OhCerita

Maam aku Mabuk

Maam aku Mabuk

Maam aku Puan Lee kalau menghadiri party, bila balik saja, mesti mabuk – kalau tak mabuk, tak sah lah dia ke party! Penat aku memandunya pergi dan balik party… aku tak lah komplen sangat… sebab aku kadang-kadang dapat lah raba dan ramas-ramas bodynya yang seksi tu… hehehe! – Oh Yeah, namaku Salim, drebar dia… dulu drebar suaminya… now, drebar dia lah… asalkan ada gaji! Itu pun kadang-kadang saja aku bawa dia … tapi selalunya dia ada kawan-kawan yang bersama dengan dia kalau pergi dan balik ni… Maam aku ini seorang janda… janda kaya! Suaminya taukeh Lee mati sakit jantung setahun yang lalu…. mereka tak ada anak.. dan bisnes taukeh Lee jatuh kepada anak taukeh Lee hasil sama dengan isteri Lee yang pertama. Maam aku ini dapat lah sikit harta taukeh Lee tu – tapi dia banyak habiskan berjoli dan clubbing bersuka ria saja… ye lah, muda dan cantik – banyaklah kenalan dan ramailah kawan kalau masa ada duit ni.. Aku? Ermmm, driver dia lah, dari dulu lagi jadi driver Puan Lily Lee ni… dia asyik berparty dengan kawan2 dia lah… memang aku pernah jemput dan hantar kawan2 dia ke rumah ni… Sally dan Evonne tu selalu aku amek di rumah mereka masing-masing…. anak-anak taukeh kaya…. mereka kalau party mesti ada lelaki dan mabuk!! Sex itu aku tak tahu lah… sebab tak pernah nampak pun mereka ini main dengan sapa-sapa, termasuklah maam aku ni…. aku rasa ada sex lah.. tak kan tak ada kan? Dah party hebat dengan pompuan-pompuan lawa dan seksi, dengan muzik dan arak – ada lelaki-lelaki hensem lagi… mesti mereka ada main!! Hehehe… selalunya driver duk tunggu di luar saja!! Satu malam tu, Lily ni pergi ke suatu party di sebuah hotel di KL ni – private party, tak ramai yang hadir.. hostnya seorang kawan lesbiannya, Anita. Aku tunggu saja di dalam kereta… jam 2 pagi, dia mesej aku. Aku pun segera membawa kereta ke pintu depan. Aku tengok maam aku macam mabuk saja. “Jom Salim balik… erkkk!” katanya. Sah dia mabuk. Sally, kawan maam aku, yang memimpinnya keluar, pun mabuk juga. “I nak dia tidur sini… dia tak mau….” kata Sally pada aku. Aku angguk saja lah. Aku tengok Sally pun mabuk sama, pakaian pun dah macam nak tertanggal dah…. heheh.. nampak buah dada sebelah. Geram gak aku.. putih melepak tetek. Puan Sally tu… tapi aku ada maam aku ni.. aku peluk, pimpin dan aku bawa ke kereta. Masa aku peluk dan pimpin dia tu, aku sempatlah meraba teteknya… ermmm.. horny aku masa tu.. tapi nafasnya berbau arak… adusss… aku letakkan dia di seat belakang, sempat aku raba pantatnya… “Ermmm… sedap Sally… ermm.. lagilah…” kata maam aku, suara yang dikawal arak! Dia nak kena raba pantatnya lagi…. hehehe. Aku pun kata, “Balik nanti I raba lagi OK?” “Ermmm… OK, jilat tau? I nak rasa lidah you Sally!!” katanya lagi… matanya pejam… aku sengaja biarkan skirt pendeknya tersingkap… heheh… pantat sedap ni, aku kata dalam hati aku! Dalam perjalanan awal pagi tu, aku memikirkan nak fuck saja maam aku ni, aku tak tahan stim dah ni.. keras jer batang aku ni.. adusss.. Maam aku kalau ke party, memang pakai pakaian seksi…. kerap