Maria ialah seorang isteri yang baru berusia 21 tahun. Dia mempunyai susuk tubuh yang tinggi lampai. Bentuk badannya pula jelas menjanjikan seribu kebahgiaan kepada lelaki yang berjaya menyetubuhinya. Kehalusan suaranya saja sudah cukup untuk mendenyutkan pelir lelaki. Kulitnya yang putih mulus itu sememangnya melengkapi kriteria seorang wanita jelita.

Suami Maria pula sudah berusia 38 tahun. Walaupun perbezaan usia mereka amat ketara, namun pangkat dan harta telah memudahkan laluannya untuk memperisterikan Maria. Dia sering bertugas luar dan selalu terpaksa meninggalkan Maria keseorangan selama beberapa hari. Walaupun sudah 3 tahun mendirikan rumahtangga namun mereka masih belum mumpunyai cahaya mata.

Pada suatu malam, Maria tidur berseorangan di rumahnya. Maria memang selesa tidur di dalam keadaan bertelanjang bulat. Setelah bogel dia pun mulalah mengelintir kelentiknya sendiri. Maklumlah suaminya telah beberapa hari kerja outstation. Jadi tercetuslah sedikit sebanyak desakan yang tidak dapat dielakkan. Setiap kali sesi begini biasanya akan berlarutanlah sehingga setengah jam lamanya.

Sedang Maria asyik melayani lancapan kelentik, tiba-tiba konsentrasinya terganggu. Bunyi deruan sebuah kereta yang memasuki perkarangan rumah telah berjaya mencuri perhatiannya. Dengan keadaan bertelanjang bulat Maria bergegas bangun untuk meninjau keadaan. Dia cuba menjenguk intaian melalui muka tingkap. Kedengaran suara beberapa orang lelaki sedang membicarakan sesuatu. Sejurus kemudian dia lihat 3 orang lelaki mula bergerak keluar dari kereta berkenaan. Dari gaya tingkah laku mereka, Maria mula mengesyaki bahawa kedatangan mereka adalah untuk merompak. Maria bertambah panik apabila melihatkan mereka melangkah arah untuk menghampiri pintu rumahnya.

Tanpa berlengah Maria pun beredar dari muka tingkap. Pantas dia bergerak masuk ke dalam bilek tidurnya. Tanpa berfikir panjang dia mengambil keputusan untuk menyembunyikan diri di dalam sebuah almari besar yang ada di situ. Dengan keadaan tanpa seurat benang pun pada tubuhnya, Maria berdiri di dalam almari tersebut sambil mendiamkan diri.

Para perompak mulalah memasuki rumah Maria. Mereka giat menyelongkar untuk mencari barangan berharga. Seorang perompak yang berketurunan Melayu bergerak masuk ke dalam bilek tidur Maria. Tujuannya ialah untuk meninjau kehadiran penghuni rumah. Namun dia gagal mengesan sesiapa pun di situ.

Ketiadaan penghuni di dalam bilek itu merupakan petanda bahawa laluan adalah selamat. Perompak itu pun dengan penuh keyakinan mengeledah almari yang berhampiran tempat persembunyian Maria. Si perompak kelihatan tersenyum riang apabila menemui tempat tersimpannya barang kemas milek Maria. Berbagai jenis perhiasan emas terdapat di situ. Dia menanggarkan nilai gadaian saja pasti mencecah melebih 20 ribu ringgit.

Tak lama kemudian perompak yang berugama hindu pula memasuki bilek tersebut. Dia lebih bertumpu kepada beberapa helai pakaian wanita yang kelihatan bertaburan di atas lantai. Naluri kata hatinya cukup kuat mengesyaki bahawa ada seseorang yang sedang bersembunyi di dalam bilek itu. Matanya ligat menyusuri segenap ruangan bilek tersebut.

