OhCerita

Main Jilat-Jilat

Hi sayang…sensitipla tajuk ni sayang…tapi penting,so nak cakap jugak la ek..Ni topik laki bini la sayang,tapi kalau yang bujang nak baca,boley ajer..buat tambah pengetahuan…tambahan sekarang musim mengawan dah tiba(cuti sekolah,ramai orang kawin)   Nak jilat pe sayang??Heeee… jilat tuuuuutttt…jengjengjeng..dalam perhubungan laki bini, jilat menjilat ni perkara biasa yang diperlukan untuk menghangatkan rasa asmaradana…amboiiii…takpela,barang halal…ye ke?halal ker?Tambahan yang baru2 kawin kan…uiihhhh,gatai lain macam…   Best ek…tapi AWAS!!!Awas pe plak ni sayang?!!!Menurut kajian Pakcik Seman yang tinggal di Kampung Buah Kedondong di negeri di bawah bayu,kawasan selatan…aktiviti jilat menjilat ni,boleh mengundang dan mendatangkan bahaya pada kesihatan tau sayang…ahah..bahaya macamana??   FAKTA: Oral seks” juga tergolong dalam kategori perlakuan seks luar tabie, ia adalah salah menurut Seksyen 377B Kanun Keseksaan dan jika sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman sebat dan 20 tahun penjara. sakit puan, Dr Ismail Thambi pernah menyatakan bahawa bakteria yang berada di mulut adalah sangat banyak berbanding di kemaluan, justeru beliau menyatakan tindakan ‘oral sex’ dibimbangi boleh membawa penyakit kemaluan disebabkan bahagian mulut pasangan yang mempunyai banyak bakteria dan kuman. Hukumnya menjadi harus berdasarkan keringanan khusus yang diberi oleh Islam atau disebut ‘rukhshah’ kepada pasangan yang amat perlukannya bagi mengelakkan ketidakpuasan dan membawa masalah besar rumah tangga atau lebih dahsyat lagi, zina secara rambang diluar rumah. semua ulama bersetuju air mazi adalah najis,so yang ditelan,dijilat tu,najis la pasangan selalu anggap cecair yang ada pada vagina perempuan tu,yang konon basah dan best sangat tu,sebenarnya bukanla cairan sebab stim.Tambah kalau cairan tu berwarna putih2 skit,kalau nak tau,itulah keputihan.Keputihan tu penyakit!Tapi kalau cecair tu jernih dan berlendir,than itula mazi,baru betul tu cecair stim…ada paham cayangg?? BAHAYA/PENYAKIT AKIBAT JILAT – JILAT HERPES GONNOREA-jika menjangkiti tekak,akan mengakibatkan-sakit tekak,serak,tidak boleh menelan makanan HUMAN PAPILOMA VIRUS-boleh mengakibatkan kanser SYPHILIS VIRUS EPSTEIN-BARR (EBV) CYTOMEGALOVIRUS (CMV) KANSER KEPALA KANSER ORAL KANSER LEHER ULSER AIDS-sekiranya cairan masuk ke mulut so,isu jilat2 ni dari segi hukum tidaklah pernah dinyatakan haram dalam quran,tapi dari segi kesihatan…kurang elok bangat sihhh…yang peliknya,kat mulut lebih banyak kuman dari kemaluan,jadi penyakit boleh dipindahkan dari mulut ke kemaluan.Manakala,penyakit kelamin pulak dah tentu asal dari kemaluan,so akan merebak ke badan melalui mulut…hurrrmmm…tambahan pula,selalunya lelaki jarang2 basuh bila kencing,perempuan pula tang bawah tu selalu je basah,so banyakla bakteria…jadi,kalau melakukan sex sebelum bersihkan diri memang mengundang padah!So sayang,pikir sendirila yer,ni info kesihatan,bukan info geli-geli…chauuu. Share this: Twitter Facebook Like this: Like Loading… Related

Posts