OhCerita

Guru Penganti Syaitan

Namaku Elira Hasnim, guru sekolah menengah desa sri iskandar. Aku digelar pengganti syaitan kerana ketagihku terhadap seks kotor. Boleh kira bohsia juga. Aku dari umur kecil lagi dah mula bantai kote orang. Aku bermula dari 12 tahun hingga ker kini aku rajin mengerjakan batang orang. Mana tak nya aku berbadan lentik dan bercup B. Body boleh dikatakan cun juga dan aku bijak jaga pantat.
Aku aim budak tingkatan 5 sebab diorng akan meninggalkan skolah so senang nk putuskan komunikasi lepas dah bagi seround kaw2 punya. Port aku main selalunya kat blok murni. Blok tuh sebenarnya projek sekolah yg tergendala jadi blok itu yg mempunyai 2 tingkat itu mmg dibiarkan kosong. Hanya tandas dan makmal2 teknikal sahaja dapat disiapkan. Setiap tahun ade je mangsa aku kerjakan. Pernah juga aku di gangbang oleh 4 orang sekali gus mmg sempit ah bilik air aku yg special tuh. Oh ya aku mempunyai bilik air yg special kerana tandas itu mmg sunyi dah jarang gila ade orang pegi sana, so mmg aku buatkan tandas tuh mcm umah seks aku. Disebabkan skolah aku nih ade 300 orang je, aku senang buat keje.
Tahun 2016, aku start pilih mangsa aku dari awal tahun lagi. Yelah mesti aku nk besar panjang punya pedang. Aku memilih calon2ku dan stalk mereka terutamanya ke tandas. Sorang2 aku intai kote diorng guna kamera fon aku. Pernah aku nampak ade budak nih lancap sambil tgk gambar membe cikgu aku. Dalam hati aku tergelak terbahak2, dah lah kote kecik sibuk nk lancap lak. Air sikit je. Nak je aku tolong sedut keluarkan.
Hinggalah aku jumpa mamat nih. Masa aku skodeng dia, dia tgh berak. Aku skodeng dia dari lubang kecil di pintu plastic bilik airnya. Lubang tuh kecik je mmg takkan perasan. Besar jugak kotenya walaupun tak stim lagi aku tgk sambil dia cangkung. Taik dia keluar berketul2 sambil dia usha fon dia. Aku bukak kamera jengket atas skit dan aku nampak dia layan porn hardcore. Pastuh aku dgr dia cakap ngan diri sendiri.
“Nih kalau dapat aku jolok sampai taik dia keluar”
Aku pun lock dia dalam listing aku. Esok aku stalk dia lagi. Kali nih dia kencing pulak. Petang tuh aku follow dia lagi. Aku sanggap kali nih tgk dia lancap. Dia lancap kat awek dia kot sebab pompuan dalam fon aku tgk tak kenal. Kote dia ade panjang 8 inci jugak. Untuk orang yg sekeding dia besar gak aset dia.
Esok pagi aku gerakkan langkah aku. Aku mula kenal2 dgn mamat nih dan aku acah ayu malu2 acah2 cikgu melayu ahh konon. Dia pun terpikat. Aku bermain2 dgn emosinya hampir sebulan. Dgn sabar aku testing2 taste dia. Upe upenya taste dia sebijik kotor ngan aku. Dalam hati aku haa ngamm aku boleh kaotim ngan budak nih.
Sehari sebelum SPM dia start aku ajak dia mai skolah konon nk ajar maths dia. Dia pun datang tepat pukul 8.
“Hai cikgu ira!”
“Hai gud morning! Dah ready ker nk blaja”
“Alhamdullilah sedia”
Ajar punya ajar aku duduk sebelah dia. Slow2 aku ambil masa rapatkan diri aku kat dia. Sampailah pipi tetek aku tersentuh2 bahu lengannya. Dia perasan dan pandang aku. Aku senyum kat dia acah tak tau. Aku suruh dia minum air banyak2 nnt tak mengantuk buat maths. Dia pun follow je.
