OhCerita

Isteriku Lesbian

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

aku dah brkahwin selama 4 tahun. aku ada sorg anak lelaki dikampung, mak aku yg jaga sejak dari dia baby lg. sepanjang setahun aku bertunang dengan wife aku, dan sepanjang setahun aku jadi suami dia, aku tak pernah tau pun yg wife aku tu sebenarnya lesbian. aku macam tak percaya sebab takde tanda2 pun wife aku tu lesbian. aku penah duduk serumah dgn dia selama setahun sebelum kami bertunang. lepas bertunang pun setahun aku tinggal serumah dengan dia. dah kahwin pun setahun jugak aku tinggal dengan dia, tapi sepanjang 3 tahun kami tinggal bersama, baru aku tau yg dia tu lesbian. mcm mana aku nak syak, sebab mmg dgn semua kwn2 girl dia, dia mmg bersayang2, berdarling2, berdear2. aku igt itu perkara biasa bagi org perempuan dlm persahabatan yg sgt rapat. wife aku mcm wanita normal lain, manja, sexy, penyayang terhadap aku dan anak kami. dalam family pun dia menjadi kesayangan bukan saja kat sebelah family dia, malah kat sebelah family aku jugak. adik2 aku semua sayangkan dia terutama sekali mak aku. sebagai seorang arkitek, dia memang buat kerja teliti, termasuk la hal-hal rumah, makan pakai aku dan anak aku dan semua perkara. cuma nafsu sex dia pelik sikit, itupun aku masih lagi tak syak yg dia tu lesbian selama ni. dia lebih sukakan oral sex. aku terpaksa ambik masa yang lama untuk belai2 dia, jilat2 dia, ramas2 dia sebelum aku masuk kan batang aku. dia lebih suka romen2 utk masa yg sangat lama. dia cakap, kalau oral lama sikit, dia akan lebih puas. jadi sebagai suami yg pentingkan kepuasan isteri, aku akan buat je apa yg dia suka sebelum aku pacak dia.85
isteriku kiss wanita lain!
mengenang kembali tahun pertama aku brgelar suami, hari tu hari ulangtahun perkahwinan kami yang pertama. aku bawak wife aku ke sebuah hotel di area damansara. malam tu lepas kami dinner, aku ambik satu bilik kat hotel tu. sje nak tukar2 selera buat projek kat hotel pulak. lagipun malam tu malam istimewa kami. mcm biasalah wife aku memang suka foreplay lama2. jadi aku pun mulakan tugas aku macam biasa. tak payah ceritalah hal2 aku kongkek wife aku, macam biasa la suami isteri kongkek. yang aku nak cerita, esoknye lepas kami check out jam 12 tghari, wife aku ajak aku pegi karaoke, dia ckp kwn2 dia dah tunggu kat satu tempat ni (pusat hiburan) utk celebrate anniversary kami. aku segan sikit sebab aku tak kenal sgt kwn2 dia. tapi aku pegi jugak la utk layan wife aku tu. kat tempat tu ade ramai pompuan. kalau tak silap aku dalam 7-8 org. lelaki cuma ada 3 orang je termasuk aku. kami semua menyanyi dan menari. kwn2 wife aku semua sporting2. kami mcm dah kenal lama je. takde ape sangat yg boleh diborakkan sebab temput tu bising dgn bunyi muzik da suara2 sumbang mereka menyanyi. yang suara mcm tertelan bola golf pun bersungguh2 nak jugak nyanyi lagu ziana zain yg pitching tinggi tu. kat sini la bermulanya aku syak yg wife aku ni mcm ade yg tak kena. kami suami isteri dan kwn2 lain mabuk walaupun disiang hari. wife aku menari penuh berahi dgn kwn2 pompuan dia. tiba2 aku nampak diorang menari sambil raba2 punggung, raba2 breast. tapi aku biarkan jelah sebab sama2 pompuan. lepas tu aku tgk bini aku kiss2 bibir kwn pompuan tu dengan penuh berahi sambil menari dan masing2 meraba. aku biarkan jugak sebab aku tau dorg semua dah mabuk. tapi mcm pelik la. walaupun mabuk, takde la sampai terhuyung hayang, tak kan la boleh ‘ter’kiss dan ‘ter’romen kaum sendiri pulak. tapi aku tetap biarkan je wife aku have fun dgn kwn2 dia. setakat tujelah yg berlaku. balik rumah, wife aku punye nafsu semakin menjadi2. agaknye dia stim kot tadi. masuk rumah je terus dia gomol aku tak sempat masuk bilik, kat ruang tamu pun jadi. aku dah rase mcm kene rogol sebab bini aku rakus gile mase tu. tapi aku suke. dia kolom konek aku gile2. mmg sedap la. aku layan je. mcm biasa, wife aku mmg suke romen lama2. yg paling aku minat kat tubuh badan wige aku mesti la breast dan bontot dia. tonggek gile, lagi2 time doggie, tengok bontot je dah cukup nak buat aku terpancut. bile aku henjut je, bontot dia gegar2. dia punye lentik tu buat aku nak tampar2 bontot dia sampai merah. lagi la pulak kalau dgr dia jerit2 sedap. aku penah kantoi ade gf mase kami belum kahwin dulu. kami takdelah gaduh besar, tapi wife aku kutuk aku teruk2 sebab gf aku tu tetek kecik. nama dia Alin. Alin tu kecik je orangnye, dah tentulah breast dia kecik jugak. Wife aku kutuk2 taste aku teruk. aku dengan Alin tu takde la hubungan pelik2 sampai tahap dah buat sex, kami cuma kuar2 makan, shopping2, call2 dan sms je. Alin tu tau yg aku dah ade gf mase tu. tapi tah kenapa aku ni gatal sangat tak tolak cinta Alin mase tu. Alin cuma luahkan dia suke kat aku je. Lepas aku bertunang dgn wife aku, hubungan aku dgn Alin putus sndiri. aku pun tak igt mcm mana kami putus. tapi Alin la yg jauhkan diri sikit demi sedikit sejak aku bertunang. berbalik pada cerita aku tadi, wife aku ni, nafsu sex dia tak menentu. kadang2 bila kat luar, tiba2 dia ajak balik sebab nak main. aku memang suke kongkek dgn wife aku ni, sebab dia rajin. time tgh buat sex, dia mmg aktif dan kreatif. mcm2 dia nak buat. semua tu buat aku geram. next time aku ceritakan kisah kami dengan pasangan lesbian wife aku pulak.
Fira dan Mira 🙂
satu hari, aku ade meeting kat langkawi, aku lupe mase tu ade perayaan berkembar ape tah cuti umum 5 hari dari jumaat, sabtu, ahad, isnin, selasa. aku pun tak ingat la cuti ape, ni kisah 3 tahun lepas. bini aku ikut aku meeting selama 2 hari dari rabu sampai khamis sebab jumaat tu mmg kami dah plan nak balik kampung aku kat area2 utara jugak nak tgk anak aku. kami mmg akan balik kampung 2-3 minggu sekali jumpa anak kami tu. pagi tu aku breakfast dgn wife kat coffee house hotel sebelum aku masuk meeting. tengah kami sedap2 makan, ade sorang awek dtg mintak pinjam lighter. lepas bakar sebatang rokok, dia pun blah pegi kat meja lain yg jauh sikit dari kami. wife aku perasan yg aku tgk je breast besar awek tadi tu. tiba2 wife aku cakap ‘u nak cari awek biar besar mcm tu la, kalau mcm alin tu tak payah’ wife aku ungkit balik pasal Alin ex-gf gelap aku tu dulu. aku terkedu. tapi aku buat2 tukar topik lain. aku pegi meeting, wife aku balik bilik, dia cakap kalau dia takde, maybe dia pegi spa kejap tapi tak sure lagi. aku pun angguk2 jelah. aku pun tinggalkan wife aku, sebelum tu aku pesan kat dia, maybe aku akan lunch dengan boss2 aku, kalau nak join, aku suruh dia turun je nanti lunch time. 3 jam aku meeting dari pukul 8.30 pg sampai nak dekat kul 12 tgh, habis meeting aku naik bilik kejap, sebab boss aku kata lunch pukul 1, yang lain2 tu ade yg nak masuk bilik, solat, rehat… aku pun balik bilik aku. bile aku masuk bilik. aku nampak ade 2 pompuan bogel atas katil tengah sedap2 meramas antara satu sama lain. pompuan lagi sorang tu pompuan yg nak pinjam lighter aku pagi tadi kat coffee house. aku terkejut gile, ingat salah bilik. aku nak keluar balik tapi bini aku panggil ‘abang, tolong puaskan kitorang’ aku terkedu lagi. aku dah tak ingat sangat mcm mana aku mulakan semua tu. tapi tu pengalaman pertama aku kene gomol dgn dua org pompuan serentak. aku tak boleh lupa saat2 aku doggie pompuan bernama Mira tu, sementara mira tonggeng menjilat pussy wife aku. wife aku mengerang mcm biasa bile kene jilat, mata dia akan terpejam sambil menggigit2 bibir. setelah puas bertarung, Mira mintak diri balik bilik dia. sebelum dia keluar, dia kiss pipi aku dan bisik ‘nice game’ aku senyum je. lepas tu dia kiss bibir wife aku agak lama jugak sebelum dia keluar. aku cuma mampu tanya ‘mcm mana u kenal dia?’ kat wife aku. dan wife aku ckp, lepas breakfast, dia pegi spa. jumpe Mira kat spa tengah color kuku. wife aku terus tegur dia dan ckp ‘my husband suka tengok u’. Mira jawab ‘sorry, i’m lessy’.. wife aku dgn hati berbunga jawab ‘me too’. lepas tu wife aku terus masuk spa room. bila dah siap mengurut, budak kat kaunter tu bagi namecard. mira tinggalkan namecard untuk wife aku. wife aku pun call dia. entah ape yg mereka bercerita sampai Mira datang bilik kami dan bile aku sampai, dua2 dah bogel hehehe… nak tau ape jadi selepas tu? nanti sambung..
malam yg pelik. semuanya terjawab…
malam tu kami masih kat hotel. esok aku ade satu lagi meeting. kami bertiga dinner sama2. aku tak banyak ckp, wife aku Fira, dan Mira tetek besar tu je yg banyak mulut berceloteh. dari prbulan dorang yg aku menyampuk sikit2 tu, Mira ni keje sebagai marketing exe untuk sebuah golf club area2 situ jugak, dia ade kat hotel tu sebab dapat hadiah cabutan bertuah 2 hari satu malam opis dia bagi mase annual dinner golf club tu bulan lepas. kate Mira, dia ade psangan lessy yg sekarang ni tengah study kat uum. aku dengar wife aku cerita kat Mira, wife aku start jadi lesbian mase study kat sebuah skolah menengah asrama penuh ternama di johor bahru (orang mesti tau skolah ni top). tapi wife aku tak penah ade pasangan lessy yang serious setia. dia cuma on off mcm tu je. aku pun tak penah tau semua tau dan tak berkesempatan nak tanya dgn lebih mendalam. malam tu aku kongkek wife aku kaw2 sebab aku asik terbayang breast Mira tu je. breast dia lebih besar dari breast wife aku. kalau wife aku size 36, aku agak2 Mira mungkin size 38. tapi tonggek wife aku, belum ade org dpt lawan lagi. bontot Mira pun pejal jugak cuma tonggek dia kurang sikit. hehehe… ‘abang, kita panggil Mira nak?’ wife aku bersuara selepas kami penat bertarung. aku pandang wife aku yg terbaring bogel kat sebelah aku. ‘kenapa? u tak puas ke?’ aku bertanya. ‘best kan 3some? abang penah buat tak sebelum ni?’ wife aku tanya aku pulak. aku geleng kepala. ‘tak penah. takpe ke kite buat mcm ni?’ aku tanya soalan bodoh sedangkan aku tau semua tu dosa besar. ‘i pun tak penah, bile dah try, rase best pulak, i suke gile kat breast dia’ wife aku senyum. ‘u lesbian eh?’ baru aku teringat nak tanye. ‘tah la abang, kadang2 i suke breast pompuan, kdg2 i suke kat cock besar mcm abang punye’ wife aku usap2 batang aku yg dah nak start keras balik tu. ‘u penah main dgn batang lain ke?’ aku sengaja menguji. seingat aku, malam pertama kami projek sebelum kawen dulu, lubang wife aku terluka. aku rase dia masih dara. ‘tak penah pun. dari dulu i mcm minat kat pompuan je tak tau la nape, boleh tak kite panggil Mira datang sini?’ wife aku mendesak lagi. ‘u tak kisah ke i pacak pompuan lain?’ aku menduga lagi. ‘asalkan i ade sekali, i tak kisah, tapi kalau abang buat dgn orang lain sembunyi2 dari i, i mmg tak boleh terima’ wife aku jawab selamba. korang rasa malam tu kami panggil Mira datang bilik kami tak?
indahnya aku dan 3some!
‘hello guys!’ Mira kiss pipi aku dan kiss bibir Fira sebaik saja aku bukak pintu bilik. malam tu mmg tak dapat aku lupakan seumur hidup aku. aku duduk dikerusi disebelah table tea dalam bilik. aku biarkan Fira dan Mira berasmara di atas katil. ‘Hezry, u penah tgk live tiger show?’ Mira senyum mengusik aku. aku pun senyum je. malam tu memang betul2 live tiger show aku dapat tengok. Mira berdiri sandar di dinding tepi katil membiarkan wife aku, Fira tanggalkan baju dia satu persatu. aku isap rokok sambil usap2 konek tegang aku menyaksikan adegan tu. mereka berkucupan. Fira menjilat2 buah dada besar Mira dan Mira menggosok2 pussy wife aku dengan lentok ghairah. Fira angkat sebelah kaki keatas katil sambil berdiri membuka ruang untuk Mira terus mengusap dan menyentuh bijik kelentitnya. melentik2 bontot wife aku menahan sedap kene usap pussy. buah dada montok Mira dijilat dan diisap2 kiri kanan silih berganti. sesekali mereka berkucupan penuh berahi menghisap lidah sesama sendiri. aku makin tak tahan. habis sebatang rokok, sebatang lagi aku bakar sambil menyaksikan panorama indah itu. Mira membaringkan Fira keatas katil, kangkang Fira dibuka seluas2 luasnya. pussy Fira dijilat2 penuh ghairah. aku tgk wife aku pun dah tak terkawal. dia mengerang kesedapan dengan bontot lentik2 sebab sedap kene jilat. Mira terus menjilat. aku boleh nampak buah dada besar Mira terhayun2 mase menjilat pussy Fira. Fira meramas2 buah dada sendiri menahan nikmat. habis rokok kedua, aku menghampiri mereka. aku melutut atas katil menghulurkan konek keras aku ke mulut Fira. Fira kolom aku gila2 dengann lentok2 badan mengeliat sebab Mira jolok2 lubang Fira guna jari sambil terus menjilat. aku beralih turun katil, pegi ke belakang Mira yg sedang asyik menjilat Fira. aku naik kan sikit bontot dia dan gosok2 pussy dia yg memang dah basah. aku gosok2 sambil masuk kan sikit jari telunjuk aku kat lubang dia. dia kangkang sikit membuka ruang sambil terus menjilat pussy Fira. aku tak sabar lagi. aku terus doggie Mira henjut slow2 sbab Mira tengah jilat pussy wife aku. aku meramas2 punggung Mira sambil menepuk2. Mira terjerit kecil tapi masih terus menjilat pussy Fira. Mira merangkak panjat atas badan Fira dan buah dada Fira diramas dan dijilat kiri dan kanan. sesekali dia menjilat leher Fira dan mereka berkucupan. aku ikut gerakan mereka. akak pacak lubang wife aku tapi tangan aku menepuk2 bontot Mira. mereka bergomol penuh rakus dan aku bergilir2 memacak lubang Mira dan Fira atas bawah bergilir2. ketika mereka sibuk berkucupan, aku ambik kesempatan meramas buah dada Mira. memang besar betul. keras dan pejal. puting pun timbul. aku membahagikan kasih syg seadilnya hehehe… bila aku pacak Fira, aku meramas Mira. Bila aku pacak Mira, aku menggosok pussy Fira. aksi kami semakin menggila. Mira bertukar posisi. dia berbaring dan menarik pussy fira ke mukanya. Fira melutut kangkang membenamkan pussy ke mulut Mira. Mira terbaring kangkang dan aku ambik kesempatan untuk menjilat pussy Mira pulak hehehe.. aku dan wife aku service Mira kaw2. Fira terus meromen menghisap puting Mira dan sesekali berkucupan lagi, aku pulak uruskan pussy Mira. lepas menjilat, aku memacak. aku tak tahan dengar dua suara mengerang sedap. tiba giliran aku dan Mira pulak service Fira, aku pacak Fira laju2 sebab sedap sangat tak boleh kontrol. Mira datang kat aku kiss2 leher aku dan main lidah kat bibir aku. kami berkucupan sambil aku terus menghenjut Fira. Fira sedang asyik menikmati pacakan aku sambil memejam mata. Mira bergilir2 meramas dan menjilat Fira, sesekali dia beralih pula mengucup bibir aku sambil menyentuh pussy Fira yang sedang aku pacak. Last sekali baru giliran aku dapat service dari mereka berdua. Mira panjat atas aku dan menggelek2 sambil membenamkan lubang dia ke batang aku. Fira pulak mengucup aku penuh berahi menjilat seluruh tubuh aku. memang bahagia betul malam tu. semua dapat layanan sama rata. yang penting mereka puas. malam tu kami tertidur bertiga. nak tau ape terjadi esok pagi? hehehe..
