OhCerita
OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Adik Iparku Zera Lesbian

Aku berkahwin pada tahun 2000 dan sudah mempunyai seorang anak lelaki yang comel. Aku tinggal di sebuah apartment tiga bilik di sebuah bandar di selatan tanah air. Bilik tidur utama aku guna, bilik kedua pada mulanya...

Pada bulan Disember tahun lepas ada satu kisah menarik. Pada hari minggu aku dan Ita pergi bermain tenis di tempat biasa kami bermain. Di situ terdapat 4 gelanggan tenis. Ramai juga peminat tenis yang datang bermain di situ pada hari itu. Maaflah aku tak dapat nak kasi nama tempatnya. Kawasan gelanggan tenis itu sememangnya disediakan untuk kemudahan orang ramai. Pada sebelah pagi tadi diadakan Kem Tenis, iaitu suatu latihan tenis yang diadakan oleh sebuah syarikat kepada sebuah sekolah menengah di situ. Setibanya kami di situ mereka semua sudah beransur-ansur pulang. Maklumlah hari dah petang dan baru lepas hujan. Setelah gelanggang agak kering aku pun bermain tenis dengan Ita. Keadaan gelanggang tidak beberapa kering. Ita bukanlah pandai sangat bermain tenis. Sebab aku dah tak ada orang lain nak bermain, maka aku pun ajaklah dia. Boring juga asyik tengok blue film aje kat rumah. Pada petang itu Ita memakai skirt putih pendek dan seluar dalam yang biasa di pakai oleh orang perempuan bermain tenis. Pendek kata ketika dia servistu memang terangkat kainskirtnya. Sedang kami asyik bermain dengan cara yang ikut suka kami aje, tanpa disedari kami dilihat oleh seorang lelaki India. Dia ketawa melihat kami bermain. “You all main macam budak sekolah,” kata India itu. Kami berhenti seketika lalu berkenalan dengan lelaki itu. Rupanya lelaki Indian itu adalah jurulatih tenis bagi kem tenis murid sekolah yang diadakan di situ pada pagi tadi. Dia menawarkan diri untuk mengajar sedikit ita cara bermain. Ita memang tak berberapa pandai mengambil bola’back hand’. Jadi jurulatih itu yang bernama Ravi mengajar Ita mengambil bola back hand. Ravi mula mengajar cara memegang reket tenis dan kedudukan badan yang betul semasa mengambil bola. Aku lihat sesekali Ravi menjeling ke arah seluar dalam Ita ketika Ita mengambil bola back hand yang ku hantar. Ravi terus mengajar Ita sehinggalah Ita agak pandai mengambil bola back hand. Kerana dah agak penat aku melatih Ita mengambil bola back hand aku meminta Ravi pula bermain tenis dengan Ita. Mereka bermain dengan penuh seronok. Ita pula aku lihat sudah agak pandai mengambil bola back hand. Sedang Ita berlari mengejar bola tiba-tiba dia tergelincir lalu jatu. Ita menjerit. Aku meluru mendapatkan Ita. Aku lihat Ita bangun sambil mengurut peha dan kakinya yang sakit. “Aduh sakitnya, bang'” kata Ita. “Tulah kalau main tu janganlah kejar ikut sedap aje,” kata aku kepada Ita. Aku memimpin Ita menuju ke kerusi di tepi gelanggang. Ravi juga datang melihat keadaan Ita. Dia meminta izin untuk melihat keadaan kaki Ita. Ravi kata peha Ita lutut Ita tegeliat sedikit dan kakinya tercalar kerana bergeser dengan simen gelanggang. Dia mengatakan dia boleh tolong mengurutkan Ita kalau aku izinkan. “Kalau you boleh tolong urutkan, biar saya