Aku seorang ibu tunggal anak dua. Aku berumur 30 tahun. Anak2 pompuan aku bernama C berumur 16 tahun dan K berumur 15 tahun. Aku berkenalan dengan seorang duda berumur 40 tahun yang tinggal berhampiran rumah aku. Dia ada 2 orang anak lelaki. Seorang bernama L, berumur 17 tahun dan I, sebaya dengan C. Setelah lama berkenalan, aku jatuh cinta dengannya. Kami melangsungkan perkahwinan dengan cara sederhana. Aku dan anak2 berpindah ke rumah suami. Pada mulanya, kami agak kekok tapi hidup kami jadi normal selepas beberapa minggu bersama.

Anak2 aku dan anak2 suami tidak berapa mesra walaupon mereka agak sebaya. Sehinggalah pada suatu hari aku balik ke rumah kerana kurang sihat. Aku dapati rumah aku berselerak dan terdengar suara anak2 aku di tingkat atas. Mereka berempat berada dalam bilik L dan I. Aku cuba untuk mendengar perbualan mereka di sebalik pintu tapi tak jelas. Perlahan-lahan aku menolak pintu bilik mereka dan dapati L dan I sedang menindih C da K. Mereka bogel dan sedang melakukan hubungan seks. Aku menjerit dan mula memarahi mereka. Tiba2 L dan I terus menerkam dan mengikat aku. Aku berhenti melawan bila mereka menunjukkan sebilah pisau pemotong bawang. Anak2 aku sedang menangis sambil berpelukan di sebelah aku. Baru aku tahu yang anak2 aku sedang dipaksa oleh mereka berdua.

Mereka berbincang sesuatu dan mula menanggalkan pakaian aku. Aku cuba nak lawan tapi L mengugut aku dengan pisau. Akhirnya aku telanjang bogel di hadapan mereka. Mereka merogol aku bergilir-gilir di hadapan anak2 aku. Mereka ugut untuk mencederakan kami jika sesiapa tahu tentang apa yang telah berlaku. Ikatan pada kami bertiga dibuka dan kami dilepaskan. Aku memeluk anak2 aku dan menangis bersama mereka. Akhirnya kami terpaksa redha dengan apa yang telah berlaku. Aku dan anak2 aku terus menjadi mangsa mereka setiap hari. Suami aku sangat percayakan anak2nya jadi apa saja yang aku beritahu pasti tidak akan dipercayainya.

Suami aku suka melihat aku dan anak2 kami menjadi mesra dan rapat. Aku dan anak2 aku dah tak kisah dan kami makin sayang pada mereka. Mereka dah tak perlu ugut kami untuk melakukan seks. Perbuatan kami terbongkar pada suatu hari bila dia ternampak L dan K sedang melakukan hubungan seks di bilik K. Akhirnya aku terpaksa menceritakan segala perbuatan kami selama ini. Dari diugut hingga kami mula merelakan hubungan seks dalam keluarga. Suami aku seperti tak percaya dengan apa yang telah berlaku. Dia memukul L dan I kerana terlalu kecewa. Aku menolaknya hingga ke bilik kami dan memujuknya supaya menerima apa yang telah terjadi. Sedang aku memujuknya, C dan K masuk ke bilik kami. Aku pasti mereka berdua ingin memujuk suami aku tue jadi aku keluar dari bilik meninggalkan mereka dengan suami aku.

Aku ke bilik L dan I untuk melihat keadaan mereka. Aku menyapu ubat dan memeluk mereka sambil menangis. Aku kesian tengok mereka kesakitan. Aku terlalu sayangkan mereka berdua. L cium mulut aku sementara I pulak meraba peha aku. Aku menanggalkan pakaian aku dan melakukan hubungan seks bersama mereka berdua. Pada malam itu, aku tido bersama L dan I. Pada keesokkan paginya, aku masuk ke bilik dan mendapati suami aku sedang tido di tengah2 anak2 aku dalam keadaan bogel. Mereka bertiga telah melakukan hubungan seks pada malam semalam. Aku merangkak ke atas suami aku dan memasukkan batangnya dalam mulut aku. Suami aku tersedar dari tido dan tersenyum sambil memeluk anak2 aku yang sedang lena atas dadanya. Aku kenyit mata dan ajaknya ke bilik mandi dalam bilik kami. Dia bangun perlahan-lahan tanpa kejutkan C dan K dari tido. Suami aku terus memeluk dan mencium aku dalam bilik mandi. Dia bgtau yang dia tak kisah dengan seks keluarga setelah melakukannya dengan anak2 aku berdua tue. Mereka berdua sungguh hebat dan menakjubkan. Aku mintak suami aku maafkan L dan I sebab aku sangat sayangkan mereka. Aku nak kami sekeluarga saling sayang menyayangi dan mesra serta rapat supaya boleh jadi satu keluarga yang sungguh bahagia. Suami aku memang inginkan satu keluarga yang bahagia.

Suami aku mencium dan menjilat leher aku sambil memeluk aku. Suami aku kerjakan aku dalam bilik mandi itu jugak. Aku kemuncak beberapa kali. Sedang kami melakukan seks, C dan K datang menyertai kami berdua. Kami mandi dan bermesra bersama. Selesai mandi, mereka berdua keluar ke bilik mereka. Kami berdua memakai pakaian dan turun ke dapur untuk bersarapan. Aku menyiapkan makanan sambil berborak dengan suami. Kemudian L, I, C dan K pon turun mendapatkan kami di dapur. Mereka berempat mintak maaf pada suami aku dan mereka lega bila melihat suami aku tersenyum dan memeluk mereka. Suami aku pesan supaya berhati2, jangan sampai mengandung pula. Sentiasa pancut luar dan jangan beritahu pada sesiapa akan hubungan seks keluarga kami.

Kami bersarapan sambil berbual dan usik mengusik. Selesai sarapan, kami bermesra di ruang tamu sambil menonton tv. L baring di riba aku. Aku seluk tangan dalam seluar dan ramas batangnya. K pulak duduk atas riba suami sambil memeluk dan menonton tv. C berada dalam pelukan I. I meramas tetek C sambil menjilat dan mencium leher C. Tiba2 K bangun dan menanggalkan pakaiannya. Dia melutut depan suami aku dan mengulum batangnya. L bangun dan mengangkangkan kaki aku. Dia menjilat dan menyedut pantat aku. Aku mula mengerang kesedapan. I datang menyertai aku dan L. Dia menyua batangnya ke mulut aku. C pula memeluk suami aku. Suami aku menanggalkan pakaian C dan menjilat teteknya. Satu keluarga berseronok bersama. Kami bertukar2 pasangan dan berakhir dengan pancutan air mani ke badan kami.

Hidup kami menjadi seronok dan kami sekeluarga gembira dengan cara hidup baru kami. Segalanya terbuka. Kami tidak rasa malu atau segan bila berada bersama. Aku dan anak2 aku jarang berpakaian bila di rumah. Aku biasanya pakai baju tido nipis dan anak2 aku cuma berskirt pendek atau pakai baju tido. Suami dan anak2nya cuma pakai t-shirt dan seluar pendek. Kami akan mandi dan tido bersama. Suami aku manjakan anak2 aku manakala aku pula manjakan anak2 lelakinya. Bila pulang dari sekolah, anak2 kami akan bermesra dan berseronok. Dan menyambut kami dengan mesra bila kami pulang ke rumah dari tempat kerja. Aku sangat sayangkan keluarga aku.

Sekian.