Petang itu aku ditugaskan untuk mengambil peralatan sukan dari bilik stor. Dalam bilik ini segala peralatan sukan disimpan mengikut jenis. Di satu sudut peralatan bolasepak. Di sudut lain peralatan sukan padang dan sebagainya. Aku diarah guru untuk mengambil peralatan sukan sepaktakraw. Aku dikehendaki mengambil bola takraw beserta jaringnya sekali.
Aku datang awal petang itu, jadi aku tak perlu tergesa-gesa. Secara perlahan aku membuka pintu stor dan bergerak menuju ke sudut sepaktakraw. Ketika melintasi aku mendengar suara merengek-rengek disertai rintihan-rintihan kecil. Suara tersebut datang dari sudut menyimpan tilam untuk lompat tinggi.
Aku penasaran dengan suara-suara itu. Aku bergerak perlahan di sebalik dinding pemisah. Di sana ku lihat Cikgu Adeline, guru Sains sedang bercumbu dengan Cikgu Siva, guru bahasa Inggeris, dalam kedudukan berdiri.
Bibir mereka saling bertaut. Lidah mereka saling menyedut. Tangan Cikgu Siva meramas-ramas punggung Cikgu Adeline atau biasa kami panggil Cikgu Adeline yang padat, sedangkan tangan Cikgu Adeline melingkar di pinggang Cikgu Siva. Mereka yang sedang asyik bercumbuan itu tak tahu akan kehadiranku.
Aku mendekati mereka. Aku membongkokkan badanku dan bersembunyi di balik meja, mengintip mereka dari jarak dekat.
Puas bercumbu, kemudian Cikgu Siva duduk di tumpukan tilam, kakinya menjuntai ke lantai. Cikgu Adeline berdiri di depannya. Cikgu Adeline mendekati Cikgu Siva, dengan rakus dia menarik seluar panjang Cikgu Siva. Tak ketinggalan seluar dalam Cikgu Siva juga dilondehnya. Bahagian bawah badan Cikgu Siva terdedah.
Cikgu Adeline mengurut-urut konek Cikgu Siva. Konek hitam legam terjuntai di celah kangkang. Konek yang tidak begitu besar, sedikit demi sedikit menegang. Cikgu Adeline membongkokkan tubuhnya, hingga wajahnya betul-betul di atas riba Cikgu Siva. Konek Cikgu Siva dicium mesra.
Pertama kali aku melihat konek lelaki dewasa yang tak bersunat beradu dengan muncung hidung Cikgu Adeline. Ku lihat Cikgu Adeline menikmati aroma kepala berkulup.
“Hisap sayang, hisap konekku,” suruh Cikgu Siva.
Cikgu Adeline tersenyum mengangguk. Dia mulai menjilat kepala konek Cikgu Siva. Kepala hitam yang masih dibungkus kulup itu disentuh hujung lidah Cikgu Adeline. Puas bermain dengan kepala konek, lidah yang merah basah terus turun ke arah pangkalnya. Cikgu Adeline sangat pintar memainkan lidahnya di konek Cikgu Siva.
“Oohh.. enakk.. sayang.. terus.. terus.”
Puas meneroka dengan lidah, tangan Cikgu Adeline pula memainkan peranannya. Dilancap batang besar panjang dan hitam itu. Kulit kulup terbuka dan tertutup mengikut arah gerakan tangan Cikgu Adeline. Cikgu Adeline geram melihat kepala licin yang sekejap terbuka dan sekejap tertutup. Dilancap laju hingga Cikgu Siva mengerang kesedapan.
Cikgu Siva mengerang ketika Cikgu Adeline mengulum koneknya yang telah terloceh. Seluruh batang konek Cikgu Siva masuk ke mulutnya. Konek Cikgu Siva maju mundur di dalam mulut Cikgu Adeline. Tangan Cikgu Adeline mengurut-urut buah pelirnya. Cikgu Siva merasakan nikmat yang luar biasa. Matanya pejam celik. Punggungnya diangkat-angkat.