Dari penatapannya, dia mendapati bahawa hanya terdapat satu saja tempat sesuai bagi seseorang untuk menyembunyikan diri. Hindu itu mula bergerak ke hadapan almari tempat persembunyian Maria. Buat seketika dia hanya memerhatikan keadaan almari tersebut. Semakin lama semakin kuat keyakinannya bahawa ada seseorang sedang bersembunyi di dalamnya.

“Kamu yang berada di dalam almari tu. Keluar cepat. Jika tidak aku tembak nanti.” Herdik si hitam tersebut.

“Jangan tembak!!!”, kata Maria di dalam keadaan serba cemas. Dengan keadaan serba terpaksa Maria pun mula bergerak keluar dari persembunyian. Tangan kanannya terpekap pada pantat manakala tangan kirinya cuba menutupi sepasang teteknya. Dia terpaksa melakukan sebegitu kerana keadaan tubuhnya yang masih serba telanjang. Dengan pergerakkan yang tiada berperancangan, akhirnya Maria terduduk di pingir katilnya.

Si hindu itu lantang melaung kepada temannya yang seorang lagi. Perompak yang ketiga itu berbangsa cina. Tak lama kemudian ketiga tiga perompak berkenaan sudah pun berkumpul di dalam bilek tidur Maria. “Kalau kamu menjerit kamu akan jadi aruah.” kata si melayu itu sambil dengan kasarnya menarik narik rambut Maria.

Maria terangguk angguk sebagai tanda faham. Tangannya masih tekun berusaha menutupi tetek dan pantat dari pandangan para perompak tersebut. Namun usahanya itu tidak lama diizinkan oleh mereka. Kemontokkan dan kejelitaan Maria nampak terlalu lantang mengamit lambaian nafsu para perompak itu.

Dengan geramnya si lelaki hindu mendekati dan terus bertindak melebarkan jarak di antara kedua belah paha Maria. Sejurus kemudian si lelaki cina pula naik ke atas katil dan memegang ketiak Maria dari belakang. Sambil itu juga ketiak itu digeletek hingga Maria di dalam keadaan serba kegelian. “Jangan….!!! Saya sudah bersuami”, Maria cuba bermohon belas ihsan.

“Diam…!!! Nanti saya pukul kamu sampai mati”. Tegas si lelaki melayu itu. Si hindu pula sudah tidak tahan lagi, lalu dia pantas membogelkan tubuhnya. Si lelaki cina pula pantas menyandarkan tubuh Maria hingga terbaring di atas tilam. Kedua belah tangan Maria tersepit di bawah badannya yang sedang terbaring itu.

Dengan menggunakan kedua tangannya, lelaki hindu itu mendongakkan muka Maria dan terus mencium bibirnya. Setelah puas dia pun berkata “Dengar sini. Kalau saya tanya kamu, kamu mesti jawab “Abang…. Saya nak lagi.” Maria menganggukkan muka sebagai tanda keakuran.

Selepas memberikan arahan itu dia pun mulalah meramas ramas tetek Maria. Tercunggap cunggap Maria diperlantak ramasan yang sebegitu rakus. “Kenapa sayang?” lelaki cina itu bertanya kepada Maria. Maria diam saja.

Melihatkan respon Maria yang sebegitu dingin maka dia pun mulalah naik berang. Pinggang Maria yang terdedah itu digelitik sebagai satu bentuk hukuman. Maria mengeliat akibat kegelian yang keterlaluan. “Kenapa sayang?” dia mengajukan semula soalan yang gagal dijawab oleh Maria tadi.

Sambil terbahak bahak kegelian, Maria perlahan lahan menyusun kata “Abang… Saya nak lagi.”

Si lelaki cina yang tadinya agak melenting mulai terdorong dengan jawapan yang Maria lafazkan itu. “Cuba katakan lagi dengan nada yang lebih mesra.” perintahnya lagi sambil memegang puting tetek Maria.