“Awak buat latihan dlu ya cikgu nk tukar baju sat panas pulak pakai baju kurung nih”
“Ok cikgu”
Aku pegi port aku tukar jersi ketat dan keluarkan bra aku. Puting aku yg tajam tuh tertusuk jersi aku sehingga menampakkan bentuknya. Aku juga pakai seluar trek hitam aku yg sendat dan sengaja buat kain belakang tuh macam tersedut. Aku pun kembali ke mamat tuh.
cantik ah ade cermin aku cakap dalam hati.
Aku berdiri kat depan dia then aku bagi dia nampak bontot aku sambil menyingkatkan tudung aku menghadap cermin. Dia usha bontot aku tak lepas2.
“Haa settle dah latih tuh?”
“Haa dah dah2”
Aku merapatkan diriku dari belakangnya dan acah2 tgk latihan dia sampai puting aku bergeser sedikit dgn belakang badannya.
“Uhm cikgu saya nk pergi tandas kejap, tadi banyak minum air lah”
“Haa pergi lah tapi guna tandas kat blok murni tuh tandas lagi satu Pak guard kunci kot.”
Aku tipu dia pastuh dia pun pergi je. Aku tahu budak tuh nk buat ape. Dah syok stim tgk aset aku, lancap ah dia dalam tandas tuh. Aku follow dia sampai port aku. Dia terpaksa pegi ke jamban yg takde lock sebab yg boleh lock tuh aku kuncikan. Aku pergi ke bilik air.
“Ya allah cikgu kenapa ade kat sini?!”
Terkejut babi dia. Aku membuat isyarat menyuruhnya senyap sambil senyum nakal.
“Cikgu tahu ko nak lancap kan meh cikgu tolong puaskan awak alang2 kita dua je ade kat skolah” jelasku sambil menutup pintu tandas tuh. Aku buat lock diy guna pen dan sekatnya di lubang lock.
“Seriuslah cikgu?! Ya allah syukur!”
“Haa diam. Cepat lah”
Dia membuka bajunya dan aku melucutkan seluarnya beserta spende dia. Terpacak kote dia. Aku membuka jersiku dan terdedah betik aku yg besar itu. Bergoyang2 tetek aku lepas puting aku melepaskan diri daripada tersangkut kat jersi ketat aku bile nk bukak baju. Kote mamat tuh mcm spring terpacak2 atas sebab tak sabar nk aku hisap. Aku pegang kotenya dan ludahkan air liur lalu aku kulum kote dia sampai bibir aku cium buah zakar dia.
ssrrkktttttttt kktttt
“AAAAHHHHH SEDAP NYA CIKGUUU AAAA” meraung mamat tuh sampai dia tarik2 tudung aku. Terbatuk jugak aku hisap batang dia.
Aku sedut2 batang dia dan jolokkan mulut aku kat batang dia dgn laju.
plok plok plok plok plok plok plok
Sedap gila aku balun dia.
“Sedapnya batang kau!!! Mmmmm”
Sambil aku kulum batang dia aku lucutkan seluar aku. Kami berdua telanjang tetapi aku tetap memakai tudung saja nk kekalkan trademark aku.
“Kau tak kencing lagi en.”
“Belum cikgu, tadi mmg nk kencing dulu. Tapi cikgu sanggap batang i” usik dia
“Cantek. Cikgu ade something khas utk awak”
Aku teruskan kulum dan mengangkang sambil jari ku main biji kelentit aku. Cipap aku berlendir2 sampai menitis kat tile bilik air. Air liur aku tumpah dari bibirku dan membasahi tetekku. Aku berhenti dan memeriksa batangnya.
“Skrng cikgu nk awak jolok cipap saya” arahku sambil aku dudk menyandar kat batang paip tangki air. Memandangkan tandas itu tandas cangkung, tak banyak tempat utk kami bergerak.
