OhCerita

Milf

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Janda Kali ini aku nak cerita kisah aku dengan salah seorang kawan baik dia. Kami semua panggi dia lina. Dia ni memang mantap..38 32 38..memang mengancam walaupun dah berumur 38 tahun dan anak empat… Aku pernah melawak dengan dia dengan soalan berapa kali dia main laki dia dalam seminggu…emmm..takda pon…dua minggu..sebulan?jawapan dia sebulan adalah dalam sekali dua..laki dia x suka badan dia camtu….AAAAAAAA..aku terkejut…lalu aku cakap kalau dengan aku sesilap tetiap hari…nak tak lina main ngan saya..isssshhhh cakap apa ni dia balas kat aku…. SEminggu dua lepas last aku main dengan jue,lina datang opis aku…encik saya nak tanya ni…encik ada buat apa-apa tak dengan jue?alamak jue dah cerita kat orang lain…aku takut gak time tu…terdiam gak aku.Last last dia bersuara..saya pon nak jugak…lagipon hari tu cik ada offer kat saya..saya dah sebulan tak dapat…. Wauuuu..pucuk dicita ulam mendatang…..aku tengok kat luar ada sorang lagi staf aku tak balik..sambil tu aku berborak dulu ngan lina….dia bagitau pelik ngan laki dia..ramai orang puji dia mantap dan bergetah lagi tapi laki dia tak suka…aku pon pelik… dalam 515 dah tak ada sapa kat luar…aku keluar pegi tutup lampu dan air cond pejabat aku…dan bila aku masuk balik dalam bilik aku, aku tengok lina dah dok atas sofa dan sempat lagi dia sembur perfume kat badan dia.. perghhhh memang menaikkan nafsu aku. Aku tarik dia bagi berdiri..mmm..sama tinggi dengan aku..Aku renung mata dia dengan penuh nafsu..dia jadi macam malu-malu.AKu angkat dagu dia dan terus french kiss dia sambil tangan aku merayap ke seluruh badan dia dan yang paling lama berhenti ramas mesti la di punggung dan tetek dia… Penuh tangan aku kat tetek dia…lepas tu aku bukak satu persatu butang kebaya dia..Bila tertanggal baju dia memang cantik body dia aku tengok.. aku pon pelik pasal apa laki dia tak suka. Bra dia aku buka..bila terbuka tersembul la tetek dia dia..perghhh masih kenyal dan tegang tetek dia..sambil hisap puting sebelah lagi aku ramas dan gentel putingnya…MMMMMM…SSSSSedapnyaaaaa…Arghhhhhhh h..dia dah mula mengerang…. Tangan aku dah mula merayap masuk dlam kain dia mencaru lubang nikmat dan biji dia…Ermmmmm…dia mengerang bila jari aku mula mengentel bijinya..Aku pon dah tak tahan terus londehkan kain dia…tembam cipap dia dan bercukur….Aku terus menjilat sambil dia berdiri dan sebelah kaki atas sofa….Baru 4-5 kali jilat dia dah klimaks…Abis muka aku..sedap air dia..cipap di pon wangi dari jue walaupon dah petang. Puas minum air dia aku bangun french kiss dan ramas tetek dia…Dia mula membuka butang baju aku dan seluar..dia dah tak tahan gelojoh betol cara dia bukak. Turn dia pulak jilat dan isap tetek aku..memang best…tangan dia mula menarik zip dan talipinggang seluar aku… Tarik jer sepender aku tersembul la batang aku..Lina yang dah geram terus masukkan batang aku dalam mulut dia…Memang best dia isap..tapi isap ni skill jue lagi best dari dia. Tetiba dia tolak abis kertas kertas atas meja aku dan dia naik berbaring atas meja sambil kangkang.Lubang dia aku perhati mengemut menunggu untuk dijolok oleh aku. Kesian aku tengok dia..terus jer aku masukkan batang aku dalam cipap dia.. Baru jer aku masukkan dia klimaks lagi aku pon masukkkan perlahan-lahan.. Bila dia dah ok aku lajukan dayungan aku.. Aku menjolok dia mengayak.. Skil main dia lagi best dari jue tapi lubang jue lagi sempit..tapi sedap gak…Arggghhh…Uhhhhh…sedapnya…best…laju lagi….Arghhhhhhhhh dia klimaks lagi. Aku suruh dia turun dan tonggeng depan meja..Geram aku tengok bontot dia.. Aku terus main lubang bontot dia..Haaaa.. kali ini aku dapat bontot dara.. Dia menjerit juga waktu mula mula aku jolok….Aku jolok sikit sikit dengan pelan.. Bila tengok dia dah okay aku jolok abis dan lajukan kayuhan aku..Memang best bontot dia ni..Brapa kali dah aku rasa nak pancut… Aku tanya nak pancut mana.. Dia nak dalam..sebab kalau boleh dia nak anak lagi. Mana tahu kot kot laki dia berubah bila ada nak kecik…. Aku Pon suruh dia baring atas sofa supaya senang aku bak hentak time pancut karang..lagipon dia nak anak.Orang kata kalau pancut dalam keadaan posisi biasa senang lekat..Atas sofa tu aku teruskan kayuhan lagi…buat kali keberapa dia nak klimaks lagi…arghhhhh…lina nak sampai lagi ni…Ok lina saya pon nak sampai jugak ni..kita sama-sama klimaks.. Argghhh…urghhhh…arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhh dia mengerang panjang dan aku pon pon menghentak dengan kuat sambil melepaskan dengan padu benih aku ke dalam cipap dia…Penat badan aku rasanya..aku biarkan batang aku terendam dalam cipap dia..terasa juga ada sisa-sisa air aku masih memancut…bila dah turun batang aku aku pon cabut… Thanx..lina x pernah rasa puas macam ni…semoga anak kita ni akan subur dalam ni….kalau nak lagi bagitau la lina..kalo laki saya tak nak..u kan ada… aku tersenyum sambil dalam otak terpikir..lepas ni threesome dengan jue ok gak…

Posts