hari terakhir aku dan Fira bersama Mira…
pagi tu aku terjaga. aku tengok Mira tengah berasmara dengan Fira. Mira senyum dan offer aku ‘one more round?’ aku geleng kepala. jam dah pukul 7 pagi. aku ade meeting pukul 8 nanti. aku mandi dan bersiap2. sebenarnye konek aku keras nak join diorang tapi masa dah suntuk. takut terlambat pulak masuk meeting. sebelum aku keluar, Mira kiss aku dan ucapkan terima kasih. lepas aku keluar, aku tak tau ape yang berlaku. habis meeting, Fira dah check out dan tunggu kat lobby. seempat jugak aku jumpa Mira sebelum balik. takde ape2 berlaku. Mira pun nak check out jugak dan kami berpisah setakat itu je. sampai sekarang ni pun lepas 3 tahun berlalu, aku dah tak jumpe Mira lagi. wife aku kate sesekali je Mira sms atau call tanye2 khabar, tapi kami dah takde jumpe2 lagi dah. kisah aku tak berakhir disini. 3some macam dah jadi satu tabiat antara kami suami isteri. kadang2 aku buat dengan kwn2 lesbian wige aku. kdg2 aku sendiri yg ayat awek yg aku taste untuk 3some dgn wife aku sekali. tapi pengalaman pertama aku nak ayat awek untuk dapat 3some, punyelah susah. nanti ade mase aku ceritakan hehehe…
it’s my birthday babe!
beberapa bulan selepas kejadian aku dan wife aku 3some dgn Mira di langkawi, kami takde buat 3some dgn sape2 lagi lps tu. tapi masa hari jadi aku yang ke 29 pada oktober 2009, wife aku buat kejutan untuk aku. malam tu wife aku masak mcm2 termasuk western food kegemaran aku bbq chicken yang disalut cheese. kami candle light dinner dirumah. lepas makan dan borak2 pasal keje siang tadi, wife aku kate ade hadiah utk aku kat atas. dia suruh aku naik ambik sendiri. dia ckp, kalau tak suke, bawak turun, kalau suka, tunggu dlm bilik, lepas 10 minit dia akan naik. aku pun naik atas. bila aku bukak pintu, ade sorang pompuan tetek besar yg aku tak kenal senyum kat aku. aku gugup dan toleh pandang tangga nak cari wife aku, tapi aku tak nampak dia. pompuan tu ckp ‘happy birthday hezry’ dan terus cukup bibir aku. tanpa sedar aku balas kucupan dia dalam keadaan gugup. dia bukak butang baju kemeja aku dan campak baju aku ke lantai, dia bukak belt aku dan turunkan zip seluar aku. akhirnya aku berbogel. dia tarik aku masuk bilik air. dalam bilik air ade haruman lilin yg dibakar. dia tolak aku bawah shower dan bukak air. aku basah. pompuan tu sapu shower gel kat badan aku. ‘what’s going on?’ aku buat2 tanye. pompuan tu ckp ‘my name’s zila’ dia kucup bibir aku lagi. kamu berkucupan dan seluruh pakaian zila turut basah. dress pendek yg basah tu melekat di badan zila bila kena air. breast dia semakin terserlah nampak puting timbul. gile, tak pakai breast. wife aku masuk dalam keadaan bogel. dia tanya aku ‘are u ok, abang?’ aku hanya mampu jawab ‘hmmmm’ sebab zila tengah kiss bibir aku. wife aku menghampiri kami dan tanggalkan dress zila. tetek zila membonjol besar. taste wife aku memang umphhh. kalau dia yg pilih, mesti berbaloi-baloi. malam tu diorang service aku special gile. zila melutut kolom konek aku di bawah shower. Fira terus layan romen2 dgn aku. badan aku penuh dengan buih2 sabun. lagi2 bila mereka berdua gesel2 kat badan aku, kelicinan luar biasa yg aku rasakan hehehe… lepas aku dibilas (mcm basuh kain pulak), mereka tarik aku keluar dari bilik air. aku capai towel nak keringkan badan aku. sementara tu Fira dan Zila pulak romen2 atas katil. seperti yg dijangka tempat pertama yg bini aku tuju mestilah kat breast pejal zila tu. tapi adegan tu tak berlangsung lama sangat sbb hero malam tu kan aku. diorg service aku cukup2 bergilir2 sampai aku kalah. aku pun fuck mereka berdua cukup2 jugak sampai aku puas. aku henyak wife aku cukup2 sampai dia mengalah. akhirnya dia tertido. lepas aku pancut, zila masih cuba nak buat aku kembali keras. dia kolom2 konek aku dan acukan breast montok dia kat konek aku. acara breast fuck tu aku buat time wife aku datang bulan je selalunye hehehe.. tapi mmg sedap la breast montok zila tu kepit konek aku sampai konek yg dah longlai tadi boleh tegang semula. zila panjat aku dan henjut sambil gelek2. aku cuba sentuh pussy wife aku. wife aku terjaga dan bukak mata. ‘no abang, u guys have fun. i tired’ bini aku pejam mata balik. zila cuba tonggeng, kangkangkan Fira dan jilat2 pussy Fira, tapi Fira langsung tak terjaga, penat betul agaknya. aku doggie zila yang kecundang menjilat pussy fira tapi Fira tak nak bangun. aku henjut2 zila sambil meramas2 breast dia yg berayun-ayun terjuntai tu. besar gile breast minah tu, rase nak gigit2 je. kami projek mcm2 skill. depan, belakang, serong semua skill, tapi zila pun mcm Fira jugak, lebih suka foreplay dan oral sex. aku banyak main peranan layan romen, usap kelentit dan kiss sana sini je. agaknye mmg semua lesbian mcm tu kot. selesai bertarung, zila mandi dan pakai baju. lepas tu zila kejutkan Fira bgitau dah nak balik, Fira hanya senyum dan cakap ‘thanks Zila’… zila kiss pipi Fira dan aku hantar zila ke bawah. ‘u balik mcm mana?’ aku tanya zila. ‘i park kat tepi playground tu’ zila senyum, kiss pipi aku dan ucap selamat hari jadi lagi sekali.
Nurul…
dah lama aku tak 3some. kadang2 rindu jugak hehe.. tapi utk jaga hati wife aku, aku tak penah mintak nak 3some melainkan kalau dia yg offer aku. aku rase dia kerap jugak menjalankan aktiviti lesbian dia tu, cuma aku takde ambik tau sgt bila dan dimana sebab dia jalankan tugas mcm biasa, pegi keje balik keje, aku balik rumah, dia ade. makan pakai aku semua mcm biasa dia jaga. cuma kadang2 kalau dia ckp nak lepak dgn kawan, aku izinkan la. kalau aku rajin, aku join. kalau tak, aku biar je dia jalani hidup mcm yg dia suka. lagipun dia tak penah tak balik rumah. asalkan dia tau batal sudahlah. aku pun ada cakap yg aku tak boleh terima dia projek dgn org lain. dia pun ckp dia tak bagi aku pacak pompuan lain kalau bukan 3some dgn dia sekali. perjanjian dah dibuat. kami sama2 dah setuju. tapi, sekitar may 2010, ada budak baru masuk opis aku. katanya minat sangatlah kat aku. itupun kak zakiah, officemate aku jugak yang bagitau aku. ‘si nurul tu minat sangat dekat kau Hezry, kalau nampak kau je mula la dia menggedik’ satu hari kak zakiah bukak cerita. ‘ala budak2 kak, mmg mcm tu la’ aku senyum2 je. nurul tu fresh graduate, umur baru 23 atau 24 aku rasa. tapi tetek boleh tahan. badan montok, chubby2 sikit. aku rase bukan taste wife aku kot. ‘aku dah ckp kat dia, bini kau lawa 70 kali ganda dgn dia’ kak zakiah ketawa. ‘tak baik akak ni’ aku pun gelak2 jugak. tiba-tiba nurul lalu. kak zakiah terus sound ‘akak bagitau Hezry ni kau minat kat dia’ kak zakiah gelak lagi. muka nurul merah padam. ‘eh akak ni, tak baik la. taklah en.hezry, mane ade’ nurul tak tentu arah. aku pun cuba tukar tajuk. ‘awak layan la kak zakiah ni nurul, dia ni mmg mcm ni’ ade sikit kelegaan pada wajah nurul bila aku ckp macam tu. kak zakiah masih lagi ketawa. seronok betul dia dapat kantoikan orang. sejak kejadian tu, nurul mcm malu2 dgn aku. satu hari, aku berpeluang ckp dgn nurul pasal hal ni. mase tu konvoi ke bukit beruntung ramai2 nak pegi house warming boss kami. mase pegi 3 orang tumpang aku, tapi mase balik tinggal nurul sorang je naik dengan aku. sebelum gerak tu kak zakiah dah perli2… ‘suke la nurul tu’ merah padam lagi muka nurul, tapi dia takde pilihan, cuma kereta aku dengan zul je yg nak ke damansara. tapi kereta zul penuh dgn anak bini dia dan ade sorang officemate lain dah tumpang. dalam perjalanan balik ke damansara tu, wife aku call, aku bagitau terus terang aku otw balik dan nak hantar sorang staff balik rumah. wife aku tanye pompuan ke laki? aku jawab la pompuan. dia tanye ‘tetek besar tak?” aku gelak je tak jawab ape2. wife aku pun gelak. nurul pelik. lepas aku letak phone, nurul tanya aku, wife aku tak marah ke aku hantar pompuan balik malam2 ni? aku tanye dia balik, mane dia tau tu wife aku yg call? dia cakap sebab aku panggil ‘sayang’. aku pun cakap kat dia ‘habis kalau panggil sayang je, wife la?’ nurul senyum, ‘tak kan la en.hezry ade awek pulak’ dia gelak. aku pun gelak. aku tanye nurul, ‘betul ke awak minat kat saye?’ nurul tergamam. ‘eh, mane ade’ dia berdalih. ‘kalau minat pun ape salahnye’ aku gelak2 lagi. nurul senyum2 malu, muke dia merah padam. ‘saya tak beranilah suami orang’ nurul jawab perlahan. ‘saye pun minat jugak kat awak’ aku selamba je ckp mcm tu nak tgk respon nurul. nurul diam tak jawab ape2. alamak, aku silap ke cakap macam tu. takde respon pulak tu. buat malu je, aduh! nak sejukkan hati sendiri punye pasal, aku buat2 tak tau je, lagipun aku tau dia minat kat aku, so lantak la dia tak respon ke ape. malam tu aku cerita kat wife aku pasal nurul. soalan pertama yg sudah dijangka, wife aku tanye, tetek besar ke tak? erm, dah agak dah.. ‘kalau u nak budak tu, u adjust la sampai dpt, tapi tak boleh have sex kalau bukan 3some dgn i’ aku kerut muka. agak susah jugak ni, nak umpan nurul utk dapatkan sex, kalau one by one boleh jugak goda2, tapi nak ayat utk 3some ni, susah jugak rasenye. malam tu jugak nurul sms aku ‘thanks hantar saya balik en.hezry’ aku tak tau nak reply ape. lat2 aku biar je sms tu tak berjawab. esoknye kat office, aku buat mcm takde ape2. seminggu berlalu, akhirnya nurul sms aku ‘rindu laaa…’. aku bgtau wife aku tentang masalah aku ni. wife aku ckp, aku kene bercinta dulu baru budak tu boleh masuk umpan. korang rasa ape berlaku lepas tu?
cinta?
