OhCerita

Hikayat Abang Man

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Hari demi hari aku duduk melangok kat rumah menantikan kehadiran Jo yg kater nak kasi duit aku balek. Sepuluh ribu dollar beb, dia pinjam dari aku kater dia nak buat modal jual babi…tapi sekarang babi ke maner dia ke maner. Tapi minggu lalu dia tipon aku cakap nak kasi balek duit aku…nanti dia datang rumah. Sampai sekarang batang idong dia pun aku tak nampak. Aku peratikan batang paip kat dapur yg dah karat….isshhhh…..kontraktor yg nak renovate rumah aku dah tunggu duit cengkeram….without it diorang takkan start the work. Si Jo suah buih kat aku…aku ingat dia suah cabut pergi joli kat maner maner dgn duit aku. Kong hajar punyer Jo, aku jumper dia aku sodok dgn batang penyapu….lepas tu aku patahkan penyapu tu dan pakser dia duduk atas batu. Abang Maaaannnnnnn! ader pompan kat luar rumah Aku pergi ke luar dan nampak Suzi tercegat dgn singlit dan suar pendek. Deknie daring betol pakai cam gini kat depan aku. Aku nie ganaz…sekali tertrekam kang ahhh..satu sen tak guner. Suzi nie mater airnyer si Jo……..dia tinggal kat blok sebelah….tapi oleh kerana Jo dah tak balek balek rumah lagi…dia pun beraleh tempat mengadu kat aku plak. Tapi knowing that she’s my friend’s girlfriend, aku takmu potong jalan lah. Suzi senyum nampak aku….muker dia manis, macam baru lepas mandi air guler….tinggal nak raser je untuk mengonfirmkan kemanisan gadis kecil molek ini. Ahh Suzi?…..masuklah pelawer aku ikhlas (banyak kao punyer ikhlas) Jo belom balik ? tanyer Suzi sambil melangkah masok. Belom ahh…..abang Man raser dia takkan balik…dia dah cabut ahh Suzi mintak maap on behalf of him lah abang Man…kalau Suzi ader duit, dah tentu Suzi bayarkan dulu Eh…no need….Suzi bukan berhutang dgn abang Man….. balas aku Tapi……mungkin Suzi boleh bayar dgn cara lain??? sambung Suzi lagi sambil duduk di sebelah aku Uh???? aku blur Suzi memegang tanganku..hangat kemain…..aku menoleh…kami bertentangan mater…..Suzi mengenyitkan maternyer….hmmm…apsal nie deknie? Aper signal yg dia kasi? Aku mengerutkan dahi tander blur…dia tersenyum. Err Suzi…….kenaper? tanyer aku Abang Man tak boring ke? balas Suzi manjer Boring??…..ummmmm……boring jugak Abang Man tak raser sunyi ke saat ini? Sunyi??……ummmmm….tak ahh…..Suzi kan ader Abang nie hensem eh? Aku tersengeh-sengeh macam monyet baru dapat panjat pokok kelaper yg paling tinggi sekali…kembang siol biler dia cakap aku hensem…..aku tahu aper yg tersirat di hati Suzi..aku tahu aper niatnyer datang ke sini…aku tahu yg dia nak goder aku….tapi sebagai jantan yg maseh lagi berkewibawaan, aku akan kontrol naluri ku…aku akan kontrol kehendak dan keinginan aku…terlajak perahu boleh diundur, terlajak steamroll abis penyek macam taik kat dalam pampers. Aku masuk ke dapur nak buat air….Suzi ikot aku…aku suruh dia duduk kat hall tapi dia takmu…since dia dah ikot so aku suruh dia buat air….dan aku yg duduk kat hall. Aku tengokkan dia dari jauh….hmmmmmm…..cantik…lawa….memang dasar jantan pantang tengok yg cantik dan lawa, mesti nak amek kesempatan, tak pikirkan hati orang….cumer pentingkan diri sendiri je, nak kepuasan sendiri je…..namun aku bukanlah lelaki yg sebegitu…aku maseh boleh berfikiran straight…aku maseh tahu aper yg buruk dan aper yg baik, aku bukannyer budak kecik lagi…pantang orang offer mesti nak…sebaliknyer aku akan fikir dahulu sebelum cakap nak. Abang Man nak kueh baulu? jerit Suzi dari dapur Ahhhh???? kueh baulu???