“AAAHHHHH SSSSSSSSSS AAAAHHHHH”
Aku meraung kersedapan merasakan kotenya terbenam kemas penuh dalam cipap aku sampai terkena lubang rahim aku. Dia jolok laju2.
pak pak pak pak pak pak pak pak pak
Lendir aku melekit lekit kat bulu kote dia. Ade juga yg terpercik. Aku rasakan kote dia mcm berdenyut2 dan belum sempatku tanya.
“Cikgu saya terkencing lah macam mana nih?”
“Ah ah ah lepas je aaahhh aah ah dalam lubang I” arahku sambil dihenjut.
Dah alang2 terkangkang depan lubang jamban mmg aku bagi greenlight lah.
fffsssshhhhhhh
Kencingnya dipamkan ke dalam perut aku sampai aku nampak kembang sikit. Aku kemutkan cipap aku supaya tak terpercik keluar.
“Best tak kencing dalam cikgu? Puas?”
“Aahhh sedap cikgu….” sedap dia sampai dia terlutut depan aku sambil kotenya masih terbenam dalam aku.
Aku melepaskan kotenya dan dia pun tariknya keluar. Air kencing dia keluar dari cipap aku macam aku pulak yg kencing. Aku bagi dia objektif baru. Aku suruh dia hantam aku sampai cipap aku takde air kencing dia. Senang cerita gunakan kuasa henjutannya utk paksa air dia percik keluar.
prak prak prak prak
Laju dia jolok cipap aku. Cipap aku mengejang dan aku capai klimaks aku. Air nikmat aku terspray dgn deras ke perut dia sampai basah lower body dia. Aku memberhentikan dia. Kali nih aku berpusing dan paut pada tangki air itu lalu menonggengkan bontot aku dengan cipap aku masih basah menitis nitis air mani aku.
“Main jubur cikgu please kasi hentam sampai taik keluar” aku arahnya sambil mengulang ayatnya yg pernah aku dgr dalam tandas berlainan.
“Nih yg aku nakk! Thanks cikgu! HA HA rasakan!”
Batang dia cucuk jubur aku sekali je. Terus terbenam sepanjang2 kote dia dalam usus taik aku.
“AAARRRGGGHHHHHHH!!!!!!!” terjerit aku kenikmatan.
pak pak pak pak pak pak
Batangnya jolok jubur aku dgn pantas. Aku berhenti kejap dan kulum batang dia kejap nk kasi basah punya pasal. Aku ade juga suruh dia ludah dalam jubur aku. Terkentut kentut aku dibuatnya.
“Ah ah ah ah lama jugak ah ah kau” puji aku
“Mesti lah cikgu! Tgh bersungguh2 nih”
Jolokan demi jolokan aku mengemut gemut batang dia untuk mempercepatkan batangnya pancut. Tangannya meramas2 tetek aku yg londeh sedikit itu sambil aku fingering cipap aku. Kesedapan jolokan dia menyebabkan aku klimaks lagi. Kali nih aku terpancut berdiri. Basah lencun kelangkang aku. Kami berdua berpeluh peluh mengerjakan alat kelamin masing2.
PPPRRRRRRRTTTTTTTTTTTTT
“Aaaahhhhhhh ssssssstttttt”
Aku merengek kesadapan sambil menikmati pancutan mani batangnya.
“Fuhh penat!” keluh mamat tuh.
Aku cangkung ke lubang jamban. Aku berpusing menghadap batangnya dan terus kulumnya.
“Mmmm mcm susu pekat.”
Aku jilat sisa taik dan mani pekat dia yg berkrim itu sambil mengulum batangnya. Terangkat2 dia sedap sangt aku hisap. Aku sedut lubng batangnya dan sisa sisa lebihan maninya keluar. Air mani dari jubur aku selesai mengalir keluar dan ade sisa2 lebihan yg melekit2 kat bibir dubur aku. Bibir lubang najis aku longgar gila sebab nk muatkan batang mamat tuh. Aku biarkannya. Tgh aku syok kulum batang dia. Aku merasakan sesuatu keluar dari dubur aku. Berketul2 taik aku keluar. Lancar sahaja mereka meluncur keluar berbantukan bahan pelincir dari batang mamamt tuh tadi.