“Aba…ang… Saya nak lagi”. Jawab Maria dengan nada suara yang lebih manja. Para perompak itu segera tertawa riang, tapi Maria hanya mampu menangis teresak esak. Air matanya bercucuran membasahi pipinya. Sementara itu ketiga tiga perompak sudah pun masing masing melucutkan pakaian mereka. Pada ketika itu terdapat 4 orang yang sedang bertelanjang bulat di dalam bilek tersebut.

Mereka berbisik sesama sendiri dan akhirnya memutuskan untuk bersama sama kendurikan tubuh Maria secara serentak. Setelah mencapai kata persetujuan mereka pun kembali menghampiri Maria. Ketiganya menggelitik Maria sehingga dia tertawa sambil menangis. Setiap kali Maria mulai menangis mereka kembali menggelitiknya pada bahagian ketiak, pinggang dan pada telapak kakinya.

Salah seorang dari mereka menyuruh Maria berposisi merangkak di atas katil. Kedudukan yang sebegitu berjaya menyerlahkan segala pelusuk kecantikkan yang ada pada tubuh Maria. Bahagian bahagian penting pada tubuh montok itu sudah boleh mereka diperlakukan apa saja dengan sewenang wenangnya.

Kemerkahan bibir Maria dicium dengan kucupan yang bertalu talu. Sambil itu ada juga yang rakus memulas mulas juntaian kelentik si isteri muda tersebut. Namun yang paling tidak disenangi oleh Maria ialah pada gelagat si lelaki hindu itu. Kekasaran sepasang tangannya buas bermaharajalela pada permukaan tetek Maria. Sambil tetek Maria diuli, dia juga cukup bernafsu mengosok gosokkan butohnya pada tetek tersebut. Maria kelihatan amat meluat dan jijik apabila diperlakukan ke atasnya sebegitu rupa. Apatah lagi butoh tersebut ialah butoh seorang lelaki hindu yang jelas tidak pernah berkhatan.

“Kenapa sayang?” tanya si lelaki melayu. Maria menjelingkan mata ke arah si yang bertanya itu tadi. Dia cukup mengerti akan bunyi jawapan yang mereka mahukan. Namun pada waktu itu agak sukar baginya untuk bersuara. Ini adalah kerana mulut lelaki cina sedang erat bertaut di bibirnya. Walaupun demikian Maria sedar bahawa dia perlu berusaha untuk menerbitkan jawapan tersebut. Maka dengan keadaan suara yang serba tidak jelas dia pun menyuarakan kata, “Abang… saya nak lagi.”

Perompak yang menciumi bibir Maria itu mula nampak agak keletihan. Lantaran itu dia pun menyudahi permainannya. Kemudian dia bergerak untuk mengambil air minum yang terletak di sebelah katil tersebut. Setelah mencapai air berkenaan dia pun berkata kepada Maria “Si melayu yang cantik rupawan. Buka mulut kamu tu. Minum hingga habis dan jangan kasi tunpah walau setitik.”

Kerana tidak mahu disabitkankan dengan sebarang insiden keengkaran, maka Maria pun pantas mengangakan mulut. Mulut yang ternganga itu segera dituangkan dengan sebotol yang penuh berisikan air minuman. Berdegup degup tekak Maria menelan air tersebut. Pada ketika hampir separuh botol sudah selesai, Maria mula berasa kurang selesa. Perutnya mulai terik dan serba kesenakkan. Maria kelihatan resah dan gelisah dengan keadaan dialaminya.

“Kalau tidak mahu disakiti, cepat habiskan air ini.” herdik lelaki cina yang sedang memegang botol itu. Bagaikan anak anak yang diugut dengan rotan, Maria pantas mengenepikan segala perasaannya.

Semakin rancak respon degupan air mengalir ke dalam perutnya. Akhirnya 2 liter isipadu air berkenaan bertakung di dalam perut Maria. Amat ketara kebuncitan perut si isteri muda itu akibat dari gejala tersebut. Pernafasannya tersemput semput dan tubuhnya terasa agak lemah.

