OhCerita

Kisah Ramdhan

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Nama ku zi hanya nama samaran, cerita ini berlaku pada bulan ramdham yang lepas, masa tu umur aku baru 26 tahun, aku adalah anak tunggal yang tinggal rumah teres bekembar. ada 2 bilik tidur, 1  toilet/ bathroom bersama ibu kandung ku yg berumur 46 tahun ketika itu.  hanya berdua je selepas 10 tahun mak bapak aku bercerai.mak I keje aku bekerja sebagai pengasuh..

malam tu baru malam ketiga ramadhan, macam biasa la dah pegi terawih baru rasa seronok sikit sebab ada moreh, masa aku baring-dalam bilik kat rumah, aku tengok jam dah kol 1 pagi, nak tdo pun macam tdo ayam, jadi cara paling senang tidur ialah masturbate,  aku pun pergi lah tengok line clear tak? takut mak aku tak tidur lagi, selepas dah check line clear tak? aku pun mula melucutkan seluar, seluar dalam dan juga baju aku, aku masa tu telanjang bulat sambil tengok porn clips kat televison di ruang tamu, maklum la tak berani nak buat dengan orang lain,  jadi main sendiri-sendiri lebih selamat, aku pun melayan porn clips tersebut bermula dengan adengan french kiss sambil meramas botot permepuan rusia ni, aku mula mengusap anu agar lagi cepat keras, aku sangat gairah masa tu, dh keras mencanak batang aku ni bila tengok perempuan rusia ni kena sedut tetek dia dgn rakus sambil kelentit dia kena ramas-ramas, cukup sedap sekali, aku pun menaik turun dengan cepat agar lahar putih dapat keluar dari anu aku.
aku tak sedar ketika itu mak aku tengah tengok aku masturbate, aku pun lalai sehingga la aku pancut memuntahkan lahar putih dari anu aku.. aku pun nak pakai seluar, tiba-tiba mak aku tanya ” aik tak nak ajak mak main sekali ke?” aku terkejut dan terus tutup anu aku dengan seluar aku nak pakai tadi,” eh? mak, zi ingatkan mak dah tido tadi?” “mak dah tido tadi, mak terkejut pun sebab ko tgk cite porn tadi kuat sangat, tu yang layan tengok ko masturbate td, dah stim dh pepek mak ni” sapa mak aku,  “abis tu mak nak zi buat ape? zi bukan pandai main pun” tanya ku, “aik ko tgk porn takkan tak pandai? takpe la mak ajarkan kalau ko tak tahu”  kata mak aku, aku pun mula la follow ape aku tengok tadi, bermula dengan french kiss, mak aku membalasnya dengan slurppp slurppp, ghairah betul mak membalas cuiman Ku, “mmmpphhh, mmmmppphhh” aku pun mula melucutkan baju dan kain mak, sambil ramas bontot mak, “mmmpphhh..mantap lg bontot mak ni macam beyonce”. aku puji mak aku,  ” mestila bontot mak yang paling seksi tau” kata mak aku, aku pun mula menurunkan ciuman ku sampai ke tetek, sambil mak aku melucutkan seluar aku, mak terkejut sejak bila anu ko dh besar camni? aku pun senyum je sambil mengusap-usap pussy nya, “mmmppphh sedap ko main pussy mak,” aku pun teruskan, sambil aku gosok pussy mak dah mula berair “mak awal sangat basah bawah ni”, “mmmphh biasa la orang lama tak rasa di belai.. mesti la cepat basah”, “owww yeke? slurrppp, slurrppp” tanya ku lagi padahal dh tahu lama dah.. hihi “mmmpphhh sedapnya.. apa kata bagi anu besar ko tu, masuk dalam lubang pussy mak ni..”  tanya mak aku “boleh ke mak? tak takut koyak ke?” “ala ape nak takut koyak tu benda biasa, tapi zi kena tahan sikit, kenapa pulak? “Kang mak kemut kuat sangat ko pancut awal.. nanti mak yang tak puas..” kata mak mak aku. “Zi okay je.. tapi kalau pancut