OhCerita

Nina Gangbang

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

” Kamu akan menyesal nanti, kami akan balas dendam!!!!” itu kata2 pekerja Indon dan India yang ramai di situ. ” Jangan cuba nak ugut saya, nanti saya report polis!!!! “Sudah, kamu semua keluar dari bilek saya sebelum saya panggil Pak guard” Nina menjawab tegas. Nina memang sombong dengan pekerja pekerja di situ. Seorang pekerja Indon tersenyum kelat, dalam hati nye berkata ” Jaga loe, malam ni akan ku gunakan ilmu hitam ku ke atas mu”.

Nina termenung panjang di bilik hotel. Sudah dua minggu dia bertugas di luar kawasan. HQ dia di KL, kilang dia di Penang. Fikiran nya melayang mengenai kata kata pekerja kilang yang terpaksa di buang oleh sebab keadaan ekonomi masa kini. ” Ah, pegi mampus la, carik la kerja lain kat luar kilang. Aku pun menurut perintah aja”

Nina, berumur di linkungan 30an. 5 kaki 2 inci. Sudah berkahwin tapi masih tidak mempunyai anak. Berkulit putih kuning. Muka bujur, mata seperti kucing, tajam dan menawan. Mempunyai bibir yang sungguh sexy; penuh bak di sengat lebah. Sentiasa merah dengan lipstick. Badan yang sedap. Payu dara nyer saiz sederhana. Mempunyai bontot yang menawan. Sedikit tonggek. Bila keluar bertudung gaya moden. Pakaian smart dan berjenama secocok dengan kerja nya sebagai eksekutif human resource . Di sebabkan kesibukan suami isteri, Nina tidak selalu di kongkek oleh suaminya. Vagina dia masih ketat. Dia sentiasa mencukur bersih bulu bulu di sekeliling vagina.

Malam tu selepas mandi, Nina mengenakan lingerie yang ber lace. Memang setiap malam, Nina akan mengenakan lingerie berjenama Victoria secret. Membuatkan dia berasa selesa dan sexy. Jam menunjukkan pukul 10:30pm. Di sebabkan kepenatan, mata Nina sudah kuyu. Dia terbaring menelentang, dengan kakinya terkangkang. Buah dadanya nampak kenyal di belakang half cup yang di pakainya. Hampir terlena. Tiba tiba Nina terasa seperti ada mata yang memerhatikan. Dia membuka matanya yang sudah hamper tertutup. Kelihatan satu lembaga hitam yang menyerupai manusia. Susuk tubuh, sama seperti lelaki sasa. Saiz agak besar; dalam linkungan 6 kaki 2 inci. Mata lembaga bersinar merah. Kelihatan lembaga tersebut, sedang memerhatikan tubuh Nina sambil menjilat bibir. Lembaga kelihatan hitam, sedikit berbulu, bogel dan mempunyai alat kelamin lelaki yang bersaiz besar; sudah mencanak. dalam 10 inci panjang, ukurlilt sebesar timun yang besar.

“Am I dreaming? Siapa kah atau apakah lembaga2 ini, macam manusia, tapi bukan manusia?? Pintu bilek hotel masih terkunci rapat. Nina ingin menjerit, tapi mulutnya kelu. Dia cuba bangun, tapi tidak berdaya. Kaki Nina meliuk liuk, menampakkan keseksian semula jadi. Bibir Nina yang sungguh sexy, seperti cuba berkata sesuatu tapi tidak dapat hendak berkata apa. Kelihatan, air liur Nina meleleh sedikit ke tepi bibir yang mungil itu. Lembaga hitam tersebut tersenyum sinis, menampakkan gigi serta lidah yang kasar.

” Kamu takut? Ngak perlu takut, aku di hantar oleh Tuan aku untuk membuatkan kamu gembira.. hahaha” ” aku serupa seperti manusia tapi tak sama. Aku amat suka memuaskan nafsu ku ke atas perempuan seperti kamu. Bersedialah untuk menikmati aku”

Nina terkejut mendengar kata kata lembaga tersebut. Kaki nyer sudah di kangkangkan oleh lembaga. Lingerie telah di tanggalkan. Setelah itu, lembaga tersebut menanggalkan bra serta panty, lalu kelihatan la Nina berbogel dengan kaki yang di kangkangkan oleh lembaga tersebut. lembaga tersebut kemudian naik ke muka Nina yang cantik jelita . Kelihatan konek yang besar di sondol sondol ke pipi Nina. Lembaga yang sudah berada di kepala Nina, memjolokkan konek yang panjang ke mulut Nina yang terbuka luas. Kelihatan pipi Nina kembong, dia di paksa membuat deep throat. Batang yang besar terus masuk ke tenggorok nya. Lemas, rasa nak termuntah. Terasa hidung dia yang mancung di tutup, memyebabkan dia lemas seperti mau pitam. Lembaga merodok serta menujah batang yang besar ; di paksa keluar masuk mulut serta bibir Nina yang mongel. Air liur keluar menderu dari mulut Nina. Terasa sungguh terseksa. Rambut Nina di tarik ke belakang. Terdongak la Nina. Mengelupur Nina di kerjakan oleh Hantu Raya tersebut.

