Press ESC to close

Awek Indon

Masa tu gua tengah buat praktikal traing kat Miri. Gua tinggal di hotel yang disediakan oleh majikan….

Awek Kampung

Kisah gua nii..berlaku kat sebuah kampong di pendalaman negeri pahang. Tahun lepas gua ikut member kamcing di…

Tingkat 16

Setelah tamat hari kerja, aku pun mula beransur untuk ke motosikal ku. Nak pulang. Tetiba hujan pula…

Amoi Hisap Kote

Saya ditugaskan utk mengedalikan beberapa perkara di institusi ini. Ada seorang sekretari yg memangg diakui seorang yg…

Cikgu Lizna

Kenangan saye ketika di sekolah rendahku masih terbayang di otak fikiranku. di situlah saye mula belajar erti…

Mama Dayung Kote

Kali ini dlamm keadaan Jack berjaga, sensasinya lebih menghairahkan. zakar Jack berukuran lebih kurang 5 inci, tak…

Miss Nisa Gangbang

Cerita blue ini berlaku secara tiidak sengaja semasa saye belajar di salah sebuah sekolah. Kisah sex ini…

No Regret

Kesahihan cerita ini cuma aku dan Alin sahaja yang tahu. Perkara yang berlaku aku ceritakan mengikut kacamata…

Tugas Perusahaan

Aku masa tu sedang ditugaskan oleh perusahaan X di mana aku bekerja ke London untuk beberapa hari,…

Jururawat Alya

saye seorang jururawat di sebuah rumah sakit di swasta. Walaupun agak ganjil lelaki berjawat jawatan sebagai jururawat…

Kak Salina`

Kejadian ni berlaku ketika aku baru saja lepas Graduate and tengah mencari kerja. Menganggur ler…umurku 21. Kerja…

Kenangan Silam

Ketika itu aku baru melepasi peperiksaan SRP dan seperti biasa di semua sekolah berasrama, tiada banyak aktiviti…

Bontot Lebar Lesbian

Cerita lucah ini berdasarkan pengalaman aku di Singapura ketika aku kerja. Nama aku Jerdi. Aku mempunyai seorang…

Belajar Dengan Uncle

Di negara ini kejadian sumbang mahram dan rogol menjadi-jadi. Dengan adanya kemajuan IT perkara atau kejadian seperti…

Jamu Mujarab

Masa terus beredar, setahun berlalu, Robin telah enam bulan tidak menghubungi aku, jika dia tidak hubungi aku,…

Jilat Pantat Jeni

“Hank Mana? ” tanyaku. “dia pergi bandar. Abang Ilvan mahu jumpa diorang ke? ” tanya Jenifa. “Ya,…