OhCerita

Kecik Kecik Cilli Api

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | Cerita Hangat | Cerita Panas Seksi | Cerita Rogol | Cerita Seks Sepupu | Cerita Adik | Cerita Seks Bontot | Gila Seks | OhCerita

Pada malam Jumaat 2012, aku mendapat satu peluang yg tidak dapat aku lupakan sebagai seorang mekanik moto. Aku juga mempelajari bahawa tiadanya istilah free of charge dalam dunia ini. Jadi begini lah ceritaku.
Pada malam itu, aku dan member aku Hashim sedang test ride moto baru iaitu Kawasaki Z1000 dan BMW 1000RR. Jadi kami pun membawanya ke highway di area Batu Cave. Kami berhenti di Tol Batu Cave seketika utk check waze tgk ade jam ker tak.
“Hoi depan line clear awalla gerak.” tegur aku kepada Hashim.
“Haa ye ye kejap nk pit stop tandas sat”. balas Hashim.
Sementara menunggu, aku pun usha lah story sape2 kat insta aku. Belek punya belek, aku usha story Janna. Janna nih boleh kira retis lah jugak badan kecik tapi barang bawah dia baek. Kat story dia, dia juga menguji scooter cc tinggi dia yg baru tapi dia tak tag dia testing mana. Biasalah retis enn, kang tag nnt satu kampung mai kacau.
“Weyh ko tengok story awek nih, padu beb” aku mengajak Hashim usha skali lepas dia keluar tandas.
“Wuih nih kalau dapat nihh, pergh kaw2 aku kerjakan”
“Bukan kau je aku doggy dia gila babi punya. Tapi sayang papan skit.”
“Haa jom gerak”
Tepat pukul 9 malam kita bergerak dari Tol Batu Cave itu dan meneruskan misi kita.
Setelah sejam setengah testing speed dgn pickup moto baru kita, kita pun berhajat utk pulang. Jauh jugak kita test sampai naik Genting Highlands. Dalam perjalanan pulang kami nampak satu set lampu kecemasan di bahu jalan. Aku terus memaklumkan Hashim menggunakan intercom bluetooth di helmet kami.
“Weyh Hashim, mcm ade orng rosak moto je tuh.”
“Ha’ah lah jom usha jap”
Kami pun berhenti di belakang moto yg rosak itu. Moto yg rosak itu merupakan model yg sama aku nampak kat story tadi dan penunggangnya seorang wanita.
“EH?! JANNA!” tegur aku dgn kuat.
“Hai! Ermm boleh saya kenal nama abang berdua nih?” balas Janna.
“Hai saya Hashim”, “Hai saya Mirul”
“Boleh kita tolong Janna ape2 ker? Mcm ade masalah je moto awak?” aku offer pertolongan aku.
“Haa baru nk mintak tolong tadi, Nih haa moto saya tiba2 mati. Nasib baik korng stop by sini dah lah fon tertinggal kat rumah.”
Kami berdua pun tolong minah tuh diagnose ape problem moto dia.
Tgh aku betulkan cover set dia setelah aku selesaikan masalah letrik dia, aku ternampak lurah pantat dia yg tertekap pada seluar ketat dia. Aku pun acah tgh pasang sambil2 usha lurah dia. Tembam jugak pepek dia. Mujur Hashim ade bawa peralatan sedikit seperti sepana kecik dan sedikit tape elektrik.
“Ok Kak settle, kak punya letrik haa buat masalah” aku jelaskan kepada Janna
“Wow cepatnya, berapa i kena bayar nih?”
“Ouh murah je, Rm 50 cukup” jawab Hashim cepat2.
Tetiba Janna nampak cemas sambil meraba2 poketnya.
“Ya allah gais aku terlupa bawak dompet lah” kata Janna dgn suara yg cemas.
“Haa macam mana nih? Takkan dah tolong servis xnk bayar pulak? Nanti rosak lagi kami biarkan je tau.” ugut Hashim.
“Ala bang. Hmm macam mana nihh.” Janna kelihatan semakin tidak tenang.
“Takpelah awak boleh bayar kami dgn satu cara. Awak kena buat something untuk kami berdua.” cadang Hashim kepada Janna.
“Ape pulak nih?”
“Awak kena puaskan kami”
“Seriouslah?! Haduhhh takkan tgh2 jalan kot?!” Janna merungut tidak setuju.
“Awak boleh dalam semak tuh kalau awak setuju kalau tak kami tinggalkan moto awak bersama2 dgn spark plag moto hang.”
“Haa yelah yelah cepat sikit eish.” Janna setuju dgn muke terpaksa.
Aku dgn Hashim berjaya bekerjasama untuk merealisasikan impian kita utk merogol idola nafsu kami. Kitorng pun gerak ke semak yg berdekatan dan mulakan operasi kita.