hampir sebulan aku cuba berjinak2 bercinta dgn nurul tanpa pengetahuan sesiapa kecuali wife aku. wife aku asyik kutuk aku je sebab ambik masa sebulan tapi masih tak dapat 3some lagi. aku hanya keluar dgn nurul lepas waktu pejabat, itupun jumpa dia jauh2. aku keje kat damansara, aku biarkan nurul ambik teksi atau tumpang sesiapa sepeti biasa balik ke rumah dia di kota damansara, lepas tu baru aku pegi ambik dia dan kami keluar jalan2. semua aktiviti tu wife aku tau. wife aku cuma pesan, jangan malukan dia, jgn sampai orang tau dan jangan gatal2 kongkek berdua je dgn nurul tu. aku pegang janji aku. satu malam, bini aku tanye progress aku terhadap nurul. bini aku nak tgk muka nurul tu mcm mana. aku pun tunjuk la gambar2 nurul kat gambar2 event office aku. wife aku cakap ‘not bad, tapi mcm berat je nak goncang kat atas u nanti’ aku gelak, wife aku pun gelak. nurul memang chubby sikit, tapi bukan la gemuk. cuma badan dia takde cutting model dan nampak berisi. wife aku ckp, ‘kalau u nak, u adjust la, tapi mcm dah lame je tak dapat2 pun’ wife aku gelak kan aku lagi. aku terkedu. lembab sgt ke aku? tapi mcm mana aku nak buat, aku tak berani la nak terus terang. dah la dia officemate aku. tapi wife aku bgtau satu cara yg mungkin berhasil. nak tau caranya? rehat dulu, nanti sambung hehehe…
my wife teach me how to get ‘her’
wife aku ckp, kalau setakat bercinta je tapi tak menggegar ‘rasa’, tak kan jadi apa. aku pun cuba gunakan apa yg wife aku ajar utk dapatkan nurul. aku ajak nurul tgk wayang kat cineleisure. aku tak igt sgt cerita ape. dalam tu gelap dan sejuk. tgh leka tgk cerita tu, aku tanye nurul, sejuk ke? nurul angguk. aku ambik tangan nuruk dan gosok2 konon nak hilangkan sejuk hehehe.. nurul diam. aku dapat rasa mmg tangan dia sejuk gile. aku gosok dan pegang tangan dia sampai habis cerita tu. nak keluardari pawagam pun aku pimpin tangan dia turun tangga. ade respon. dia pun genggam tangan aku jugak. aku rase mcm mat rempit nak ayat bohsia je. tak penah aku buat keje mcm ni. mcm budak2 hingusan pulak. tapi wife aku yg suruh belai jiwa dia supaya dia sendiri yg cenderung ke arah sex. wife aku kate, budak2 muda yg baru nak kenal dunia ni kacang je nak umpan, belai2 sikit cair la! lepas tu aku bawak dia masuk metrojaya kat curve. aku jalan2 kat bahagian wanita tgh handbag, baju, kasut… bile sampai kat bra, aku suruh dia ambik satu, ade sale. murah. 2 pasang RM100 je. lain kali susah nak dapat brand tu dgn harga mcm tu. aku pilihkan wife aku bra warna merah, size 36 cup C. nurul mula2 segan tapi akhirnya dia pilih jugak. size 36 cup ape pun aku tak tau. tak perasan sgt, tak kan nak tanye pulak. yg pasti, balik nanti aku boleh bgtau wife aku, size nurul tu 36 hehehe.. nurul tanya aku, selalu ke dia belikan wife aku bra? tak malu ke? aku jawab, mase belum kawen dulu aku malu la, bile dah kawen, dah ade anak, aku dah tak malu sangat, lagipun aku suke tgk wife aku sexy2 kat rumah pakai bra corak mcm2. nurul senyum dan diam je. dalam kereta, aku tanye nurul, size dia 36 ke? macam tak caye je, nak tgk boleh? dia ckp aku gatal, aku gelak2 je. rasenye tu dah cukup utk buat jiwa dia terbuai utk malam ni. bile balik rumah, aku cerita kat wife aku, sekali lagi wife aku kutuk aku ckp aku slow. jadi bahan lagi aku malam tu. tapi malam tu wife aku bawak berita baik. ‘u ingat tak zila?’ aku angguk. mesti la ingat, tapi dah 9 bulan tak jumpe rasenye, aku jumpe dia mase bulan 10 tahun sebelum tu mase birthday aku. ‘esok birthday zila’ wife aku senyum. ‘so?’ aku buat2 tak paham. ‘come on, hari tu dia dah tolong i, esok i pulak nak tolong dia’ muka aku pucat. ‘what? u nak 3some dgn bf zila?’ suara aku separuh menjerit. terkejut la kononnye. ‘no way!’ aku sambung lagi. wife aku pandang aku ‘are u crazy? zila tu lessy, mane ade bf, kite la pulak layan dia on her special day’ wife aku jeling. aku senyum terbayang buah dada pejal zila 🙂
happy birthday Zila!
pagi tu aku ke office bersama wife aku. aku cuti hari ni tapi ade satu proposal yang aku belum check. aku tak yakin dgn kak zakiah tu. aku kene check dulu sebelum dorg hantar proposal tu. wife aku tunggu aku kat ruang menunggu. aku nampak nurul jenguk2 tgk wife aku. gaya elegan Fira buat aku bangga jadi suami dia. malah seluruh office ckp isteri aku cantik. kalau ada function dan wife aku join, dia sentiasa menjadi tarikan ramai.aku takde peluang nak tegur2 nurul pagi tu, lepas aku siap check proposal tu, aku bersedia untuk temankan wife aku uruskan birthday party zila malam nanti. kak zakiah mcm biasa la kepoh2 pegi borak2 dgn wife aku. ade riak cemburu pada wajah nurul. kesian dia. ‘u nampak tak nurul tu tadi?’ aku tanya wife aku. Fira angguk. ‘now i know kenapa u nak dia’ wife aku senyum. ‘dont worry sayang, bontot u lagi lentik’ aku cubit bontot wife aku dalam lift. Fira senyum. malam tu aku terpaksa join party puak2 lesbian. semuanya perempuan cantik dan seksi. aku cuma duduk dengan lagak bodyguard kepada Fira. aku biarkan Fira enjoy dgn kawan2 dia. mereka menari dan bergembira. aku agak tertarik dengan sorang gadis yang mereka panggil Sarah. dah tentulah sbb breast dan punggung tonggek dia hehehe… lepas party, wife aku suruh aku hadiahkan sesuatu di dalam kotak bersaiz kotak rokok kepada zila. zila bukak kotak tu. ada kunci bilik hotel dalam tu. zila menjerit happy. dia ckp, ‘thanks darling!’ zila kiss pipi aku. aku terus ke bilik tu, Fira dah tunggu kat sane. zila masuk bilik tu lepas semua tetamu dia balik. zila peluk aku, ‘thank u so much hezry, i love this’ zila senyum pandang Fira. ‘malam utk u two, guys, have fun’ Fira tercengang. ‘really?’ zila hampir menjerit happy. aku menghampiri wife aku dan kiss dahi dia, ‘ u have fun here, ok.esok i ambik u’ aku senyum pandang Fira. ‘come on hezry, let’s enjoy kejap, lepas u u balik’ zila pujuk aku. ‘it’s ok, u enjoy, it’s ur special day babe’ aku kiss pipi zila. ‘ok come suck my breast first’ zila tarik kepala aku suruh isap breast dia. aku layan je. fira datang menghampiri kami tanggalkan baju zila satu persatu. aku jilat2 puting breast zila kiri dan kanan berganti2. zila cuba bukak zip seluar aku. aku pegang tangan zila. ‘no, babe. i’ve to go, u guys enjoy ok’ aku beri kucupan terakhir ke buah dada pejal zila. aku kiss bibir Fira sambil berkata ‘i pegi cari nurul, i promise i takbuat ape2, u just have fun ok’ dan pergi dari situ. malam tu Fira enjoy dengan Zila. aku call Nurul. nanti sambung ye, aku nak kuar jap hehehe..
Nurul dan ringan2 🙂
aku : hi, jom pegi makan. nurul : awak kat mane? aku : on the way ambik awak. nurul : dah malam ni. wife u? aku : rindu la.. jom..! nurul : ermm… malam tu aku terus ambik nurul pegi makan kat kelana jaya. agak jauh dari kawasan rumah dia dan rumah aku. tapi itu je tempat yg agak selamat sebab jauh dari kawasan rumah kebanyakkan staff lain kat office. aku : awak tak rindu ke? nurul : erm.. sape la saye nak dibandingkan dgn wife awak tu aku : kenapa ckp mcm tu? nurul : pelik la awak ni, wife awak cantik, awak masih jugak nak layan pompuan lain aku : wife saya tak kisah pun nurul : tak kisah? aku : erm, tak kisah, asalkan saya tak buat benda2 tak senonoh dgn pompuan lain belakang dia nurul : sampai mcm tu sekali dia percayakan awak? aku : awak tak kenal dia, dia ok. kalau kena gaya, senang2 je awak dpt jadi madu dia aku ketawa. nurul : nape awak suka main2kan perasaan saya mcm ni? awak tau tak saya tersiksa? aku : tersiksa kenapa? nurul : awak tau tak saya rindu awak, tapi saya tau hubungan kita tak kemana sbb awk suami orang aku : rindu? rindu mcm mana? aku saje nak test nurul. nurul melepaskan keluhan panjang tanpa sebarang jawapan. aku : kalau awak rindu, awak panggil jelah saya, saya boleh tolong aku senyum pandang nurul. nurul pandang aku. nurul : tolong? aku : erm… aku pegang peha nurul dan cuba tarik long skirt dia singkap keatas perlahan-lahan. ‘awak, orang nampak la’ nurul pegang tangan aku. ‘takde sape2 pedulikan kite dalam kereta ni, awak je nampak orang, org tak nampak awak’ aku senyum pandang orang ramai ulang alik depan kelana park view. nurul diam. ‘awak nak saya tlg awak kan? saya tolong la ni’ aku cuba bukak kepit peha nurul dan cuba sentuh kawasan sulit dia yg dilindungi seluar dalam. tiada bantahan. aku gosok2 luar permukaan seluar dalam nurul. basah! aku senyum dalam hati. ‘hezry…..’ nurul pejam mata tersandar di seat sebelah aku. ‘rileks ok. i’ll help u.’ aku berbisik ditelinga nurul sambil cuba melepaskan jemari kedalam seluar dalam nurul. kangkang nurul semakin luas. dia sendiri kangkang tanpa disuruh, tapi kangkang terbatas sebab duduk dalam kereta. aku gosok2 bijik kelentit keras nurul yg basah tu. nurul kelihatan terbuai. aku kucup leher nurul. nafas nurul kencang, dada dia berombak2. dia memalingkan muka kepada aku dan membuka sedikit bibir dia. aku mengucup nurul dan menjalarkan lidah aku, ada respon baik dari nurul. tangan kiri aku memaut leher nurul sambil mengucupnya. tangan kanan aku mengusap lembut pussy nurul yang basah. puas berkucupan, aku turunkan muka aku ke dada nurul ‘let me, babe…’ aku bersuara lembut. hanya bunyi ‘ermmm..’ dari mulut nurul, dia membuka butang baju dan aku terus menjilat2 breast nurul sambil terus menggosok2 pussy basah nurul. punggung nurul melentik2 menahan kenikmatan. tiba2 phone aku bunyi. aku riak kecewa pada wajah nurul. Fira : abang, are u ok. aku : i bawak kawan keluar makan. i’ll call u back later. dah siap ke? Fira : hehehe.. kitorg kuar jln2 kat beach. abg janji dgn i tau…. aku : ye sayang, i janji… can we talk later? aku pandang nurul. ‘sorry awak, saya tak boleh tolong awak lebih dari ni. ni je yg saya boleh tolong. saya takut wak rindu kat saya lagi’ aku pegang tangan nurul. nurul butang semula bajunya. ‘awak buat mcm ni pun saya dah rindu’ nurul betulkan kedudukan baju dan skirt dia dengan muka sedih. kalau bukan kerana janji aku pada wife aku, aku dah bawak dah minah ni balik rumah malam ni hehehe… lepas aku hantar nurul balik, aku call Fira. aku : are u busy babe? Fira : we having shisha aku : sayang, betul ckp u, dia kalah dgn umpan sex Fira : what happen? aku : i kiss dia, pussy dia basah Fira : dapat breast dia tak? aku ketawa. Fira asyik cakap pasal breast. memang itu anggota kegemaran dia. aku : sikit. tapi i tak buat apa2 la. dlm kereta. lagipun i dah janji dgn u kan Fira : great! u buat lagi sikit2 mcm tu, u jgn pacak dia pulak. biar sampai dia yg merayu kat u ok Fira ketawa. kedengan suara Zila pun ketawa. mesti Fira dan cerita hal ni kat Zila. mesti Zila ketawakan aku sebb aku lembab sangat hahaha! hampeh! Fira : nanti bila dia dah merayu nak konek, dah tersiksa, baru ajar u benda lain pulak ok abang? aku : sayang, ringan2 boleh? tak tahan la breast dia Fira ketawa lagi. Fira : fine, tapi abang jgn pacak dia. i tak suka. aku : i promise babe, ok sayang, u have fun… muahs2 kat Zila ok. Fira : ok abang, nite! aku tarik nafas. aku tak sangka pun aku akan ringan2 dgn nurul tadi. bernas betul idea wife aku. aku bukan lembab sangat, tapi aku takut nak gelojoh2 ni. lagipun nurul tu officemate aku, kalau silap langkah, malu besar aku nanti.
nurul dan ‘rindu laaa…’
diam tak diam 5 bulan nurul bertahan. wife aku cakap, mmg kuat iman betul agaknye budak nurul tu. kuat tak kuat la. ringan2 ade jugak sekali sekala. cuma dia belum tahap mintak konek. lagipun aku tak layan lebih2 sgt sbb takut aku yg tak tahan coz aku dah janji dgn wife aku. sakit kepala aku bermula bila wife aku cakap, on her birthday next month, dia nak aku bawak nurul service dia. aku tak tau mcm mana nak berterus terang dgn nurul. aku takut kalau nurul tolak, nanti nurul sebarkan cerita kat office pasal kami laki bini ni bernafsu pelik. tapi bini aku cakap, kalau dah tak dapat tu, lupakan jelah, cari jelah yang lain. aku pulak yang rugi sebab aku mmg teringin nak test nurul tu. ramai lagi kawan2 wife aku yang hot yang aku boleh dapat tapi, bile tang yang tak dapat ni la yang aku nak jugak. maybe bile dah dapat, aku dah tak nak, tapi beum dapat ni, aku rase nak sangat hehehe.. mase tu bulan 6, birthday wife aku bulan 7. aku ade mase tak sampai sebulan lagi. puas aku fikir sorang2. bile dah 2 bulan tak dapat 3some ni lagi la buat aku geram. kadang2 wife aku layan aku, bile aku pacak bini aku, bini aku suruh aku sebut nama nurul. menjadi2 nafsu aku mase tu hehehe… wife aku memang best lah! si nurul pulak, kalau nak ringan2 je, mesti dia ada keywords ‘rindu laaa…’ kalau dah keluar keywords tu, aku kene paham2 sendiri la. petang tu aku bagitau wife aku, nurul nak mintak lagi. wife aku ckp, malam tu dia akan keluar dgn kawan2 dia, so dia suruh aku bawak balik nurul kat rumah, ringan2 cukup, buat sampai dia lentok, tapi aku tak boleh pacak nurul. aku tak pasti aku boleh kontrol diri aku ke tak. wife aku bagi cadangan, kalau tak tahan, suruh nurul kolom sampai pancut, atau breast fuck sampai pancut asalkan tak pacak nurul. aku rase berat. aku rase takut pulak. selalu aku buat dengan nurul dalam kereta atau dekat club je setakat kiss dan ramas2. kali ni kalau bawak balik rumah, tak tau la aku boleh handle ke tak. wife aku kate, dia percayakan aku, dia nak aku buat nurul lentok, supaya next time nurul akan mintak konek akhirnya. wife aku suruh aku jolok nurul, bagi dia rasa mcm mana sedapnye bile ade something masuk dalam lubang tu. aku teruja dgn cadangan wife aku tu.
