OhCerita

Happy Belated Birthday Baby!!

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | Cerita Hangat | Cerita Panas Seksi | Cerita Rogol | Cerita Seks Sepupu | Cerita Adik | Cerita Seks Bontot | Gila Seks | OhCerita

After a few month, baru lah birthday baby dcelebrate…as usual, suprise la kn…
Hari tu hari Sabtu, baby memang xbuat apa2…so, juz tgk tv…suddenly..
“ting tong…ting tong…”
Ala, baru nak rest, ada orang datang lak…baby pon bukak la pintu dengan malas sekali..heheheh..terjengul muka scandal baby…
“hye my dear Z…apa mimpi u dtg pagi2 ni?”
” I want to eat ur pussy my darling” balas Z…
Baby gelak je…and, bermulah adegan baby and Z…we kiss each other very2 passionately….bermaen2 lidah….then, leher baby kena kiss….erm…makin horny baby….
Then, Z kluarkan breast baby dari baju…puting baby diisap, dijilat and digentel dgn penuh nikmat….arrgghhh……terangkat badn baby….emmmpphhh….then, tangan Z menyelinap dalam short baby….he played with my clit….then, Z senyum…
“U r so wet baby…” terus dia gentel biji baby dgn laju…
“arrgghhh…emmpphhh…u….arrgghhhh….!!” baby klimaks….
Z senyum…”now, i nk ttp mata u….boleh kn syg?i ada suprise..”
Baby angguk je….dia suruh baby baring kat ats katil, and dia pon tutup mata baby…terasa dia ikat tgn n kaki baby jugak….
After 5minutes, baby terasa breast baby, diisap n diramas…serentak pussy baby dijilat…sedapnye…jarang dpt ‘double action’…..tepikir jugak, cmne blh jd cmtu…then, kain tutup mata dibukak….rupanya kawan2 Z ni punye keje…i geram je taw….
“Baby, this is present for u…for u birthday..enjoy it ;)”
abis je Z ckp, trus dia masukkan btg dia dlm mulut baby…emmmpphh….smbil tu, abes bsh pussy i, kena jilat n finger fuck…nikmat…breast kne isap n gentel…emmmphhhh….
Brapa round ari tu, baby xtaw…gilir2 dorang kejakan baby…mmg puas sgt…thanx my scandal…
Total guyz ari tu, only 3…heheheeh….auuummmmmm!!!

After beberapa round mlm td, we all sume bgn lmbat..kepenatan….baby pon bgn, mandi….
Then, perot lapar lak….baby pon, dah siap2 pakai singlet n short, xpakai bra, but i pkai thong 😉
Baby trus pg dapor, nak masak…lgpon, ade la 2-3 org tetamu lg yg tggl…and sumenye lelaki….tengah siap2 kn bahan masak, sorang bgn, and dtg kt baby, trus pelok baby…dia ramas2 breast baby..emmm…but, sebabkan baby nak bg siap masak dlu, baby suruh dia mndi…hehehehe…and dia pon ikut je…smentara dia mandi, baby dah nak siap msk dah….lepas mandi, terus dia dtg kat baby, n sambung action td…this time, baby pon layan je la…die kiss leher baby, smbil ramas2 breast baby…emmm..then dia lick telinga baby….tgn dia menggentel2 puting baby…mendesah2 baby….then, dia pusing kan baby…terus dia selak baju baby, and isap breast baby…dia gentel2 puting baby gune lidah dia…terangkat2 bdn baby…then, tgn dia dah mrayau kat bawah…dia tggl short baby, n dia selak je thong baby, and gentel2 biji baby…licin je….air dh klua time tu…dia angkat kaki baby ke ats, n dia start lick pussy baby…aaahhhh….dia jilat slowly je…dia tekan2 lidah dia kt biji baby….sedap…..emmmpphhh…suddenly, dia lick laju2…terangkat2 bontot baby….then, dia berdiri, baby terus selak tuala dia, and isap batang dia…mula2, baby jilat2 kepala btg dulu, slowly baby jilat….jilat btg dia slowly….smbil ramas2 telor dia…then, baby masuk kan btg dia dlm mulut baby…emmmpphhh….isap laju2, then slowly, tekan smpai tekak baby…aarrrgghhh…dia mengerang….
Dia suruh baby berdiri, then, dia gentel biji baby dulu..emmmpphhh…sedaaaaaap…then, dia angkat kaki baby, dia masuk kn btg dia….zaaapp, trus masuk..arrgghhh..sedapnye….then, dia enjut laju2…smpai baby mrengek2…..”i nak cum dh…” dia dgr i ckp cmtu, trus dia slow kan enjutan dia….dia sje maen2 kan i….i pon enjoy blik enjutan tu….argghhhh….seddap…emmmphh….suddenly, dia start enjut laju2 blik…aarrgghhhh….i mrengek balik….then, i cum…..dia tersenyum je….
Then, dia cabut btg dia, dia suruh i duduk atas dia…baby mmg suka, sbb blh klimaks byk kali…i pon duduk ats btg dia, and start beraksi….mule2, baby saje enjut laju2…arrgghhh…. nikmat…baby klimaks…then, baby goyang pelan2, dia enjoy dgn game ni…heheheh…tibe2, dia enjut baby laju2, aaahhhh…emmpphhhh…sedap sgt….smbil tu, baby gentel biji baby…baby klimaks….then, baby ajak bt doggy, dia pon laju je nak….so, pelan2 dia masukkan btrg dia…trasa penuh btg dia dlm pussy baby…slow2, dia enjut, smbil ramas breast baby…baby rasa, dia nk klimaks, so, dia enjut baby laju2….emmmpphh……argghhhh…tbe2, trasa panas je kt blkg bdn baby….dia dh klimaks…
After dat, baby trus masuk toilet, n basuh bdn baby…keluar2 je, guyz yg laen dh tersengih2 tggu baby…alamak..heheheeh…we all start our game kt ruang tamu pulak….u know what happen kn 😉

Posts