kemudian dia mulakan perbualan. Chan: Di (nama panggilanku) buat apa tadi? Aku: mana ada apa2 Chan: jangan tipu. chan nampak. Aku: kalau nampak kenapa nak tanya? Aku dah x kisah. sex assault pun sex assaultlah. dia mulakan conversation. nampak sangat dia berminat. aku jadi makin berani. Chan: kenapa Di punya lain Aku: lain kat mana? Chan: kat hujung tu Aku: mana ada. tadi chan baru bangun. tu tak nampak jelas kot Chan: kalau sekarang chan tengok boleh? time tu dia dah letakkan tangan dia atas peha aku. sikit lagi nak kena batang konek aku.. Aku: chan, are you sure about this? Chan: ya la. you punya dick x sama dengan my boyfriend.. Aku: i x kisah tunjuk tapi nanti you jangan salahkan i kalau jadi apa2. ke u tengah mabuk skrg? Chan: mabuk i dah hilang la.. i swear i x bagitau siapa2. Aku: chan yg nak tengok, chan buat la sendiri.. Tanpa segan silu, tanpa rasa janggal..dia bukak zip aku perlahan2. Mesti dia selalu buat sebab gaya dia bukan mcm 1st timer. Sebaik saje dia bukak zip aku, batang koneku trus terpacak kluar.dia main2kan kepala konekku dengan jarinya yg halus. Mmg betul dia ‘taksub’ dgn kepala konekku yg lain dr boyfriendnya.. Puas menggunakan tangan, dia jilat guna lidah pula. Tersirap darahku ketika melihat lidahnya kena ke alur konekku. X terbayang office mte aku akan buat blowjob pd aku. Mungkin sebab dia suka pada kepala konekku yg berlainan dengan boyfriendnya, dia hanya concentrate pada kepala konekku. Dia x kulum konekku sepenuhnya. Aku sendiri terpaksa menekan2kan kepalanya supaya dia mengulum keseluruhan konekku.sekali sekala terdengar bunyi erangan nikmat dr mulut chan. Agak lama chan mengulum konekku.sampai aku rasakan masa sudah tiba utk konekku meluahkan lahar maninya, aku tanya pada chan, dia biasa x telan air mani? Mulut chan x lepas mengulum konekku.dia hanya menganggukkan kepala ketika kepala konekku masih lagi dalam mulutnya. Aku bg isyarat pd chan utk tukar posisi.aku berdiri, dan dia melutu di depanku. Dengan itu, mulutnya akan berada betul2 di hadapan konekku. Ketika itu konekku betul2 dah stim peringkat maximum.anytime boleh terpancut.chan mcm memahmi situasi itu, dia cepat2 mengulum kembali konekku. Ketika konekku masuk ke dalam mulutnya, aku dpt rasakan bagaimana fimnya chan mengulum konekku. Rasanya betul2 mcm cipap. Dengan panasnya.. Dengan kemutannya. Cuma kali ni best sebab lidahnya memainkan peranan menjilat2 rakus konekku. Aku henjut2kan konekku dalam mulutnya.nampak chan mcm nak termuntah bila aku jolok terlalu dalam agaknya.tp aku x peduli semua tu. Aku dah nak terpancut! Bila aku boleh rasakan air maniku sedang bergerak kluar dalam salur airkencingku, aku tekan kepalanya rapat2 ke badanku.sekarang kepala konekku betul2 berada dalam kerongkongnya. Ketika konekku memuntahkan air maninya,chan masih lagi mengemut koneku dengan mulutnya. Chan mcm x kisah yg pada ketika itu koneku sedang memuntahkan air mani. Hampir 5 das besar air mani aku donate pada chan. Bila aku kuarkan konekku drmulutnya, kelihatan sisa2 air mani di sekeliling konekku dan ada sedikit pada lidah chan. Skali tengok mcm cheese kat pizza super supreme. Aku terduduk keletihan. Chan tanpa buang masa duduk meniarap di depan aku sambil membelek2 koneku yg sudah separa layu. Aku sangat2 berpuas hati. Aku cuba utk zip balik seluarku, tp chan x bagi. Dia kembali dengan activitinya, kali ni dengan tangan, konekku yg pada mulanya layu kini sudah makin tegang. Tangan chan betul2 mcm pakr urut.agaknya hasil usaha dengan boyfrinednya sebelum ni. Sedang aku asyik meikmati hayungan tangannya, tiba2 kami terdengar bunyi berdehem! rupa2nya semua kawan2nya dah bangun!! Mereka nampak