aku, nurul dan sesuatu…
lepas dinner, aku umpan2 nurul tanya pasal sex. aku tanye dia, penah ke dia projek dgn mana2 lelaki sebelum ni. dia cakap pernah, tapi dah lama, sebelum dia masuk U. mase tu dia study kat matrik. dia mengandung tapi bf dia tu tak nak mengaku. dia takut, terpaksa gugurkan kandungan. takde sape yg tau termasuk family dia. lepas tu dia dapat masuk U, dia dah tak penah ade bf lagi. nurul mengaku, kadang2 dia rindu nak dibelai, tapi untuk pacak2 dia takut tersangkut. sebab seingat dia, sepanjang dia pacak dgn ex-bf dia dulu, tak penah pun pancut dalam, tapi still mengandung jugak. nurul cakap, sebab aku belai2 jiwa dia, hati dia kembali rindu untuk sex, tapi dia bertahan. dia cakap, sebenarnya dia takut nak ada hubungan dgn laki org mcm aku, tapi perasaan dia tak boleh kawal, makin hari, makin suke kat aku. aku senyum dalam hati. wife aku sms aku bagitau dia dah keluar. so, aku pun susun strategi nak bawak nurul balik rumah mcm yg aku dah rancang dgn wife aku. aku : saya mmg suke kat awak nurul, jujur saya ckp awak mmg pompuan yg menarik minat saya. tapi kalau kite teruskan secara serious, susah untuk kita, awak pun tau saya ada keluarga, kalau awak nak enjoy2 je boleh la aku cuba ayat nurul. nurul : saya faham. saya pun tak nak semua ni terjadi, tapi awak buat saya tak boleh kawal diri saya. sejak kite buat tu, saya terus tak boleh lupakan awak aku senyum, nurul mcm dah nak makan umpan. aku : malam ni saya tolong awak. tapi tak boleh selalu mcm ni. kalau awak nak enjoy, saya bagi awak enjoy puas2 ok? nurul : kite nak pegi mana? aku : rumah saya. nurul : hah? aku : wife saya takde, lagipun selesa sikit dari dalam kereta i atau kat sofa club tu aku ketawa. nurul pun ketawa. aku bawak nurul masuk bilik aku. nurul takut2 tapi dia ikut je aku pimpin tangan dia masuk rumah sampai naik ke bilik. nurul pegang frame gambar Fira atas meja solek. gambar sexy fira yang menyerlahkan buah dada besar wife yang aku kagumi tu. ‘besar kan?’ aku tanya nurul. nurul senyum. ‘saya memang suka breast2 yang besar mcm ni’ aku ramas buah dada nurul sambil mengucup bibir nurul penuh tertib dan kelembutan. nurul terdorong kebelakang dan aku rebahkan nurul perlahan atas katil. nurul memberi respon baik. aku tanggalkan baju nurul sampai dia bogel. aku menjilat buah dada nurul yg aku idamkan sepuas hati sambil mengusap pussy nurul. aku menyedut halus leher nurul sampai merah2. nurul biarkan saja sambil mengerang kesedapan. nurul tanggalkan seluar aku. dia usap2 konek keras aku. aku terus membelai nurul… aku isap2 tetek dia yg aku idam tu sepuasnya.aku usap2 pussy dia. ‘sedap sayang?’ aku berbisik ketelinga nurul. ‘ermmm…’ hanya itu yg nurul jawab. punggungnya melentik2 kesedapan. aku cuba masukkan jari tengah aku ke lubang nurul. nurul kangkang seluasnya dah sedikit merintih ‘shhhh.. sikit je sayang, jari je ok’ aku pujuk nurul. nurul hanya menjawab ‘ermmmm’ sambil mengerang sedap bila jari tengah aku masuk penuh kedalam lubang dia. ‘hezry… saya tak tahannnn….’ nurul mengerang. aku masukkan satu lagi jari dan menyorong keluar masuk jari aku. nurul mengerang lebih hebat lagi. aku menjolok lagi lebih laju keluar masuk dan menghisap2 buah dada bengkak nurul. ‘fuck me hezry….’ nurul merengek manja sambil meliuk lentok. ‘no, sayang. sabar ok… let me help u’ aku mula gelabah. macam mana kalau dia desak aku pacak dia malam ni? aku cuba jolok lagi bagi dia puas. tapi mcm mana nak puas kalau tak dapat konek. aku breast fuck nurul. aku kepitkan konek aku kat breast dia. aku biarkan nurul gosok2 pussy dia sendiri. nurul mengeluarkan lidah dia cuba menjilat konek aku setiap kali aku sorong konek aku ke atas. bile dia dah geram, dia tolak aku dan terus kolom konek aku. aku hanya meramas2 rambut dan buah dada nurul. akhirnya aku terpancut dalam mulut nurul. dia punye kolom memang sedap gile, geram sangat agaknye. nurul senyum.
love bite!
pagi tu aku bangun tido, wife aku tgh tgk rakaman video aku ringan2 dgn nurul. aku terkejut ada rakaman tu. ‘u tak caye kat i?’ aku terkejut sbb wife aku letak camera tersembunyi kat bilik kami. ‘i cuma nak tgk nurul tu je, i bukan tak caye kat u la abang’ Fira senyum. ‘kesian dia, kenapa u tak jilat pussy dia?’ Fira senyum lagi. ‘tak naklah i, i nak breast dgn punggung dia je’ aku sarung baju dan ikat neck tie. ‘breast dah dapat, punggung je tak dapat doggie eh? hehehe…’ Fira ketawakan aku lagi. aku malas nak layan. aku selalu jadi bahan. yang penting, aku tunaikan janji aku pada Fira yg aku tak pacak nurul. ‘sayang, marah eh? i gurau je ok? nanti i’ll help u utk dptkan dia 100% ok?’ Fira peluk belakang badan aku. aku pegi office pagi tu, nurul jadi bahan umpatan. tentang love bite yang aku buat malam tu la. pagi2 lagi kak zakiah dah serbu aku mengumpat pasal love bite nurul tu. ‘alah budak2 muda kak’ aku jawab selamba sambil masuk bilik aku. kak zakiah gelak2. aku mula rasa bersalah. aku lupa pasal love bite tu, mase buat, tengah sedap, tak fikirpun pasal kesan merah tu. petang tu aku ambik nurul kat tempat biasa. kami pegi makan. aku mintak maaf kat dia pasal love bite tu. tapi dia tak kisah pun. ‘saya tak peduli psl mulut2 org, janji saya bahagia dgn awak’ nurul senyum. aku semakin takut kalau nurul tak boleh lepaskan aku. hari tu mcm biase la aku dapat ringan2 dgn nurul, dapat gosok pussy basah dia, dapat isap tetek besar dia, dapat kiss2 dan gigit2 bibir dia, dapat dengar suara dia mengerang. tapi bukan tu yg aku nak. aku nak gegar punggung dia, aku nak doggie dia.
Happy Birthday Sayang…
kali ni aku nak cerita kisah July 2010. hari tu 17 haribulan. hari jadi wife aku. aku kene tunaikan janji aku hari ni. lagipun inilah harinya untuk aku dapat doggie bontot pejal nurul walaupun tak setonggek wife aku. ‘sayang, ada apa2 untuk i hari ni?’ Fira senyum2 pandang aku. aku pun senyum jugak. tapi senyum kelat. ‘i keluar dgn nurul hari ni ajak dia teman cari hadiah u, nanti i fikirkan macam mana i nak bawak dia datang sini’ aku bersuara perlahan. ‘ok, u ajak dia cari hadiah i, u belikan i baju tidur yg sexy, u belikan dia sekali, nanti i bagitau u what’s next, ok?’ Fira kiss aku. aku diam. aku : awak, temankan saya keluar cari hadiah boleh? nurul : hadiah? aku : hari ni birthday my wife nurul : erm ok! errr… awak… aku : hmmm? nurul : saya nak awak… aku : nanti kite jumpe ok? aku ambik nurul, kami pegi klcc. saje aku pegi jauh sikit takut terserempak dgn org2 yg dikenali terutama sekali rakan2 office. aku belikan Fira baju tido yang jarang dan pendek warna hitam. nurul punya aku belikan warna merah. tapi aku tak bagitau nurul yang arna merah tu dia punye. aku buat je ape yg Fira suruh. sampai masa, Fira bagi arahan suruh aku balik bawak nurul. kawan2 Fira dah tunggu kat rumah. party kali ni lain dari yang lain sebab kami buat kat rumah. bila sampai rumah, ramai kawan2 Fira. aku takpasti apa yang Fira rancangkan. aku kenalkan Nurul pada Fira. Nurul nampak janggal dan takut2. aku nampak nurul mengalami kejutan bile dia tengok kawan2 Fira romen2 sesama jantina. aku tinggalkan nurul sekejap, Fira suruh aku bawak Nurul naik atas bile party dah nak habis, lepas potong kek dan makan2. Fira suruh aku create ape je cara supaya nurul test pakai baju tido yg aku beli extra tadi. aku mula pening fikirkan macam mana aku nak baak nurul naik atas dan nak pakai baju tido, mesti lah nurul tak nak. lepas bagi arahan, Fira sambung join kaan2 dia, borak2 dan bergembira. lepas potong kek dan makan, nurul bisik kat aku bagitau dia nak balik. ‘awak nak balik?’ nurul angguk. ‘kejap sayang, i nak mintak tolong u kejap’ aku tarik nurul naik atas, nurul ikut je, tapi dia tanye ‘nak buat ape ni awak? nanti Fira nampak’ nurul ketakutan. kejap je tolong saya kejap… nak tau ape jadi seterusnya? jap lagi sambung.. hehehe…
punggung melentik idaman hati…
nurul : awak, jgnlah mcm ni, saya takutlah aku : nurul, awak ckp awak nak saya nurul : awak, jangan main2 mcm ni la, saya nak balik, nanti wife awak nampak aku : kejap la awak, saya nak mintak tolong awak test baju ni je kejap, saya nak tgk awak pakai sekali je please… nurul : awak gile ke? nanti wife awak naik aku : trust me, wife i ramai tetamu kat bawah, dia tak kan naik sekarang kcuali kalau awak lambat2kan masa mcm ni nurul : awak jgn la buat saya mcm ni muka nurul mcm nak nangis. aku : please… aku hampiri nurul dan cuba kiss bibir dia. dia cair. tapi masih menolak utk pakai baju yang Fira suruh pakai tu. aku : please babe, cepatlah nanti wife i naik. i nak tgk u pakai baju ni sekali je please… nurul mengalah, dia tukar baju depan aku jugak. nurul : dah la awak, jgn buat mcm ni, saya nak balik. nurul cuba bukak semula baju tidur sexy yang dia dah pakai tu. aku : awak cantik, saya tak tahan… aku meramas buah dada nurul mengucup bibir nurul. nurul tewas dalam kucupan aku sampai dia terlupa tentang wife aku. aku tanggalkan seluar dalam nurul. nurul tak membantah. aku mengusap2 pussy nurul sampai meramas buah dada mengucupnya serentak. nurul tewas dan mula mendesah. wife aku masuk. Fira : wah… nice la baju ni. Fira menghampiri nurul dan pegang baju yang nurul pakai. nurul ketakutan dan mula menangis. pucat lesi muka nurul. ‘sayang i nak baju macam ni’ Fira pura2 merengek nak kan baju yang nurul pakai. ‘babe, ada satu untuk u’ aku hulurkan baju hitam yang aku belikan siang tadi. ‘i tak nak warna hitam, i nak warna merah ni’ Fira merengek manja. nurul mula takut. nurul cuba berdiri dibelakang aku dan tunduk. matanya tak berani nak bertentangan dgn mata Fira. Fira kenyit mata kat aku. aku faham. ‘ok, nurul, boleh tak u bagi fira baju ni?’ aku pura2 pujuk nurul. nurul semakin ketakutan. ‘awakkk…’ hanya itu yg nurul mampu ucapkan. ‘please nurul, boleh kan bagi i baju ni?’ fira menghampiri nurul. aku dapat lihat airmata nurul mengalir. ‘nurul sayang, rileks ok…’ aku peluk nurul dan bisik perlahan ditelinga nurul. Fira menanggalkan baju tidur merah yang dipakai oleh nurul. nurul hanya mampu bersrah dan airmata mengalir laju. ‘sayang, jgn nangis ok, i ade…’ aku pujuk2 nurul. aku cukup nurul. tak ada respon. aku terus kucup nurul dan ramas2 buah dada nurul. Fira mula menggosok2 pussy nurul selepas berjaya tanggalkan baju nurul. nurul seakan terkena kejutan. dia hanya terdiam. kucupan aku tak berbalas. ‘shhhh… sayang jangan nangis mcm ni, it’s ok, i ada…’ aku cuba pujuk2 nurul. fira mengangkat sebelah kaki nurul ke atas katil.fira mula melutut dan menjilat pussy nurul. nurul hanya terpaku tanpa respon. hanya airmata yg terus mengalir. ‘kiss me sayang, jgn takut, i ada ni’ aku terus kiss bibir nurul tapi masih tak ada respon. Fira terus menjilat pussy nurul. aku meramas buah dada nurul dan masih cuba mengucup bibir nurul. tiba2 nurul sedikit mengerang. mungkin sedap kene jilat dgn Fira. ‘sedap tak sayang…’ aku bisik lembut ditelinga nurul. nurul menjawab ‘ermmm’ aku senyum dalam hati. malam ni aku akan habiskan nurul cukup2. kucupan aku mendapat balasan, mungkin kerana nurul dah naik stim sbb fira menjilat2 pussy nurul penuh rakus. nurul pun dah mula respon menggosok2 konek aku. fira bangun, dia cuba baringkan nurul atas katil. nurul hanya menurut. Fira merangkak naik kekatil mengisap dan menjilat puting breast nurul. aku kangkangkan nurul dan terus masuk kan konek aku. nurul tak membantah. aku dengar suara nurul mengerang dan mendesah. aku terus memacak nurul dan tangan aku ligat mengusap pussy Fira yang yg sedang asyik menggomol buah dada nurul. memang itu bahagian kegemaran Fira. ‘nurul, can u lick mine?’ tiba2 Fira bersuara. nurul bangun tanpa sepatah kata. Fira baring dan kangkang. nurul merangkak dan menjilat pussy fira. inilah masa yang aku tunggu. punggung lebar nurul terhidang didepan mata. aku mula mendoggie nurul sepuasnya. aku tgk respon dari nurul semakin ghairah, nurul menjilat pussy fira sambil meramas buah dada fira. aku terus mendoggie dan sesekali meramas buah dada nurul yang terjuntai2 mengikut rentak goncangan aku. nurul kemut2 konek aku dan aku dapat rasa lubangnya semakin basah. banyak air dan semakin licin. aku terus mendoggie sambil menepuk2 punggung nurul. kami beraksi dengan puas malam tu. lepas aku pacak nurul, aku puaskan fira. lepas aku pancut, aku tinggalkan fira memuaskan nafsunya bersama nurul. aku tak sedar bila mereka habis bertarung sebab aku dah tertidur. hehehe…
Nurul dan kenangan…
selepas malam kejadian birthday wife aku tu, aku dah nurul semakin renggang. dia mcm takut2 nak bertegur aku kat office. bila aku call dia pun, dia tak jawab. sms lagi la tak brbalas. aku ade bgtau wife aku psl hal ni, tapi wife aku ckp ‘baguslah, at least kite tak terikat dgn dia’. aku terdiam. mungkin ade betulnye ckp wife aku tu, tapi aku hari2 mengadap si nurul tu kat opis. suasana jadi tegang. dan nurul pun kalau ada document apa2 nak bagi kat aku dia akan panggil aku ‘en.Hezry’. sejak kami bercintan cintun dan beringan2, dia dah tak panggil aku ‘encik’ tapi sejak kejadian malam birthday wife aku tu, nurul dah kembali panggil aku ‘encik’. beberapa bulan lepas tu. nurul berhenti keje. lepas tu ade jugak aku call2 dia. mula2 tak jawab, lama2 terus tak dpt, dah tukar nombor agaknye. agaknye dia marah, rasa teraniaya, atau dia takut perkara tu jadi rutin harian ke tak tau la. tapi mesti apa yg dia buat tu yg terbaik utk dia dan dia dah fikirkan masak2. ok, kalau ada masa, aku akan ceritakan ape terjadi pada malam tahun baru 2011.