ambilkan minyak gamat di dalam kereta,” kata aku kepada Ravi. Aku pasal urut mengurut kecedaraan ni, tak beberapa pandai sangat. Nanti tak pasal-pasal jadi lebih teruk pula. “Tak apalah Encik, saya ada minya urut di bilik persalinan'” kata Ravi kepada aku. “Kalau begitu you bawa isteri encik ke bilik sana,” kata Ravi. Aku memapah Ita yang terhencut-hencut itu ke bilik persalinan. Bilik itu kelihatan lengan aje, kerana murid-murid peserta Kem Tenis tadi sudah balik. “Bang, tolong ambilkan tuala Ita di kereta,” kata Ita kepada aku. “Baik-baik tau, jangan buat tak senonoh lagi, ” kata aku kepada Ita. Sementara itu Ravi membuka bagnya lalu mengeluarkan sebotol minyak urut. “You tolong urutkan isteri I sementara I pergi ambil tuala,” kata aku kepada Ravi. Ravi mengganggukan kepalanya. Pada masa itu Ita sedang berbaring di atas sebuah meja panjang. Selepas itu aku pun keluar menuju ke kereta. Semasa aku meninggalkan bilik persalinan terlintas di kepalaku. “Apa yang akan dibuat oleh india ni pada isteriku,” bisik hatiku. Aku tidak jadi menuju ke kereta. Aku perlahan-lahan berpatah balik menuju ke bilik persalinan tempat Ita terbaring tadi. Aku berjalan perlahan-lahan agar tidak didengar oleh mereka berdua. Sementara itu hujan telah turun dengan lebatnya di luar. Setelah menghampiri tempat isteriku Ita terbaring aku lihat Ravi sedang melumurkan minyak pada lutut dan peha Ita. Jarak tempat bersembunyi aku dengan tempat mereka berdua lebih kurang 10 kaki aje. Tapi tempat itu terlindung dari cahaya lampu kerana di halang oleh almari. Jadi aku dapat melihat dengan jelas perlakuan mereka.”You baring sementara I urutkan kaki you” kata Ravi kepada Ita. Ita mengangguk aje. Setelah minyak limurkan di peha dan di lutu Ita Ravi mula mengurut kaki Ita. Sesekali Ita menjerit kesakitan apabila terkena tempat jatuhnya tadi.Sesekali-sesekala aku lihat Ravi menjeling kearah seluar dalam Ita. Setelah lutu Ita diurutnya, tiba-tiba dengan perlahan-lahan tangan Ravi mengurut menghala ke atas pula. Tangan Ravi terus mengurut peha Ita yang dilumur dengan minyak itu. Tangannya semakin ke atas sehinggalah sampai ke dalam skirt Ita. Ravi terus memicit-micit daging di bawah skirt Ita. Aku lihat Ita mendiamkan diri aje. Apabila melihatkan Ita mendiamkan diri, Ravi semakin berani mengurut dan memicit-micit punggung isteriku. Tiba-tiba Ita berpaling ke arah Ravi dan berkata, Mr Ravi, Ita rasa punggung Ita sakitlah, boleh you tolong urutkan,”kata Ita. “Of course, sudah tentu,” kata Ravi. Ita terus membaringkan dirinya. Aku lihat Ravi sudah mula mengurut dan meraba buntut Ita. Setelah puas dia meraba, tiba-tiba dia mencium buntut Ita.”I ingat suami I mungkin terperangkap di dalam keretanyalah Ravi,” kata Ita. “Mungkin juga,” jawab Ravi. Ravi terus mengurut dan memicit punggung Ita. “You sudah kahwin ke Ravi,” tanya Ita. “I sudah ada 8 orang anak,” jawab Ravi.”You bagaimana,” tanya Ravi pula. “I dan husband baru beberapa bulan aje kahwin,” jawab Ita.Aku terus memerhatikan gelagat mereka berdua.” If don’t mind I ingat nak urut bawah sikit, boleh?,”tanya Ravi.”That’s okay,” jawab Ita. Bila Ravi