OhCerita

Din Teksi dan Amoi

Din Teksi dan Amoi

“Amoi?! Lu mau balik mana?” tanya Din teksi. Taxi stand dah nak tutup. Pemandu2 lain dah mula meninggalkan lapangan taxi. Amoi muda tu nampak masih lagi duduk, tunduk… ada bag di tangannya. “Amoi?” lagi sekali dipanggil oleh Nordin. Orang semua kenali dia sebagai Din, Din teksi, 40 tahun, duda, anak dua, … Din banyak teksi nya, ada 4 buah di melaka sentral ni. “..sudah mau tutup lah amoi? Mau pergi mana, saya boleh hantar… last trip lah sebelum saya balik rumah.” kata Din datang rapat pada amoi yang duduk di kerusi panjang, kerusi menunggu tu.. sentral dah nampak sepi.. “PakCik… sorry lah..” lemah saja jawapan amoi tu… “Saya tak mau pergi mana mana lah Pak cik… tidur sini boleh ka.?” tanya amoi tu kembali. “Aik? Mana boleh… bagi saya alamat, saya kasi hantar awak balik… tak ada duit pun tak apa… ” kata Din, dia agak amoi ni dah tentu tak ada duit tambag agaknya. Amoi tu diam saja. Din nak mengunci dan menutup booth dan lampu2 di booth teksi stand tu… tempat itu perlu dikosongkan. “Amoi, lu kena duduk luar lah… saya mau kunci ini pejabat.” kata Din teksi… Setelah mengunci pejabat taksi itu, Din pun terus menaiki teksinya.. dia lalu di depan amoi tu yg sedang duduk di tangga… kesian pulak Din melihat amoi tu – bahaya pulak nanti – takut juga dia akan keselamatan amoi tu, lalu dipanggilnya amoi tu naik teksinya. “Amoi! Amoi!” Amoi tu pun naik – duk di seat depan. “Mari ikut saya balik… tidur di rumah saya, sampai esok saja tau?” kata Din. Amoi tu mengangguk… nampak ceria sikit wajah amoi tu. Tiba2 sebelum Din masuk gear, amoi tu mencium pipi Din. “Terima kasih uncle… ” Din tak tau nak react macam mana. Dia pun masuk gear dan drive. “kai cium aku? CEermm… aku ni tinggal sorang amoi … takut apa apa pulak nanti…’ kata hati Din. Din pandang kearah amoi itu dan amoi itu senyum. “Terma kash uncle… saya tak tau mana mau pergi.. saya tak ada duit…” sedih nada amoi tu. Dipandangnya amoi tu lagi… ermm… isyy.. ‘ kata hatinya. Amoi tu memang la macam kebanyakkan amoi yg selalu kita jumpa. T shirt dan jeans, backpack… simle saja amoi ni. Tak gempal, slim saja.. tak pula kurus… Din pun terus drive… rumah nya agak jauh dari melaka sentral, 30 minit… di kawasan Bemban…. rumah kecil saja… rumah kampung, separuh kekal. Din tinggal seorang saja… dah lama Din menduda… dan sepanjang 12 tahun dia menduda itu, tiada seoarng pun perempuan yang diminati utk mengantikan temmpat isterinya dulu tu… Dalam perjalanan itu, mereka berbual hal hal yg ringan2 saja. “Apa nama u amoi?” “Lian… Tan Mei Lian, panggil saya LIan lah uncle…” katanya… mereka berbual dan dapati dia mahu balik ke muar, tapi tak cukup wang tambang… dia ditipu oleh bfnya… dan ditinggalkan di stesen melaka sentral. Din tau memang dia bawak bala kepada dirinya… bawak balik amoi tidur di rumah, dan malam malam hari begini… memang bawak bala lah, kalau jiran2nya nampak dan tahu, mampus aku kena tangkap basah ni! Kata hati Din. Din pun berhenti membeli makanan di gerai di simpang sebelum masuk ke jalan rumahnya…. Din lapar dan dia membeli dua bungkus. Sampai di rumah, diperhatikan rumah jiran2 nya dah gelap… harap tak ada