“Wow terberak cikgu ya. Saya pun nk berak lah.”
“Hehe bagus awaknih haa meh sini.”
Dia memposisikan dirinya membelakangkan aku sambil mencangkung. Aku menjilat jari aku dan korek2 lubang taik dia pulak dah nk kering aku keluar kan jari aku menjilatnya lagi. Then aku jolok2 balik. Tangan kanan aku lancapkan kote dia sambil tangan kiri aku main juboq dia.
“Aaaahhhhhh nikmatnya! Pandai cikgu puaskan fantasi hardcore saya”
“Tgk lah siapa heheh”
Keluar pun ketulan ketulan najis mamat tuh. Aku pula yg tak selesai lagi berak cair pulak.
preakkkk preaakkkk
Aku ciritkan mani dan taikku sambil melepaskan angin. Aku suruh dia meniarap sambil tonggengkan bontot dia. Batang dia berjuntai aku lancapkan. Aku menjilat2 lubang taiknya serta menjolok2 lubang tuh dgn lidah aku. Bau dia perghhh mcm sial. Jilat punya jilat aku loya dan termuntah.
bwaaakkkkkkk ahakk ahakk kehakk
Aku muntah sehingga terbatuk2.
“Cikgu ok ker?”
“Ok je biasa lah jilat taik kau mmg mcm tuh erhh” sambil aku lapkan mulut aku. Aku ambil hos tepi aku yg orang guna cuci dubur diorng lepas berak aku kumuhkan mulut aku. Aku sambung balik lepas aku flush jamban. Tgh aku jilat aku meluaskan kangkang aku dan aku kencing deras lepas aku berak cair.
Mamat tuh suruh aku berhenti.
“Cikgu meh saya pulak jilat.”
Kami pun bertukar posisi lepas aku settle kencing. Aku tonggengkan bontot aku. Lidahnya hinggap ke bibir pantat aku sambil dihisapnya.
“Aaaaaahhhhhhh ssssssss sedap sial” aku melentikan badan aku. Lidahnya singgah ke lubang taik aku pulak. Masih melekit dgn sisa taik cair dan maninya dia bersihkannya dgn jilatannya.
Setelah selesai jilatan berahi kami mamat tuh terus doggie aku. Kali nih dia bantai cipap aku pulak.
pak pak pak pak pak pak pak
Aku senak setiap kali tujahannya tepat mengetuk lubang rahim aku. Puas dia hantam cipap aku dia jolok batang dia kat mulut aku. Aku tercunggap melayan batang dia.
“Aaahhhh ssss aaahhhh cikgu! Nih habuan awak!”
Terpancut pancut mani dia dalam mulut aku. Aku terus menelannya dan aku pegang kote dia kuat2 sambil hisap batang dia mcm straw. Sambil tuh aku mengurut2 buah zakar dia.
Aku membiarkan dia duduk sambil bersandar pada pintu plastik itu dan aku meneruskan kuluman aku. Bersih bersinar btangnya yg cokelat gelap itu. Tetiba perut aku mangamuk lagi. Aku tetiba rasa sakit perut. Aku pun kangkang lah bersiap sedia nk berakkan ape yg perut aku tak puas hati tuh. Bosan menunggu aku bermain2 dgn pantat aku.

“Sempat lagi en cikguu”
“Hehe biasalah cikgu kan mcam tuh. Kalau awak nk lagi kotor cikgu cabar awak jolok i sambil i tgh berak nih.”
“Lagi sekali?”
“Haa tinggal harini je awak boleh rasakan. Nnt awak dah takde dah”
Dia pun datang ke belakangku. Sambil aku mencangkung dia melutut di belakangku. Tangannya memegang pinggangku sambil mengangkatnya sedikit. Pelahan lahan batang dia tusuk jubur aku. Dia mendayung keluar masuk pelahan mempelawa aku berak. Setiap pergerakannya dapat aku rasakan.