Ayu, Sarah dan Fira
kali ni aku nak crita pasal kisah mlm tahun baru yg baru2 lepas ni. malam 01.01.11 yg syahdu. malam tu aku celebrate new year dgn wife aku and the gang kat sebuah club ni. aku nak rita pasal sorg minah bernama Ayu. taklah ayu sangat orgnye. kulit hitam manis, dressing ala2 kampung mcm budak baru sampai dari kl. borak punye borak, mmg dia baru sampai kl 3-4 bulan dan keje sebagai salesgirl di sebuah kedai make up. boleh ke aku panggil elianto sebagai kedai make up? hehehe… dia datang situ dgn 5 org kawan dia yg kesemuanya gadis2 belaka. tak taulah masih gadis atau dah ‘habis’ tapi asalkan pompuan je aku panggil gadis la hihi.. dalam ramai2 gadis tu dia sorg je nampak pendiam dan mcm tak selesa. kwn2 dia semua layan je bila jantan2 lain ajak menari. aku pun bisik kat wife aku ‘sayang, i nak yg tu’ sambil muncungkan bibir kat Ayu dan angkat2 kening. wife aku cakap ‘u adjust’ aku senyum. aku hampiri ayu. aku buat2 tanya nama, buat2 tanya dtg dgn sape dan buat2 tanye tak menari ke? aku saiko2 dia, aku ckp kat dia, datang sini kene enjoy, keluar dari sini, buat mcm takde ape2. time enjoy, enjoy habis2. aku pura2 mcm lelaki baik, nasihatkan dia suruh dia enjoy je asalkan pandai jaga diri. dia mcm selesa dgn aku sbb igt aku ni lelaki baik hehe.. malam tu ayu pakai t-shirt fit biasa denga seluar jeans je. takde nampak2 lurah. tapi boleh nampak size buah dada dia besar. agak sendat jugak la. aku rase mcm tak boleh dpt kot budak ni, so aku cuba bg namecard aku, suruh dia call aku kalau ada masalah ape2 kat kl ni. aku bgtau dia, anggap je aku ni mcm abang dia. wahhhhh… mcm baik tak aku? wife aku dtg kat aku lepas aku blah tinggalkan ayu. dia tanye aku dapat tak? aku geleng kepala. wife aku senyum sinis. dah agak dah, mesti dia cakap aku lembab dalam hati dia hahaha. takpe2… aku tgk cara wife aku ayat pompuan senang je, tapi selalunye dia gunakan aku sebagai umpan la kalau dia tak sure pompuan tu layan lesbian ke tak. malam tu lepas club dah nak tutup, kami keluar nak balik. tiba2 wife aku ckp ‘i’m horny la beb, jom have fun nak lepas ni?’ wife aku tanye kat kawan dia, sarah. kalau korg ingat lagi, mase birthday zila dulu, aku ade cerita pasal sarah yg tetek sedap ni tapi aku tak berpeluang nak dekat2 dgn dia sebab malam tu kitorg ade plan 3some dgn zila kat PD. sarah ni 100% lesbian katenye. tak sure la plak dia nak layan aku ke tak? tapi hati aku berbunga2 bila sarah jawab ‘really? that’s great!’ malam tu kami projek kat rumah aku. kami naik kereta berasingan. aku drive sorg balik rumah. wife aku pulak naik kereta sarah menuju ke rumah aku. dlm prjalanan tu ayu sms aku, ucapkan thanks atas nasihat2 yg aku bagi. hahaha budak kampung, setakat nasihat2 bodo sikit pun dah terkesan dihati. aku reply lebih kurang je sbb malam tu aku ade misi yg lebih menarik. kat rumah, aku sampai dulu, aku terus masuk bilik dan mandi. mae aku mandi, aku dgn suara sarah dan wife aku, fira ketawa2 borak2. bila aku keluar, mereka berdua tgh bergomol2 atas katil belum bukak baju lagi. aku biarkan mereka bergomol, aku cucuh sebatang rokok dan duduk di tea table tepi katil sambil tgk tiger show yang mereka hidangkan. bila wife aku bukak baju sarah dan tanggalkan bra dia, terbonjol besar buah dada sarah yg aku idamkan tu. aku biarkan mereka berkucupan, meraba, menghisap dan menjilat2 sesama sndiri.bila turn sarah tonggeng menjilat pussy fira, aku terus datang dari belakang dan pacak lubang sarah yg dah sedia basah tu. aku menggoncang sepuas hati aku sambil meramas2 punggung sarah. aku biarkan je buah dada sarah yg bergayut tergoncang2 tanpa menyentuhnya. aku dah penat dan takde mood sgt nak all out. asalkan aku dapat pacak cukuplah. lepas aku pacak sarah, aku pacak wife aku pulak. tapi wife aku bz menggomol dan digomol. lepas aku pancut, aku terus pegi cuci konek aku dan baring. aku biarkan mereka berdua berasmara. lagipun diorg tu lesbian, jadi diorg tak berapa nak fokus kat aku sgt, cume sekadar terima pacakan je. aku tertidur dan tak tau pukul berapa sarah balik. pukul 7 pagi aku bangun nak bersiap2 pegi keje, aku tgk wife aku tido dlm keadaan bogel sbelah aku dan sarah pun dah takde.
happy valentine’s day…
seblan lebih lepas kejadian malam tahun baru tu, wife aku mintak izin nak join beach party kat sunway. semua kawan2 lessy dia la agaknye sebab dia ckp semua pompuan je yg join, aku tak boleh ikut, wife aku buat ayat sdih ‘kalau u tak izinkan, i tak pegi, i ikut ckp u’ aku senyum je. pandai dia buat ayat sedih kan? tapi tak penah pulak aku tak izinkan dia kalau dia mintak izin. aku izinkan dia pegi. aku bagitau dia, aku nak try ayat2 budak bernama ayu yg kami jumpa kat club mae malam tahun baru tu. ‘typical malay kampung girl tu?’ wife aku bertanya sinis. ‘budak tu mcm tak best la abang, tetek je nampak besar, tapi mesti ambik masa nak 3some dia’ aku setuju! mungkin ambik masa, sebab aku kan lembab. tapi bini aku ckp ‘kalau abang nak dia, abang makan sorg la. i mcm tak minat la dgn budak tu’ aku pandang bini aku. mcm tak caye pulak bini aku boleh bagi aku pacak pompuan lain tanpa ada bersama dia. ‘takde la sampai dpt pacak kot, i nak try2 je, mane la tau kalau ade rezeki’ hehehe… wife aku senyum sinis lagi. ‘ok syg, sbb abang dah bg i enjoy hari ni, u pegilah try budak tu, kalau dapat, rezeki u la. i tak nak la budak tu’ bini aku senyum sinis lagi. ‘are u sure?’ aku tanya lagi, nak kan kepastian. ‘iye, tapi ekali ni je tau, u jgn nak pack2 pompuan lain’ wife aku warning. mungkin dia rase aku tak kan dpt ayu tu hari ni, atau dia mmg betul2 tak minat kat budak ayu tu, dia bagi free je kat aku makan sorang. so, aku jalankan misi aku. lagipun aku takde ape nak buat hari tu. awek pun takde, nak 3some pun takde sape nak layan coz wife aku ade party bersama ‘gadis’ saje. ‘mens not allowed’ hehehe… aku : salam ayu. remember me? ayu : salam. abg hezry apa khabar? ayat2 punye ayat bodoh2 tanye khabar dah makan belum? tengah buat ap semua aku bantai, lat2 aku tanye dia, ade valentine’s date ke hari ni? ayu : mane ayu ade bf, sape la nak kat ayu ni tak cantik… aku : kesiannye. jom keluar jalan2. boring la hari ni, saje teringat nak tanya khabar ayu je tadi si ayu pun tanpa syak wasangka, stuju keluar dgn aku tapi lepass pukul 10 malam sbab dia balik keje pukul 10 malam. aku pun pegi la ambik dia kat klcc (dia keje kat elianto dalam klcc tu). mula2 jumpa dia salam cium tangan aku. betul2 buat aku mcm abang daaaa… aku bawak dia pegi makan. lepas tu aku ajak dia pegi ke satu club tu. dia cakap dia malu pegi club pakai baju keje. dia pakai skirt dengan stokin hitam dan baju keje siap ade lambang elianto. mula2 aku igt dah terbantut dah tak dpt bwk dia pegi club. tapi dia ckp, aku boleh hantar dia singgah rumah dia kejap tukar baju. yes! aku pun hantar la dia balik rumah dia kejap. jauh jugak la aku nak pusing2. rumah dia kat cheras. tapi aku gagah jugak la. tibe2 aku dpt idea nak pegi genting. aku sms wife aku dulu. wife aku ckp, ok je. tapi dia pesan kat aku check background budak ayu tu betul2, mane tau pompuan simpanan dato ke, anak polis ke hehehe.. wife aku bgtau aku, memandangkan aku tak balik mlm tu, dia mintak izin nak bawak kwn2 dia lepak kat rumah. aku terasa rugi pulak tak dpt tgk geng2 lesbian gangbang ramai2 hehehe.. aku tanye ayu, dia penah pegi genting tak? dia ckp tak penah, lepas tu aku tanye dia kalo lepak genting kejap nak tak? dia mcm sangsi, byk soalan dia, genting tu kan pahang. jauh ke tak, bile nak balik? takpe ke pergi brdua2. tak kene tangkap ke? mcm2 dia tanye. aku yakinkan dia, yg kami pegi bukan masuk bilik pun, nak kene tangkap ape pulak. ayu ckp, esok dia masuk keje pukul 10 pagi, so aku pun ckp la ‘takpelah kalau mcm tu, esok ayu nak keje, penat pulak nanti’ ‘tapi abang kate genting tu dekat je tak sampai satu jam kan? tak kan kite tak sempat balik malam ni?’ aku senyum. ‘sempat, kite jalan2 kat situ 3-4 jam, dekat2 subuh kot kite balik, takpe ke?’ aku umpan lagi tanye mcm2. ‘takpelah, jalan2 je kan…’ ayu senyum. ‘nape? ayu igt abg nak buat ape2 kat ayu ke?’ aku umpan lagi. ‘kalau nak buat, hari tu lagi dah buat kan?’ aku senyum lagi. ‘ayu ni mudah sgt percaya kat org’ aku umpan lagi. ‘ayu rase abg tak mcm tu kot, kalau abg nak buat, lepas pegi club hari tu mesti abg dah cari2 ayu kan’ dia pulak mcm nak saiko aku hehehe… ‘kalau bf ayu tau ayu kuar dgn lelaki lain takpe ke? aku umpan dia balik. ‘kan ayu dah ckp, ayu ni buruk, takde org nak’ aku senyum lagi. ‘suke sangat ckp mcm tu…’ aku pulak senyum. ape yg buruknye. kulit gelap sikit sebab anak mami kot. berasal dari penang, ada lesung pipit, rambut panjang, nampak mcm virgin, badan kecik molek, tinggi lampai, dan yg penting tetek besar hahaha… nak tau kisah kat genting? nanti sambung..
hello Genting Highland!