lah yang nampak. “Amoi , lu jgn bising tahu? Nanti kalau orang tau Lian ada sini sama saya, dia orang akan report! Kena tangakp…” kata Din. Lian angguk dan faham.. dia pun dah dekat 20 tahun… faham akan situasi teersebut. Mereka masuk senyap senyap dan Lian duduk di ruang depan. “Awak Lian, tidur di sini lah… ok? Saya tidur di dalam… saya ada satu lagi bilik, tapi kotor lah, sudah lama kosong…” kata Din. “Buat lah macam rumah sendiri… Lian…” kata Din mempelawa Lian masuk. LIan angguk. Faham. Dan senyum mengucapkan ribuan terima kasih lagi …. kerana menolongnya… yang dalam kesusahan. Rasa lega sangat Lian dapat bermalam di situ… baik hati uncle ni… kata hatinya. Tenang kemabali kepalanya… tak serabut sangat macam tadi… Kata Din…. “Tak apa… kalau saya susah nanti, Lian… atau orang lain akan tolong saya lah…” kata Din. Dia suka senyuman Lian… manis. Nampak LIan dah agak berubah wajahnya… nampak dah tak tertekan sangat…. Din menyediakan makanan di meja di ruang dapur… tak besar rumah Din, cukup utk dirinya seorang diri… Din menyediakan makanan tadi dan menjerang air. Lian minta diri utk mandi dan bersihkan dirinya. Din mengambil tuala mandi… “Ini tuala mandi… ” kata Din memberi sehelai tuala mandi… “Nampak macam baru lagi towel ni uncle.” kata Lian membuka menanggalkan price tag di towel mandi tersebut… dia senyum… dah beberapa hari tak mandi puas…. “Alaaa.. dah lama beli, tapi tak ada org pakai lah.. Saya beli utk anak saya dulu… tapi dia pun dah tak tinggal sini… awak pakai lah..” kata Din. Lian pun menanggalkan jeansnya… Din terdiam, dia nampak apa yang Lian sedang lakukan… Lian bersahaja dengan selamba menanggalkan jeans nya, walaupun membelakangkan Din, namun, ia tetap membuat Din berahi… lama sangat dia tak melihat seorang perempuan menanggalkan seluar di depannya… dulu ada sekali masa mereka – kawan2 pemandu teksi, pergi ke kelab malam dangdut… itu lah last sekali, gadis pelayan dangdut tu berbogel depan kami bertiga! Teringat Din stim keras batang dia malam tu – meraikan kawannya yang dapat wang insurance tentang hal..kes apa entah! Din tak ingat lagi, tapi Din ingat lagi gadis tu… Dania namanya, dan mereka gilir gilir main dengan Dania… itu pun dah 4 atau 5 tahun yg lalu… Ini lain, gadis cina dalam rumahnya…. Lian menarik jeansnya… dia membelakangkan Din. Lian membongkok sikit dan nampak Din panties Lian – jenis yg kecik saja tu… tak cukup utk menutup semua punggung Lian… hanya pantatnya saja tertutup… stim si Din… tercegat diam saja dia menonton free…! Lian tak sedar apa yang dilakukannya… dia dah biasa begitu. Lian melucutkan jeansnya dan diletak di sofa… dan kemudian mengenakan tuala… dia tak perasan Din memandang setiap perlakuan Lian. Stim Din memerhatikan Lian…. kini dia hanya bertuala dan t shirt… “Lian nak mandi dulu uncle…” kata Lian. Din ternganga memandang Lian…. tangannya tak bergerak dari memegang pinggan, nafasnya tenang, matanya tertumpu pada peha gebu Lian, putih melepak kulit Lian… mesti kontras sangat jika diletak tangannya yg berwarna agak gelap ni di peha Lian tu… Lian berkemban… t shirt pula yang ditanggalkan Lian.. putih melepak kulit amoi ni!! Lan tak pakai bra… Din ternganga