Si lelaki hindu yang tadinya menguli tetek, mulai mengesut untuk menempatkan dirinya di bawah kangkang Maria. Kedudukan Maria yang masih berkeadaan merangkak, memudahkannya untuk menempatkan diri di situ. Dia pun terlentang dengan posisi mukanya mengadap ke bontot Maria. Kedudukan butohnya pula betul betul terpacak di bawah lubang pantat Maria.

“Sekarang cuba kamu duduk mencangkung.” Tiba tiba terbit arahan daripada lelaki melayu itu. “Sambil itu sumbatkanlah butoh yang tak bersunat tu ke dalam lubang pantat kamu.” Sambungnya lagi.

Maria mulai memperbetulkan kedudukan tapak kakinya untuk berposisi mencangkung. Maria tiba tiba berhenti. Matanya bulat memerhatikan butoh hitam yang berada di bawah pantatnya. Diperbandingkan dengan suaminya, butoh hindu itu ternyata jauh lebih besar. Amat genyi Maria melihatkannya. Apatah lagi dengan keadaan butoh kafir yang sememangnya tidak berkhatan.

“Apa lagi…!!! Masukkanlah !!!” Tengking si lelaki cina itu pula. Maria mengeleng gelengan kepalanya sebagai tanda keengkaran. Melihatkan respon yang sebegitu rupa, maka dengan geramnya lelaki itu mencubit kelentik Maria.

“Sakiiiiiit……..!!! Cukuuuuuup. Huuuuu…. Sakitnya…” Maria mulai menaggis teresak esak ekoran dari kepedihan kesan cubitan itu tadi.

“Cepat masukkan !!! Jika tidak aku cubit sampai putus.” Ugut si cina itu lagi.

Akhirnya Maria terpaksa juga akur. Dengan penuh ketidak relaan dia melakukannya. Perlahan lahan Maria melabuhkan pantatnya tepat ke atas butoh hindu itu. Sedikit demi sedikit kepanjangan butoh tersebut mencercah ke pendalaman lubang pantat Maria. Kelainan yang amat ketara dapat Maria rasakan. Butoh suaminya sendiri tidak pernah menjelajah sejauh yang telah butuh hindu itu lakukan.

Si cina pula segera berposisi di belakang Maria. Sejurus kumudian bahu Maria pula dipeluknya. Sementara si melayu pula mengambil kedudukan di hadapan Maria. Sejurus kemudian kedua belah tangannya mencakup cengkaman pada kedua belah pergelangan kaki Maria yang sedang bertapak di atas tilam. Tanpa sebarang amaran tangannya menarik kedua belah kaki tersebut ke atas.

Secara tiba tiba seluruh keberatan tubuh si isteri muda itu terpasak sekemas pada butoh yang sedang menyula lubang pantatnya. “Iiiiiieeee…. Cukuuuuup!!!!” Tempik Maria ketika mengaduh kesakitan. Namun tidak seorang pun daripada mereka yang memperdulikan kesakitan yang menghurungi pantat Maria. Si melayu tetap kemas memastikan pengapungan kaki Maria. Si cina pula tekun mengawal rontaan tubuh Maria supaya tidak terjatuh. Tindakan sepadu keduanya itu telah berjaya memantau keadaan lubang pantat supaya sentiasa kemas terpasak pada butoh si hindu.

Maria mulai menanggis kerana kesakitan tersebut. Si cina bertindak menggeletik pinggang Maria. Ianya telah berjaya melunturkan tangisan Maria dan digantikan pula dengan suara suara geli tawa. Pundi pundi kencingnya semakin terdesak apabila diperlakukan sebegitu rupa. Tambah meruncingkan keadaan ialah bebanan 2 liter air yang jelas telah membuncitkan perutnya itu.