melihat lampu hijau dari Ita dia mula memasukkan tangannya kedalam skirt Ita. Tangannya terus masuk ke dalam seluar dalam Ita. Tangan Ravi mencari faraj Ita. Tapi aku lihat tangan Ravi sukar mencapai faraj Ita kerana Ita berbaring. Tiba-tiba Ravi menarik seluar dalam putih Ita. Bila merasakan Ravi menarik seluar dalamnya Ita mengangkatkan buntutnya agar seluarnya mudah ditarik Ravi. Seluar dalam Ita dicampakkan Ravi ke lantai. Ita masih terbaring dalam keadaan separuh bogel. Hanya baju Tnya aje yang belum tanggal. Ravi terus mencium buntut Ita yang putih kuning itu. Buntut ita diramas dengan penuh berahi. Jari Ravi dimasukkan kedalam faraj Ita melaui celah kelangkang Ita. Tapi Ravi sukar memainkan kelent*t Ita kerana Ita berbaring. “Boleh you terlentang,” tanya Ravi. Ita terus terlentang menghadap Ravi. “Suami you tak marah ke I usik you,” tanya Ravi. “Kalau you buat cepat dia tak tahu,” jawab Ita. “I ingat baik, kalau you takut husband I datang, lebih baik you kunci pintu tu, “kata Ita kepada Ravi. Tanpa berlengah Ravi terus mengunci pintu bilik persalinan itu tanpa menyedari aku sedang bersembunyi di belakang almari. Selepas itu Ravi terus mendekati Ita yang terbaring.Bila melihatkan keadaan agak selamat Ravi terus memainkan kelent*t Ita. Buntut Ita di tariknya ke tepi meja. Ravi menjilat faraj Ita. Lidahnya menjilat-jilat kelent*t Ita yang kemerah-merahan itu. Ita mengeliat menahan kesedapan. Ita menanggalkan baju dan colinya.Sekarang Ita sudah terlanjang bulat. Lidah Ravi dimasukkan kedalam faraj Ita. Setiap kali lidah Ravi keluar masuk ke dalam faraj Ita, aku lihat Ita mengerang kesedapan. Setelah hampir 5 minit Ravi menjilat faraj Ita, aku lihat faraj Ita banyak mengeluarkan air. Aku tahu kalau tanda macam tu, tentu Ita sudah gian habis.”Ravi I dah tak tahan ni,” kata Ita.”Okaylah I bangun,” jawab Ravi. Apabila Ravi berdiri dia terus membuka bajunya. Sementara itu Ita terus menanggalkan seluar tenis Ravi. Setelah itu dia menanggalkan pula seluar dalam Ravi dan terus memegang zakar Ravi. Aku lihat zakar Ravi lebih kurang 5 inci aje dan ukurlilitnya lebih kurang 2 inici. Taklah besar sangat. Tapi yang aku agak hairan ialah kulit zakarnya mengerutu dan berwarna kehitaman. Mungkin sebab keturunan India, agak aku.Zakar Ravi juga aku lihat tak ada kulup, mungkin dia bersunat. “Kenapa you punya macam ni?” kata Ita kepada Ravi. “Masa I kecil, I diserang gatal-gatal, habis seluruh badan, termasuklah yang ini,” jawab Ravi. “Boleh I jilat you punya,” kata Ita kepada Ravi. Mula-mula Ita mengurut-ngurut zakar Ravi perlaha-lahan. Ita tak perlu menunggu lama kerana zakar Ravi sudah mencacak. Kepala zakar Ravi yang hitam berkilat itu dijilat oleh Ita. Bibir merah Ita menghisap dan menjilat kepala zakar Ravi. “You main I punya, I main you punya,” kata Ravi kepada Ita. Ita memberhentikan menjilat zakar Ravi. Ita kembali berbaring di atas meja besar sambil terlentang. Ravi yang berbogel perlahan-lahan naik ke atas meja. Dengan posisi 69 Ravi menjilat faraj Ita. Manakala Ita mengkulum zakar Ravi. Zakar Ravi dihisap dan dijilat oleh Ita. Ravi terus menjilat kelent*t