memandang Lian yg mengikat tuala mandi ke badan seksinya itu. “Uncle… hehehe…” tegur Lian. Tersenyum Lian meliat Din ternganga melopong masih memandang nya… Lian senyum sebab dia baru sedar yang Din dah melihat dia menanggalkan jeansnya…. dan mungkin Din dah nampak panties seksinya…. Teruja pulak Lian bila didapati dirinya dihargai begitu… ada org yg anggap dia seksi dan terpesona memandang dirinya tadi… “Ohh Lian… di sana… ” kata Din menunjukkan bilik mandi… Lian pun lalu di depannya… “hehee!” Lian masih tersenyum, terasa dia diingini pulak, tak macam bfnya, si Leong… Erwin Leong – kekasih Lian.. tu memang jantan tak guna, setahun lebih bersama dia… satu pun tak menguntungkan LIan… Lian nak masuk ke bilik mandi…. “Uncle… bilik mandi tak ada lampu ke?” menoleh Lian, dengan berkemban tuala mandi. Teringat pula Din yg bilik mandinya tak ada lampu dan pintu nya pula tak boleh di tutup rapat… “Err.. saya mandi tak tutup pintu… sorry Lian… saya belum betulkan lampunya…. errr..” Belum habis Din nak menjawab… LIan terus saja… “Ohh tak apa lah… ” dan terus saja Lian menanggalkan tuala dan berbogel di dalam bilik mandi, tak jauh dari Din!! Tuala disangkutnya di atas daun pintu yg dibiarkan terbuka… ‘tak apa lah uncle tu nampak, aku pun bukan nya ada harga lagi…. dah tak ada org yg sayangkan aku lagi….’ kata hati Lian.. Lian memang dah tak kisah apa pun nak terjadi pada dirinya…. sikap seorang yang dah berputusa asa saja… Haru biru Din dibuatnya… macam macam dalam fikiran Din.. amoi dah bogel dalam rumahnya…. dekat saja dari Din… amoi seksi tu dah bogel… nampak semuanya.. kecuali pepeknya.. dan tetek amoi tu tak lah begitu besar, tapi masih seksi… Din suka pada pompuan yang bertetek besar… tapi amoi ni.. isyy!! Air dibuka. … dan setiap titisan air menitis id body seksi amoi tu… Din memandang dengan penuh bernafsu… “Sejuk Uncle… tak ada air panas…?” “Err tak ada la Lian…. Err…” kata Din dia meletakkan pinggan di atas meja… makanan terbiar saja…. Din melangkah ke arah Lian… dia mengikut nafsnya…. batangnya dah keras.. memang amoi ni sengaja bagi aku horny ghairah… kata hatinya…. batangnya mengeras… lama sangat dah tak main… “Ermmm… saya selalu mandi air suam Uncle…” kata Lian… dia tak nampak yang Din dah rapat dengannya… Din tak jauh… sedepa saja dari teteknya… Din menelan air liur masih memandang Lian… basah dan bogel.. Lian menyabun badannya… putih gebu setiap inci badan Lian… berbuih dan berbusa di sana sini…. dan Din memerhatikan…. tangan Lian menyapu pula di ceah ketiak, celah tetek, di teteknya, di celah pehanya… dan tiba tiba Lian memandang ke arah Din. Din stim… dan berdiri meraba batang kerasnya…. tercegat di situ… terpaku… terpukau! Lian senyum saja… “Errr?” Lian perasan Din dah di depan bilik mandi… dia senyum. “Liann…” terluah kata kata itu saja dari mulut Din…. “Ehh uncle…. hehe…” dia senyum… Lian tak sedikit pun rasa malu dengan Din…. dia senyum.. dan merasa sangat horny juga… Lian melangkah keluar dari bilik mandi… bogel , basah, dengan titisan air menitis membasahi tempat dia berdiri… “Mari uncle… ” kata Lian dan dia memeluk Din… dia mencium pipi dan bibir Din… “Ohh Lian…. saya…” “Syyyy