OhCerita

Gadis Muda Gila Seks

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

aku alia. gadis 16 tahun yang sangap. aku tak pernah buat sex but for sure aku banyak tengok porn. tapi aku belum pernah berani sentuh pepek aku. takut tapi teringin. aku banyak main dengan tetek aku which is size
d-cup.
********************

” alia! turun makan ” panggil ibu. “okay” aku balas. aku turun. abang aku dah dekat meja. kitorang hidup bertiga je. aku, ibu and abang. abang aku ade susuk tubuh yang gila seksi. six pack dia. dia pernah pakai seluar ketat and nampakkan bentuk dick dia. besar wehhh. agaknya dia besar kat penis aku besar kat tetek.
aku perasan abang suka tengok tetek aku. aku suka. aku suka bila orang pandang aku.
ibu keluar lepas makan untuk jumpa client. aku naik atas. duduk bilik sorang sorang. ahhhh. aku tak dapat tahan. aku nak tengok jugak. tengah tengah aku tengok and main dengan tetek aku. rupa rupanya abang tengah pandang aku. dia senyum sinis.
” bodoh kau tengok porn ” dia kata
” macam kau tak pernah tengok!” aku balas
” siapa kata tak pernah ” dia balas lagi.
tibatiba dia datang dekat aku. dekat sangat sampai muka aku dah depan dada dia. aku dongak pandang dia.
” kau buat ape ni ” aku tanya.
” nak puaskan kau ” abang aku jawab dengan senyuman.
dia angkat aku letak atas katil. dia nak cium bibir aku tapi aku tak bagi. so dia cium dahi aku then pergi pipi aku then pergi leher aku. ah aku tak boleh nak tolak. it feels so good. bibir dia sangat ahhhhh. then dia bukak butang baju pijama aku. dia cabut bra aku and mendedahkan tetek aku yang besar tu.
dia senyum. aku malu. malu sangat. tapi aku biarkan aje.
” kau nak aku sambung ke ?”
” sambung lah tapi aku taknak kau masuk dalam aku. aku baru 16″
” as you wish princess ”

dia suck tetek aku. dia cengkam tetek aku kuat.
” ahh slowly la sakit la ”

dia ignore aku and keep going. tangan dia grab bontot aku then marayap ke pepek aku. dia mula sentuh pepek aku. ahhh aku tak pernah sampai sini. dia mula buat bulatan guna tangan dia dekat pepek aku.
” ahhh fuck ahhhh ” tu je yang keluar dari mulut aku.
tibatiba dengar bunyi pintu. ah shit mama dah balik.
aku pakai balik baju aku.
” aku belum habis lagi ” abang kata.

aku pergi sekolah macam biasa. petang aku keluar dengan kawan kawan aku pergi sunway. bila semha dah balik rumah. tinggallah aku dengan khai. aku dengan dia still jalan berdua.

” weh semalam aku tengok porn” tibatiba khai cerita kat aku.
” then kau nak aku buat ape? ” aku buat muka selamba
” aku tahu kau selalu tengok ” tibatiba dia kata. oh fuck mana dia tahu.
” ma.. ma.. mana kau tahu ” aku panik
” aku teka je. tak sangka pulak betul”
dia balas sambil senyum

ah sial aku dah malu.
” kau pernah buat ke? ” khai tanya. aku diam je.
tiba tiba dia tarik tangan aku. dia bawak aku pergi satu bilik memang takde orang. cuma ade meja panjang and kerusi. dia bawak aku masuk and kunci pintu.
” kau.. kau buat ape ni? ” aku tanya
” chill. u will love it ” dia balas dengan senyuman.
tibatiba dia cium aku kat bibir. or god he taste so good. dia keep cium aku. tanpa aku sedar tangan aku tarik baju dia keatas. dia stop cium aku and senyum. dia bukak baju dia and reveal dia punya six pack. aku senyum kat dia. dia bukak butang jacket jeans aku. mendedahkan tetek aku yang besar.
“wow” tu yang keluar dari mukut dia
“i know” aku senyum
dia angkat aku letak atas meja. aku duduk atas meja tu and sambung cium dia. tangan dia tak stop main tetek aku. genggam tetek aku yang lagi besar dari tangan dia. then daripada aku duduk, aku baring. dia hisap tetek aku macam baby yang haus. then dia sambung cium sampai ke pusat aku. lepastu dia tanggalkan seluar jeans ketat aku. tinggal aku dengan panties je. tangan dia mula sentuh pepek aku. dia mula buat bentuk bulat guna tangan dia dekat pepek aku.
” ahhh ahhh. ahhh ahh slow down baby ”
” kau pernah buat sebelum ni? ”
aku geleng.
” abang aku pernah sentuh aku tapi dia tak pernah cium aku or masukkan ape ape dalam aku ”
khai senyum.
“bagus. so aku ni first time kan? ”
aku angguk. dia senyum.
then dia stop buat. dia pakai balik baju dia. aku pelik.
” u done? ”
“nope. but tak baguslah untuk kau. dah la first time. buat kat tempat ni. dah, pakai baju jom ikut aku ”
aku akur je.
dia bawak aku pergi hotel murah. aku tibatiba rasa takut. dia pegang tangan aku, senyum, then bawak aku pergi bilik. masuk je bilik aku duduk atas katil.
” kenapa ni? ” dia tanya
” aku takut ah ” aku jawab
” kalau taknak sambung, takpe. ” dia cakap sambil bangun dari duduk. aku pegang tangan dia, aku berdiri, then aku mula cium dia.
” jom sambung ” kataku perlahan. khai senyum.
dia baringkan aku dekat atas katil. dia atas aku. dia cium aku. cium aku dalam sangat. lidah dia mula masuk dalam mulut aku. dia mula cium leher aku. aku mula mengeluh menahan diri. dia tanggalkan bra aku. dia cengkam tetek aku. kuat. buat aku menjerit.
“AHH! ”