dlm prjalanan ke genting, aku borak2 dgn ayu. aku siasat2 jugak latar belakang ayu mcm yg wife aku suruh tu. aku ni anak yatim. dia dua beradik je. mak dia ibu tunggal bekerja sebagai kerani di penang. umur dia baru je 23 tahun. dia datang kl dah 5 bulan, itupun sebab kawan sekampung dia ajak dia dtg kl keje sama2 dgn kwn dia tu. kwn dia tu pun salesgirl elianto jugak. adik dia sekolah lagi tingkatan 3. kiranya ayu ni sebatang kara la kat kl. ayu ckp, life dia keje pukul 10, balik pun pukul 10 jugak setiap hari, offday sehari seminggu, itupun dia byk habiskan masa rehat kat rumah tak keluar sebab 6 hari keje pagi sampai malam penat. nak ade bf pun tak sempat lagipun take sape mengorat dia katenye. ‘kalau mcm tu abg jelah mengorat ayu’ aku umpan gurau2. ‘eleh bukan ke abg dah ade gf, akak cantik yg abg bk pegi club hari tu’ kata ayu. aku : cantik ke akak tu? ayu : cantik, seksi. gf abg kan? aku : abg mmg suke pompuan dada besar. aku ketawa utk menunjukkan itu hanya ayat gurau2, takut ayu salah sangka dan tak selesa. tapi bab pertanyaan yg fira tu gf aku, aku tak jawab. ayu : eeee… gatalnye.. aku : ala, lelaki mmg mcm tu la ayu, sape tak suke pompuan cantik, dada besar, tu kan aset berharga pompuan kan? ayu : ayu tak cantik mcm akak tu aku : takpe aset lain ade ayu : eeee gatalnye abg ni. aku ketawa je pura2 suci walaupun nampak mcm dah ckp kotor sikit2. aku : kalau kita sampai awal tadi, boleh abg bwk ayu naik cable car, tapi malam2 ni cable car dah tutup. kite naik atas terus jelah. sambil tunjuk kompleks cable car yg dah suram2 kat ayu. aku perhati kiri kanan. dia nampak happy dengan suasana genting malam tu. aku berhentikan kereta kat tepi2 jalan area convention centre. aku keluar dari kreta, duduk atas bonet dan bakar rokok. ayu ikut keluar dan dan duduk atas bonet jugak sebelah aku, tapi jauh sikit, tak rapat. aku : sejuk2 ni kene isap rokok. ayu isap rokok? ayu : taklah ayu berpeluk tubuh sebab sejuk. kabus tebal malam tu. suasana masih bising2 dgn gelak tawa budak2 lpak dan mamat2 kereta perdana berkumpul ramai2 dgn awek masing2. ayu : best la tempat ni, selalu dgr kwn2 cerita psl genting tapi tak penah pegi. aku : siang pun sejuk tau. malam lagi la sejuk. aku sejuk ke? meh la duduk rapat sikit. dgn abg pun nak takut. ayu : abg gatal la tu… aku : taklah, gatal pun bukan dpt ape, igt abg nak goda ayu ke? aku gelak konon2 suci dan takde niat tak baik. ayu rapatkan badan kat aku. aku peluk bahu ayu. ayu mcm nak tepis tapi aku tarik dia makin rapat kat aku. aku : biarlah abg peluk, nanti mamat2 tu igt ayu ni bohsia yg abg baru nak ayat pulak. biar la diorang igt kite couple, takde la diorang nak usha2 ayu ayu : ye ke? mmg lurus bndul betul budak aku ni. aku peluk bahu ayu dan juntaikan tangan aku sampai terkena breast dia sikit. takde respon. aku pun sekadar juntaikan tangan je, takde la aku nak ramas2. aku kan lembab bak kate wife aku. aku : nah try sedut sikit ayu : ayu tak isap rokok la abang aku : try je, boleh panaskan badan sikit ayu isap sikit, terbatuk2. mamat2 perdana tu pandang kami. aku gosok2 belakang aku, usap2 kat bahagian kancing bra dia. aku : sori2… nape sedut terus telan? ayu : mane ayu tau ayu batuk2 lagi. ayu : pening la kepala ayu. abang niiii… aku : hahaha sori2… ayu memang pening kepala betul. berdenyut2 kepala dia katenye. aku suruh ayu tunggu kat kereta, aku jalan kaki sikit beli panadol, mineral water utk aku dan coffee panas utk aku. aku suruh dia makan pandol dan rehat dalam kereta. lembab tak cerita aku ni? hahaha memang la lembab…bak kata wife aku hahaha. aku urut2 kepala ayu dan baringkan seat sikit. kereta polis lalu lalang, ayu takut2. aku : polis peronda je tu, dia tak kacau pun… aku pening sgt ke ni? aku nak tido kat katil, abg boleh ambik bilik, ke ayu nak baring dlm kereta ni je…? dah gerimis pulak, kite kene tutup tingkap kalau hujan turun, aircond kene bukak la, kalau tak kita berdua mati migrain dalam kereta ni ayu : hotel ke? ayu tak nak la. nanti kene tangkap, sia2 je… aku : kene tangkap,kahwin jelah, ape susah aku gelak2 konon2 gurau. ayu : gatal la abg ni. ayu dah ok sikit, kite lepak sini jelah. aku pun borak2 bodoh je dgn ayu malam tu. aku gunakan tektik yg sama mcm aku guna nak umpan nurul dlm pawagam dulu. aku usap2 tangan aku konon nak bagi panas la dalam kesejukan aircond. kat luar hujan, tingkat kene tutup dan aircond kene bukak sikit la. mmg sejuk gile, aku pun tak tahan, nak isap rokok tak boleh sbb tingkat tutup. ayu biar je aku usap2 tangan dia. mungkin hati dia berbunga. aku : ayu pakai syampoo ape ni? wangi…. tektik bodoh mat rempit aku guna untuk pegang rambut ayu dan cium rambut dia. kerap2 jugak aku pegang rambut panjang dia dan cium2 konon2 aku minat dgn bau flower2 mcm tu. aku bersandar senget ke seat ayu sambil borak2 bodoh sambil urut kepala aku yg dah tak pening agaknye, sesekali aku cium2 rambut dia sambil borak dekat sejam asik cium rambut je, aku pun berborak tanpa syak wasangka kat aku. lembab kan? sejam berlalu tapi cium rambut je. aku : ayu nak tido, tido la. sekarang hujan kabus tebal, kalau nak drive turun tak nampak jalan. tido jelah, abg tak buat ape2 ayu : ish abg ni, ayu tak ckppun abg nak buat ape2 kat ayu. ayu tak ngantuk, borak2 je ok jugak, hari tu kan tak sempat borak panjang. aku borak2 bodoh lagi sambil guna tektik lapuk sesekali cium2 rambut ayu. aku saje borak2 sambil cium2 rambut dia dekat je mulut aku kat telinga dia sambil borak2 ala2 suara romantik. ayu pun layan je borak biarkan aku terlentok macam tu. saje je aku nak bagi rangsangan kasi suara aku dekat kat telinga dia. tangan dia pun aku gosok2 ade rase bulu roma dia meremang tapi dia control cun borak2 mcm takde ape2. kadang2 aku saje letak tangan aku kat atas peha dia sambil berborak, kadang2 aku sambung balik gosok2 tangan dia, main2 jari dia. mesti korang ckp aku lembab gile buat mcm tu sampai dekat pukul 6 pagi kan? aku : macam mana kite nak turun ni ayu, kabus tebal, jam dah pukul 6 pagi. ayu : tah la.. aku takut tak sempat msuk keje ni. aku kelurkan hp, sms kawan dia. aku nampak dia tulis, ‘hana, aku kat genting lepak dgn akak angkat aku, hujan lebat, kabus tebal tak boleh drive balik, mcm mana ni?’ kawan ayu yg bernama hana tu tak reply. agaknye dia masih tido. ayu semakin gelisah. aku : ayu nak mc tak? abg boleh bg ayu mc. ayu : ye ke? aku : jap abg call kwn abg. aku try call member aku suruh ambik kan mc untuk ayu, tapi dia tak jawab, lat2 aku mintak nama penuh dan no.ic ayu, aku sms je kat kawan aku tu, tapi takd reply jugak. ayu : boleh dapat ke bang? aku : boleh, nanti abg suruh membr abg settle kan. ayu nampak sikit lega. kami terus borak2 sampai hari dah nak cerah. hujan masih turun. aku : abg dah ngantuk ni ayu. hujan makin menjadi2. kereta ni pun enjin tak tutup2 dari pukul 3 tadi. dah dekat 4 jam dah ni. atas ni takde station minyak tau, kalau minyak habis, nahas kite kat sini. ayu : abis mcm mane ni bang? aku : kite lari breakfast kat kfc tu nak? aku pakai baju abang ni tutup kepala. ayu : takpe ayu tutup pakai handbag ni je. takpe ke parking sini, ni tempat teksi kan? aku : erm, mcm mane eyh? aku buat2 fikir. last aku masuk dalam bangunan parking kat dalam, senang tak kene hujan. aku bbm dgn wife aku bgtau ape terjadi. mcm biasa la wife aku tanye dapat ke tak? dah tentu la aku lembab kan? hahaha… tapi wife aku tak kisah sbb aku dah update dia sebelum dia cari aku. aku ckp, nanti kalau cuaca dah ok, dah terang, hujan tak stop pun aku tetap akan drive turun balik kl. keluar dari tempat parking, tembus kat lobby. mcm jauh pulak nak jalan kaki ke kfc, aku breakfast kat coffee house hujung convention centre tu. aku : mcm comot kan kite ni tak mandi dari semalam? ayu : abg tak comot, ayu je kot yg comot. aku : taklah, comel… aku kenyit mata, ayu senyum. member aku reply, bgtau mc ayu dah dapat. ayu happy dapat tau dia dah ade mc. dia terus bgtau kawan dia, hana tu yg dia mc hari ni. aku : ayu, abang letih, rase nak tido kejap, nak mandi, ayu percaya kat abg tak, kalau abg nak check in hotel. abg tak larat la, badan lesu, tak tido, rimas tak mandi. panjang lebar aku explain ala2 lelaki suci. ayu : erm… ade pulak ckp mcm tu. kalau abg jahat, dlm kereta pun abg dah rogol ayu tadi kan? hehehe… oklah ayu pun letih. tapi takpe ke check in? tak kene tangkap? aku : takut sgt kene tangkap dari semalam. taklah, ini ok kot. kite rehat la kejap jom. aku pun berjaya bawak ayu masuk hotel. tapi aku memang takde plan nak masuk hotel pun. aku cuma nak test2 je bawak aku kuar. agaknye mmg rezeki aku kot. itupun belum tentu aku dapat pacak aku kejap lagi. jangankan pacak, pegang breast beralaskan baju pun belum tentu hahaha… nak tau cerita dalam hotel? nanti aku sambung hehehe…
akhirnya…
tajuk pun dah gembira kan? hehehe… aku masuk bilik hotel, terus mandi dan baring. aku suruh ayu mandi jugak. ayu mandi dan aku tertidur. tak sampai setengah jam tidur, aku terjaga sebab aku dengar telefon ayu bunyi. aku dengar dia borak dengan hana, dia tipu hana, dia ckp dia dengan kawan2 kakak angkat dia kat genting. maybe si hana tu argue2 la sebab mestilah hana tau, bile mase pulak ayu ade kakak angkat kat kl pulak tibe2. tak tau la aku kenceng ape kat kawan dia tu, lepas dia habis ckp, aku suruh ayu baring sebelah aku. aku : tido la kejap ayu. kalau takut kene rogol, baring je tak payah tido, rehatkan badan. abg nak tido kejap, kalau ayu tak tido, sebelum pukul 12 kejut abang, kite kene check out pukul 12. ayu : ish abg ni asyik ckp psl tak percaya je. ayu tak ngantuk, letih sikit je, abang tido la. ayu tengok tv, nanti ayu kejut abang. ayu baring sebelah aku, jarak agak jauh jugak sebab katil besar, tak logik la nak rapat2. aku buat2 pejam mata. aku tgk tv dan sesekali dgr sms dia bunyi tak tau dia sms dgn sape. jam pukul 8.30 pagi, aku budget, sempat la aku tido ni, aku mmg ngantuk. aku padamkan jelah niat aku nak buat ape2 kat ayu, aku plan, biarlah ayu anggap aku ni baik, so next time dia akan ikut aku keluar lagi sebab percaya yg aku baik, tak buat ape2 kat dia. aku baring dan buat2 tido, aku pusing badan aku mengadap ayu dan buat2 terpeluk pinggang dia sambil pura2 tidur. tangan atas perut ayu. aku rasa ayu pegang tangan aku konon2 tahan supaya tangan aku tak pegi kat tempat lain. dia pegang je tangan aku sambil tgk tv tanpa ada sebarang respon. tak lama lepas tu aku buat2 bukak mata. aku : nape tak tido? jam pukul berapa? aku alihkan tangan aku. ayu jawab cam pukul 10. dah satu jam setengah rupenye aku buang masa. aku : tidolah, tak penat ke? aku peluk aku rapatkan badan sikit sambil sambung pejam mata. tangan aku melingkat atas dada aku sambil paut leher dia. takde respon jugak. aku buat2 tido. aku dapat rasa dada ayu berombak2. aku gosok2 leher ayu. aku rapatkan sikit muka aku kat tepi telinga ayu sambil ckp ‘wanginye rambut’ ayu diam. aku letak balik tangan aku kat breast ayu sambil picit slow2. aku bernafas lembut kat tepi telinga ayu. dada ayu terus brombak tapi mata dia terus pandang tv rancangan malaysia hari ini kat tv3. aku picit2 lembut lagi breast aku dan gosok2 perlahan sambil pejam mata buat2 ngantuk. aku diam je tanpa respon. sesekali dia tekan2 handphone dia pura2 mcm takde ape2. hidung aku dekat dgn telinga aku, aku turunkan sikit kepala aku sampai bibir aku cecah ke leher aku. aku cukup lembut leher ayu sambil keluarkan lidah sikit jilat2 dan sedut2 lembut. aku diam. aku ulang lagi perbuatan tu sambil usap2 buah dada ayu. ayu mendongak memberi ruang aku terus mengucup leher dia. dia nampak mcm dah sedap. hati aku berbunga2. terus hilang ngantuk aku. tapi aku masih pejam2 mata. sesekali je aku bukak utk tgk muka ayu. aku pegang pipi ayu, dan alihkan muka dia kat muka aku, aku kucup bibir ayu. mula2 ayu elak, aku jilat sikit bibir dia lepas tu aku gigit lembut2. aku mengucup aku lagi. ayu bersuara ‘abang, tak nak…’ taknak, taknak dia tapi dia respon jugak kucupan aku hehehe… ayu nampak kekok… aku : bukak bibir sikit…. (aku bisik lembut) ayu : jangan la abang… jangan, jangan pun dia bukak bibir jugak… aku sedut bibir aku, main2 lidah. aku : pejam mata… bukak bibir sikit…. sedut lidah abang… ayu macam orang bodoh ikut arahan aku.. sesekali kali dia asyik ulang ‘taknak, abang…’ syahdu je suara dia. aku tau dia tengah sedap. aku ambik kesempatan tu masuk kan tangan aku melalui bawah baju dia. aku masuk tangan gosok2 pinggang, dia lentik2 geli, makin lama makin naik tangan aku kebahagian buah dada pejal dia. dia pegang tangan aku lembut dan kata ‘taknak, abang…’ aku : shhhh… abg tak buat ape2… ayu rileks je ok…. aku diam, tangan dia masih pegang tangan aku konon2 nak tahan tapi dalam masa yang sama dia ikut je gerakkan tangan aku yg tengah ramas2 breast besar dia. taklah besar mcm wif aku, tapi boleh tahan la bengkak pejal. aku kiss bibir aku sambil buat2 ajar dia, sesekali aku main2 kat leher dia. aku mula bangun sikit dan kiss dia kaw2, dia semakin ok dengan skill kucupan yg aku bagi. dia layan kucupan aku. aku cuba bukak button jeans dia slow2. dia tahan lagi tangan aku dan ckp ‘taknak, abanggg….’ suara dia sayup je. kesedapan sebenarnya tu. aku : abang pegang sikit je… ayu rileks ok… aku dapat bukak button seluar dia dan seluk tangan aku dalam spender dia. dia bersuara ‘jangan.. abang…’ dan ‘taknak, abang…’ tu je yg dia ckp byk2 kali tapi dia biarkan aku gosok2 kelentit dia yg dah timbul sebab stim. basah gile… aku terus cukup dia nak bagi dia sedap dan leka. sambil kiss2 tu dia masih lagi cakap dua ayat ‘jangan.. abang…’ dan ‘taknak, abang…’… aku cuba turunkan seluar dia tapi tak lepas sebab ketat… aku : bukak seluar sayang, abang tak masuk, abang tolong ayu je… abang tak paksa ayu ok… aku pujuk2 dia… dia tanggalkan sendiri seluar dia. aku tanggalkan baju dia. ayu : abang janji tak buat lebih2 kat ayu? aku kiss mulut aku tak bagi dia peluang ckp apa. tapi ade jugak bunyi ‘hmmmm…hmmmm…’ dan kadang2 ‘jangan.. abang…’ dan ‘taknak, abang…’ tu. aku dapat kangkang ayu dan gosok2 pussy dia. aku try jolok sikit gula jari, tapi dia jerit sikit. aku terus ckp ‘sori2…’ dan sambung gosok pussy dia lembut2. aku kiss dia, isap leher dia dan jilat2 breast dia. puting dia timbul sebab sedap sangat. melentik2 punggung dia tahan sedap. pussy dia mmg dah basah gile. aku cuba slow2 jolok lubang dia tapi dia jerit sakit ‘sakit abang.. ayu tak nak, aku tak penah’ aku slow gosok lagi sambil mainkan peranan kiss2, isap dan jilat breast dia sambil terus gosok2 pussy basah dia. aku : ayu bagi abang jilat, abg tak tahan… ayu : tak nak, aku malu la… jangan la abang… ayu merengek2. aku : ok2 abang gosok je… aku rileks ok, abang tak buat.. abg tak paksa ayu… ayu kembali tenang… aku teruskan acara romen2 ringan tu. aku bangun tanggalkan seluar aku. terbeliak mata ayu tengok konek aku. tak lah besar mcm negro. standard size asia je, tapi agaknye first time ayu tgk secara live kot. dari cara dia, aku rase dia mmg masih dara. sebab mmg mcm batang kayu je cara dia. aku : abg tak tahan, ayu tolong abang eh? abang tak masuk abang punye kat ayu… ayu : tolong macam mana? aku tarik kepala ayu suruh isap konek aku. aku kekok, dia isap sikit2 je hujung2 kepala konek. aku ajar dia slow2 suruh bukak mulut masuk kan semua batang aku. ayu buat slow2. aku tekan2 kepala aku perlahan2 supaya konek aku masuk penuh dalam mulut aku. aku terus gentel2 puting ayu. aku : try la ayu, seedap… abg tak tipu. ayu : ayu tak nak, abanggg… jangannn… ayu jawab lembut. kalau dgr pun kesian. selaku lelaki sejati kononnye, aku redha jelah dapat oralsex mcm ni je dgn ayu. tapi aku try jugak nak pacak. aku : ayu baring, abang try slow2, kalau sakit, kite stop ok? ayu ikut je. aku gosok2 kepala konek aku kat permukaan pussy ayu slow2, ayu mengerang sedap. aku gosok permukaan lubang dia slow2, aku cuba tolak kepala konek aku masuk tapi aku jerit ‘sakit abang.. ayu taknak…’ suara ayu manja. aku acah2 lagi gosok dan cuba tolak kepala aku utk melepasi lubang dara ayu. setiap kali aku buat, ayu jerit sakit dgn suara manja. mmg buat aku tak tahan. aku cuba tolak slow2… aku mengerang sakit. baru lepas kepala, dia jerit dan tolak keluar konek aku… aku makin tak tahan. kalau ikut hati aku, aku henyak je gerenti sekali henjut boleh lepas masuk tapi aku tak nak paksa2 dia. kami oral sex je. last2 aku suruh diakolom aku sampai pancut. lepas tu aku pancut atas tetek dia… jam dah dkat 11.30 pagi. kami akan check out sekejap lagi. aku mandi dan bersihkan diri. begitu juga ayu. aku : best tak? ayu : sakit, abang punya besar… aku : taklah, mmg size mcm tu.. lain kali kita try lagi ayu : gatal… tak nak lah! sakit! lepas tu aku bawak ayu jumpa member aku, ambik mc dan hantar dia balik cheras. aku ceritakan semua kat wife aku. wife aku mcm tak berminat dgn ayu. ‘mesti kayu je kalau 3some dgn i, malaslah dgn budak tu’ sejak hari valentine’s tu aku aku keras jump ayu ringan2 dalam kereta. ayu pun kerap call merengek2 rindu kat aku. aku nak ajak wife aku makan budak ayu tu tapi wife aku tak berminat, dia suruh aku jadikan ayu tu pampers pakai buang aku je. hampir setiap minggu bila hari cuti aku keluar dgn ayu dan dapat ringan2 isap tetek, gosok2 pussy dan kolom2 je… sampailah satu hari, pada minggu lepas, hari ahad 1 may.. aku dapat bermalam pertama dgn ayu. nanti aku ceritakan hehehe…
selamat hati pekerja, sayang…
Fira : abang, labour day nak lepak mane? shopping2 nak? aku : petang2 sikit kot, i mcm nak bangun lambat. u takde party ke malam minggu? Fira : jom, ajak diorg pegi club? aku : i malas la nak mabuk2, kite projek kat rumah jelah Fira : lepas party mcm la tak boleh projek aku : hi sayang, esok cuti? ayu : cuti aku : jom lepak ayu : boleh! nak pegi mana? aku : syurga ayu : gatal…! fira : abg tadi zila call aku : u pegi la enjoy… dia rindu u, bukan rindu i fira : hehehe… merajuk ke… zila ok je 3some… u kate dia best kan? aku : u lagi best (aku kenyit mata) fira : habis u nak pegi mane? aku : takde plan…siang nak ajak ayu tgk wayang je kot fira : ooo dah ade plan rupenye.. patut la… boringlah budak tu… aku : siang je keluar kejap, malam kot i join u fira : ok, i suruh zila ambik i pegi pd, nanti u datang eh? aku : ermmm… malam sikit la i sampai fira : yeayyyy!!! (fira kiss pipi aku) wife aku asik kutuk2 ayu panggil ayu tu pampers aku. wife aku langsung tak berminat dgn ayu. aku pun saje seronok2 je. yg susah nak projek ni la yg syok. yg senang nak dapat tu aku tak kisah sgt. hehehe..