Aku sangat terangsang melihat pemandangan itu. Batang hitam keluar masuk melalui celah bibir merah muda. Nampak kontras antara muka Cikgu Adeline yang putih dengan paha Cikgu Siva yang hitam. Ku raba-raba konekku yang menegang. Ku buka zip seluarku. Ku lurut-lurut konekku dengan tanganku. Berahiku memuncak. Ingin rasanya aku bergabung dengan mereka, tapi keinginan itu ku tahan, menunggu masa yang tepat.
Lima minit berlalu, Cikgu Siva menarik-narik rambut Cikgu Adeline.
“Akhh.. akuu.. mauu.., ke.. keluar sayang” Cikgu Siva menjerit penuh histeria.
“Keluarkan saja bang, aku ingin merasainya” sahut Cikgu Adeline.
Cikgu Adeline tak mempedulikannya. Semakin cepat dikulumnya konek Cikgu Siva dan tangan kanannya mengocok-ngocok pangkal konek Cikgu Siva seirama kocokan mulutnya. Konek Cikgu Siva berkedut-kedut, otot-ototnya menegang.
Dan crott! crott! crott! Cikgu Siva memancutkan spermanya di dalam mulut Cikgu Adeline. Cikgu Adeline menelan cairan sperma itu. Konek Cikgu Siva terus dijilatnya, hingga seluruh sisa-sisa sperma Cikgu Siva bersih. Konek Cikgu Siva kemudian mengecil di dalam mulutnya.
Cikgu Siva yang sudah mencapai orgasme kemudian turun dari longgokkan tilam.
“Abang puas dengan layananku?” tanya Cikgu Adeline.
“Amat puas, pandai sungguh Adeline,” puji Cikgu Siva sambil tersenyum.
“Sekarang giliran abang pula memberiku kepuasan,” pinta Cikgu Adeline.
Cikgu Adeline melondehkan baju kurung yang dipakainya, kain dan seluar dalam hingga dia telanjang bulat. Tubuh Cikgu Adeline bagaikan patung. Aku dapat melihat dengan jelas lekuk tubuh mulusnya, putih bersih, ramping dan seksi dengan buah dada yang besar dan padat, juga bentuk cipapnya yang indah dihiasi bulu-bulu yang dicukur tipis dan rapi.
Cikgu Adeline kemudian naik ke longgokan tilam yang biasa diguna untuk lompat tinggi, kakinya dilunjurkan ke lantai. Cikgu Siva yang masih telanjang mendekati Cikgu Adeline. Konek Cikgu Siva telah mengecil dan terayun-ayun di celah pahanya. Kepala yang tadinya mengembang telah bersembunyi. Kelihatan muncung kulup berkedut-kedut di hujung konek. Konek yang tadinya garang sekarang telah longlai.
Cikgu Siva rapat ke tubuh Cikgu Adeline yang mulus. Cipap Cikgu Adeline diusap-usap dengan tangannya. Jari-jarinya dimasukkan, mencucuk-cucuk cipap Cikgu Adeline. Cikgu Adeline menjerit nikmat.
“Hisap bang, jilat bang,” pinta Cikgu Adeline merayu-rayu.
Cikgu Siva menurunkan wajahnya mendekati selangkang Cikgu Adeline. Lidahnya dijulurkan ke cipap Cikgu Adeline. Dikuak bibir cipap Cikgu Adeline dengan lidahnya. Cikgu Siva mulai menjilati cipap Cikgu Adeline.
“Oohh.. terus bang, jilat terus.. akhh,” Cikgu Adeline mengerang.
Cikgu Siva dengan cekapnya memainkan lidah di bibir cipap Cikgu Adeline. Dihisapnya cipap Cikgu Adeline dari bagian luar ke dalam. Cipap Cikgu Adeline yang merah dan basah dicucuk-cucuknya. Kelentitnya disedut-sedut dengan mulutnya.
“Oohh.. enakk.. sedap bang, sedap” jerit Cikgu Adeline.
Hampir seluruh bagian cipap Cikgu Adeline dijilat Cikgu Siva. Tanpa seincipun ditinggalnya.
“Akkhh.. terasa mau keluar,” erang Cikgu Adeline.