Ekoran dari penangan geletik yang berterusan, pundi kencing Maria terburai juga akhirnya. Bercucuran air kencing Maria bertaburan di atas katil itu. Selama seminit ianya mengalir deras melimpahkan saki baki takungan yang telah tersimpan di dalam perutnya. Berbecak becak tilam tempat mereka beradu akibat dari perbuatan Maria yang sebegitu rupa.

Ketiga tiga perompak itu ketawa besar melihatkan ketidak senonohan tersebut. Cukup terhibur mereka dengan telatah seorang wanita cantik yang terkencing di hadapan mereka. Muka Maria jadi merah padam kerana tersangat malu. Perasaannya terus diganggu dengan tepuk sorak yang dihulurkan kepadanya. Mereka seolah olah telah mengesahkan martabatnya sebagai seorang wanita melayu yang tidak bersopan santun.

Lelaki melayu itu akhirnya melepaskan semula kedua belah kaki Maria. Sejurus kemudian bahunya juga turut sama dilepaskan. Namun si lelaki hindu itu nampaknya enggan melepaskan butoh yang masih terpasak di dalam pantat Maria. Berkemungkinan juga dia sudah cukup selesa dengan kesedapan mengongkek pantat melayu yang agak sempit.

Lelaki melayu itu menarik muka Maria ke hadapan. Tindakan tersebut telah mengubah posisi Maria kepada keadaan tertunggeng merangkak dengan kangkangnya terbuka luas. Walaupun begitu, butoh si hindu tetap juga terselit kemas di dalam pantat Maria.

Tanpa membuang masa si lelaki melayu pantas menyuakan butuhnya ke arah mulut Maria. Namun Maria enggan membuka mulut kerana tidak biasa melakukan perbuatan yang sebegitu. Jadi lelaki melayu itu hanya mampu sekadar mencercahkan kepala butuhnya pada persekitaran bibir Maria saja. Sambil itu tangannya pula bertindak lembut dengan meramas ramas tetek Maria.

Sedang Maria asyik bertumpu untuk mempertahankan mulutnya dari disumbati butuh, tiba tiba puting susu Maria telah disakiti oleh satu cubitan yang cukup keras. “Aaaaarrrrhhhh….!!!” Jerit Maria apabila apabila satu cubitan padu dilepaskan oleh si lelaki melayu. Seluruh tumpuannya beraleh ke arah kesan kepedihan yang melanda puting susunya itu. Bagaikan nak terputus puting tersebut akibat didera cubitan yang sebegitu rupa.

Mulut Maria ternganga luas ketika insiden tersebut berlaku. Dengan pantas si lelaki melayu itu memanfaatkan keadaan yang sebegitu rupa. Segera dia melorongkan butohnya masuk ke dalam mulut Maria. Terkemut kemut mulut Maria apabila menyedari butoh lelaki itu telah berjaya bersarang di dalam mulutnya. Pada mulanya dia seolah olah cuba untuk mengeluarkan butuh tersebut. Namun lehernya tidak dapat bergerak kerena telah pun dipantau oleh lelaki itu. Akhirnya Maria akur pada hakikat bahawa dia terpaksa melalui detik detik yang meloyakan itu dengan penuh ketabahan. Bagi Maria ia adalah lebih baik daripada berterusan tubuhnya disakiti oleh mereka.

Si lelaki cina itu pula mula menerokai sentuhan pada persekitaran bontot Maria. Dengan posisi bontot yang berkeadaan terkangkang menunggeng, lubang dubur Maria amatlah jelas tertonjol. Minat si lelaki cina itu juga amat ketara kecenderongannya ke arah penonjolan yang sebegitu rupa. Lantaran dari keinginan tersebut, maka dia pun mulalah memasukkan jari telunjuknya ke dalam lubang dubur yang sedang terdedah itu.