Ita. Buntut Ita terangkat-angakt menahan kesedapan. “Ravi susahlah mahu hisap you punya, banyak gerutu,” kata Ita. “Lebih baik you ‘masuk’kan aje” kata Ita kepada Ravi. Aku lihat faraj Ita sudah basah lenjun oleh air liur dan air mazi Ita. Faraj Ita berwarna kemerahan dan begitu juga kelentitnya. Ita selalu menjaga farajnya. Setiap kali ke bilik air dia pasti mencuci dengan cecair ‘hygience’ Avon agar farajnya wangi dan bersih. Tak hairanlah kalau Ravi begitu berselera menjilat faraj Ita. Dari luar sampailah ke dalam farajnya, pasti berbau harum. Ita selalu memastikan farajnya sentiasa bersih dan wangi. “Ravi sedap ke you jilat I punya,” kata Ita kepada Ravi. “You punya barang banyak bagus, wangi oooo, tak seperti I punya wife,” jawab Ravi. “I punya wife ada bau, sudah lama I tak buat macam I buat dekat you,” jelas Ravi lagi. Semasa Ita bangun, Ravi meramas-ramas buah dada Ita. “Kasi I rasa you punya breast,” kata Ravi. Ita menyorongkan teteknya ke arah Ravi. Ravi menjilat dan meramas puting tetek Ita. Ita mengeliat menahan kesedapan. Tetek Ita semakin mengeras. Ita terus merangkul tengkok Ravi, mereka berkucupan dan menjilat lidah masing-masing. Mereka masih berdiri. Setelah berkucupan Ravi meminta Ita memegang tepi meja kerana dia ingin menjalankan ‘kerjanya’. Melihatkan keadaan itu zakar aku juga semakin keras. Tapi aku tahankan juga kerana aku sememangnya seronok melihat Ita bersetubuh dengan pasangannya. Ita terus menuju ke meja dan memegang tepi meja sambil badannya direndahkan. Zakar Ravi mencacak 90 darjah. Buntut Ita menghala ke arah Ravi. Ravi memegang buntut Ita yang putih kuning itu. Berbeza aku tengok, seorang putih seorang gelap. Ravi kemudian menghalakan kepala zakarnya betul-betul diantar celah kedua buntut isteriku. Faraj Ita yang tembam itu aku lihat dengan jelas. Perlahan-lahan zakar Ravi membelah tebing faraj isteriku dan perlahan-lahan terjunam menghala ke dasar lubuk. Ravi menekan zakarnya sehingga bulunya menyentuh buntut Ita. “Very nice, Ravi” kata Ita.Setelah zakarnya terbenam ke dalam faraj Ita, Ravi mula mencabutnya. Aku lihat di sekitar kulit zakarnya yang menggerutu itu terpalit air putih. Air mazi inilah yang menjadikan kerja sorong dan tarik berjalan lancar. Ravi menrendahkan badannya sambil meramas buah dada Ita. Zakar Ravi yang terbenam di dalam faraj Ita itu mula digerakkan oleh Ravi keluar dan masuk. Sesekali aku dengar Ita mendengus kesedapan. Mungkin kerana kulit zakar Ravi yang menggerutu itu menambahkan kesedapan. Ravi terus meyetubuhi Ita dalam keadaan itu lebih kurang 10 minit tanpa henti. Tiba-tiba Ita menjerit, “I’m coming, I’m coming,” jerit Ita. Bila mendengar Ita berkata demikina Ravi melajukan lagi kayuhannya dan aku lihat Ravi menekan semahu-mahunya kedalam faraj Ita. Muka Ravi berkerut manahan kesedapan. “I dah keluar,” kata Ita kepada Ravi. “I pun baru keluar,” jawab Ravi. “Jangan cabut lagi,” kata Ita. Okay,okay,” kata Ravi. Ravi terus memeluk Ita dari belakang. Aku lihat bulu dadanya basah berpeluh kerana bekerja kuat menyetubuhi isteriku. Kemudian Ravi mencabut zakarnya dari faraj Ita. Aku lihat