Cipapnya berkedut-kedut. Otot-otot cipapnya menegang. Ditarik-tarik rambut Cikgu Siva, dibenamkannya ke celah pahanya. Cikgu Adeline menjerit histeria ketika mencapai orgasme. Cipapnya basah lencun oleh cairan nikmat yang keluar. Cikgu Siva menjilat cipap Cikgu Adeline hingga bersih.
“Kamu puas Adeline?” tanya Cikgu Siva pendek.
“Belum! Tutuhku sekarang, ku ingin merasakan konekmu bang,” pinta Cikgu Adeline.
“Maaf Adeline! Aku kena pulang cepat. Nanti isteriku curiga,” sahut Cikgu Siva menolak.
“Abang pengecut!” kata Cikgu Adeline penuh kesal.
Aku hairan kenapa Cikgu Siva tak mahu membenamkan batang besar dan panjangnya itu ke dalam cipap Cikgu Adeline yang merah merekah yang siap menunggu. Mungkin Cikgu Siva tak mahu ada rasa bersalah dengan isterinya.
Mata Cikgu Adeline meredup, memohon dan merayu pada Cikgu Siva. Cikgu Siva tak mempedulikannya. Dia memakai semula seluarnya, kemudian terus berlalu meninggalkan Cikgu Adeline yang menatapnya penuh harap. Impiannya untuk menikmati batang besar dan panjang Cikgu Siva tak tercapai.
Ini kesempatanku! Fikirku dalam hati. Nafsu birahiku yang sudah memuncak melihat mereka saling mengisap perlu disalurkan.
Setelah Cikgu Siva pergi, ku dekati Cikgu Adeline yang masih terbaring d iatas tilam. Kakinya tergantung di tepi tilam. Dengan hati-hati aku berjalan mendekati. Ku lepaskan baju yang ku pakai, juga seluarku hingga aku telanjang bulat. Konekku yang sudah menegang, terpacak dengan bebasnya.
Sampai di depan selangkang Cikgu Adeline, tanganku meraba-raba paha mulusnya. Rabaanku terus ke atas ke bibir cipapnya. Dia mengerang dengan mata masih terpejam. Kukuak bibir cipapnya dengan tanganku. Ku usap-usap bulu cipapnya. Kudekatkan mulutku ke tundunnya. Ku jilat bibir cipapnya dengan lidahku.
“Si.. siapa.., kamu,” bentak Cikgu Adeline ketika menyedari cipapnya ku jilat.
“Tenang cikgu! saya Amran murid cikgu, saya Ingin memberi cikgu kepuasan seperti Cikgu Siva,” sahutku penuh nafsu.
Cikgu Adeline tidak menyahut. Merasa mendapat lampu hijau aku semakin berani. Nafsu berahi Cikgu Adeline yang belum dipuasi oleh Cikgu Siva membuatnya menerima kehadiranku.
Aku melanjutkan aktivitiku menjilat cipap Cikgu Adeline. Lubang cipapnya ku jolok dengan lidahku. Kelentitnya ku sedut-sedut.
“Oohh.., terus sayang, terus,” pintanya memohon.
Hampir setiap inci cipap Cikgu Adeline kujilat. Cikgu Adeline mengerang menahan nafsu birahinya. Kedua kakinya terangkat tinggi, menjepit kepalaku.
Sepuluh minit berlalu dan aku meakhiri aktivitiku. Aku naik ke atas tilam. Aku berlutut rapat ke tubuhnya. Konekku ku arahkan ke mulutnya. Kepalanya mendongak. Mulut terbuka menyambut kehadiran konekku yang tegang penuh.
“Wow! besar sekali konekmu!” katanya sedikit terkejut. Tapi yang pasti konekku tak sebesar dan sepanjang konek Cikgu Siva.
“Hisap cikgu, hisap konekku!” pintaku.
Cikgu Adeline mulai menjilat kepala konekku, terus ke pangkalnya. Pintar sekali dia memainkan lidahnya.
“Terus cikgu, jilat terus,” aku mengerang merasakan nikmat.
