OhCerita

Memberahikan Ghairah Sex Isteri Mengandung

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Cerita lucah nii pada masa saye disahkan mengandung anak ketiga. tapi tahulah. semenjak mengandung nafsu sex saye pasti akan menurun. aku tak tahu kenapa semenjak mengandung anak ketiga ini saye suka sangat tengok cerita-cerita lucah. Seperti biasa bila ingin beli filem cerita lucah, saye pasti akan suruh suami saye beli filem blue. Oleh itu pada suatu hari suamiku pulang membawa satu filem cerita lucah katanya. sesudah anak-anak tidur, saye pun mulalah memasang filem blue tersebut dengann penuh kusyuk. mula-mula cerita lucah tuu dahh start dengann adengan sex (biasalah cerita lucah mat salleh). Novel Melayu Memberahikan Ghairah Sex Isteri Mengandung Saye cool lagi. Tapi stelah hampir satu jam saye dan suamiku mengadap cerita lucah itu. hampir keseluruhannya adalah cerita seks. Actually. saye dan suami sememangnya biasa dengann cerita lucah sedemikian. Tapi cerita lucah kali ini memanng menggugat keinginan seks aku. bila jer cerita seks tersebut habis. saye dan suamiku pun masuk kebilik untukk tidur. tapi mataku tak nak lelap. Begittu jg suamiku. saye pun memulakan peranan kecil. saye memegang konek suamiku. die agak terkejut kerna setahunya saye semenjak mengandung tak sukakan seks. apalagi. die pun mencium bibirku dengann penuh ghairah. Aku membalasnya. em sedap sungguh bibir dan lidah suamiku. saye makin bernafsu. suamiku meneruskan adegannya. bibirnya perlahan-lahan turun dari bibirku ke leher dan kmudian ke dua buah buah dada besar milikku yg ranum. Kisah Malay Memberahikan Ghairah Sex Isteri Mengandung Cerita Malay Cipap saye jadi basar, saye stim. itu adalah kesukaannya. dengann rakus die menggentel dan menghisap tetek ku. oh. sedap kurasakan. dunia ini kurasakan bagaikan di awangan. buah dada saye membesar digentel gentel denngan penuh ghairah. Tanganku pula masih menruskan perjalanan di bahagian konek nya yg sdh terjunus indah. Sehelai demi sehelai pakaian ku dibuka denngan sangat erotik. saye paling suka kalau suamiku menghisap dan menjilat jilat tetek besar ku sambill tangannya yg sebelah lg memainkan bahagian sulitku. Citer Sex Memberahikan Ghairah Sex Isteri Mengandung Fuhh terangkat habis. stim. ! cipap saye dahh basah digentel oleh tangan suamiku, cipap saye dijolok denngan cepat, stim sangat rasa ghairah seks nie. dan erangan stim menguasai suasana yg erotik nie. Hunusan konek suamiku sdh padu dlm cipap isteri yg sangat horny ni. apalagi. saye pun perlahan-lahan naik ke atas badan suamiku. saye diatas, suamiku dibawah. henjutan demi henjutan kulakukan dan goyangan berirama memerdukan suasana malam yg pekat. Sambill itu mulut suamiku masih melekat ke atas tetek ku. tiba-tiba satu perasaan yg paling indah telah meresap kedalam badanku. klimax dahh sampai rupanya “oh. oh. I tak tahanlah bang”. Novel Seks Memberahikan Ghairah Sex Isteri Mengandung Berdebush. air hujan menuruni lurah. then, kita berubah posisi. kedua kaki ku diletakkan diatas bahu suamiku dan bermulalah pula tujahan demi tujahan konek suami saye yg sangat besar menghunus lubang cipap aku. Sedapnya! 5 minit kmudian kita buat doggy pula. konek nya terus menujah dan tangan suamiku pula menggentel tetek ku dengann penuh berahi. selepas 5 minit kmudian. tiba-tiba saye rasa macam ingin klimaks s lagi. Bush. tapi rupanya dua-dua sekali yg klimaks s. sedapnya kalau mendayung dua-dua. dan berenang pun bersama. basah pun berdua. saye rasakan bahawa ini adalah kali pertama saye betul-betul menikmati sex semenjak mengandung. Selepas itu kita pun tertidur dlm kesedapan. semenjak malam itu. hampir setiap malam kita akan mengisi kehausan kita dengann adengan sex yg benar-benar memberahikan ghairah sex kami. bagiku sex adalah ulam perencah hidup berumahtangga, seks kita sangat hot, kita kongkek denngan banyakk style. Nasihatku kepada pasangan suami isteri. jngan dipandang ringan akan kekurangan hubungan seks, kerna tanpa sex yg hot hidup kami kan porak-peranda dan tak bermakna.

Posts