banyak air putih keluar mengalir membasahi faraj Ita. ” Banyak you punya air,” kata Ita. “Sebenarnya I sudah 1 bulan tak make love dengan wife I sebab dia baru bersalin,” jelas Ravi. Patutlah aku lihat air maninya begitu banyak keluar dari lubang faraj Ita. Tak tertampung oleh faraj Ita. Setelah itu Ravi bangun dan memeluk Ita sambil membisikkan sesuatu. Aku tak tahu apa yang dibisikkan oleh Ravi. Mereka kemudian mengambil pakaian masing-masing. Ravi aku lihat menuju ke pintu untuk membuka semula pintu yang di kuncinya tadi. Sementara itu Ita sudah masuk ke bilik air. Hari ketika itu lebih kurang pukul 6.30 petang. Hujan masih lebat. Kilat sambung menyambung. Aku lihat Ravi semasa membuka pintu menoleh ke kiri dan kanan meninjau-ninjau kalau ternampak aku. Tapi mana nak nampak, aku sedang menyorok. Setelah itu dia masuk ke bilik air. Aku lihat dia mengatakan sesuatu kepada Ita. Mungkin menyatakan yang aku belum sampai kerana hari hujan. Mereka berdua menyangka aku tentu duduk dalam kereta sementar menunggu hari hujan berhenti. Ravi yang hanya memakai seluar dalam itu berkata sesuatu kepada Ita. Ketika itu Ita sedang mandi berbogel. Bilik air itu tak ada pintu cuma di tutup oleh kain plastik aje. Aku meyelak kain plastik itu untuk melihat kelakuan mereka berdua. Ravi mandi bertelanjang bersama Ita. Mereka berpeluk-pelukan sambil berkucupan hebat. Air shower yang membasahi mereka membuatkan badan mereka segar semula. Tiba-tiba Ravi memegang kedua belah peha Ita dan mengangkatnya. Bila Ita di angkat, faraj Ita dihalakan ke arah zakar Ravi yang sudah mula tercacak. Apalagi bila Ita memeluk aje Ravi, zakar Ravi terus terbenam ke lubuk faraj Ita. Ravi menyetubuhi Ita sambil berdiri. Ita mengerang kesedapan setiap kali zakar Ravi keluar masuk ke dalam farajnya. Aku ingat lebih kurang 5 minit, Ravi mendudukan Ita di atas lantai bilik air itu. Badan mereka yang basah itu menambahkan lagi kelancaran zakar Ravi untuk keluar dan masuk ke dalam faraj Ita dengan mudah. Ita menggunakkan kedua lutut dan tangannya untuk berdiri. Buntutnya terangkat, tanpa membuang masa Ravi terus menjolokkan zakarnya ke dalam faraj Ita. Berayun-ayun buah dada Ita setiap kali zakar Ravi keluar masuk. Rambut Ita yang panjang itu di tarik oleh Ravi agar kedua-dua alat kelamin mereka dapat bertemu mesra. Tiba-tiba Ita berkata,” I’m coming, I’m coming,” kata Ita. Bila mendegar Ita hendak keluar air maninya Ravi melajukan lagi kayuhannya.Aku lihat muka Ita berkerut menahan kesedapan bila air maninya keluar. Topangan tangan Ita aku lihat semakin lemah, mungkin kerana sedapnya bila air mani terkeluar. Ravi terus menghayunkan zakarnya keluar dan masuk dan tak beberapa minit kemudian giliran Ravi pula memancutkan airnya. “I’m coming Ita,” kata Ravi. Bila mendengarkan air mani Ravi hendak terpancut, cepat-cepat Ita berpusing dan Ravi dengan segera mencabut zakarnya dari faraj Ita. Seperti mana yang biasa Ita dan aku lakukan, kali ini tibalah giliran Ravi pula memancutkan air maninya ke dalam mulut Ita. Ita terus menggulum zakar Ravi di dalam mulutnya. Air mani Ravi meleleh keluar dari mulut Ita.