Setelah puas menjolok batang yangang besar ke mulat Nina, lembaga tersebut bertukar arah . kali ni , vagina Nina di selak oleh lembaga yang sudah bertukar posisi untuk berada di bawah. Vagina Nina nampak segar, berwarna merah jambu.. Kemudian lembaga tersebut mula menjilat bibir vagina Nina. Lidah yang panjang serta kasar tersebut masuk ke luang serta dinding vagina. Nina cuba melawan, tapi tidak berdaya. Mulut Nina ternganga luas. Mata nyer terbeliak menunjukkan mata putih sahaja. Nina tidak pernah merasa jilatan vagina seganas serta sesedap ini. Suami Nina kurang power. Tak berapa nak pandai foreplay. Sambil menjilat, lembaga tersebut memainkan kelentit Nina.

Vagina Nina mula berair. Jilatan serta permainan lembaga tersebut amat ganas. Mengelupur Nina. Bergoncang goncang badannya; ke atas ke bawah, menahan kesedapan. Terasa seperti climax dia akan tiba. Akhirnya, dengan satu erangan yang kuat, Nina climax. Climax yang amat luar biasa. Seperti tidak boleh berhenti. Bontot Nina terangkat angkat; kekejangan; Badan lencun dengan peluh. Habis sahaja climax yang panjang, dia terdampar di atas katil. Lesu dan tidak bermaya. Terasa seperti lembaga tersebut tersenyum serta sedang bersedia untuk merodokkan konek yang besar ke vagina Nina yang baru cum.

Nina mula mengerang bila terasa vagina nya terbuka sedikit demi sedikit , kesan tusukan konek hantu raya tersebut. Arghhhhh. so big, it’s too big… I can’t take it. Arghhhhh… Nina mengerang. Dalam hati dia mula tau, yang dia sedang di rogol oleh Hantu Raya peliharaan pekerja indon yang di buang pagi tadi. ataupun di rogol oleh jelmaan pekerja Indon yang mempunyai ilmu hitam yang tinggi. Terasa sungguh padat, dan teramat panjang. Kaki Nina di angkat dalam bentuk V. Nampak tetek Nina beralun. Sambil lembaga tu mengongkek vagina Nina yang ketat, sambil di picitnyer puting Nina yang berwarna perang kehitaman. Nina menjerit dan cum untuk sekian kalinya.

Argghhhhhhhhhhh….

Nina sudah habis tenaga. Matanya berpinar. Dia di terbalikkan kan supaya menonggeng. Muka Nina tersembam di bantal. Bontot nyer yang tonggek menampakkan vagina yang dah terbuka luas. Lembaga tersebut mengambil posisi di belakang Nina dan terus menjunamkan konek yang besar ke vagina yang terbuka luas. Nina terdorong ke hadapan. Sungguh perit dirasakan. Kena tujah bertubi tubi dari arah belakang. Nina merengek. ” please stop, please stop, arghh, arghhhh… arghhh”. Mata Nina sudah terpejam, nafas nya sudah tidak tentu arah. Hentakan demi hentakan di rasai hingga ke perut. Senak. Tiba tiba serangan konek gergasi tersebut berhenti. Nina yang telah tidak bermaya cuma terbaring , muka tersembam ke bantal. Kaki terkangkang. Nina lunyai di kerjakan lembaga tersebut.

Ughh.. arghhh… no, no, arkkkh, arkkkkkkh, jangan, JANGAN!!!! Nina meraung. Lembaga tersebut sedang cuba memsaukkan konek yang besar ke anus Nina. Nina meronta ronta. Tapi apakan daya, lembaga tersebut teramat ganas. Konek tersebut masuk ke dalam anus Nina, inci demi inci. Perit. Anus Nina seperti terbakar. Nina pasrah. Rambut di tarikdengan ganas ke belakang. Nina terdongak. Mulut Nina terlopong luas, megeluarkan erangan ..ughhh, ahhh, arghhh, setiap kali konek lembaga di junamkan masuk ke liang anus. Aneh.. Nina akhirnya climax dengan amat keras, tidak berhenti selama 5 minit, seluruh tubuh nya kejang. Lemas… tidak dapat bernafas. Akhirnya Nina pengsan , lunyai, badan berpeluh lencun, tubuh Nina sudah tidak bermaya. Keadaan sekitar menjadi gelap.

6:00 am ; Nina tersedar bila terasa ada tangan mengejutkan kan dia. Matanya terkulat kulat cuba mengingatkan apa yang telah terjadi. Bingung. Kini matanya tertumpu kepada 3 orang India yang di pecat dari kilang semalam. Mereka sedang memerhatikan tubuh bogel yang masih lesu di katil. Salah seorang sedang mengambil video. Dua lagi sudah berbogel dan sedang bermain dengan konek mereka yang hitam berkilat.

“Betina!!!! semalam anda pecat kami, pagi ni kami akan kendurikan kan kamu, kamu akan kami laukkan bersedia lah untuk di gangbang oleh India2 yang kamu telah pecat semalam.. muka, pussy dan anus kamu akan kami kerjakan secara beramai2. Kamu akan telan air mani kami, muka, pantat dan anus kamu akan penuh dengan pancutan air mani!!!!!”

Posts