OhCerita

Lapar

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Joging Punya Pasal “Siap cepat sayang. nanti dah naik matahari tak syok ” suamiku mengarahkan supaya aku cepat bersiap. Korang jangan salah faham. bukan kitorang nak buat projek. tapi nak pergi joging. Aku bingkas bangun dari katil. Gosok gigi, cuci muka ala kadar. Seluar track Nike Dryfit dan baju loose Reebok warna putih kegemaranku. Aku memang liat sikit nak bangun pagi pagi ni. tapi ye la cik abang dah beriya nak joging apa boleh buat. Suamiku memang kaki joging, kalau boleh hari hari nak joging.balik bercuti sekali sekala ni pun sempat lagi nak joging.siap bawak kasut Adidas Runner naik flight. membazir space luggage je. stamina katanya, takut nanti dah tua kena sakit macam macam..wekkkk.. stamina atas katil gagal jugak. hehe. mati aku kalau dia baca blog ni. 6.40am kami Sampai di tasik titiwangsa, awal gila, memang matahari pun tak naik lagi, kami mula warm up. stretching apa yang patut, takut injured pulak nanti. kalau aku injured tak apa, cik abang boleh dukung. kalau dia yang injured, kena tunda naik tow truck la jawabnya.. selesai ber-stretching kami memulakan larian perlahan, udara memang segar pagi pagi ni. kenderaan pun tak banyak time cuti sekolah. kalau tak , penuh dah asap kenderaan kat atmosfera kuala lumpur ni. segar, fikiran jadi kosong. bestnya kalau setiap hari dapat hirup udara segar. terasa macam duduk kat kawasan kampung. baru 1/2 round aku dah mula pancit. tasik titiwangsa ni bukannya kecik. besar macam apa. budak budak UKM setahu aku suka la joging kat sini petang petang. port diorang la ni ushar awek kiranya. pagi ni lengang je. dari tadi baru aku nampak 2 couple dan 1 orang lelaki yang joging. bagus, ada jugak orang bandar yang amalkan gaya hidup sihat lagi. tapi kalau nak compare dengan populasi penduduk kuala lumpur ni memang jauh la. 5 nisbah 5 juta penduduk.. Sampai kat tempat kawasan kuda, aku dah tak larat. dah mengah2. aku bagitau suami supaya sambung joging dia. aku nak rileks kat kawasan sini sekejap. dia pun sambung larian tinggalkan aku sorang. lebih kurang 10 minit, tiba tiba ada rintik air kena hidung aku. ahh sudah. hujan pulak. patutla cuaca sejuk dari tadi..hujan yang dari tadi rintik rintik tiba tiba lebat..aku cari tempat berteduh. aku nampak tandas awam tepi car park. aku pun duduk kat koridor. “abang kat mana?. hujan ni” aku sms suamiku. “kawasan eye on malaysia. berteduh kat sini.” balas suamiku pendek. jauh la pulak eye on malaysia ni dalam hatiku. hmmm.. biar lah dulu. sekejap lagi reda la ni. lebih kurang 3 minit, datang seorang lelaki menghampiri tempat aku berteduh. ni macam lelaki yang joging tadi kalau tak silap. “hi, boleh tumpang?” dia cuba membuat lawak di kala hujan yang sangat lebat. memang tak sesuai tempat nak melawak. “boleh, bukan tandas saya pun ni” aku membalas endah tak endah. aku melihat susuk tubuh di sebelah ku. seorang lelaki lingkungan awal 30an. kemas, berseluar trek dan baju sukan. badan sasa. cutting macam polis. mesti mamat Pulapol dekat area sini getus hatiku. “hujan lebat pulak pagi ni. ingatkan cuaca baik. joging sorang2 ke?” dia memulakan bicara. “tak lah, dengan suami, tapi dia stamina kuat dah joging sampai EOM. saya pancit” aku membalas sambil merapatkan badan ke dinding tandas. hujan makin lebat. tempias hujan membasahi bajuku membuatkan bayang bayang bra warna hitamku menjadi ketara. “apa tengok-tengok. ” aku memarahi lelaki tadi setelah perasan dia asyik merenung badanku. “emmm..janganla marah. i cuma tengah sarapan nasi lemak ni” dia membalas. “Gatalllll!!” aku mencubit lengannya . lelaki . macam la aku tak paham term nasi lemak yang korang gunakan tu. dia pantas menyambar