OhCerita

Janji Wife Jadikan Aku Cuckload

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Aku merenung wajah wife yang masih terbaring. Matanya yang layu tanda kepuasan juga sedang merenungku. Tidak tahu apa yang ada dalam fikirannya.
Tanganku meraba penis cage yang masih membendung zakarku. Sebenarnya itulah pengalaman pertama aku dipakaikan cage itu sejak membelinya online dulu. Memang rasa tersiksa juga zakarku yang tidak dapat keras seperti biasa. Andai kata aku tidak memakai cage itu, sudah pasti aku dah lancap hingga terpancut ketika menonton Dhamien sedang bersungguh-sungguh memuaskan wife.
Wife aku kemudian memegang kunci cage yang digantung pada rantai loketnya menghayunkan perlahan. Mungkin dia nak beritahu aku bahawa dia sedang mengawal nafsuku. Bahawa aku adalah seorang cuckold yang perlu taat padanya. Bahawa aku tidak berdaya melempiaskan nafsuku ketika melihat tubuhnya sedang dinikmati oleh seorang lelaki lain. Aku terus tercegat di situ.
Walaupun zakarku dibendung oleh cage itu dan aku tidak dapat memuaskan nafsu menggunakan tangan sendri, aku puas. Puas kerana menonton Dhamien melayan wife. Mungkin itu bukanlah kali pertama Dhamien menikmati tubuh wife aku kerana beberapa kali sebelum itu, mereka berdua pernah jumpa ketika aku outstation.
“Abang, body Rina memang sedaplah”. kata Dhamien sambil tersenyum sini padaku. “Terima kasih kerana abang izinkan saya jadi boyfriend dia.” Aku tersengih sahaja.
“Bang, sini!” wife aku mengarah sambil menguitkan jari telunjuknya sebagai isyarat memanggilku mendekatinya. Aku melangkah menghampiri katil. Setelah berada di sisi katil, dia mengusap-usap cage yg dia pakaikan pada ku.
“Abang nak sangat pakai cage ni, sekarang abang tentu puas kan?. Rina harap abang tidak menyesal beli nya dulu. Ini baru permulaan bang. Rina akan transform abang untuk jadi cuckold yang abang idamkan”. Wife aku begitu yakin dengan kata-katanya,
“Sayanggg….” wife aku mengalih perhatiannya kepada Dhamien. “I puas sangat-sangat dapat main dengan you. Rasa sendat betul di dalam. Sayang comparelah barang you dengan barang husband I. Dia punya pendek kan? Masuk pun tak sampai jauh ke dalam”. Wife aku menjeling padaku sambil senyum sinis.
“Abang nampak Dhamien punya. Besar panjang kan banding abang punya?” Wife terus menghina zakarku. Zakar yang telah lebih 30 tahun memberikan layanan seks kepadanya dan lima kali menyebabkan dia mengandung.
“Abang!!”, wife aku bersuara lebih tegas. “Pegang dan tengok betul-betul zakar Dhamien. Bandingkan dengan abang punya. Go!!”
Aku patuh arahannya. Aku memegang zakar Dhamien. Memang panjang melebihi 7 inci dan tebal. Walaupun dia tidak bersunat tetapi kulit luarnya yang tertarik ke belakang sebab keras itu, nampak bagaikan telah sunat. Aku terus memegang batang yang berurat itu. Aku rasa cukup gembira kerana wife telah mengenali Dhamien dan bercinta dengannya. Dhamien mempunyai ciri-ciri lelaki dalam fantasiku sebelum itu, untuk main dengan wife.
“Besar panjang kan bang? Abang punya begini” wife menunjukkan jari kelingkingnya untuk terus menghina saiz zakar aku. Walaupun ianya tidak sekecil jarinya tetapi merupakan satu perbandingan untuk menunjukkan saiz.
“Dulu abang cakap suka blowjob pondan kan? Sekarang Rina nak abang hisap Dhamien. Abang rasakan perbezaan batang pondan dan batang lelaki sejati.”
Aku menjeling pada wife. Tanganku masih mengenggam batang Dhamien yang masih rasa melekit selepas masuk dalam pussy wife.
“Abang sayanggggg, jangan sampai Rina paksa.” Wife bersuara agak manja dalam nada bagaikan memujuk. “Go!!, suck him now!!!!!” Begitu tegas arahan wife. Dah aku nak jadi cuckold, aku perlu patuh arahan wife. Lagi pun dah lama aku tak menghisap maknyah punaya.
BERAMBUNG………………..

Posts