Cikgu Adeline menghisap-isap konekku. Konekku keluar masuk di dalam mulutnya yang penuh sesak.
“Aku tak tahan sayang! Tutuh cikgu sayang,” pintanya.
Aku turun dari tilam, berdiri di antara kedua pahanya. Aku akan menunaikan hasrat Cikgu Adeline. Aku akan mengganti Cikgu Siva yang dirindui Cikgu Adeline. Ku genggam konekku, mendekati lubang cipapnya. Cikgu Adeline melebarkan kedua pahanya, menyambut konekku.
Sedikit demi sedikit konekku memasuki lubang cipapnya. Semakin lama semakin dalam. Hingga seluruhnya terbenam. Cipapnya penuh sesak oleh konekku. Aku mula menggerakkan punggungku maju mundur.
Plop, plop suara konekku ketika beradu dengan cipapnya.
“Ooh.. nikmatt.. sayang.. teruss” Cikgu Adeline merengek-rengek.
Ku angkat kedua kakinya ke bahuku. Aku dapat melihat dengan jelas konekku yang bergerak-gerak maju mundur.
“Ooh.. sedap cikgu, sedap.. cipap cikgu hangat.”
Sekitar dua puluh minit aku melanyaknya, kurasakan cipapnya berkedut-kedut, otot-ototnya menegang.
“Aku tak tahan, sayang… cikgu mau keluar,” jeritnya.
“Tahan cikgu, tahan… saya masih tegang” sahutku.
Dia bangun duduk di tilam dan memegang pinggangku erat-erat, mencaka-cakar bahagian belakangku.
“Akkhh.. akuu.. keluar” Cikgu Adeline menjerit kepuasan.
Nafasnya memburu. Dan ku rasakan cipapnya sangat basah, Cikgu Adeline mencapai orgasmenya. Cikguku yang masih muda dan cantik menggelepar merasakan nikmatnya ku setubuhi. Cikgu ku yang berumur 30 tahun, cantik, seksi tapi belum juga berkahwin.
Aku yang masih belum keluar meneruskan gerakanku. Ku tarik Cikgu Adeline ke lantai. Ku arahkannya agar merangkak. Pinggangnya ku pegang dan ku rapatkan kepala konek ke lubang duburnya.
“Ah.. jangan di situ Amran, sakit.”
Aku tak peduli. Aku terus menekan konekku yang berlendir hingga seluruh batang konekku tenggelam. Kemudian dengan perlahan tapi pasti ku gerakkan punggungku maju mundur.
Suara Cikgu Adeline makin perlahan. Berganti dengan rengekan dan rintihan kecil. Cikgu Adeline sudah selesa menikmati sentuhan konekku di duburnya.
“Sedap sayang, sedap… dah tak sakit” katanya sambil tersenyum.
Ku sodok terus lubang beraknya, semakin lama semakin cepat. Cikgu Adeline menjerit-jerit. Kata-kata lucah keluar dari mulutnya. Aku semakin mempercepat tikamanku ketika kurasakan akan mencapai orgasme.
Aku sudah tak dapat bertahan lagi. Konekku terasa seperti akan meledak.
Crott! Crott! Crott!
Aku memancutkan spermaku yang sangat banyak di lubang duburnya. Ku tarik konekku. Aku menghalakan konekku ke muka Cikgu Adeline. Konekku dikulumnya. Sisa-sisa spermaku dijilati sampai bersih.
“Kamu hebat Amran, cikgu amat puas,” pujinya.
“Saya juga cikgu, teramat puas.”
Kami berehat selepas merasai kenikmatan. Kenikmatan selanjutnya ku dapatkan dirumahnya. Cikgu Adeline, guruku ternyata hyperseks. Dia selalu meminta aku menidurinya dan bila-bila aku mau, dia tak pernah menolaknya.
Dan yang paling seronok bila aku meliwatnya. Dia juga menyukai pesta seks – gangbang. Aku dan beberapa orang kawanku menjadi pemuas nafsunya. Pernah kami berlima dilayan serentak oleh Cikgu Adeline. Habis semua lubang di tubuhnya kami teroka. Best!