tanganku. aku masih lagi mencubit. dia menggenggam erat tanganku. badan kami rapat.dalam kesejukan hujan, aku dapat rasakan kehangatan badan lelaki di sebelah ku . Shitt. terasa elektrik menyambar badanku. bukan petir, tapi gelora berahi.'” “jom masuk toilet. kosong tu. awal pagi lagi ni” dia berbisik ke telinga ku. aku macam dipukau terus mengikut lelaki yang sedang memimpin tanganku sekarang..aku teringat suamiku yang menunggu di EOM. tapi apakan daya, lelaki ni macam ada daya tarikan magnet. “duduk” dia mengarahkan ku duduk di mangkuk tandas. pintu dikunci. aku terbayang apa yang akan terjadi sekejap lagi. hujan yang lebat. orang yang tak ramai. suamiku yang entah kat mana. memang line clear. bila aku sedar, seluar track ku dah dilurut sampai ke buku lali. kaki ku dah terkangkang. didepanku ialah seorang lelaki yang tak dikenali sedang mencangkung..muka nya mendekati kelengkang ku.. “jangan..please..nanti suami i tahu” aku cuba menolak kepala yang semakin merapati cipapku. menolak tak besungguh sungguh. Sllrruupppppppp. cipapku dijilat. lidah kasar lelaki ini menaikkan birahiku. ahhhhhhhh!!..aku mengerang. dia menjilat jilat kelentitku perlahan lahan. pandai jilatan lelaki ni. mesti dah berpengalaman. Srppp..cup cup cup. cipapku berdecap decup dijilat, digomol diisap lelaki ini. Air kewanitaanku membanjiri. Siapa lelaki ini dalam hatiku. macam mana dia boleh buat aku horny sampai macam ni sekali. Cipapku yang kering tadi sekarang dah dibanjiri air nikmat. sedia untuk menerima tusukan batang .. lelaki tadi menurunkan tracksuitnya. OMG! batang XL dalam hatiku. panjangnya lebih kurang suamiku. cuma lebarnya. 2 kali ganda lebar amir. ini batang kelapa gumamku. dia mula menggesel gesel batang di permukaan cipapku. dalam hatiku takut, mau rabak cipapku pagi ni. perasaan ku satu lagi seperti meronta ronta ingin dipuaskan batang XL tu. AHHHHHH!..dia mula menolak masuk batangnya perlahan lahan kedalam cipapku. ketat. sendat. besar . padat. “ahhhh…sakit bang.. slow2 bang” aku merintih kenikamatan.. Dia tersenyum, kepala batangnya dah tenggelam ke dalam cipapku. aksi sorong tarik bermula. batang XL mula menghenjut perlahan lahan. aku terbawa nikmat. badannya ku peluk rapat. kaki ku silangkan ke punggungnya..dia yang memahami reaksiku mula menghenjut lebih dalam.. “ahhhhh…” henjutan makin laju. dah 15 minit dia menghenjut. seluruh dinding vaginaku dapat merasakan kenikmatan digesel batang tebal berurat. aku mencengkam bahunya..aku menjerit “abang….” serentak dengan klimaksku, aku rasakan cairan panas di dalam cipapku. “Shit”dalam hatiku. mesti lelaki ni pancut. dia mencabut batangnya. memang betul. meleleh air pekat putih kekuningan. “thank you. your pussy is so tight” dia berbisik memujiku. air maninya ku kemut keluar, takut mengandung anak siapa siapa. kami berkemas. merapikan pakaian masing. sebelum sempat keluar dari toilet. dia sempat memberikan no telefonnya padaku. kami berkenalan ringkas. baru la ku tau namanya Rafiq. keluar dari toilet. hujan dah reda. dia berjalan di depan sementara aku mengekori dari belakang dalam jarak 20 meter supaya tak ada syak wasangka. aku membelek whatsapp. “i tunggu kat kereta” message dari suamiku. 5 minit berjalan. aku sampai di parking kereta berdekatan rumah kedutaan . suami menunggu di tepi kereta. belum sempat ku masuk kedalam kereta, aku ternampak kelibat Rafiq. keretanya di parking selang 2 kereta dari kami. seorang wanita dengan bayi lingkunagan 5 bulan di dalam kereta. “Sori sayang, hujan tadi. i berteduh kat area Padang Golf sana. Jom sarapan. i dah lapar ni” kata kata terakhir yang aku dengar dari mulut Rafiq. Dah ada anak rupanya mamat ni. Sial punya jantan, dah tutuh cipap aku baru ingat lapar.

Posts