…..nak nak jawab aku keghairahan Abang Man betul nak kueh baulu??? tanyer Suzi lagik Ahh betul betul…ader tak? jawab aku macam anjing nampak anjing betiner yg kener ikat kat tiang tanpa tuan nyer. Suzi ader kuih baulu nie…betul abang Man nak? Heheheh….takperlah Suzi..lain kali ajer lah..abang Man pun dah kenyang nie jawab aku sambil tak percaya dgn aper yg aku jawab. Dah satu jam setengah si Suzi tu kat dapor…satu titik air pun aku tak nampak….deynie buat air ke tunggu air ujan sey??Aku check kat dapur takut takut dia terlanggar kabinet terus jatuh koma ke….hmmmm…ader tu….tengah kacao air. Suzi buat aper?? tanyer aku Suzi tak bersuara…dia menoleh ke arah aku….maternyer merah dan berair….dia menangis. Eh Suzi…kenaper nie? Errr..sob..sob….tak….takder aper aperlah Abang Man jawab Suzi sambil mengalehkan air kopi yg dari tadi terkener air mater dia. Abih kenaper Suzi menangis?? tanyer aku dengan muker yg bersungguh sungguh…macam muker kawan aku yg lambai kat depan pintu otomatik……konfiden maut beb dia. Sebenarnyer…….tujuan Suzi datang ke sini ……errrr……sebenarnyer…..Suzi nak cakap dgn abang Man…Suzi ader masalah Masalar??…masalar tosey???…..woooi!..maner dia?.abang Man memang dah lamer tak makan tu Bukan Masalar tosey lah abang Man nie……..masa’alah…pe ro be lem….Suzi ader problem Ohhhhhh…sori…aper problemnyer? sambung aku lagik Suzi mengandung anak Jo jawab Suzi sambil menundukkan mukernyer ke bawah. What??????? aku sepanjat sakan Ak ahh…….dah masuk tiga bulan setengah dah Aku mengeluh panjang……..hmmmmmm…..camner bleh jadi gini…..tu lah…rapat sangat…sampai dua dua takleh kontrol…sekarang kan dah jadi problem. Nie lah budak zaman sekarang..terlalu ghairah..terlalu bebas…sampai banyak sangat terjadi skim pakai dulu bayar kemudian. I don’t know what to do! sambung Suzi sambil terisak isak , Mak dgn abah pun tak tahu pasal nie Suzi….listen to me……sekarang perkara dah berlalu….nasik dah jadi bubur…..taik dah jadi pokok dan air dah jadi budak….what both of u did is wrong..salah di sisi agama dan salah di sisi masyarakat….first thing first..bertaubatlah….banyak mintak ampun pader Allah….mintak petunjuk dariNyer….then…u have to let your parents know….whatever the consequences is u have to take it…jgn di buang budak tu….dia tak bersalah jelas aku dgn nada seirama. Abih Jo??? tanyer Suzi Luperkan si setan tu……..dia tu memang tak bertanggungjawab…..pasal dia, leave it to me…sekarang nie Suzi concentret on your self and the baby first Hmmmmm….aper lah nak jadi dgn kawan aku tu….dah lah kebas duit aku….nie sekarang dah rosakkan anak dara orang plak. Dah dua hari aku tak dengar beriter aper aper dari Suzi…nak tipon rumah dia, raser tak sedap plak…ahhhh…takperlah…biarkan dia…agaknyer mak bapak dia dah tahu lah tu. Tetiber pintu rumah aku di ketuk orang…..hmmmm…kalau Jo lah yg datang tu memang aku kompang muker dia. Suzi berader di luar….bapak dia pun ader. Kong hajar punya jantan!!! bapak Suzi tetiber menengking Uhhh???????