“Haa bagus awak slow fuck cikgu bole relax skit.”
Setelah beberapa minit. Kusyhuk aku membetulkan tudung, aku tercirit. Cecair najis yg panas aku membasahi kotenya. Kekuningan berair taik aku yg jelas belum masak lagi aku ciritkan. Mamat tuh baik hati pulak tolong aku bersihkan.
Kami membersihkan alat kelamin masing2 dan keluar dari tandas. Aku melihat keluar. Tiada orang.
“Cikgu saya balik dulu ya.”
“Haa ok, baik2 jgn kau fuck anak dara orang pulak” balasku sambil tergelak.
Mamat tuh baik pulak cium aku sebelum pergi. Kesulitan kami berasmara dijamin dgn bantuan pak guard skolah aku. Maka setiap kali selesai customer aku, dia pula aku balun.
Aku berbaju kurung semula dan keluar ke kedai makan. Selera aku jamu makanan di situ. Dah penat aku tibai budak tuh mesti lah aku kena layan perut pulak kann…
Aku kembali ke sekolah dan mencari pak guard itu. Mujur pak guard itu tak suka sngt dirty sex. Dia lebih suka fuck aku dgn berbaju kurung. Puas aku cari dia tapi tak dapat. Aku patah balik ke kamar seks aku.
“Haa jumpa pun kau. Mana kau hilang? Pak nk skodeng i eh”
“Eh eh laa aku baru je sampai. Wah mcm puas je ko kerja kan budak tuh.”
“Macam biasa lah bang. Sama jugak i puaskan you hihihi”
Aku sembang manja dgn dia sambil membawa dia masuk kedalam bilik air itu tadi. Aku bukak seluar dia dan terus hisap batang dia yg sederhana besar itu. Dekat2 4 inci je konek dia. Aku anggap konek dia practice aku.
Aku kulum2 kote dia sambil dia tarik2 tudung aku yg aku baru salin sebelum pergi makan. Mengerang kesedapan aku hisap kote dia. Kali nih pak guard tuh rakam aksi aku.
“Eh kejap. Nih background tak lawa. You bukak sick bay ade katil kat sana.” cadang ku
Kita pun bergerak ke bilik itu dengan kotenya terdedah kami selamber je jalan sebab skolah takde orng.
Aku membaringkan dia lalu menyambung kuluman aku. Aku merasakan denyutan batang pak cik itu dan aku mengemutnya dgn bibir aku supaya dia tak spray kat muka aku. Aku berdiri dan selak kain kurung aku. Sambil memegang kainku, aku mencangkung seperti mahu berak diatasnya. Batangnya aku halakan ke cipap aku. Aku menjolok pepek aku dengan batangnya.
“AAHHH SEDAP PEPEK CIKGUU!!” pak guard tuh kesedapan.
Tanpa memakai panties batangnya lancar keluar masuk menusuk pepek aku. Denyutannya kembali dan kali nih aku biarkan.
“AAHHH PAK CIK NK DATANGG”
Terpancut2 air maninya ke bibir pantat aku. Lebihannya menitik nitik atas buah zakarnya. Aku turun daripada katil dan terus melepaskan kainku lalu membiarkan pantat aku berselaput dgn mani dia.
Pak guard tuh melapkan kotenya dgn tisu yg aku beri dan dia pun beredar.
Aku kembali ke kamar seks aku dengan pantat aku yg melekit2. Aku mengambil tudung aku yg dipakai pagi tadi dan aku ternampak ade titsan bendalir yg pekat dibawah aku. Aku cangkung dan rupanya mani pak guard yg melekit kat pantat aku titis ke bawah semasa aku berjalan.
Aku tidak endahkan dan terus menuju ke kereta aku. Aku beredar balik.
Sekian ceritaku….

Posts