Ita & Ravi

Pada bulan Disember tahun lepas ada satu kisah menarik. Pada hari minggu aku dan Ita pergi bermain tenis di tempat biasa kami bermain. Di situ terdapat 4 gelanggan tenis. Ramai juga peminat tenis yang datang bermain di...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | Cerita Hangat | Cerita Panas Seksi | Cerita Rogol | Cerita Seks Sepupu | Cerita Adik | Cerita Seks Bontot | Gila Seks | OhCerita

Abang Ipar Suraya 4

Previous ChapterSuraya terperanjat kerana talipon berbunyi, jauh sungguh lamunannya hinggakan dia tak sedar hampir jam 10.00 pagi. Rupa-rupanya kakak nya menalipon memberitahu dia terpaksa menyambung tugas dan tak dapat...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | Cerita Hangat | Cerita Panas Seksi | Cerita Rogol | Cerita Seks Sepupu | Cerita Adik | Cerita Seks Bontot | Gila Seks | OhCerita

Exboyfriend Isteriku 6

Previous ChapterNext ChapterMinggu ke 4 aku balik ke rumah isteriku saperti biasa hari jumaat petang tapi bila aku masuk kerumah, aku lihat isteriku tengah tidur dengan baju kurung iaitu baju kerjanya. Bila aku nampak...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Dina

Dina Sepupu Wife aku Main dengan sepupu wife aku masa kami ada wedding family member last week memang satu pengalaman baru bagi aku. Macam ni kisahnya, aku dan wife aku dan anak anak ke wedding family member yang di...

Melati Gadis Melayu Punggung Negro

Hai aku Melati…Orang melayu yang ada bontot macam negro…Umur aku 35 tahun dan masih menjanda selepas 5tahun suami aku meninggal dunia..Aku ada satu pengalaman semasa suami aku masih hidup..Suami aku dulu seorang...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Gadis Kampung Part 2

Previous ChapterAku dah tak tahan dah ni. Pelan-pelan aku bukak zip kain dia. Aku tarik sampai bawah. Dah terbukak dah zip dia. TAk melawan pun. Heh!!Memang nak kena main budak ni. Aku pun tariklah kain dia. Tiba-tiba...

Awek Chat Ayu

Kisah ini berlaku kira kira 2 bulan yang lepas, Ayu adalah kawan chat Yahoo! dan aku temui dia beberapa minggu sebelum itu di dalam room selangor. Dipendekkan kata, selepas puas mengayat Ayu, dia telah bersetuju...

Nora, Si Jalang Yg Sudah Bersuami

Sejak menyewa bilik di rumah kampung tersebut, Am sering kali terkeliru dengan apa yang berlaku. Hendak dikata abang Anuar ada di rumah, setahunya tuan rumahnya itu menginap di rumah isteri pertamanya. Jika begitu...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Bini Dengan Anak Saudara

Cerita ni bermula kira-kira 6 bulan lepas dan masih lagi berlaku hingga ke hari ni. Pasal aku rumble bini aku dgn anak saudara aku. Threesome la ni. Anak sedara aku ni belah bini aku. Anak pada kakak dia yg sulung. Bini...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Tukang Kebunku

Pagi itu ibuku marah-marah lagi. Hasratku untuk berkahwin dengan Azman kawan sekuliahku ditentang habis-habisan. Bapa dan ibu meminta agar aku menangguh hasratku sehingga tamat belajar dan bekerja. Ini bermakna dua...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu |

Mainan Kak Zei

Pagi Sabtu yang sejuk. Hujan renyai sejak malam tadi. Aku sampai di halaman rumah pengetua kira-kira 7.00 pagi. Persekitaran kelihatan basah dan segar. Ku ketuk pintu rumah pengetua beberapa kali. Tidak lama menunggu...

Tukar Isteri

Amir kelihatan serba tak kena. Duduk salah berdiri pun salah. Anak lelakinya yang berumur 7 tahun kelihatan masih leka bermain dengan permainan video di lantai ruang tamu. Hatinya berkecamuk antara marah dan sedih...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah | Lucah Melayu | Awek Melayu Lucah | Cerita Melayu

Lina Si Jalang Dara

Aku ni berkerja di Kedah. Tapi aku telah diarahkan bertugas out station selama dua minggu di Kota Bharu. Setelah seminggu di situ aku dah mula rindukan isteri. Bukannya apa. Rindukan pantatnya aje. Aku ni pulak memang...

Emak

Emak

Namaku Hanafiah. Aku adalah anak sulung daripada 8 beradik dan kisah ini berlaku 30 tahun dahulu. Ketika itu aku berusia 13 tahun dan sedang meningkat remaja. Jarak usiaku dan adik aku yang kedua ialah 14 tahun. Kini...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Aku Dan Ex Ku

Permulaan………. Nie Consider Citer Lama…. Kalau boleh aku tak mau ingat lagi citer nie… Bukan apa takut si dia yang membaca terasa lak… Nie kisah aku ngan ex aku bila mula-mula start...

