Minggu Lepas, rakan saya datang ke tempat saya untuk melepak.  Kami pergi ke ruang tamu untuk menonton Netflix dan saya duduk jauh dari dia sehingga tidak ada yang akan berlaku. Kami berbual dan dia mengatakan bahawa anda benar-benar orang penting dalam hidup saya dan saya memeluknya. Kami tinggal seperti itu sebentar dan dia mula menyentuh bontotku. Dia mula gesel2 dan gomol bontot ku yang hangat. Sudah terlambat, saya sudah terangsang dan ketika saya terangsang, saya tidak dapat berfikir secara lurus. Saya benar-benar berusaha keras untuk menghentikan diri saya tetapi saya tahu sesuatu akan berlaku di antara kami walaupun ia tidak pernah berlaku sebelumnya.

Dia mengeluarkan batang dan meletakkan tangan saya ke batang. Saya masih tidak pasti melakukan ini. Tetapi kemudian dia mula bercakap seperti “Saya tahu ini adalah begitu salah tetapi saya mahu anda”, ini membuatkan saya hornier. Kemudian dia suruh i baring dan tiup di panties saya; kehangatan dari tiupan ithu membuat biji kelentit berdenyut2. Lalu saya selek panties ke tepi dan tayang pussy ku yang pink tu. Dengan izin dia mula menjilat pussy saya begitu baik; nikmatnya tak terkata. bahawa saya mahu menjerit tetapi saya takut bahawa jiran akan mendengar saya. Dia juga mempunyai fetish kaki dan menjilat kaki saya juga. Kemudian saya menghisap dick dia yang mencanak, kami juga melakukan 69 dan selepas itu dia mengatakan dia melihat minyak jhonsons baby oil di bilik mandi saya dan bertanya boleh ke dia apply di bahagian bontot ku. Saya mengatakan bahawa saya tidak pernah melakukannya dan saya tidak dapat melakukannya tetapi dia berkata biarkan dia yg handle dengan slow.

Dia membawa minyak baby oil tu dan memasukkannya ke seluruh bontot dan pussy saya sambil menyentuh saya dengan lembut. Ia telah membuat aku kehilangan diri saya, saya sudah bersedia untuk melakukan apa-apa dalam masa itu. Dia mula-mula meletakkan jari ke lubang bontot saya dan cuba membuka sedikit. asshole saya begitu ketat dan batang tebal jadi ia tidak akan menjadi gabungan yang baik untuk saya lol.

Tetapi saya biarkan dia fuck saya, dia fuck lubang bontoku ku yang ketat. batang keras dia membuat saya x boleh menghentikan dia. Saya menjerit banyak jadi dia meletakkan tangannya ke mulut saya dan saya hampir tidak boleh bernafas dan saya seperti itu. Dia juga menampar bontot saya dengan kuat. Saya suka bagaimana dia menggunakan saya seperti pelacur. Bontot saya telah dirobohkan tetapi saya begitu horny. Dia cum di bontot saya dan kemudian kami mandi bersama. Selepas mandi, saya memberitahu beliau mengenai fantasi saya bahawa saya ingin mendapatkan fucked semasa saya dalam tidur yang mendalam. Dia mengatakan bahawa dia akan melakukannya pada waktu pagi dan saya sangat teruja dengannya. Kami tidur secara berasingan, dia tidur di sofa dan saya tidur di atas katil saya.