lah aku pandang ke belakang…. sedap ni… aku tak fikir lain dah masa tu. Aku angkat maam dan baringkan di sofa di ruang tamu. Semua maid dah tidur di kurters di belakang. Tinggal aku dan dia… hehehe. aku singkap skirt kecik maam aku, wow… panties g-string hehehe.. aku tarik dan terselit panties tu di liang pantatnya… Aku keluarkan handfon aku dan aku amek gambar dia seksi ni…. mengangkang dan tetek terdedah… hehehe…. utk simpanan aku nak melancap ketika aku horny malam2… hehehe! Tiba tiba…. dia bersuara “Ermmm Sally… I nak batang laa…. ” manja dia mengerang, tapi masih tak sedarkan diri. “Nak batang Salim tak?” aku saja tanya dia… “Nak laa… batang dia mesti best kan Sally…. ermmm..” jawab Lily. Wow? dia nak fuck aku? Dia kata ni kat kawan dia? Masa tu aku tengah usap2 pantatnya dan meramas ramas teteknya.. leh tahan sedap tetek maam aku ni.. pergh!! Aku usap usap pantat Lily ni… dia ni mungkin maam aku, majikan aku, tapi masa ni, dia seorang pompuan sundal jer pada aku…. hehehe.. cantik pantat dia ni…. cukur licin. Tundun dan di pantat tak ada bulu… mesti dia trim dan cukur tadi, atau dia wax? Ermm….. apa pun, pantatnya dah aku usap ni!! Lama gak aku usap2, aku bukak bibir pantatnya… berdengus Lily… “Ermmm….” aku teruskan saja… aku tahu dia tak akan sedar…. aku jolok satu jari masuk ke dalam pantatnya… lagi sekali dia mengeluh. “Ermmm… Sally!! Mana batang Salim ni?” katanya lagi… aku senyum, horny aku, batang aku dah keras dah ni!! Aku tanya… “nak batang Salim ke, Lili?” aku bangun dan tanggalkan seluar aku, tak tahan aku dah masa tu…. “Nakkk… Sally pun nak, tapi bagi I dulu Sally…. mana batang Salim…” kata Lily lagi… maam aku ni memang nak kena fuck sedap2 ni… hehehe! Aku senyum, Sally tu pun nak juga batang aku? Hehehe… esok aku akan ikhtiarkan lah… tapi buat masa ni, pantat maam aku ni dulu… aku letakkan batang aku di mulutnya… “Hisap ni dulu Lily…. ni batang Salim ni…” aku bisik di telinga nya…. “Ohhh Salim….besarnya .. ermmm…” Maam aku menjilat kepala takok aku , dan kemudian dengan mata yang pejam, dia membuka mulutnya…. aku tolak masuk… pelan pelan dulu.. hehehe… dia menghisap dengan matanya pejam… Aku tolak dan tarik.. maam aku mengisap dan menjilat.. dia masih tak sedarkan diri.. kalau dia sedar masa tu, aku akan terus fuck dia… dah tak boleh tarik balik dah ni… aku dah bogel… dia pun dah 90% bogel!! Mana boleh stop!! Pantat baik macam ni mesti nak aku penuhkan dengan air mani aku!! Geram aku masa tu… selalu aku nampak dia seksi, geram jer… now masa nya dah tiba. Aku pelan pelan meramas2 teteknya, puting2 tegangnya aku gentel2… dengan batang aku dalam mulutnya… dia menghisap, bila terkeluar saja kelapa takok aku tu, dia menjilat! “Ohhh besarnya batang Salim ni Sally… ” katanya merapu saja.. dia ingat Sally ada sama lagi… hehehe… “Ermm.. ermmm… I fuck dia dulu OK ? Lepas ni Sally boleh fuck dia pulak…” katanya… Dia nak fuck aku dengan kawan dia si Sally tu? Wow! Kalau aku tahu tadi, aku bawak Puan Sally tu sekali… tetek dia lagi besar… hehehe… dah nampak dah tadi!! “Yes sayang…. nak batang Salim