dalam pussy mak pun okay..” kata aku”eyh ko ni.. kalau keadaan mengizinkan mak terima je.. hihi” suka pulak mak aku ni, aku pun menjilat dan mengusap pussy lecak mak aku dengan rakus… Mmpphh sedap nya air mak ni slurp slurp slurp…” Mmmppphhh jilat Lagi zi sedap zi… mmmpph sedap..” puji mak aku, lepas tu aku pun mengguli tetek mak aku sebelah tangan sambil teasing pussy mak aku guna gigi dan lidah aku.. “arghhh   sedap sangat ni zi” nafas mak Aku makin tak tentu macam org tak cukup nafas.. “mmmmpppphhh sedap zi.. lagi zi.. sedapnya lama dh mak tak rasa macam ni, mmmppphh mmppphh mmmppphh mak dah nak sampai ni zi” Aku pun sambung buat macam tu lagi, mmpphh zi jangan mak tak tahan, mmpphh mmppphh argghh mmmpphhh argghhh arrggghhhh zi!!!” tetiba satu pancutan yang deras menyirami muka aku.. sambil kepala ku ditarik seperti suruh sedut lagi.. aku tersenyum dan kata “hihi power la mak ni masih blh squirt lagi..” dan mak aku sambung ” kantoi dah rahsia mak.. jahat betul ko ni ye..” “Alaa.. mak rasa sedap betul? jadi apa salahnya..” Tanya ku “owww tak salah ye.. okay sekarang mak pulak nak rasa batang ko yang besar ni sedap tak?” aku pun terus suakan anu aku yang sedang-sedang saiz melayu pada mulut mak aku, mak aku mula menjilat di kepala takuk aku, sungguh sedap dan panas yang suam-suam air liur meleleh kebatang dan telur Aku.. sambil mak aku menyedut batang aku macam makan aiskrim “gulppp glupp gluppp slurppp  slurppp  slurpp sedap?” Mak aku tanya.. “sedap mak.. argghh sedap nya.. mmmpppphhhh lagi mak.. buat lagi mak” setelah 10 minit berlalu.. “Zi bagi la mak rasa anu ko masuk dalam  pussy mak yang dah gatal dan basah ni” “okay mak baring atas sofa” sambil tu mula dengan mengetuk anu aku pintu pussy mak aku.. “chulup chulup chulup” bunyi itu menandakan aku dah cukup bersedia.. aku pun bagi kiss lagi dekat mak aku, sebelum memasukkan batang aku Dalam pussy nya, mmpphh.. “zi pelan-pelan sakit ni..” “iye mak tahan ye Zi baru masuk sikit” Aku mencuba sekali… “Mmmpphh arrggh” “mak okay tak? kalau tak boleh jangan paksa..” Aku baru masuk sampai kepala takuk dan aku biarkan disitu bagi batang aku dan pussy nya selesa “takpe boleh lagi ni” “betul ni? ” Ku bertanya, mak aku hanya angguk tanda setuju.. aku mula kembali sorong tarik papan secara perlahan-lahan, “mppphh mpphhaa, lagi zi lagi” aku pun mula menaikkan tempo aku.. “mmpphh arghh arghh sedapnya zi dalam lagi zi.. dalam lagi zi..” makin lama di dayung makin kuat bunyi air mazi mak aku ni “chupp chupp chupp” “sedapnya zi, kalau tahu dari hari bapak ko ceraikan mak, make main dengan ko zi.. argghh sedap hisap lagi tetek mak biar keluar susu pun takpe..  argghh mmmpphh sedap sedapnya.. lagi zi.. buat lagi macam tu..”setelah berapa ketika “zi mak nak cum ni..” “zi pun sama mak..” mak aku pun cepat-cepat kepit kaki dia keliling pinggang Aku “mak jangan.. nanti mak mengandung..” “takpe ape salah nya dpt adik baru.. hihi” “mmpphh mpphhh mmpphh I’m cumming sayang” “mmmpphh mmmpphhh I’m cumming too darling..” dengan serentak aku mazi mak Aku melimpah keluar dan air mani aku melekat dalam pussy mak aku “arrggh arrrgghhh arrrggghhh!!! Hihi mantap gak pussy mak ni ” “mesti la.. tgk la sapa mak dia” 
Kami pun terlena sehingga sahur, selepas kejadian itu Kami sering melakukannya lagi jika mahu..

Posts