OhCerita
OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah | Lucah Melayu | Awek Melayu Lucah | Cerita Melayu

Aggie Eurika

Hallo Netter… masih ingat saya. Kisah saya dan Deq Ni dan kawannya Aggie di KL. Kalau ingat bagus…. Ini saya sambung lagi kisah-kisah benar untuk anda semua nikmati….. Ready ???… FASTEN YOUR SIT BELT…………!  Selesai...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah | Lucah Melayu | Awek Melayu Lucah | Cerita Melayu

Abang Ganas

Kebiasaannya bila dah hujung bulan, budget pun dah makin sempit. Kami pun sama-sama ikhtiar untuk mencari port / tempat kami melakukan sex tanpa mengeluarkan duit. Kali ini aku mengajak abang melakukan aktiviti sex di...

Mak Borek, Anak Rintik (Pt.2)

Previous ChapterSambungan… Kemutan lubang pantat Kak Nah  membuatkan batang konek aku rasa macam kena urut. Serentak itu juga aku rasa air maniku nak terpancut. Cepat-cepat aku gerakkan batang konekku keluar masuk di...

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex

Suzanna Gadis Massage

Suzana budak Sarawak yang kerja dan dikerjakan di massage parlour. Seperti biasa waktu rehat dan oleh kerana kerja luar, orang gomen selalu buat macam ni, kadang-kadang sebab orang entertain. Akupun memandu menyusuri...

Suami Akak

Sesudah tamat sekolah di kampung akupun berpindah ke rumah kakakku yang sudah berumahtangga dan tinggal di bandar. Oleh kerana aku menyambung untuk bersekolah di kolej maka ibubapaku bersetuju aku tinggal bersama kakak...

Azie Bagus

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, Lan, masuklah..” pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua…” sampukku ragu-ragu...

Menodai Jururawat

Aku bekerja di sebuah syarikat pembinaan . Selain dari pembinaan bangunan,syarikat aku juga ada melakukan kerja-kerja berkaitan pembinaan jalan raya. Aku adalah seorang Jurutera Operasi. Sesuai dengan jawatan aku,pada...

Auto Draft

Adik Beradik

Aku Am, anak sulong dalam sebuah keluarga yang sederhana. Bertugas sebagai pegawai pemasaran hartanah. Mak bapak aku memang sibuk memanjang. Ada kat rumah time malam je. Time siang yang ada cuma aku dan adikku serta...

Keseksian Cikgu Zakiah Part 1

Next ChapterAbang hassan bekerja sebagai pegawai polis yang bertugas di pantai timur negeri cik siti wan kembang. Dia telah ditawarkan berkursus untuk kenaikan pangkat di Kuala Lumpur selama 2 minggu. Kesempatan...

Kehendak Orang Tuaku Aku Terima Sahaja

Kehendak Orang Tuaku Aku Terima Sahaja

Usiaku 24 tahun ketika aku mendirikan rumahtangga dengan suami ku, Beliau sebenarnya bukan lah pilihan ku tetapi atas kehendak orang tuaku aku terima sahaja kehendaknya. Aku mempunyai badan yang agak gempal sedikit muka...

Di Genting Dengan Awek

Di Genting Dengan Awek

Namaku Mat. Citernya cam nie..Pengalaman sex aku yang pertama ketika aku berumur 17 tahun. Kira dah tua dah masa tu. Member aku kebanyakannya ada sex experience masa dia orang 15 lagi. Kira aku yang last sekali di...

Pengalaman Silam di UK

Mengingati peristiwa malam Christmas tadi teringat Ayreen kepada cerita dan pengalaman silamnya di UK bersama Veron. Waktu itu husband Ayreen, telah pun mendapat tawaran bekerja di UK. Mereka berdua melangsungkan...