malam pertama aku dan ayu 🙂
pagi ahad 1 may tu aku ambik ayu kat cheras pukul 11 pagi lepas zila datang ambik wife aku, fira kat rumah kami.aku bawak ayu brunch (breakfast + lunch) kat curve, lepas tu kami tgk wayang kat cineleisure tempat mula2 aku gosok2 tangan nurul dulu. tiba2 teringat pulak kat nurul. tah mane agaknye budak tu sekarang. dalam pawagam takde ape2 berlaku cuma pegang2 tangan je. lepas tu aku bawak ayu jalan2 kat curve shopping2 sikit, aku belikan dia dress pendek kat guess nak suruh dia pakai malam tu aku ckp nak ajak dia pegi club. dia ikut je. aku saje belikan dia baju mcm tu sebab dia tak penah pakai skirt, asyik pakai seluar jeans je, nak korek pun susah hehehe… penah la jugak aku tgk dia pakai skirt, itupun skirt elianto, tapi tak nampak seksi sebab dia pakai stoking panjang warna hitam. lepas shopping, kami karaoke kat redbox, sempat la meraba2 dan lovebite sikit tetek dia, tapi tak lebih2 sgt sebab ade cctv walaupun cahaya suram dan takde org kacau. lepas tu aku ajak ayu balik rumah aku nak salin baju sebab malam tu nak pegi club. ayu ikut je. ayu tak tau pun yg aku dah kahwin. dia ingatkan kakak cantik (fira) tu gf aku. sampai kat rumah, aku ajak ayu mandi sama2. ayu ikut je. dia pun dah syok kat aku dan kerap jugak merengek2 rindu ajak keluar. bila dah keluar tu, ringan2 dan masah2 la sikit, dapat gosok2 dan kolom2 konek aku pun dah memadai bagi dia sebab dia memang belum rasa kehebatan konek yg boleh menggiankan setiap gadis tu hehehe… aku mandi dengan ayu. aku romen dia cukup2 siap jilat2 pussy dia bawah shower lagi. bile aku nak try jolok2 pakai jari dia cakap sakit. lepas mandi2 romen2 dalam bilik air, kami kee katil dalam keadaan bogel. ayu terbalikkan frame kakak cantik atas meja solek ‘takut nak tgk kakak cantik’ ayu senyum. ayu : abang tinggal serumah dgn kakak cantik ke? aku : fira lah nama dia ayu : kak fira ni cantiklah. breast dia besar aku : breast ayu pun best. aku jilat2 dan isap breast ayu. ayu senyum. ayu gosok2 pussy dia yg dah basah tu mase aku sibuk menjilat, isap dan meramas breast dia. ayu : abang main dgn kak fira? aku : mesti la, kan abang share katil ni dgn dia aku ketawa. ayu senyum. aku : ayu ambik kan jam abg dalam toilet jap, abg isap rokok dulu ayu ikut je arahan aku. aku cepat2 on camera tepi rak buku mase ayu pegi toilet ambik jam aku. ayu : kak fira sakit tak mase abang buat dia? aku : mula2 je sakit sikit, lepas tu sedap ayu : ye ke? tapi sakit la… ayu tak nak, ayu suke macam ni je, best… aku : kalau masuk lagi best tau ayu : tak nak lah abang… sakit la. pakai jari pun sakit aku : ayu try la dulu, sedap, abg tak tipu… ayu : tak naklah, nanti bakal suami ayu tau, ayu takde dara, abang mesti nak kahwin dgn kak fira kan? aku : ayu nak kahwin dgn abang ke? ayu senyum. aku terus romen2 ayu. sedut2 leher dia, jilat2 buah dada dia. dia sambung balik gosok pussy dia. aku : come, abg bagi ayu rase sedap ayu : takut. nanti sakit… aku : abang tak masuk, aku kasi rasa benda lain dulu. aku baringkan ayu. aku kangkang dia, aku jilat pussy basah dia sambil kenyit mata kat camera. ayu baring ramas2 buah dada dia sambil mengerang sedap. aku jolok lidah aku kat lubang ayu. ayu jerit sikit tapi dia terus mengerang. aku msuk lagi lidah aku sikit2 keluar masuk, lepas tu aku tanye dia sedap tak? dia jawab hmmmm… suara dia lentok habis penuh syahdu…. aku bangun melutut atas katil. aku kangkangkan ayu luas2. aku gosok2 kepala konek aku kat permukaan lubang ayu. aku mengerang sedap. aku cuba masuk kepala konek aku perlahan2. ayu menesah sakit… aku : ayu rileks… kangkang lua2, kembangkan lubang macam nak teran… ayu diam. aku cuba jolok konek aku kedalam lubang yg basah tu. lepas masuk kepala, tapi ayu tarik keluar. ‘sakit.. abanggggg…’ aku : ayu rileks… kite try lagi, ayu kembangkan lubang tu besar2… ayu ikut arahan aku. bile kepala aku lepas masuk, dia kemut sikit sbab rasa sakit… aku pujuk2 ayu… aku : ayu rileks je… pejam mata… feel… kembangkan lubang… aku gosok2 lembut kelentit ayu, dan tekan masuk terus konek aku sampai habis. ayu mendesah kuat. aku hayun slow2 keluar masuk konek aku. ayu mengerang nikmat sambil ramas2 sendiri breast dia. mengerang sakit atau edap aku tak pasti… tapi lama2 aku henjut2 slow dan semakin rancak. aku tak buat laju2 sbb nak kontrol dia supaya rase sedap…. dia mengerang nikmat, buah dada dia bergoncang2… aku naik atas badan ayu sambil trus menghayun keluar masuk sorong konek aku ke lubang ayu. aku isap2 breast dia dan jilat2 leher dia. ayu mengerang manja. ayu paut leher aku dan melayan kucupan aku penuh nikmat. ayu sedit lidah aku dan gigit lebut bibir aku sambil mengerang kesedapan. aku : ayu ok? hanya kedengaran ‘hmmmmm’ dari mulut ayu. aku trus menggoncang. ayu mengucup bibir aku penuh nikmat. aku : sedap tak sayang? ‘hmmmmm’ hanya itu yg kedengaran. ayu terus mengerang hilang kawalan. aku menggoncang laju sikit. ayu mula tak terkawal… suaranya berbunyi ‘ahhhh.. ahhhhhhh…… ahhhhhh….’ sesekali dia panggil aku ‘abangggg… abangggg…’ suara penuh manja… aku henjut ayu puas2…ayu terus mengerang dan mendesah2 kesedapan. pussy dia basah lencun. aku pusingkan ayu, suruh dia tonggeng. dia ikut je. aku doggie ayu cukup2. aku mengerang nikmat. buah dada ayu bergoncang2, aku ramas2 buah dada ayu sambil terus menggoncang. aku telentangkan aku, aku naikkan sebelah kaki dia atas baju aku dan kangkangkan luas sebelah kaki lagi… aku henjut ayu lagi. ayu kesedpan mendesah dan panggil2 aku… ‘abanggg.. abanggggg…’ aku henjut ayu sambil usik2 kelentit bengkak ayu. aku terjerit2 kesedapan… hanya bunyi ‘ahhhh..ahhhh..’ dan ‘abanggg… abangggg’ yg keluar dari mulut dia. aku pacak dia cukup2 sampai dia tak berdaya. sampai pussy dia dah nak kering…. aku lajukan goncangan sbb dia mungkin dah kepuasan menerima tujahan 35 minit non-stop aku. aku pancut atas perut ayu. ayu terlentang keletihan. aku : puas? ayu senyum. dan tertidur. aku bbm wife aku bgtu dia aku bawak ayu balik kongkek kat rumah. fira : u tak dtg? aku : ayu dah tidur fira : oklah. have fun. i dgn zila. nite, sayang… mungkin fira tk kisah sangat sbb dia bersama zila. dan mungkin fira tak kisah sebab bg dia pampers (ayu) ni bukan tast dia. aku biarkan ayu tidur sejam lebih. aku buat teh panas dan kejutkan ayu pukul 10 malam. aku : sayang nak keluar tak ni? ayu : ermmmmm…. ayu pejam mata peluk aku. aku : bangun sayang, kita keluar. ayu bukak mata. ayu : kak fira nak balik ke? aku : taklah. ayu taknak keluar ke? jom kite enjoy kat luar. dance… minum2… ayu bangun masuk bilik air. lepas ayu mandi, aku bagi dia minum teh yg aku buat. kami bersiap2. ayu pakai baju yang aku belikan tadi. first time aku nampak ayu bergaya feminin. rambut panjang, lemah lembut, tetek besar, nampak lurah, seksi. love bite pun nampak sikit hehehe. tapi punggung dia tak boleh lawan wife aku punye lentik
kisah pengantin baru 🙂
aku menari bersama ayu. ayu nampak janggal menari, senang cerita ayu mmg tak pandai menari. aku menari je sambil peluk ayu. ayu paut leher aku sepanjang tarian dan aku usap2 punggung dia. aku bagi ayu minum segelas margarita. cawan kecik berbentuk segitiga, isinya sikit je. kalau wife aku minum 2-3 cawan pun steady lagi. tapi ayu, minum seteguk dua pun dah pusing. ayu semakin tak terkawal mase mabuk. dia menari terhuyung hayang peluk aku dan kiss2 aku depan orang ramai (walaupun org tak peduli) tanpa rasa segan. hilang kesopanan dia selama ni hehehe… aku duduk kat sofa selepas penat menari. penat papah ayu sebab dia asik berpaut kat leher aku sambil ckp benda bukan2… ‘fuck me…’ ‘i love u’ ‘ayu nak abang’ dan ntah ape2 lagi… aku kiss2 ayu, isap2 buah dada mengkal dia, romen2 dan terpaksa bawak ayu keluar sebab ayu dah tak betul nak bukak belt aku kat situ sambil gosok2 konek aku. aku bawak ayu balik rumah dan acara bersambung lagi. kali ni takde sakit2. ayu panjat aku macam harimau terkam mangsa. dia henjut2 hilang kawalan. bising mulut dia mengerang dan cakap mcm2. ayu lupa esok dia kerja. aku dan fira cuti pada hari isnin 2 may tu sebab labour dah jatuh pada hari ahad. tapi ayu kan keje retail, dia cuti sehari je. tapi dia langsung tak ingat esok dia keje. aku pun stay layan ayu malam tu sampai subuh sebab fira tak balik malam tu. malam tu aku tak pegi pun PD sebab layan ayu. aku dah bgtau fira. aku pacak ayu cukup2 malam tu. dah takde sakit2 dah. ayu terlena bogel atas dada aku sampai pagi. ayu terjaga pagi tu pukul 7, tapi dia sakit kepala. mungkin sebab margarita yang dia minum malam tu. walaupun minum tak habis pun satu gelas, tapi kesannye sampai dia hilang kawalan. ayu : abang, ada mc tak? aku senyum. aku pacak ayu lagi pagi tu. 2-3 round mcm orang baru kahwin, ayu baru dapat konek, memang dia gian. nak lagi, nak lagi, nak lagi sampai dia tak nak balik rumah. aku pujuk2 dia hantar dia balik sebab aku nak ambik fira kat PD. dengar nama fira, ayu mengalah. aku hantar ayu pukul 9 pagi. sempat lagi kalau ayu nak masuk keje. tapi dia tak larat, dia cakap kaki dia lenguh, kepala pun pening dan rase letih sangat. lagipun aku dah dapatkan mc utk dia. pukul 11 aku sampai PD. mase aku sampai, zila dan fira tengah bersiap2 nak check out. zila : how’s ur pampers? aku senyum. zila dan fira ketawa. hampeh! mesti fira dah cerita kat zila. zila : darling, show me how u treat ur pampers last nite… zila datang kat aku, tolak aku berbaring dikatil. fira ketawa. zila kiss aku, main2 lidah. aku ramas2 buah dada pejal zila. zila bangun. zila : sorry darling, we have to go now zila berdiri betulkan balik kedudukan bra dia yg aku selak mase meramas tadi. fira ketawa berdekah2. hampeh!