kan?” aku bisik kat maam aku ni lagi…. dia senyum, mata masih pejam… “Ermm… fuck me Salim… fuck maam you ni…” kata maam aku yang mabuk ni… aku betulkan kedudukan aku, aku halakan batang keras aku ni ke pantatnya – aku tahu pantatnya dah basah dah ni… aku pun masukkan batang aku, aku tolak… “Nak batang Salim kan? Hehehe… ni dia sayang….!” aku pun tolak lagi… ermmm ketat pantat maam aku ni…. kurang main ke? “Ohhh fuckkk!! Ermmm….” mengeluh manja di maam mabuk aku ni….ketat pantat dia. Aku tolak masuk pelan pelan… kalau terjah tujah – jaga dan sedar pulak dia nanti! Aku benamkan pelan pelan, walaupun ketat dan sedap…. aku tolak juga… hehehe! Takk sangka batang aku dah masuk dalam pantat maam aku ni… isyy! Macam kena ekor!! “Ermmm… besarnya Salimm….. arghhhhh!!: erangan Maam aku semakin kuat… mana taknya batang aku dah masuk lubang pantatnya… sedap pantat kau maam!! aku kata dalam hati aku… Aku pun mula tarik dan tolak, sedikit demi sedikit….. lama lama sampai habis batang aku masuk…. sedap fuck maam aku ni… pompuan cantik dan seksi… cuma dia mabuk saja… batang aku gelap sikit berbanding dengan pantat dan pehanya yang cerah putih melepak ni… Aku tolak kakinya ke atas ssikit dan aku tolak lagi dalam… aku nak sedap ni… aku kena fuck laju sikit…. aku dengar saja dia mengerang… lama lama aku dah tak tahan, lalu aku henyak laju sikit, dan dalam lagi. Masa aku henyak laju sikit tulah, tiba2 maam aku tersedar… “Errmm? Salim? Salim?” dia buka matanya, kuyu jer… tapi aku nampak dia macam dah sedar!! Alamak!! Tak kan aku nak stop pulak – kalau dia nak menjerit,..atau meronta ke… biarlah! Aku nak pancut ni…. sekali dapat pancut pun jadilah… aku pun apa lagi, aku senyum jer kat maam aku dan aku lanyak laju laju… dan dalam dalam… lagi pun dia dah sedar! “Nak batang Salim kan? Nah amek ni maam!!” aku kata macam tu, dan aku pun terus menghenyak dalam dalam, dan dengan laju. Maam aku mengerang dan mengerang…. dia tak meronta atau menjerit seperti yang aku sangkakan… sebaliknya dia memegang lengan aku, dan dia mengerang “Fuck me Salimmm harder! Harder!” katanya. aku tahu lah dia suruh aku fuck dia kuat kuat! Aku lanyak dan henyak, tujah sedap sedap…. dan dia mengerang mencapai klimaksnya… dan aku pun lepas tu pancut! Sama sama kami mencapai kemuncak permainan kami…. wow…. bukan semua aku lepaskan di dalam, separuh lagi aku sembur kat muka maam aku ni.. .. bersememeh di mukanya… aku puas sangat dah masatu! Aku rebah menindih maam aku… kami berpandangan saja…. kalau dia nak buang aku kerja atau dakwa aku… buat lah, aku dah puas!! Berbaloi dapat main sekali dengan pantat cantik ni!! Sangkaan aku meleset. Maam aku mencium aku… “Ermmm.. sedap Salim… fuck me lagi sekali… ” bisiknya… dan kami kissed… mulalah suatu episode lagi dalam hidup aku ni sebagai drebar maam aku ni… kami fuck lagi dan malam tu, kami tidur sama di dalam biliknya… Esok paginya, sekali lagi kami fuck, dua dua kali itu aku lepaskan di dalam….maam aku yang nak aku pancut di dalam… hehehe.. .. aku tahu next one is Puan Sally Tan… heheh… lepas tu Cik Evonne… ermm….

Posts