…eh…..pakcik Din…..rilek ahh…aper criter nie?? aku terpinga-pinga Kao harus bertangungjawab ke atas anak yg kao semai secara haram nie!!!! Hah???….Aper?????? aku menoleh ke arah Suzi yg pader saat itu tak pandang langsung muker aku……… Eh nanti dulu aku bersuara Saper yg cakap saya bertanggungjawab nie? Ohhhhh…sekarang kao nak lari dari tanggungjawab plak eh?….Kurang hajar punyer jantan….aku bunuh kao nanti! jawab pakcik Din. Suzi!…aper nie???? aku tanyer Suzi tapi dia hanyer berdiam diri…macam orang mati berdiri. Pakcik Din menolak aku dan memberi satu kompang nabi yg teramat dasyat…..aku terplanting jatuh ke belakang….darah tersembur dari mulut..rambut aku yg kemas dah betrabor. Abahhhh!!!! Jangan!!!! Suzi menahan bapaknyer. Pakcik…sabar pakcik……saya nie terer….nanti saya balas balik kang hah satu bulan pakcik makan bubur nasik …..bawak bertenang, kiter rundingkan sesamer aku bersuara Nak runding kepaler hotak kao!….takder jln lain lagi…kao mesti kahwin dgn anak aku! Kahwin memang boleh pakcik…..tapi sekarang nie saya pokai….nak kahwin pakai aper???….duit monopoly?? jawab aku Oooohhhh kao nak buat klakkar eh?… Itu kao punyer pasal…aku tahu ini malam jugak kao mesti kahwin Eh Pakcik!…..kalau Suzi nie betul mengandung…maner bleh nikah sey…tak sah lah…nak kener tunggu anak tu lahir dulu…lagipun aper bukti yg pakcik ader untuk mengaterkan yg anak tu anak saya? Amboi!! pandai kao nak berdolak dalek eh???…..kao dah heret anak aku ke kancah musibah, sekarang kao nak deny plak Saper yg deny……..saya nak kepastian je…selamer ini saya tak pernah pun sentuh Suzi?? Abi camner sey dia bleh mengandung?? Suzi! Pakcik Din memanggil anaknyer, Kao cakap dgn jantan nie aper yg kao cakap dgn abah tadi….cakap! Suzi hanyer berdiam diri…dia terisak isak. CAKAP AKU KATER!!!! Pakcik Din mengherdik kat Suzi Errr…errrr……Abang Man yg anu Suzi sampai mengandung jelas Suzi ANU APER??? tanyer Pakcik Din lagi …anu…anu……anu lah….. jawab Suzi lagi Aku sepanjat katak mendengar pengakuan Suzi….Ya Allah…aku difitnah….sesungguhnyer bukan aku….aku tak pernah mendugong anak dia…aku tak pernah buat aper-aper pader anak dia….nie sumer Jo punyer angkara. Suzi!……tadi Suzi cakap yg anak itu adalah anak Jo…kan? tanyer aku Errr…..tidak?……Suzi tak cakap pun??…. balas Suzi Hah!….kan dah jelas sekarang?….. sampuk Pakcik Din, kao mesti kahwin ni malam jugak! Kalau taknak? sampuk aku Kalau kao taknak….perkara nie akan di bawak ketengah….aku akan laporkan pader pulis! Aku hanyer berdiam diri……Pakcik Din dan Suzi terus melangkah pergi…Suzi menoleh kebelakang dgn pandangan yg meminta belas simpati……..aku hanyer merenung ke arahnyer….pandangan aku penuh dgn kekecewaan dan raser marah. Aku tertipu! Aku tertipu! Dah lah si Jo tu buihkan aku…nie sekarang Suzi plak nak aniaya aku…kawan aku plak panggil main bola this Thursday, abih aku punyer QAC lagik…maner nak angkat tipon…abih nak tulis citer nie lagik….dah tulis penat penat, dah perah kepaler hotak sampai betrabor, orang plak nak ciplak…sungguh tak bermoral langsung! Aku tengah berator nak beli tosey buat sarapan. Aku pimpin tangan Sasha…..dia nie hyper active sikit. Kalau lepas je dari pandangan dah ghaib tah ke maner. Walaupun dia bukan anak kandung aku…..aku angap dia macam anak aku sendiri

Posts