Nama aku Zali dan aku berumur 35 tahun. Aku tak pernah menulis di ruangan seperti ini, tapi bila aku selalu baca cerita lucah, aku teringin untuk berkongsi pengalaman sebenar aku. Cerita ini adalah cerita benar tanpa sebarang perubahan, cuma ada penambahan kata untuk membuat cerita ini lebih menarik. Cerita ini boleh dijadikan teladan kepada semua yang berkeluarga dan tinggal di bandar besar dan sibuk. Cerita ini terjadi semasa umur aku 30 tahun. Masa tu, aku dah berkahwin dan mempunyai 3 anak yang masih kecil. Isteri aku tak bekerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Dua anak aku tinggal di kampung. Hanya anak aku yang paling kecil, berumur 3 tahun tinggal bersama aku.
Aku bekerja di jabatan kerajaaan di KL dan aku menyewa di kawasan perumahan kos rendah. Oleh kerana isteri aku seorang suri rumah sepenuh masa, maka jiran aku yang ada anak kecil yang belum sampai setahun, meminta isteri aku menjaga anaknya kerana pada masa tu susah untuk mencari pengasuh. Tambahan pula, mereka suami isteri berdua bekerja. Bagi yang bekerja di KL, masa untuk keluar rumah untuk pergi ke tempat kerja adalah seawal jam 5.00 pagi. Selalunya, suami jiran aku akan menghantar anaknya ke rumah aku dalam pukul 5.15 pagi dan aku akan keluar untuk pergi ke pejabat dalam pukul 7.30 pagi. Selalunya, isteri aku akan menunggu kedatangan jiran aku itu di bahagian bawah rumah dan aku tidur di bahagian atas rumah. Kadang-kadang, isteri aku akan tidur di bawah kerana katanya senang terjaga pada waktu jiran aku menghantar anaknya. Aku tak mengesyaki apa-apa kerana aku tahu jiran aku jujur. Tetapi setelah sebulan jiran aku itu menghantar anaknya, aku perasan isteri aku semakin kerap tidur di bawah.
Suatu hari, aku mengambil peluang untuk mengintai apa yang berlaku. Aku dengar pintu hadapan dibuka, lalu aku menyorok dicelah tangga dengan penuh berhati-hati….. Aku lihat isteri aku mengambil anak jiran aku itu dan meletakkannya di dalam buaian. Suami jiran aku mengekori isteriku dari belakang lalu memeluk isteriku. Tanpa aku duga, isteri aku tidak membantah, lalu aku terfikir mungkin perkara ini dah lama berlaku. Isteri aku yang memang tidak pernah memakai apa-apa pakaian dalam semasa tidur mula menggeliat badannya apabila teteknya diramas-ramas dari belakang. Isteri aku memberikan respon dengan meraba alat sulit jiran aku itu.
Selepas itu, jiran aku mula meraba kemaluan isteri aku dan melondehkan kain batiknya. Dengan keadaan isteri aku masih lagi bediri, jiran aku duduk melutut di celah kelengkang isteri aku dan menjilat-jilat farajnya. Aku melihat isteri aku macam tak tentu arah dan punggungnya terangkat-angkat. Jiran aku dah tak sabar-sabar lagi terus membuka zip seluar lalu mengeluarkan senjatanya. Jiran aku menyuruh isteri aku menonggeng di mana tangannya memegang buaian. Aku lihat jiran aku memasukkan zakarnya ke dalam pantat isteri aku dan bermulalah adegan tolak tarik. Sepanjang adegan itu, jari-jemari jiran aku tak pernah lepas dari tetek isteri aku yang berumur 27 tahun itu. Pada mulanya, aku ingin menyergah mereka, tapi aku sendiri rasa terlalu asyik dan aku membiarkan mereka meneruskan aksi bernafsu mereka.
Aku hanya melihat mereka bermain sehingga jiran aku memancutkan air maninya ke dalam pantat isteri aku…. Aku tak sangka selepas itu, isteri aku terus menghisap kemaluan jiran aku yang berlendir dengan air mani mereka yang bercampur aduk. Aku lihat isteriku terlalu ghairah sedangkan dia tidak pernah melakukan sebegitu selepas air maniku keluar. Biasanya selepas bersetubuh, dia terus tidur. Selepas itu, mereka mengemaskan pakaian masing-masing, dan jiran aku keluar untuk pergi kerja. Aku naik ke atas perlahan-lahan dan masuk tidur semula.
