OhCerita

Nakal Betul Anak Ayah Ni

“Ayah, sabtu ni Mia nak kuar dgn Pian, tgk wayang..” “tak boleh!kau duduk rumah, belajar..” “ala, ayaaaah…” “aku kata xboleh, xboleh la..” “yela ayah..” Perbualan aku dan ayah pada hari Selasa yang lepas..aku tetap akan keluar Sabtu nanti, tanpa pengetahuan dia..yela, dia kan keje hari tu..So, aku akan make sure, aku balik sebelum dia balik keje.. Sabtu yg dinantikan tiba.. Pian dah janji nak tunggu aku dekat bus stop pkul 10, dlm kul 9.45pg aku gerak pegi bus stop…sampai2 sana, Pian xsampai lg… “beep.” “ayang, lg 10minit I sampai, sorry lambat..” mesej dr Pian… Takpelah, aku tggu je lah…tgh2 tggu, aku dgr bunyi motor, mcm kenal je, tp aku buat tak taw jela, sbb setau aku, bapak aku dah pegi keje…aku juz pandang bawah, sambil kuis2 pasir yang ada kt bus stop tu…n bunyi motor tu makin kuat, and berenti depan aku…aku pon pandang lah, rupa2 nye, ayah aku, dgn muka bengis dia.. “Mia, kau naek motor aku skrg, sebelum aku tangan kan kau dpn org ni” “Ayah, jgn la jerit2, malu Mia..” “Tau pon kau malu…kluar umah syp2 xtau malu..” Aku pon terus naek motor dgn dia, kitorang terus balik umah..sampai2 umah je, ada bunyi mesej masuk, xsempat aku nak baca, ayah dah rampas tepon aku… “Hari ni, aku pegang tepon kau…esok bru aku pulang kan..dah, pegi masuk, tukar baju, buat apa yg patot.. Sedihnye aku…emmm..padan muka aku…aku pon tkr la baju, buat kerja sekolah…dah siap tu, aku duduk la depan…tgk tv…dari 1 channel ke 1 channel aku tukar…boring cerita2 hari ni…. “kau ni kenapa tukar2 channel…pening aku tgk kau ni..” “xde cite best la yah…dvd yg ada pon, dh byk kali tgk…ayah xde dvd cite best ke…?” “ada, tkt kau xsuke tgk lak…geli ke apa ke..” “npe kena geli lak, cite dia pasal apa?” “nnt kau rase geli lain, aku yg susah..” “tak faham la yah…” “emmm, tak faham tak pe…aku tunjuk kat kau…” “pucuk dicita, ulam mendatang” getus ayah Mia. Sengih miang.. “Kau pegi tukar baju dulu..pakai la skirt ke apa…ni mcm jantan..pakai sluar..” “emmm..cmtu plak yah..nk tgk dvd je…” “kau ni, kalau tak menjawab, tak boleh ye?” “yelah2..kejap..tggu Mia, jgn play dlu..” aku pon pakai la dress paras peha, yg aku slalu pakai time tido…kaler hitam..biasa2 je, takde la sexy mane pon.. “meh baring dekat ayah..kan kau slalu tgk dvd, kau baring kat peha ayah..” Aku ikut jela, mmg biasa cmtu pon…bile angin dia baik, dapatla aku manja2 dgn dia..start dvd tu, aku tgk cite org borak2, aku tak bape nak paham..tapi, pompuan2 dia sexy…sambil2 tu, ayah usap2 rambut aku…nak tetdo aku…tp, sbb nak tau cite apa, aku tahan jelah mata…last2 aku tertdo jugak… Jaga2, aku terasa geli je kat tetek aku, and masa aku bukak mata, dkt screen tv, ada couple tgh berbogel..aku yg tgh mamai ni, layan je la movie tu and lagi2 aku rasa geli2 sedap je kt tetek aku ni..sama macam scene dlm video tu…layan punya layan feel tu, aku trasa yang baju aku ada org tgh tgglkan…tapi, aku biarkan je..tggl bra aku yg dah senget2 and panties aku je… tak lame tu, bra aku plak kena tggl…biar jela…rasa macam pelakon dlm dvd tu plak…aku terasa puting aku kena gentel dgn jari2 kasar ayah..ye, aku tau ayah yang buat, dan aku merelakannya…makin lama, makin sedap..aku mampu mendesah je… “emmmphhh…aaaahhhh..” “nakal betol anak ayah ni ye…sedap ye syg…meh ayah nak isap puting dia pulak…” “emmmmpppphhh…ayaaaaaaaah…geliiiiiii…sssseedaaaaap…” “check dalam panties dia pulak, nakal jugak ke…” dia pon masuk kan tangan dia dlm panties, and dia kuak bibir pussy aku, and usik biji aku guna jari dia yg kasar tu… “lagi nakal…dah keras biji dia..basah pulak tu..senang la ayah nak gentel…licin je…” Tibe2 aku rasa macam kena renjatan letrik…time ayah aku gentel biji aku…renjatan yg sedap…buat aku terpejam2…makin luas kangkang kaki aku…makin laju gentelan ayah aku… “nakalnye anak ayah….makin besar kangkang dia…kan best duduk rumah ni…sedap2 pon sedap..meh ayah tgglkan panties dia..duduk kat sofa ni, kangkang luas2…tahan