OhCerita

Hadiah Dari Boyfriend

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Su tengah marah dengan boy Su. Dia kata yang Su ni selalu keluar dengan jantan lain dan bermesra dengan dia orang. Well for your info, Su tak pernah keluar dengan jantan lain, mau pun bermesra dengan jantan lain. Tapi sebab Su marah kat dia, Su keluar jugak dengan sorang boy lain. Nama dia Joe. Budak satu building dengan Su. Dia selalu ajak Su keluar. Mula Su tak nak, tapi sebab nak balas dendam, Su yang ajak dia keluar. We all tengok wayang, pergi shopping, pergi makan. Tapi yang Su surprise bila dia hadiahkan Su satu barang. Dia kata nanti balik baru bukak. Sampai rumah lepas mandi, Su pun baring atas katil dengan towel. emudian teringat hadiah yang Joe kasi. Su pun buka cepat-cepat. Kat luar kotak tu ada kad. Su, Joe dah lama nak bagi hadiah ni pada Su. Jangan Marah, tapi enjoy hadiah yang Joe belikan ni. Gunakan kalau kesunyian. Bila Su buka saja terperanjat Su tengok, Joe hadiahkan Su DILDO (penis diperbuat dari plastik). Mula-mula marah jugak, tapi bila Su fikirkan siapa yang tau. Ukuran dildo tu panjang, dekat 10. Su cuba masukkan dalam mulut Su, penuh mulut nak kulum dildo tu. Kemudian Su baring atas katil sambil pegang dildo dalam tangan. Fikiran Su melayang membayangkan lelaki yang mempunyai penis sebesar ini. Kemudian pelan-pelan Su taruh dildo kat pussy Su. Makin lama makin kuat nafas Su. Su tak tahan, cuba masukkan dildo dalam pussy Su. Tiba-tiba kawan se rumah Su masuk bilik nak ambil barang. Terperanjat Su, lalu terhenti sekejap. Dia pandang Su, Su pandang dia. Tiba-tiba dia kata Su, boleh I join you. Su mengangguk aja, sebab dah syok main dengan dildo. Kemudian dia tarik towel Su sambil hisap tetek Su. Kami sama-sama menikmati tubuh masing-masing. Tapi yang paling Su suka position 69. Tiga kali Su capai klimaks. Kemudian kawan Su, Nora ambil dildo dia masukkan dalam pussy Su. AAAHhhhh! Sakit Nora, uuuuu…mmm! Nora cuba masukkan pelan-pelan. Tapi Su tak tahan sakit, Su suruh Nora keluarkan dildo dari pussy Su. Nora keluarkan dildo dari pussy Su. Sambil Su pegang pussy Su yang sakit. Tak apa Su, rest dulu, nanti kita try lagi,” Nora kata

Posts