dia hisap tetek aku. dia sambung cium aju sampai ke pusat. dia bukak seluar aku. seluar dalam aku pon dia tanggalkan. and aku dah bogel 100%. dia mula cium dekat dengan pepek aku. lepatu aku duduk. aku tolak dia.
” kenapa? “dia tanya.
” mana adil aku sorang je tak pakai baju. ” aku marah. khai gelak. dia mula bukak baju. aku bukak seluar dia. boxer biru dia aku tanggalkan. wow. batang dia dah keras gila. besar pulak tu. panjang pulak tu.
khai nampak macam malu. ni pon first time untuk dia jugak.
” may i? ” aku tanya dia.
dia senyum je. muka dia merah. aku pon malu jugak. tapi aku suka. aku mula pegang batang dia.
” its big ” aku kata kat dia.
” i know right. damn sayang sakit awak nanti ” dia kata. aku senyum manja. aku sambung baring. dia mula cium pepek aku.
“ahhh.. hmmm.. hmmm ”
tangan aku memegang kain cadar katil tu menahan. dia memegang kedua peha aku and membuat aku kangkang besar. aku letak kaki aku di bahu dia. dia menjilat pepek aku. dia pandai bermain dengan pepek aku. aku melepaskan laungan kepuasan.
ahhhh tibatiba lidah dia masuk dalam pepek aku. ahhhh. dia alihkan kaki aku dari bahu dia.
dia pergi balik ke kepala aku and cium bibir aku balik. tangan dia masih main dekat pepek aku. tibatiba masukkan satu jari dalam pepek aku.
AHHH sakit. sakit. masuk keluar masuk keluar jari dia. khai terus cium aku nak lekakan aku. kemudian dua jari masuk. AHHHHH.
” ah khai please slow. sakit la ”
“sorry baby” dia balas.
dia keluarkan jari dia. dia duduk. dia suruh aku buat gaya merangkak. dia nak buat style doggy. aku pernah tengok dalam porn. so aku ikut je.
batang khai yang besar dah ready nak masuk.
” ready sayang? ” dia tanya
” please go slow ” pinta aku
” tak best la slow ” dia balas.
” ah what ever la “aku fedup.
dia mula masukkan depan batangnya kedalam pepek aku.
“ahhh khai please slow ”
“no”

zusss dia masukkan semua batang dia.
“AHH FUCK KHAI AHHHHH ”

then khai keluarkan batang dia. berdarah.
” awak bukan dara lagi.” khai kata.
then dia sambung masukkan batang dia datang pepek aku. ahhh sakit sakit sakit. sakit gila ah ah.
” ahhh khai khai please ahhhh khai ”

dia abaikan aku. tapi sakit tu mula hilang and bertujar jadi sedap. puas. seronok. khai pon melepaskan lelah.
” ah ah ah ah ah ah “khai
” oh yes khai please. go faster ”

khai pergi lebih laju laju sangat. pap pap pap pap pap bunyi. ah ah ah ah ah. then khai keluarkan batang dia.
aku main dengan batang khai. aku usap batang khai atas bawah atas bawah. aku masukkan dalam mulut aku. susah nak muat sebab besar sangat. khai mula mengerang. then cecair putih keluar dari batang khai and daripada pepek aku.
lepas puas aku balik rumah.

Posts