uncle…!!” bisik Lian dan dia memeluk Din… erat… teteknya menekan dada Din… Din mengeluh… lama dia tak di dalam dakapan seorang perempuan… Din mengucup bibir Lian…. perlahan… dan lama… tangannya meraba raba punggung LIan… Din bogel, dibogelkan oleh Lian… batang Din keraas….. semua pakaian ditanggalkan oleh Lian… “Ermm… uncle.. big lah!!” Lian meraba raba batang keras Din… mengeluh Din.. dia mengucup Din. Ditariknya tanagn Din ke dalam bilik mandi… mereka mandi. dan LIan mandi berpelukan bersama Din… “Terima kasih menolong Lian, uncle…” dan dia senyum , disabunkan Din… dibersihkannya… batang Din yg keras itu dipegangnya…disabunkannya… mengeluh lagi Din…. Lepas tu, Lian menarik Din keluar.. mereka ke bilik Din… dua dua bogel dan masih basah… Din duduk dan baring, badannya ditolak baring perlahan lahan oleh LIan… batangnya tegak. “Ermmm….” keluh Lian Lian menggenggam batang keras Din… “Errmm.. besar uncle…” dan dia menjilat batang Din… lepas tu dihisapnya… Mengeluh Din… terasa batangnya hangat.. dia menikmati batangnya dihisap oleh amoi cantik ni. “Ohh besar uncle… Lian nak dalam pantat Lian….” bisik Lian pada Din… “Ohh Lian….. hisap la… buat laa….” Din hanya membiarkan apa saja yang nak dilakukan oleh Lian…. Lian meneruskan menghisap dan menjilat… berdengus Lian menghisap dan menjilat batang Melayu itu… dia tahu pelir Melayu bersunat… jarang dia mendapat hisap batang Melayu… selalu batang cina saja… termasuk batang bfnya. Lian kemudian naik ke atas Din… “Ohh LIan…. saya tak sangka…” kata Din… “Syyy uncle… saya nak uncle malam ni…. Lian utk uncle malam ni…. ” kata Lian.. dan dia mengucup Din… “ermmmm….” Din berdengus mengucup dan meramas ramas tetek Lian… “Ohh Lian… saya nak main awak..” kata Din. “Ohhh Uncle….” mengerang Lian, dia mengangkang dan melebarkan kakinya di atas batang keras Din…. dan dia sendiri memasukkan batang keras Din di dalam pantatnya…. mereka sama sama mengeluh. “Ohhh Lian….” “Arghhhhh uncle Dinnnn… besarnya… arghh!!!” mengerang Lian.. kepala takkok Din masuk.. dan masuk.. seluruh batangnay dah masuk di dalam pantat LIan… dan Din terasa nikmat dikemut… lama sangat dia tak dapat pantat… Lian mula mengerakkan punggungnya, turun naik dan turun naik… membenamkan batang Din.. .. setiap kali, lagi banyak yang masuk.. lagi dalam batang Din masuk.. “Ohhhhhhhhhhhh unccleeee!!” mengerang Lian. “Ohh arghhh LIannn… sedappp!!!” Din mengerang… dia menarik Lian ke arahnya dan dikucupnya bibir Lian… Lian membalas kucupan Din… mereka berpelukan, bibir bertemu.. batang dalam pantat ketat ammoi itu… Lian mengerak gerakkan badannya.. mengayak ayakkan punggungnya…. membenamkan batang Din sedalam dalamnya… Lian mahir dalam seks , rupanya… dia tak sangka… amoi seksi ni mahir… dalam permainan seks… “Ohhhh Ohhh!!” mengerang Lian bila kelentitnya bergesel dengan batang dan bulu Din… Din meramas ramas tetek LIan…. puting2 nya digentel.. dan dia mula menujah ke atas … menujah pantat Lian. Lian mengerag mencapai kemuncak nikmat nya…. dan air pantatnya meleleh kuar.. membasahi batang dan telur Din….. “Ohhhhhhhhhh arghhhhhhhh uncle…!!” menjerit mengerang LIan… sedapppp besarrrr!!” Lian pun disuruh Din utk baring…. Lian