Maria cuba menyambut penerokaan tersebut dengan jerit kesakitan. Namun ianya agak tenggelam akibat dari keadaan mulutnya yang masih penuh berisikan butoh. Si lelaki cina itu pula mencetuskan sedikit ketawa kecil ekoran dari tindakan Maria yang serba tidak menjadi. Sejurus kemudian jari jemarinya menjadi bertambah ganas di dalam penerokaan pada dubur berkenaan.

Ketika itu semua lubang seksual Maria sedang giat diekspoitasi oleh tiga orang lelaki. Di dalam pantatnya sedang terpasak butoh si lelaki hindu. Di dalam mulutnya pula sedang bersarang butoh si lelaki melayu. Manakala jari si lelaki cina pula sedang giat mengorek lubang duburnya. Episod yang sebegitu rupa tidak pernah Maria terbayangkan akan menimpa dirinya. Namun Maria berharap agar ketiga tiga lelaki itu akan segera klimak. Episod ngeri tersebut ingin Maria akhiri dengan seberapa segera.

Sedang Maria melayani fikiran mengenangkan untung nasibnya, tiba tiba si lelaki melayu itu mengelupur semacam. Maria sendiri dapat merasakan kesan dari denyutan butoh yang bersarang di dalam mulutnya itu. Dari pengalamannya, dia tahu bahawa keadaan si butoh yang sebegitu merupakan petanda bahawa ianya sudah menghampiri kemuncak. Saat untuk mengakhiri kehadiran butoh yang amat meloyakan itu kian hampir. Lantaran kesedaran tersebut Maria pun mulalah memperhebatkan daya kulumannya agar kantong nafsu lelaki itu akan segera dapat dikosongkan.

“Kamu mesti telan kesemua air mani aku. Jika tidak, nanti aku cantaskan puting tetek kamu.” Pesanan si lelaki itu jelas berbaukan ugutan yang amat ditakuti oleh Maria.

Maria mengangguk anggkukan kepala sebagai tanda kepatuhan. Sejurus kemudian mulutnya mula terasa akan kehadiran sesuatu cecair yang agak suam kepanasannya. Maka Maria pun sedarlah bahawa ledakan air mani sudah mulai berlaku. Dia pun segera memusatkan segala tumpuan untuk menyambutnya limpahan tersebut dengan lidah yang terbuka.

Maria menghisap saluran kencing butoh itu bagaikan orang dahaga menghisap air minuman. Cara yang Maria lakukan telah menyebabkan lelaki itu hilang upaya untuk mengawal ledakan nafsu. Lantaran dari usaha usaha yang sebegitu gigih maka berlakulah pancutan air mani yang sungguh luarbiasa banyaknya. Sebegitu bentuk ganjaran yang telah dihadiahkan ke dalam mulut Maria. Bukan main banyak kencingan nafsu yang telah dicetuskan oleh butoh lelaki itu.

Dengan penuh kerelaan Maria menerima segala galanya. Berdegup degup tekaknya menelan pancutan air mani yang bertubi tubi diterbitkan. Amat setia Maria meratah setiap titisan yang memasuki mulutnya. Dengan penuh ketekunan mulut Maria memerah butoh tersebut hinggalah ke titisan yang terakhir. Maria berasa cukup puas kerana tiada setitik pun air mani yang gagal memasuki perutnya. Akhirnya si lelaki melayu itu pun mengeluarkan butohnya dari mulut Maria dan terus terdampar kelesuan.

Lega Maria dengan keadaan tersebut. Barulah mulutnya bebas dari penangan butoh itu. Namun kelegaan Maria tidak lama dapat dinikmatinya. Ia berpunca dari tindakan lelaki cina itu yang mula berusaha untuk memasukkan butohnya ke dalam dubur Maria.

