OhCerita

Dina

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Dina Sepupu Wife aku Main dengan sepupu wife aku masa kami ada wedding family member last week memang satu pengalaman baru bagi aku. Macam ni kisahnya, aku dan wife aku dan anak anak ke wedding family member yang di adakan di sebuah hotel besar di AlorSetar ni. Oleh kerana jemputan ramai dan ramai ahli keluarga yang balik, aku buat keputusan yang kami menginap di hotel sajalah…. Dina sepupu wife aku nak tumpang family suite kami, so aku pun amek suite family 3 bilik. Wardina satu bilik, anak anak kami dua orang tu satu bilik dan aku dengan isteri satu bilik. Aku fuck Dina ni masa nikah tu lah… wife dan anak anak di rumah family… aku kata aku nak balik ke hotel, nak berehatsebab driving lama. Kalau syg nak balik ke hotel call …” aku pesan pada wife aku. Aku tak tahu yang Dina pun balik ke hotel… persiapan di rumah tu memang banyak lagi aku kepenatan danlengoh lengoh aku perlu rehat saja… kalau masaj lagi baik. Aku pun masuk dan baring ddepan TV… ada ruag TV. Aku bukak baju dan dalam 10 minit baru aku nak lena. Dina balik. Dia tak perasan aku sebab aku baring di sofa… tersorok dari pandangannya. Aku dengar dia mengeluh… dan aku dengar dia letak handbag dan langkahnya ke bilik. Lepas tu aku pun kembali lah nak tiidur. Dalam seminit dua tu aku terkejut … Dian keluar dengan hanya pakai panties dan camisole tanpa bra. Tapi aku nampak dina tak macam terperanjat pun…. “Hei bang? Kenapa?” tanya Dina. Aku heran lah sebab dia gadis single lawa tapi sedikit pun tak menunjukkan yang dia malu malu atau segan dengan aku… “Penat… nak berehat sekejap… ingat kan Dina di sana tadi…” “Ermm…. Dina bosan tak ada kerja nak buat… balik lah ke sini..” katanya. Diaapandang aku aku pandang dia… dia tahu aku pandang kat tetek dia tu… dan peha dia yang terdedah tu. “Abang nak urut? Picit? ” katanya pada aku. Aku nak jawab saja.. dia dah ddatang kepada aku dan dia pun melutut di carpet di sebelah aku… “Mari Dina picit2kan abang…” katanya…. aku senyum saja… “Dina pakai macam ni picit2 abang macam di massage palour pulak!” aku kata…. Dina senyum dan memicit belakang aku…. aku masih menyiarap. “Abang pernah ke pusat urut? amoi amoi urut atau budak2 Melayu?” dia tanya… masih memicit micit aku. “Dah lama tak pergi.. bertahun tak pergi…. ” aku kata. “Ermm…. Melayu ke cina yang urut abang…?” tanya Dina. “Melayu ada… cina tak ada lah… ” aku kata… “Hehehe…” ketawa kecil Dina. “Kenapa ketawa pulak?” aku tanya aku toleh ke arah Dina…. dia sexy sangat! Wow! Stim aku masa tu. “Kalau Melayu mesti abang main kan?” tanya dia…. senyum nakal aku nampak dari Dina. “Hehehe… mana ada… mana Dina tau semua ni?” “Alaa… kalau pompuan Melayu atau Indon mesti ajak main lah bang… Dina pernah kerja di usat urut part time masa study dulu…” katanya macam bbersahaja jer… tak nampak kekok pun dia bercerita. “Ermmm…. kalau urut orang macam abang ni main tak?” aku tanya dia…. aku perhatikan saja Dina ni… batang aku dah mula naik stim…. rasanya macam nak fuck saja Dina ni…. mengada ngada Dina ni… “Ermm… abang rasa ? Dian main ke tak?” Aku pandang dia dia stop memicit aku aku pusing baring pulak…. “Abang rasa Dina hisap batang dia dulu lancap2 kan dia dan main jika bayarannya kena…. betul tak?” aku kata… dari pengalaman macam tu lah selalunya … “Ermmm.. betul bang…. ” dia senyum dan tangannya dah diletakkan di batang aku…. “Ermmm….” “Ohh Dina nak lancap kan abang ke ni?” “Hehehe…. abang kan nak relaxed …. n lah cara yang paling best… kalau nak relax.” katanya… dan dia membuka trek bottom aku dan batang aku yang dah mengeras tu dikeluarkannya…. “Ermmm dah keras ni banggg… Ermm!!” katanya dan dia pun memegang batang aku… aku terperanjat juga tapi aku horny! Dia senyum memandang aku dan terus saja Dina menghisap menjilat batang aku… “Ohhh Dinaa… sedappp hangat…” “Ermmm besar lagi ni bangg….Ermmm..!!!” keluh Dina dan dia ppun mengihsap dan melancap lancapkan batang aku… sampai aku memancut…. memancut menyembur air mani aku mengena mukanya… “Hihihi…. wahh banyak ni bang…. lama tak main ke?” dia komen … dan senyum menjilat ilat kepala takok aku…. lepas tu dia pun menghisap dan mengolom habis…. Aku suruh dia bogel aku nak tengk dia bogel depan aku… Dian senyum bangun dan membuka cebisan pakaian nya … tak susah pun sebab dia dah separuh bogel pun… “Cantik cipap Dina… ” aku kata dan aku capai cipapnya…. Mengeluh Dina “Ermmm banggg!!” aku tahu dia pun