semua aksi antara kami tadi. Aku sangat takut mereka akan benci aku kerana apa yg diorg dah tengok. Tp aku terkejut bila salah sorg dari mereka cakap ‘ buat sekali lagi’. Chan sebagai team leader menyuruh aku berbaring. Aku akur. Mereka semua mengelilingi aku. Chan membuka butang dan zip seluarku balik.kali ni dia londehkan zipku sampai ke lutut. Buat pertama kali konekku dipersembahkan pada begitu ramai orang. Dan buat pertama kalinya aku rasa konekku tercacak betul2 tegak. Batu pelirku pula berbentuk betul2 firm sebab air maniku dah terpancut sebelum itu. Mereka semua mcm tergamam. Ada antara mereka yg belum pernah ada experience mcm chan, so ada antar mereka yg menutup muka dengan tapak tangan mereka. Aku seronok sangat. Chan bercakap sesuatu dalam bahasa cina. Aku x faham.tp aku x peduli. Tangan chan masih lagi mengurut2 batang kemaluanku yg satu tu. Sedang aku asyik menikmati urutan dar chan itu, (dengan mata tertutup), aku dapat rasakan urutan tadi bertukar tangan, bila aku bukak mata, rupa2nya mereka ingin bergilir2 sentuh konekku. Mereka mmg taksub dengan kepala konek aku. Puas mengurut dengan tangan, mereka jilat pula kepala konekku itu dengan lidah.Aku diratah mcm hidangan makanan. Mereka bergilir2 ‘menyentuh’ konekku. Aku dapat rasakan konekku bedenyut2 ksedapan. Sekali lagi mataku terpejam menahan nikmat..aku terdengar bunyi flash camera. Tp x terfikir pun utk halang mereka. Buat pertama kali dalam sejarah konekku jadi artist.. Diambil gambar dgn pelabagai gaya… Puas bergambar, chan kembali memegang konekku. Suasana pada ketika itu sunyi sepi. X ubah mcm bilik operation room. Chan mengambil sesuatu dalam begnya, dia mengeluarkan sebotol cream yg aku x tau apa namanya. Baunya mcm aloe vera. Dia sapukan pada tangannya dan konekku. Terasa sejuk kejap. Seperti yg aku jangkakan, chan mula menghayun tangannya di konekku atas dan bawah. Aku x perlu tunggu lama utk memancut. Aku dapat rasakan air maniku sudah bersedia utk kluar. Aku cuba utk bg amaran yg konekku sedah bersedia utk memancut, tp chan bg isyarat utk ‘diam’ sebelum aku dpt membuka mulut. Selepas beberapa minit chan melancapkan aku, air maniku berjaya kluar dr konekku. X tahu kenapa kali ni pancutannya agak tinggi.kali ni pun 5 das pancutan,cuma pancutan ke 5 tu x kuar apa2 air .. Hanya berdenyut. Maybe sebab td dah banyak terpancut masa first time.mereka semua menjerit kecil sambil ada antara mereka yg terkebelakang sikit.. Air maniku tadi ada yg terkena pada rambut dan baju mereka Aku betul2 keletihan. Aku hampir terlelap ketika mereka masih lagi membelek2 konekku yg separa layu. Bila aku tersedar sahaja merek sudah bersiap utk balik. Aku hantar mereka semua ke pintu dalam sedar dan tidak. Yg pastinya dalam keadaan berbogel. Keeseokkan harinya aku bangun lewat tengah hari. Sepanjang hari itu aku hanya memikirkan bagaimna utk berhadapan dgn mereka.aku risau kerjaya aku dalam risiko disebabkan gambar2 yg mereka ambil. Tiba hari bekerja.. Aku sangat hairan kenapa mereka semua menegur aku seolah2 tiada apa yg berlaku. Bila aku kembali ke meja dan log in ym, barulah aku dapat message dr semua org yg mereka akan simpan semua yg berlaku sebagai rahsia. Aku betul2 lega. Cuma aku x boleh nak berhadapan dengan chan. Bila aku berhadapan dengan chan, konekku jadi tegang serta merta. X terbayang bagaimana konekku boleh masuk dalam mulutnya. Melihat bibirnya yg halus dan merah dgn gincu cukup membuatkan aku hampir terpancut. Selebihnya, kerjaya aku di office berjalan seperti biasa… Malam minggu berikutnya, mereka sekali lagi dtg ke rumahku.. Aku tau apa yg mereka mahukan….. Konekku akan menjadi ‘lauk’ sekali lagi…

Posts