OhCerita

Masturbation

“Aku terima nikahnya nurul alisya aqillah binti mohd qharul dengan mas khawin nya dua puluh lima ringgit lima puluh sen tunai”
“Sah?”
“Sah..”
“Sah..”
“Alhamdullilah”
Dengan sekali lafaz aku sah mendapat gelaran ‘isteri orang’ walaupun aku tak tau siapa yang menjadi suami aku. Aku khawin atas dasar ‘taknak jadi anak derhaka’.. Cliché betul..
Now tibalah masa pembatalan wuduk. Aku angkat sikit kepala untuk melihat rupa ‘suami’ for the first time sebelum menyambut hulurannya. Okey aku dah nampak muka dia dan secara sah nya aku rase macam tak pernah jumpa dia pun sepanjang aku hidup 15 tahun.. Pasal wedding kitaorang? parents yang siapkan and aku secara rasminya tak pernah terdetik untuk melibatkan diri. Baju kahwin?? Designer datang kat rumah.. Untuk tidak berlaku keburukan parents kitaorang deal je dengan pragai aku.
Back to pasal suami. Okey I admit that he is a handsome guy. It is because he have the all type that I like. Kulitnya tak laa putih sangat .. Dia cam putih kemerahan cam tu laa.. Tinggi dia taklah tinggi sangat just aku kat dada dia je. Okey laa kan.
Okey selepas akad nikah pada malam itu, kami dirai dengan gilang gemilang terbilangnya walaupun takde perasaan ‘pengantin baru’.. Majlis diteruskan sehingga larut malam.

“Arh sedapnya baring…” Mane tak sedap nya semalaman duduk je kerja, dapat tilam tidur terus laa kan.. ” arhhhh.. Baaahaaagiiiaaa nya hidup” monolog ku seorang diri..
Tengah nak lelap laa ade orang masuk bilik. Aduhh siot tul and aku rase cam diperhatikan. Aku buka mata dan melihat suami Ku. Sebenarya aku tak tau name dia ape.. Hihi teruk betul pragai.. And ape yang buat aku terkejut ialah mata dia tengah tatap area belly until leg aku. Aku pon tengok laa ape yang dia tengok.. Takde pape pun just dress aku terselak menampakan panties purple bercorak bunga kecil pink. Hah?? Terselak ?? Patut laa.. Dengan kadar segera aku bangun dan membetulkan dress aku. And control macho.
Dia menapak dan duduk di sebelah aku dan bersuara “hai alisya.” Aku tak tau nama dia so aku balas laa “hai” tak balaskan kata isteri derhaka. ” okey.. Awak tau tak nama saya?” “Tak” “teruknya peragai.. Husband bukan main hensem tapi tak tau name” “masuk bakul angkat sendiri eh?” ” okey2.. Saya aqill.. Muhammad aqill irsyad b muhd imran. Oleh sebab kite nih sah menjadi suami isteri saya nk awak panggil saya abang and I will call you as sayang or name” ” hishhh mne boleh camtu.. Kite nih sebaya.. So name je laa..” Aku protest gelaran yang aqill nak guna sambil bangun dan menyelak dress yang aku pakai ke atas peha dan kemudian menghempas punggung pula.. Aqill perhati jee aku. Aku rasa nak uji laa.. Aku gosok2 peha putih aku yang terdedah dan dengan sengaja menyelak dress sehingga menampakan panties.. Aku perasan aqill punya dick benjol dahh.. Kemudian dia merapati aku.. Okey aku surrender.. Aku ingat 15 tahun nie budak lagi melainkan aku yang suka ‘explore and try’ sendiri benda baru.3
Makin dekat makin dekat je aqil dengan aku. Aku nak tengok jugak nafsu kuda dia besar ke tak. Aqill dengan perlahan gosok peha aku.. Digosok gosok sehingga aku terbuai. Dia meletakkan tangannya di belakang leher aku dan memicit perlahan.. Sah kuat tengok porn budak nihh.. Kalau tak macam mane dia tau benda nih jugak..
Aqill cium bibir ku seraya meragut first kiss aku .. Cuma ciuman biasa.. Kemudian dia mencium bibirku dan menjilatnya perlahan .. Okey nafsu aku pon dah datang.. Tangan dia sebelah lagi tidak henti2 mengosok memicit dan meramas peha aku.. Aku membalas ciuman nya dan membuka mulut.. Habis pelusuk mulutku di teroka lidahnya .. Sesekali dia menghisap bibir dan lidahku.. Aku turut melakukan perkara yang sama..
Tangan nya sudah menyentuh dada aku dan meramas perlahan Dari luar dress.. Sesekali dikuatkan membuatkan aku mendesah dan tidak cukup nafas.. Diramas ramas sampai puas.. Setelah dia puas meramas dia meleraikan ciuman untuk mengawal pernafasan.. Dia menyentuh panties ku.. “Wet baby?? Wanna get some service?” Tanpa berfikir panjang aku menarik dia untuk bercumbu dan menarik tangan nya supaya menyentuh pussy ku.. Aku juga menyentuh dick nya.. Kenikmatan tapak tangan dia memang menghairah kan.. Aku di baringkan dan dia menanggal dress ku untuk memebebaskan breast dan pussy aku.. Aku juga melepaskan semua bajunya.. Kini kami naked sepenuhnya..aqill mencium dan menjilat leher ku.. Then turun ke dada.. Dihisap kuat dan “arhhhh pedihh” breast aku mengeluarkan susu akibat sedutan mega aqill ” fresh milk baby? I want do it again at this side can I?” Aku mengangguk membenarkan walaupun tekanan daripada mulut dia memedih tapi menikmatkan..2
Kemudian sebelah tangannya turun bermain pussy aku.. Aku mengosokk dick nya dan membuat gerakan berpusing di kepala dick.. Sesekali aku meramas kuat. Aqill mencari biji berahiku aku jah tahan walau nafas dah turun naik..” Oral or real sex baby?” Tanya aqill “oral” aqill menekan biji ku dengan 2 jari nya. Ditekan dan digosok perlahan.. Dan semakin lama semakin laju.” Arhh arhhh arhhh arhhhh arhhh ” desahan aku menjadi jadi.. Digosok laju dan perlahan .. Laju then perlahan.. Akibat tidak tahan aku melepaskan tangan pada dick nya dan meletakkan di pussy ku untuk melajukan gosokan.. Aqill yang faham terus mengosok laju sehingga aku mencapai “arhh arhhh arhhh arhhh arhhhhhhhh” klimaks ku yang pertama kali dengan jari lelaki.. Selalunya aku pancutkan air atau gosokan sendiri untuk klimaks tetapi tidak sepuas sentuhan lelaki.. “Penat?” Aku mengangguk tapi aku kesian kat aqill kerana nafsu nya belum dipuaskan aku tengok aqill mengosok dick nya sambil menghisap puting yang mula kendur.. Aku mencapai dicknya kalu digosok perlahan dan dilajukan.. “Arhhh sayang laju laju lagi nak harder arhhh arhh arhh harder” desah aqill dan menghisap kuat puting ku geram.Laju laju laju sehingga dick nya mengembang. Aku meneruskan gosokan selaju yang bolehh “arhh arhh arhh syangg arhh I’m getting cum.. Harder arhh cuming arhhhhh” terpancut air mani aqill.. Aku mengambil tisu di tepi katil dan mengelap semua air2 yang keluar daripada aku dan aqill.. Aku lap dick nya dan sambung baring disebelah aqill.. Aqill dah kuyu dan terlelap begitu juga aku..

Posts