Dengan keadaan lubang dubur yang sememangnya sudah cukup terdedah, si kepala butoh itu mudah menemui sasaran yang dihajati. Apabila sasaran sudah ditemui, maka dengan perlahan lahan kepala butoh pun mulalah menyelusup ke dalam. Sedikit demi sedikit kepanjangan butoh berkenaan tenggelam ke dalam saluran dubur si Maria.

“Oooooooohhh…!!! Sakiiiiiiit….!!! Toloooooong…!!!” Jerit pekik Maria itu kemudianya diringi oleh gerak rontaan kepalanya yang tidak tentu arah. Lubang dubur yang masih dara itu telah dibutohi rejaman yang tidak berperi. Bagaikan terbelah dua Maria rasakan penangan pada bahagian bontotnya. Ia seolah olah telah dihiris dengan sembilu yang amat berbisa. Lebat airmata kesakitan mengalir dari kelopak mata Maria. Suara raung tanggisnya jelas memenuhi ruang bilik tersebut.

Sedang Maria hebat dihurungi kesakitan, si lelaki Melayu mengambil kesempatan untuk berkata kata. “Kenapa sayang?”

Di dalam suasana yang serba tidak selesa Maria cuba bertumpu pada pertanyaan lelaki berkenaan. Dengan serba keterpaksaan Maria menyingkatkan perhitungan. “Abaaang… Saya nak lagiiii…!!!” Segera Maria menerbitkan jawapan sepertimana yang dikehendaki. Cukup pantas usahanya itu demi untuk menghindarkan penderaan pada bahagian tubuhnya yang lain.

Mungkin oleh kerana terlalu sempitnya lubang dubur si Maria, maka si lelaki cina itu tidak dapat lama bertahan. Berceret ceret pancutan airmaninya terpancar ke dalam dubur tersebut. Maria menyambut kehangatan cecair pekat itu dengan perasaan yang sakit tapi cukup melegakan. Limpahan air mani telah padat bertakung di dalam dubur Maria. Setelah cukup puas barulah butoh si lelaki cina itu dikeluarkan dari situ.

Si lelaki hindu yang mana butohnya masih terpasak di dalam pantat Maria mula kelihatan kengiluan. Petanda petanda penjelmaan kemuncak nafsu kian ketara pada kelakuannya. Maria sendiri pun dapat merasakan keligatan gerak denyut pada butoh tersebut. Namun dia nampaknya cukup rela merestui kegiatan yang sebegitu rupa. Ia adalah ekoran dari kecenderungan untuk segera bebas dari sulaan butoh si lelaki hindu itu.

“Kenapa sayang?” Si lelaki melayu bertanya lagi. “Aba…ang… Saya nak lagi…!!!” Jawab Maria dengan alunan suara yang amat manja.

“Uuuuuhhhh…..!!! Nah ambil ini…. Dijamin mesti kamu bunting… Padan muka cantik kamu tu!!!” Lelaki hindu itu sempat menyuarakan hasrat geramnya sambil mencetuskan pancutan air mani.

Mulai saat itu, rahim Maria tak henti henti disirami kencingan nafsu yang terbit dari sebatang butoh yang tidak berkhatan. Kesuburan tapak semaian di dalam perut Maria cukup nyata dapat merasai kehangatan cecair tersebut. Benih benih yang berpotensi membuntingkan Maria itu amat padat tersemai di situ.

Maria gembira menyambut penamatan perkosaan berkenaan. Namun perasaannya juga cukup terganggu dengan perkembangan yang baru diharungi sebentar tadi. Air mani suaminya sendiri hanya mampu sekadar melelih lemah dan amat sedikit pula jumlahnya. Ianya jelas tidak dapat menandingi kelebatan dan kehangatan pancutan deras yang telah diterbitkan oleh perogolnya itu. Kemungkinan bahawa taburan benih si lelaki hindu itu akan bakal membuncitkan perut Maria sangatlah tidak disenangi. Namun Maria sendiri berasa amat sukar untuk menafikan potensi yang sebegitu rupa.