tau…” aku angguk je..elok aku angguk, terus dia jilat pussy aku…dia jilat biji aku pelan2…terangkat2 bontot aku…n tbe2… “aaaaahhh….ayaaaaaaaaaaaaaaaaaah” “anak ayah dah klimaks…nakal ye..nak kena babap ni..kangkang luas2 ye syg….ayah nak ‘rotan’ syg…tp, ‘rotan’  ayah sedap taw..” “emmmmm….” aku rasa ada benda keras cube masuk kat lubang aku…aku tau tu adalah batang ayah aku yg keras dari td… “ayah..pelan2 ye…Mia takut sakit…” “ye syg ayah…ayah tak kan buat Mia sakit…” mula2 mmg rasa sakit, tapi sebabkan pussy aku dah basah sgt, sakit tu kurang…lepas ayah dapat masuk kan btg dia yang keras, dia rehat sekejap, dia cakap, nak ilangkan rasa pedih dkt pussy aku… “Mia, ayah fuck Mia ye..klu pedih, bgtaw ye…ayah sorong tarik pelan2 je ni..” “emmmmmm….ayaaaaaah…sedaaaaaapnye…lg yah…” “plop…plop….” “syg, sedapnye pussy Mia…panas je…rasa mcm tak nak lepas je…ayah enjut laju ckt ye..” “plop…plop..” “aaaaah….emmmmphhhh…ayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!” badan aku trasa kejang, bersatu dgn rasa sedap dan nikmat… “sedap tak sayang??penat ye..kejap lagi kita sambung lg…ayah punye pon, keras lg…nak Mia nye lagi…jap lg, Mia isap lak btg ayah…” Aku hanya mampu tersenyum kepenatan…and confirm jap lg akan ada ulangan…gatal kan!! Hukuman oleh Ayah Aku punya satu habit yang xde sapa pon tau…aku suka main “online adult game”.. Sure korang tau kan…kalau xtau, korang google je…ada 1 website ni aku suka…mmg best..setiap malam, aku akan main game2 ni sampai 3-4 pagi… Nak dijadikan cerita, satu hari, aku terlampau leka main game ni, sampai ayah aku masuk bilik pon, aku xperasan… “Kau ni, nak sgt ke rasa benda2 ni?kalau kau nak, aku blh bg..” Aku memang terkejut giler, dgr ayah cakap camtu, sebab aku memang tak tau ayah masuk bilik aku… “ttttak..tak..bukan camtu ayah…B saja2 je cuba games2 ni…tak tau lak game2 ni camni…” “aaahh..alasan kau tu, xboleh pakai…ingat aku tak tau, selama ni kau buat apa dalam bilik..!! Aku nak kau bogel sekarang..gatal sangat kan..meh aku bagi kau rasa..” “Ayah…B tak nak…B janji B tak buat lagi…tolong ayah….” “Dah terlambat..sekarang, aku nak kau bogel! Atau kau nak aku koyakkan baju kau?” Aku pon terpaksa lah bogel…tapi aku still tutup tetek and pantat aku…malu sangat… “tak payah nak tutup2..sekarang, aku nak kau isap batang aku..” Aku tak sempat nak cakap apa2, ayah dah sumbat batang dia dalam mulut aku…penuh mulut aku….posisi aku masa tu, aku melutut and ayah berdiri..jadi ayah pegang kepala aku, sambil dia goyang kedepan dan belakang…dia tolak batang dia sampai ke tekak aku…mendesah2 ayah aku.. “Emmpphh…sedap mulut kau…panas…sedut batang aku….tangan kau tu, pegang telor aku cepat!” Tiba2 ayah tarik keluar batang dia dari mulut aku…terus dia tonggeng kan aku, tangan dia ramas2 tetek aku… “Ayah..sakit..pelan2 sikit yah..” “Kau nak sangatkan, ni hukuman untuk kau, sebab pantat kau tu dah gatal sangat..kau tunggu je, siap la aku ajar pantat gatal tu..” Sambil dia ramas2 tetek aku, sebelah lagi tangan dia, selak pantat aku, and main biji aku dgn ganas…memang dia betul2 marah kat aku ni… “Memang pantat gatal..baru usik sikit dah berair…ni belum aku enjut lagi…kau ni memang patut diajar…daripada jantan lain dapat kau, baik aku yang rasmikan kau dulu…” Aku dah khayal dgn permainan ayah aku ni, aku dah malas nak lawan…Aku dapat rasa yang batang ayah aku, dah dkt pantat aku..terasa dia selak pantat aku, belum sempat aku cakap apa2… “Aaaaaahh..ayah, sakit…” “Ala, sikit je sakit, jap lagi sedap la kau…lepas ni, kalau pantat kau gatal, kau cari je aku..tak payah kau nak main game2 bodoh tu..lagi sedapkan..ketat betul pantat kau..seronok aku dapat dara kau..” Aku hanya mampu menahan kepedihan..tapi, lama2 memang syok giler…lagi best dari main game2 tu..malam tu, aku dihukum sehabis-habisnya..sampai kering aku dibuatnya…ayah aku?terbaring kepuasan, sambil tersenyum lebar… Share this: Twitter Facebook Like this: Like Loading… Related

Posts