horny…. “Nak batang abang ni dalam pantat tu Dina?” aku tanya sepupu wife aku ni…. “Nak … tapi takut kak Aida balik nanti?” katanya….. Aku tarik Dina ke sofa aku baringkan dan aku kangkangkan dia… memang pantatnya cantik bersih… dan aku pun mula menjilat dan menyedut pantat dan kelentit Dina… mengerang Dina…. Masa Dina klimaks tu fon aku berdering … wife aku di lobi… dia nak naik ke atas… aku panik. Kami stop masa tu…. “Malam ni bang.. fuck Dina…. tak puas ni…” katanya… Aku senyum dan mengorek ngorek lubang pantatnya…. “OK malam ni…” aku kata… kami berhenti sebelum aku dapat fuck Dina….. dia memungut pakaian dalamnya dan lari ke bilik. Aku kenakan pakaian aku dan turun ke lobi. Baru kami nak main… frust lak aku rasa… tapi aku sempat pancut. Lepas tu aku terima text dari Dina…. “Ni utk abang malam nanti…” katanya dengan mesej bergambar…. gambar pantat dia!! Geramnyer aku!! Wife aku tak mengesyakki apa apa… aku turun ke lobi wife aku menyuruh aku jaga anak anak sementara dia keluar dengan mak sedaranya dan seorang sepupu lain utk membeli barang utk hiasan pelamin… Wife aku tak naik pun ke bilik… dia tak tahu Dina ada di dalam… aku bawak anak2 kami 4 dan 5 tahun ni.. mereka dah makan lalu mereka tidur kepenatan…. kami semua baring di sofa. Dina datang dan menarik aku ke dalam biliknya…. “banggg!! Fuck Dina banggg!!” katanya… dan aku pun apa lagi…. aku dahkeras dari tadi lagi… pantat Dina cantik pada aku…. Kami fuck di dalam biliek mandinya dulu… dia dah sedia bogel… dan kami doggie… dan dia hisap lepas dia kena doggie.. dan kami lepas tu main di atas katil pulak! Kami main dan main sampai dua dua puas…. aku pancutkan air mani aku di dalam pantatnya… Dina yang nak rasa air mani aku… puas betul aku kerjakan pantat sepupu wife aku ni!! “Ohh banggg.. tak sangka dapat fuck abang..” kata Dina.. Aku pun begitu… “Yeah…. tak sangka… tak tau yang Dina kerja di pusat urut dulu… ” aku kata.. kami berpelukan di atas katil…. dia hisap batang aku… bersihkan dan telan semua air mani aku… aku rasa dina ni banyak pengalaman dah ni…. Malam tu selepas nikah dan makan dan lain lain… kami balik ke hotel.. Wife aku dan anak anak aku kepenatan dan sebaik saja kami sampai di bilik hotel wife aku dan anak2 aku terus tidur…. Memang aku nanti kan peluang nak lagi bersama Dina…. aku pun pergi ke bilik Dina… tak perlu ketuk pun… aku tolak pintu terbuka… “Hai abang… Dina tunggu abang ni…” katanya… Terkejut aku pleasant surprise lah.. sebab Dina dah siap bogel di atas katil menunggu aku… apa lagi aku pun tutup pintu kunci dan kami main!! Kami mula dengan 69 malam tu… kami lakukan senyap sikit.. tak mau bising2… takut wife aku terjaga. Pantatnya best cute jer.. pandai dia menjaga pantatnya… aku hisap dan sedut kelentit Dina…. mengerang Dina… batang aku pun diberi nikmat yang sama… Kami llepas tu main doggie… sedap pantat Dina… dia kemut ketat!! Tak sangka aku akan dapat pantatnya kali kedua… mungkin aku akan dapat lagi Dina ni!! Malam tu puas juga kami dekat satu jam aku mengerjakan pantat Dina…. isteri aku lena…. setelah 30 minit main aku cabut batang aku dan aku ke bili saja nak make sure wife aku masih tidur.. aku tinjau… memang dia tidur nyenyak kerana kepenatan. Aku balik semula ke bilik Dina dan sambung fuck Dina lagi… kami main sampailah aku klimaks pancut di teteknya…. kami sama sama puas… dan berjanji akan main lagi kalau ada peluang…. no plans apa apa… Esoknya masa kenduri di dewan.. kami menjeling jeling saja antara satu sama lain memberi isyarat lucah lagi!! Dina hantar dua tiga keping gambar dia mengisap batang aku dan pic pantatnya…. aku tahu dia amek pic tu malam tadi masa kami main…. horny aku sepanjang kenduri tu… Akhir sekali masa malam kedua selepas kenduri tu kami sekeluarga jalan jalan… dan balik ke hotel senja… lepas makan di bristro di bawah… semua kepenatan… wife aku lena saja… aku terus ke bilik Dina… Kami main lagi… puas aku kerjakan pantat cute Dina… dan Dina puas juga dengan cara aku fcuk dia….sehinggakan Dina nak aku fuck dia selalu…. aku senyum sja… Memang hubungan kami berterusan selepas kenduri kawin tu… sepupu wife aku ni aku fuck dua tau tiga kali lagi …. selepas tu baru lah aku tahu yang Dina seorang Free lancer di kampus… dia beritahu aku yang dia melayan beberapa clients yang dikenalinya saja… Aku senyum saja lah… tak tahu aku yang dia seorang FL… memang tak sangka… itulahkisah aku fuck sepupu wife aku….. Dina seorang yang cantik dan lawa…”

Posts