Aku menyuruh Janna berlutut dihadapan aku sambil aku melonggarkan seluar aku dan Hashim pergi ke belakang Janna lalu meramas2 tubuhnya. Janna yg berbaju hitam ketat dan singkat serta berseluar ketat itu diramas dari tetek ke pantatnya oleh Hashim dari belakang. Aku melondehkan seluar aku sehingga cukup untuk mengeluarkan batang aku begitu juga dengan Hashim setelah puas meramas tubuh Janna. Dengan cerdik Janna memegang batang kami berdua dan secara bergilir dia mengulum batang kami berdua.
(mainkan file audio “Kuluman Anak Muda”)
sllrrrrppppp sllrrrrrrppppp sllrrrrrrpppppp
Janna mengulum batang kami yg panjang itu hingga ke pangkalnya dengan bersungguh2. Air liurnya membasahi kote aku sampai meleleh2 dari mulut dia sambil dia menghisap2 batang aku.
“Fuhh sedapnya kau kulum Janna…..aaahhhhh……ssssss……..aaaaaa”
“Macam ade pengalaman je kau nih Janna.” tanya Hashim kpd Janna.
“Eish of coz lah dah kena bayar hutang cenni kali kedua dah.” jawab Janna
“Haa bagus bagus kulum dalam2 lagi.” pintas aku sambil menolak kepalanya sampai bibirnya dapat mencium pengkal kote aku. Tercunggap2 aku buat dia.
Aku kemudiannya menyuruh Janna menonggeng kearah aku sambil menhisap kote Hashim. Aku melucutkan seluar Janna hingga ke paras lututnya dan terdedahnya panties Janna yg berwarna ungu itu. Panties dia berlendir dengan air mazi dia menandakan Janna sudah pun stim dan ready utk dicucuk. Aku melutut dan dgn perlahan aku melucutkan panties dia kebawah sama paras dgn seluarnya. Aku memegang bontotnya yg putih gebu itu dan meramas2nya. Kedengaran Janna kesedapan bontotnya diramas dgn rakus. Aku menjilat2 pantatnya sambil menjolok2 lubang cipapnya dengan dua jari aku menambahkan lagi kebasahan cipapnya. Aku melajukan jolokan aku.
“AAAHHHHH Hmmmm sedap lah bang laju lagi laju… aahhhh…..” Janna merengek kesedapan dgn jolokan aku.
Aku kemudiannya memasukkan pelir aku kedalam pantatnya yg licin dan tembam itu. Meraung kesedapan Janna merasakan batang aku. Aku menghentam pantatnya dengan kuat.
PAK PAK PAK PAK PAK PAK PAK PAK PAK PAK
Aku meningkatkan lagi rentak henjutan aku. Tetiba aku merasakan pancutan air yg deras dari pantatnya.
“AHHHHH SIAL MMMMM!!!!!!!!” Janna meraung kesedapan sambil dengan sendirinya bermain dgn biji kelentitnya yg sedang memancut air nikmatnya.
Aku bertukar lubang pula dan kini aku memegang bontot nya sambil merengangkan lubang buritnya supaya luas sedikit.
“AAHHHHHH SSSSSS AAAAAAAAAHHHHHHHH”
Janna menjerit kesakitan kerana batang aku yg terlalu besar utk lubang najisnya aku memaksa masuk. Aku meludah sedikit kedalam lubang itu agar perjalanan pelir aku lebih mudah. Lama jugak aku doggie Janna. Lepas aku puas doggie dia aku baru peluang kat Hashim pula kerjakan lubang2 Janna sambil kote aku dikulum oleh Janna sekali lagi.
Kini batang aku berdenyut2 mahu melepaskan ledakan mani aku, tetapi aku bertahan seketika sementara tunggu Hashim puas kerjakan bontot Janna yg montok itu.
“Ahhh aku nk pancut nih!! Ahhhh” raung Hashim yg tgh sedap jolok pepek Janna.
“Ahhhh ahhhh aahhh pancut kat dalam bang aku nk air korang! Ahhh AAhhhh” kata Janna.
Aku pun memberhentikan Janna daripada mengulum kote aku.
Crrrttttt cccrrrttttttt pprrtttttt
Berdas2 tembakan mani Hashim yg dilepaskan kedalam burit Janna. Selepas Hisham selesai aku pula memasukkan batang aku kedalam pantat Janna sehingga terbenam habis. Aku memulakan jolokan aku sehingga betul2 aku nk terpancut terus aku hentam kuat2 sedalam2 yg mungkin.
PPPRRRRTTTTTT CCCRRRRTTTTT
Aku memenuhi rahim Janna dengan air mani aku. Aku mengeluarkan batang aku dan dalam keadaan tertonggeng air mani kami berdua meleleh keluar dari lubang burit dan cipapnya dan menitis ke atas panties dan seluarnya. Janna kemudian menjilat dan menghisap sisa mani yg melekat di batang kami berdua sampai bersih.
“Ahh sedapnya mani korng. Btw thanks korng tolong tadi, tak tau pulak boleh puas cenni.” kata Janna.
“Haa tadi jual mahal x nk.” jawab aku.
Kami berdua pun mengemaskan diri dan keluar dari semak itu. Janna memakai semula seluarnya yg berlumuran dengan mani kami berdua. Setelah aku memasang semula spark plag moto Janna kami semua pun bergerak balik.
Sekian ceritaku……..

Posts