Keluarga Salmiah

Namaku Salmiah, seorang guru berumur 30 tahun, sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki berumur 15 tahun. Anakku tinggal bersama ibu dan bapa mertuaku di kampung. Apabila cuti penggal, anakku akan pulang ke...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex

Pengalaman Di Universiti

Jones, Ni aku ada nak cerita sikit pasal pengalaman aku masa “first time” dulu. Aku harap kau boleh publish kat website kau yang menarik tu. Ceritanya begini; Benda ni berlaku pada tahun 1995, masa tu aku...

Auto Draft

Adik Beradik

Aku Am, anak sulong dalam sebuah keluarga yang sederhana. Bertugas sebagai pegawai pemasaran hartanah. Mak bapak aku memang sibuk memanjang. Ada kat rumah time malam je. Time siang yang ada cuma aku dan adikku serta...

seks tudung

Kawan aku ni aktif dalam persatuan. Awek dia pun aktif dalam persatuan jugak. Tapi diorang ni tak satu kepala, jadi sorang masuk persatuan lain, sorang lagi masuk persatuan lain. Persatuan kawan aku ni banyak terlibat...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Dahaga Kasih

cerita sensasi artis – Aku terbaca tentang ruangan ini semasa aku masih di luar negara. Malah sekarang pun aku masih disini dan menanti untuk pulang beberapa bulan lagi. Teringat aku kisah-kisah dulu yang ingin...

Pak Ngah, Syafiq Dan Sara Part 2

Previous ChapterNext ChapterShafiq menunggu dengan sabar di ruang tamunya. Murni akan tiba sebentar lagi setelah selesai urusan makan tengahhari di gerai makanan ibu dan bapanya.  Diamenonton berita tengahhari di TV...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Riana

Isteri Sahabat Hazriana Othman. Begitulah nama yang suatu masa sentiasa menjadi sebutan. Seorang ibu beranak satu, namun kalau tidak dikenali, tak ramai yang akan mengatakan dia seorang ibu. Bentuk badan yang masih...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex

Mira Dan Ayah Mertua

Fatin Amira adalah seorang yang periang dan peramah. Bentuk fizikalnya yang ramping berkulit kuning langsat dan mempunyai ketinggian yang sederhana mengamit ramai pemuda untuk menawan hatinya. Mukanya yang ayu dengan...

Biniku Main Dengan Bangla

Cerita ini berlaku pada tahun lepas kira-kira bulan Disember. Di kawasan tempat tinggal kami ramai terdapat mat-mat bangla. Mereka ini selalu aje lalu-lalang di depan rumah kami. Dalam ramai-ramai bangla tu adalah...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Kak Ros

Setelah seharian penat menghadap data di pejabat, aku berdiri lesu menunggu lift sambil membimbit nasi goreng cendawan yang ku beli dari gerai Mak Jah tadi. Ramai pulak orang tunggu lift ni. Seperti biasa, hanya 1 lift...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu |

Merogol Kakak Saudaraku Sendiri

Hai , nama aku man . aku seorang budak yg gile sex dan seorang yg kuat mlancap . bila aku nmpak je prempuan2 yg cantik dan mengghairahkan psti aku akan mncri tandas untuk melancap . aku ada seorang kakak saudara yg sgt...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Miss Vimala

Di pejabat, cuma ada 5 orang sahaja termasuk bos nya ia itu seorang lawyer Mr Kuldeep Singh dan seorang lagi Miss Vimala juga seorang lawyer ,Puan Lim kerani dan Puan Devi typist . Bos aku ni pulak sering saja pergi...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Minyak

Bersama sebatang mop di tangan, Kak Kak Bibah menanti di balik pintu tangga belakang. Tingkap cermin kecil di pintu kalis api itu memudahkan beliau melihat keadaan pintu masuk ke tandas lelaki yang hanya beberapa meter...

Rogol Kak Ina

Rogol Kak Ina

Teringatkan kisah ini membuat aku takut, ngeri dan tambah pasrah dengan keadaan. Apabila hawa nafsu telah menguasai segenap ruang dalam jasad ku, maka akal tidak berdaya lagi hendak berfungsi. Aku masih ingat lagi...