Keesokannya, aku mengintai mereka sekali lagi, tetapi adegan kali ini lebih dahsyat. Aku melihat isteri aku berpeluh-peluh dengan banyak! Rupa-rupanya, jiran aku telah memasukan zakarnya ke dalam lubang jubur isteri aku yang aku sendiri tak pernah buat. Tapi aku lihat isteri aku menikmati pengalaman barunya bersama jiran aku.
Aku mengambil keputusan untuk memberitahu isteri jiran aku tapi bagaimana? satu hari, aku berpeluang untuk menceritakan hal ini kepada isteri jiran aku. Dia amat terkejut dan tak percaya pada aku…. Aku mencadangkan kepadanya untuk mengintai mereka. Aku beritahu isteri aku yang aku kena pergi kerja luar selama 3 hari. Isteri jiran aku memberitahu perkara yang sama kepada suaminya. Pada hari yang ditetapkan, aku mengambil isteri jiran aku dan kami menempah bilik di sebuah hotel di KL. Pada jam 5.30 pagi, aku membawa isteri jiran aku masuk ke dalam rumah aku melalui pintu belakang. Selepas kami masuk dan naik ke atas, aku dapat lihat pasangan kami berdua telah pun berbogel dan sedang begomol dengan berbagai-bagai aksi di atas katil aku sendiri. Pasti suami jiran aku itu telah tidur di rumah aku semalaman. Isteri jiran aku terkejut dan ingin menyergah mereka berdua, tapi aku tak membenarkannya. Aku beritahu kepadanya supaya kita melihat sahaja dan dia bersetuju.
Semasa isteri jiran aku mengintai, dia dalam keadaan menonggeng dan aku berada di belakangnya. Sedang kami asyik mengintai adegan pasangan kami, tanpa aku sedari, zakar aku keras terkena punggungnya. Aku ingatkan dia marah, tapi dia berdiam sahaja, malah dia menggoyang dan menekankan punggungnya kepada zakar aku. Aku mula teransang dan secara perlahan-lahan, aku menarik seluar dalamnya ke bawah, aku mengeluarkan zakarku, dan secara perlahan-lahan, aku masukkan batangku ke dalam pantatnya. Pantatnya itu sungguh basah sekali dan sangat ketat, maklumlah baru anak seorang. Sekejap saja air mani aku terpancut ke dalam pantat isteri jiran aku kerana aku tak tahan dengan adegan yang aku lihat. Selepas itu, aku mengajak isteri jiran aku itu pulang ke hotel.
Dalam perjalanan balik ke hotel, isteri jiran aku itu senyap sahaja, dan setelah sampai di sana, isteri jiran aku menangis kerana tidak sangka suaminya sanggup membuat begitu. Aku memujuknya dan memeluk badannya. Apabila terasa kehangatan badannya yang kecil aku terus bernafsu dan mula membelai tubuhnya. Isteri jiran aku itu mula terangsang dan terjadilah adegan seterusnya. Pada mulanya, aku hanya ingin membalas dendam terhadap suami jiran aku kerana dia telah meggoda isteriku. Isteri jiran aku ini seorang wanita yang kecil molek dan seksi. Isteri aku cantik dan manis tetapi mempunyai bentuk badan yang gempal sikit. Aku tidur bersama isteri jiran aku itu di hotel selama 3 hari 2 malam dan kami telah menggunakan sepenuh masa itu untuk melempiaskan nafsu kami berdua. Aku telah bersetubuh dengannya dengan pelbagai aksi yang tidak pernah kami lakukan bersama pasangan masing-masing, dan aku berjaya memecahkan dara lubang juburnya. Ketiga-tiga lubang isteri jiranku telah aku gunakan sepenuhnya.
Kami meneruskan perhubungan ini secara rahsia dan kerap berjumpa apabila kami ada peluang. Satu hari kami ditangkap oleh suaminya ketika kami sedang asyik bersetubuh di atas katil rumahnya. Pada mulanya, suaminya sangat marah kepada kami, tapi apabila aku dan isterinya menyatakan kami tahu hubungannya selama ini dengan isteri aku dia rasa bersalah dan mengaku segala perbuatannya selama ini.
kini aku boleh bersama dengan isterinya bila-bila masa dan dia boleh bersama isteri aku juga, malah kami pernah main berempat. Tapi aku rasa, aku yang lebih beruntung kerana mendapat isterinya yang lebih lawa, malah lebih pandai memuaskan nafsuku di atas ranjang mengalahkan isteriku. Sekarang mereka sama-sama mengandung. Kami sendiri tidak pasti mereka mengandungkan anak siapa, tapi yang pasti kami telah bertukar-tukar isteri untuk mengandungkan anak kami.