masalah bermula…
hari ni hari selasa aku masuk office dalam keadaan fresh. malam tadi aku tunjuk kat wife aku rakaman malam pertama aku dapat pacak ayu. fira masih tak berminat nak 3some dengan ayu sebab dia ckp budak tu boring dan macam kayu. hanya menerima je takde memberi. tapi fira puji2 aku sebab dapat yg dara. aku senyum teringat lubang ketat ayu semalam. teringat masa mula2 aku pacak wife aku sebelum kahwin dulu hehehe… mmg mcm pengantin baru aku semalam melayari malam pertama. pagi tu ayu call aku merengek2 rindu. baru 25 jam tak jumpe dah merengek. gian la tu, budak baru dapat rase konek hehehe… baru dia tau penangan konek aku macam mana. hari tu ‘taknak.. taknak.. jangan..jangan…’ hahaha… ayu merayu2 nak jumpa aku lagi. aku tak boleh nak arrange masa sebab ayu balik keje pukul 10 malam, malam2 mcm tu mmg selalunye time aku dgn fira. aku tak penah abaikan fira walau sibuk mcm mana pun. sekali2 sekala je kami akan keluar berasingan enjoy dgn kawan2 masing2. tak boleh la kerap sangat aku tinggalkan fira. aku bagitau fira, ayu nak jumpa aku. fira cakap ‘dah gile konek la tu’. aku ckp dgn fira nak bawak ayu balik, nak umpan 3some. tapi fira tak nak, dia kata tak berminat. malam tu aku jumpa ayu kejap, aku ambik dia balik keje pukul 10 malam, jauh kat klcc, lepas tu kene hantar dia balik kat cheras pulak. aku malas betul. hehehe dah dapat, baru rase malas. mase tak dapat gagah jugak aku cari masa dan peluang ringan2 dalam kereta pun jadilah hahaha! malam tu aku check in 3 jam dari pukul 11mlm sampai pukul 2 pagi aku pacak ayu kat hilton kl. senang skit nak hantar dia balik nanti tak jauh sgt. skill ayu makin improve. ada respon baik dari ayu dan dia nampak lebih gelojoh dari aku. 2 round aku puaskan dia dalam masa 3 jam tu. ayu happy malam tu. kepuasan dan asyik tersenyum je. sampai depan rumah dia, sebelum dia turun, aku bagitau dia yg fira tu sebenarnya wife aku. ada riak kecewa diwajah ayu. ayu nangis. hilang terus keceriaan tadi. aku sampai rumah dengan kes tergantung. ayu lari keluar kereta sambil menangis. dan aku pun pegi. sampai rumah pukul 3.30 pagi tadi. fira tunggu aku dgn wajah masam mencuka. fira : i tak suka la u mcm ni. i bagi u peluang, u lebih2 pulak aku : sori sayang, ayu tak tahan.. dari pagi dia mintak… fira : i tak nak dgr nama budak tu lagi. u dah dapat ape u nak kan? dah banyak kali u pacak dia kan? ape lagi u nak? nak simpan dia pulak? aku bergaduh dengan fira malam ni. fira marah2 aku dan terus masuk bilik. aku pujuk2 dia, tapi dia tepis2 aku dan menjerit suruh aku keluar dari bilik. aku sedar, fira dah cukup sporting pada aku. aku pun tak tau ape nak buat skarang. sekarang dekat 6 pagi. aku masih tak dapat tidur. aku masih depan laptop, menulis. aku letih, tapi mata tak boleh lelap. aku tak tau macam mana nak settle hal ni. nak dptkan balik keprcayaan wife aku, fikir pasal ayu lagi, mesti ayu sedih sebab selama ni aku tipu dia. tapi aku tak kisah sgt pasal ayu. fikiran aku lebih berat kepada Fira, wife aku yang istimewa, lain dari yg lain. selamat malam.
oh please… what’s going on?
hari ni aku pegi keje dalam keadaan sugul. wife aku tak tegur aku pun pagi ni. aku pun takut nak ckp dgn dia. mungkin dia masih marah. ayu pulak takde call atau sms aku, aku akan biarkan aje perkara tu tergantung mcm tu. kalau dia takde call, takde la. sebab aku tak pasti keadaan sebenar ayu mcm mana sekarang. ‘hezry!’ ‘yess boss!’ aku bangun bila boss aku tiba2 bukak pintu bilik aku. ‘Ni marketing manager kita, Erna Wati Shamsul’ sorang pompuan cantik tinggi lampai putih melepak hulurkan tangan. kami brsalaman. ‘hezry’ aku kenalkan iri lagi skali. ‘Erna’ gadis itu kenalkan diri dan senyum. Erna memang cantik, tapi aku tak perminat. Fikiran aku bercelaru fikirkan macam2 masalah. Tapi hari ni Erna sehari suntuk dengan aku. dari pagi sampai ke petang. banyak benda aku kene handover kat dia sebab aku akan bertukar ke jabatan operasi. hampir 5 bulan aku terpaksa handle tugas2 jabatan pemasaran buat sementara. ‘ur first day must be tired, rite?’ aku pandang Erna. ‘yea, i kene cuba biasakan diri lepas ni’ Erna tutup file terakhir yang disemaknya. ‘dah pukul 7. u nak dinner?’ ‘takpelah, i nak balik, i tak makan malam’ kami berpisah disitu. balik rumah aku lepak mcm biasa depan tv. wife aku dah siapkan makanan. aku : u marah i lagi? fira : kenapa? aku : come on… i mintak maaf. i dah habis dgn ayu fira : so? aku : i mintak maaf, u jgn la mcm ni fira : i ok je aku : come on.. fira : what???? u please la.. i malas nak dgr la aku diam. aku malas nak gaduh. aku pernah gaduh sekali dulu pasal alin, awek tetek kecik yg wife aku selalu kutuk walaupun dah 4-5 tahun berlalu. kali ni aku gaduh lagi pasal aku. mungkin mmg salah aku. wife aku dah cukup sporting dah tapi aku pulak lebih2. so, aku kena mengaku salah jelah. dah memng aku salah. fira : i nak kita enjoy in this life. bila i understanding n sporting, i tak suka u ambik kesempatan. i tak pernah projek jantan lain. kalau dgn girls pun i suka je, itu pun i mintak izin u aku diam, mmg banyak beenarnya apa yg wife aku katakan tu. memang aku salah. memang aku tersilap lagi kali ni. aku : i mintak maaf. i promise benda mcm ni tak kan jadi lagi.
semakin rumit
malam tu aku layan tv dalam bilik. aku mcm dah berbaik2 dgn wife aku. tapi tiba-tiba ayu call. akupandag wife aku. ‘loudspeaker’ wife aku beri arahan. aku : hello… ayu : abang… ayu rindu.. aku : abg dah bgtau ayu kan? ayu : abg tak boleh buat ayu mcm ni. abg tak boleh tinggal ayu mcm tu lps abg dapat ayu aku : habis ayu nak mcm mana? abg dah kahwin ayu : ayu bukan nak kahwin dgn abg, ayu bukan nak rampas abg dari kak fira aku : cukuplah ayu, abg mengaku abg silap. abg mintak maaf ayu : tak kan senang mcm tu je abg nak tinggalkan ayu, aku rindu… aku : ayu nak apa? kite tak boleh terus mcm tu lagi ayu : abg jgn buat ayu mcm ni. abg org pertama yg ayu serahkan semuanya aku mengeluh. aku pandang wife aku. wife aku pura2 pandang tv. tapi dia masih dgr perbualan kami. ayu : abang, jangan la buat ayu mcm ni aku : ayu, abg dgn kak fira ni ayu : abang… tlg la jgn buat ayu mcm ni ayu mula menangis. aku pandang wife aku. aku pegang peha fira mengharapkan bantuan. fira ambik phone aku dan terus matikan talian. fira off handphone aku. fira : mcm ni la yg i tak nak kalau u pacak pompuan normal. lagi2 budak hingusan mcm tu, u akan terikat u tau tak? i rimas la benda2 mcm ni. aku terdiam. aku temui jalan buntu.
Fira dan Erna!
ayu call aku lagi mase aku kat office. ayu nangis2 bgtau aku fira dtg tempat kerja dia bagi dia satu cd. dlm cd tu ade rakaman yg aku rakamkan masa aku malam pertama dgn aku. aku menangis ketakutan. ayu ckp fira ugut dia akan bagi cd tu pada keluarga ayu dan menagement tempat kerja ayu. aku ketakutan. aku pun terkejut. aku tak tau fira akan buat mcm tu. intercom berbunyi. ‘en.hezry, isteri encik datang’. aku keluar dari bilik aku. fira : i dah settlekan masalah u. aku : ayu dah call i fira : lepas ni dia tak kan ganggu u lagi, kalau dia ada call lagi, u bgtau i. Erna : hezry, ops sorry, i’ll talk to u later. Erna senyum dan berlalu dari situ. fira : sape tu? aku : marketing manager baru, ganti tempat i. fira senyum angkat kening sambil perhati liuk lentok Erna meninggalkan kami. aku : no, u please… fira senyum lagi. En.Rashid : hi, Shafira. long time no see. ade date ke? Fira : nope boss, just nak mengurat staff u je ni ajak lunch En.Rashid : suke panggil i boss kan? teringin nak jadi staff i ke? kami bertiga ketawa. En.Rashid : so, u nak kidnap staff i yg paling handsome ni lunch la? haiii katrumah tak cukup ke? kami ketawa lagi. Fira : u guys busy ke? nevermind, next time pun takpe, malam pun boleh… Fira kenyit mata kat aku. En.Rashid : eh, takpe. u two pegi la. Fira : why not u join us, boss? En.Rashid : tak ganggu ke orang bercinta? kami ketawa lagi. aku : errr… Erna, we all nak lunch , come join us. Erna menghampiri kami. aku : this is my wife, Shafira. mereka bersalaman. kami lunch berempat dan borak2. dekat 3 jam kami makan. keluar dengan boss, boleh balik office lambat sikit hahaha… aku nampak riak wajah Fira mcm berminat dgn Erna. aku tak tau ape rancangan Fira. kalau dapat, aku pun tumpang sedap, tapi aku tak setuju sbnarnya sbab Erna tu satu office dgn aku. susah aku nanti. mcm kes nurul dulu, pening kepla aku nak handle.
Fira nak Erna..
Fira : abang, i nak budak tu. aku : budak mana? Fira : Erna tu la aku : jangan la babe, dia tu dah la satu office dengan i, ape2 jadi nanti susah. Fira : i rase dia open la abang, u tolong la i aku : i rase dia tak berminat dekat i. u kan tau i lembab Fira : u buat la macam u ayat nurul dengan ayu tu. aku : sayang, u tau tak dia tu sape? dia bukan budak2 hingusan yg senang nak ayat mcm nurul dgn ayu tu. Fira : jangan la mcm tu sayang, u tak cuba, u tak tau, please… aku garu kepala yg tak gatal. aku : ape lagi ni u? u tak puas k dengan i? Fira : sayang, ni bukan pasal puas. u know i suke girl yang mcm dia kan? aku : really? breast dia biase je… Fira : abang, u tak tengok ke dia gorgeous ok? i nak dia abang, please… aku : i dont think dia lessy Fira : nurul pun bukan lesbian aku : sayang, nurul tu lain, dia tu budak2 senang nak tipu. Erna ni i tak rase senang2 i nak goda then bawak 3some dgn u. tah2 dia tak selera langsung dgn i Fira : u think about it first. u must help me ok?
Erna Erna Erna
aku tak tau mcm mana aku nak mulakan. aku tak tau mcm mana aku nak ayat Erna. dia langsung tak tunjuk yg dia tertarik kat aku. dia serious masa kerja. 99% perbualan aku dengan dia mengenai kerja je. aku : beb, lunch? Erna : sure! kalau i tak lunch, i mati. aku : why? Erna : i tak makan mlm, siang kene makan? aku : are u on diet? Erna : tak jugak, cuma elak makan malam je aku : maybe u should workout Erna : mula2 dulu ade la, lepastu malas, sorang2 boring. aku : maybe u boleh join my wife pegi gym Erna : ur wife? pegi gym? badan cantik mcm tu pun pegi gym lagi? aku senyum. bukan lelaki je yg ckp wife aku cantik, dah ramai jugak pompuan yg ckp mcm tu. aku : nanti i ckp kat dia, dia selalu pegi Erna : boring la tu, bagi la dia baby. aku : hey i ada anak la, nampak i mcm tak gagah ke? kami ketawa. Erna : eh, i tak maksud mcm tu la. tgk u berdua, ingatkan takde anak lagi. tgk body wife u pun tak mcm ada anak. aku cuba rapat2kan Erna dgn wife aku dengan harapan, pandai2 la wife aku ayat sendiri sebab aku takde ruang langsung nak ayat Erna, ape lagi nak mintak kongkek dan 3some pulak tu. aku perhatikan liuk lentok Erna. Ermmm.. tak sangka pulak wife aku minat yg macam ni, selalu taste dia yg berbuah dada size tembikai je. tapi aku ni lembab. bile mase pulak aku nak dapatkan Erna untuk Fira? tiap-tiap hari aku balik keje Fira tanye aku. merengek2 kat aku nak mintak aku dapatkan Erna.
bunga-bunga lembab!
pagi tu Erna mengamuk2 kat budak2 marketing. dah tentu la pasal sales. Boss tanye aku, aku jungkit bahu. En.Rashid : datang bulan kot… aku dan boss ketawa. aku nampak dari luar bilik Erna, dia picit2 kepala. aku : beb, are u ok? Erna pandang aku. aku : woooo… jgn pandang i mcm nak telan. be cool ok, come, kite makan banyak2. aku senyum. tapi dalam hati takut2 jugak kalau kena seembur. boleh tahan jugak minah ni mengamuk. Erna capai handbag dan handphone dia, terus bangun. aku bukak pintu dan bagi dia jalan dulu. aku : rileks la beb, u jangan stress sangat sampai bantai budak2 tu teruk2. nangis diorang nanti. Erna : i stress la. dorang tu ckp je pandai. tiap2 hari meeting report yg indah2. tapi hasil satu pun takde. claim melambung2. sales merosot. u know, seejak i handle je sales terus drop, ape boss fikir nanti? aku : beb, u tak sampai sebulan lagi, ape boss nak anggap u? u jgn risau tak bertempat la. kita dah ade client tetap, income kite sedap2, budak2 tu cuma macai2 untuk sales kecik je. u jgn risau la. outlet2 kite semua sales sdap2. nanti i bawak u pegi top 20 outlets kite yg sales meletop. Erna : i bukan ape beb, eh… tengok, i pun dah ikut2 u panggil i ‘beb’ aku ketawa. aku : beb, i bukan panggil u beb, i nak panggil u ‘babe’ tapi i cover line. aku dan Erna gelak. Erna : gile la u. cepat la i lapar ni. aku : u makan la banyak2, kalau tak cukup, u boleh makan i Erna : sdap ke makan u? aku : tak cuba, tak tau. Erna : u goda i eh? i bgtau Fira. aku : u dont know her. she will ask ‘u tergoda ke?’ Erna : crazy!!! aku ketawa lagi. ini kali pertama aku borak2 bodoh dengan Erna. sebelum ni, mcm yg aku ckp 99% pasal keje je, tak penah melencong tempat lain.
alahai Erna…
malam tu balik rumah aku cerita kat Fira pasal bunga-bunga lembab yg aku usik Erna siang tadi. wife aku memang ckp aku lembab. hahaha! wife aku ambik phone aku. dia hantar sms kat Erna. aku (Fina)

Posts