mengerang sedap lagi masa tu… Din membuka kangkang Lian dan dia masuk.. dipandangnya Lian pejam mata menikmati batangnya masuk…. dan diiringi erangan manja… Lian terus mengerang dan mengerang…. dihenyak oleh Din dengan padu sekali- dalam henyakkan Din… dia menujah kuat dan dalam.. geram Din… amoi ni menggoda dia dan bat da stim tadi…. dan pantat Lian terus mengemut… dan mengemut…. Lian mencapai klimaks lagi sekali… dan kali ni Din tak henti menujah.. Lian mengerang kuat… sedap sangat dia ditujah begitu… bfnya pun tak kuat menujah macam dilakukan oleh Din… batang Din lebh besar dan lebih panjang dari batang bfnya… puas Lian. Dekat 40 minit Din menujah dan memantat pantat amoi cantik ni… digigitnya tetek dan leher Lian… merah merah bertanda di kulit cerah amoi tu… Lian mengerang last sekali dan diikuti oleh Din, masa itu mereka sedang doggie…. dan Din melepaskan sedikit air maninya di dalam dan dicabutnya batangnya dan menyemburkan di pungggung Lian… din mengerang kuat… banyak air maninya… “Ohhhhhhhhhhhhh Liannnnnnn!! Arghhhhhh!!!” mengerang Din masa dia klimaks itu…. dah lama sangat dia tak merasa nikmat begitu… “Ohh Uncleee… lepaskan semua uncle….!!!” balas Lian… LIan mengemut dan dia terasa Din mencabut batangnya… dan terasa dia kehangatan air mani Din menyembur di bontotnya… Din rebah di sebelah Lian… nafasnya kencang dan dia memegang batangnya..digenggamnya erat…. ai rmnainya meleleh keluar lagi.. Lian menyapu air mani di punggungnya dan menjilat jari2nya… “Ermmmm… uncle… banyaknyaa…hehe!” ketawa kecil Lian… dia puas…. Lian menghisap batang Din… dijilat dan ditelannya air mani Din di batang Din…. “Ermmm!! Sedappp uncle…. sedappp!!” bisik Lian.. Din masih terbaring, pejam mata… dia dah lama tak menikmati seks…. lama sangat. Habis bersih batang Din dijilatnya… Lian memeluk Din,….. “Thank you uncle… Uncle bantu saya… ” katanya pada Din… Mereka berpelukan… dan berrehat sebentar… berbual. “Maafkan saya Lian, errr… saya tak tahan tengok awak mandi tadi… ” kata Din memandang pada amoi lawa dalam dakapannya itu… dia mengusap usap rambut Lian. “Tak apa uncle, tak perlu minta maaf…. saya yang nak… saya suka uncle…. sayang uncle sebab tolong saya…” kata Lian dan mereka kiss… dalam dakapan…. Mereka berbual seketika sebelum berhenti utk makan… Lian sebenarnya telah di jual oleh bfnya kepada seorang along… sebahagian dari bayaran hutang bf nya… Lian berjaya melarikan diri.. tapi oleh kerana tak ada wang, dan tak mengetahu sangat bandar melaka, dia tersadai di Mlaka Sentral… Lian nak balik ke KL… tapi tak mempunyai wang…. sehingga la dibawa balik oleh Din. Kalau uncle tak ambil saya, saya akan sambut Tahun Baru seorang diri di Melaka sentral… katanya… dan malam itu masih muda… mereka makan bersama, menonton TV dan lepas tu, tidur sama, dan main lagi… Lian memang pandai menaikkan syahwat Din… Din tak sangka batangnya boleh keras lama… dan malam itu Lian dikerjakannya lagi… puas Din…. lewat mereka tersedar keesokkannya…. “Ermmm.. macam mimpi saja…” kata Din melihat amoi bogel di sebelahnya…. tertiarap dengan kesan air mani kering di cipap Lian…. “Selamat Tahun Baru Cina Lian….” bisiknya… dan dia memeluk Lian…..

Posts