Namanya Pak Lamin, ia berumur 67 tahun dan memiliki seorang isteri yang telah memberinya 7 orang anak. Pekerjaan harian Pak Lamin adalah sebagai nelayan di sebuah pekan pesisir pantai di utara. Sebagai nelayan pantai kehidupan Pak Lamin ibarat kais pagi makan pagi kais petang makan petang. Apatah lagi terPaksa pula bersaing dengan bot-bot besar yang mempunyai peralatan serba lengkap.
Bagi menampung biaya hidup sekeluarga Pak Lamin mempunyai pekerjaan lain yang agak istimewa iaitu sebagai suami kontrak bagi pasangan yang telah bercerai talak tiga. Pada mulanya pekerjaan ini terbatas di daerah tempat tinggalnya sahaja. Akibat perkhabaran dari mulut ke mulut maka pekerjaan Pak Lamin tersebar luas hingga ke ibu kota. Telah banyak pasangan yang dibantu oleh Pak Lamin. Tentu saja Pak Lamin menuntut haknya sebagai suami sebagai syarat sah kahwin walaupun pernikahan itu hanya sementara. Pengantin wanita tak dapat menolak kerana itu adalah syarat pernikahan. Jika tidak pasangan itu tak dapat rujuk kembali.
Bayaran yang diterima Pak Lamin berbeza-beza mengikut status orang yang menggunakan khidmatnya demi sehelai surat cerai. Bermacam-macam jenis wanita telah dinikmati oleh Pak Lamin. Ada yang tua, ada separuh baya dan ada yang masih muda belia. Semua ini adalah rezeki Pak Lamin.
Suatu hari Pak Lamin diminta jasanya oleh seorang kawannya untuk pekerjaannya di ibu kota. Pak Lamin menyanggupinya, karena ia memerlukan wang untuk membeli peralatan menangkap ikan. Di ibu kota Pak Lamin disediakan tempat menginap disebuah hotel berbintang tiga, kerana yang akan mengguna khidmat Pak Lamin adalah anak orang ternama dan kaya dikota itu.
Disebuah rumah mewah di kawasan elit di kota itu telah diatur rancangan pernikahan antara Nora dan Pak Lamin. Hadir bersama pada ketika itu ialah Kamal bekas suami Nora. Nora adalah seorang wanita berkerjaya sebagai pegawai eksekutif sebuah syarikat kewangan di KL. Sementara Kamal bekerja sebagai pengarah sebuah syarikat komputer di Kuantan. Kamal telah mengajak Nora berpindah ke Kuantan tetapi Nora berkeras ingin menetap di KL. Akibat satu pertengkaran maka Kamal telah terlanjur menceraikan Nora dengan talak tiga.
Atas desakan keluarga dan demi masa depan anak mereka yang berumur 2 tahun maka Kamal dan Nora bersetuju untuk rujuk semula. Kamal yang berumur 35 tahun meruPakan lelaki kacak yang bertanggungjawab. Sementara Nora yang cantik berumur 28 tahun tetapi agak keras kepala adalah anak tunggal keluarga berada. Masing-masing jarang mahu mengalah dan ingin mempertahan ego masing.
Ibu bapa Nora bersetuju Pak Lamin menjadi Pak sanggup alias cina buta memandangkan Pak Lamin telah biasa dengan pekerjaan ini dan tidak pernah menimbulkan masalah. Apalagi Pak Lamin lebih tua dari bapa Nora dengan susuk badan yang kurus dan sudah beruban tentunya mustahil akan menuntut haknya sebagai suami. Nora juga memandang biasa sahaja kepada Pak Lamin dan merasai dirinya tak akan dipengaPakan oleh Pak Lamin. Dirinya tak akan diusik dan selamat bila berhadapan dengan Pak Lamin yang boleh dipanggil datuk oleh Nora.
Petang itu terlaksanalah majlis ijab kabul di rumah mewah orang tua Nora. Pak Lamin sah menjadi suami Nora dengan disaksikan kerabat terdekat. Selepas menjamu selera maka Pak imam dan kerabat terdekat pulang meninggalkan pengantian berdua.
Pada malamnya orang tua Nora meraikan menantunya dengan majlis makan malam sebagai tanda kesyukuran. Tak lama lagi dapatlah Nora rujuk kembali kepada Kamal suaminya. Setelah makan malam seperti biasa Pak Lamin pun minta izin ingin kekamar. Namun ia di beri tempat dikamar tamu. Pak Lamin membantah kerana ia wajar mendapat haknya sebagai suami sebagai syaat sah pernikahan walaupun satu malam. Ibu Nora terPaksa memberitahu Nora keadaan ini dan Nora tak boleh menolak lagi. Dengan wajah masam ibu Nora membawa Pak Lamin ke bilik Nora.
Masih dengan Pakaian pengantin Pak Lamin masuk dan ia lihat Nora duduk membelakanginya. Dari belakang Pak Lamin mengetahui bahawa Nora tidak menginginkan ia menjamahnya. Sambil berjalan ke arah Nora di katil Pak Lamin menuntut haknya sebagai suami. Jika Nora menolak maka tidak akan terjadi perceraian besoknya dan Nora sampai bila-bila tak akan dapat mengahwini semula Kamal. Nasi telah menjadi bubur, tanpa rela Nora terPaksa menurut kehendak Pak Lamin sebagai suaminya.
Dengan pengalamannya selama ini, Pak Lamin mengetahui waktu yang sesuai untuk bertindak bertindak. Dengan rebahnya Nora ke ketilnya bererti ia tidak akan menolak lagi tindakan Pak Lamin. Kejadian seperti ini telah sering ia alami dan semuanya berjalan dengan baik. Itulah sebabnya ia amat amat menyayangi pekerjaan sambilannya ini. Selain dapat wang ia juga akan mendapatkan kenikmatan dari wanita yang ia nikahi untuk sementara.
Pak Lamin lalu duduk di sisi kanan Nora dan membelai rambut Nora yang sudah dilepas sanggulnya tadi. Pak Lamin berusaha meraih apa yang menjadi haknya. Tanpa malu-malu lagi ia cium bibir Nora, dan tangannya pun berusaha meramas dada yang masih terbungkus kebaya. Nora hanya memejamkan matanya berusaha menolak rasa cumbuan Pak Lamin itu. Beberapa saat kemudian seluruh Pakaian yang d**enakan Nora telah terbuka dan tergeletak di lantai semua yang tersisa hanya celana dalam dan bra yang tak keruan letaknya. Merasa tidak bebas meramas dada Nora yang masih kencang itu , Pak Laminpun melepaskan bra itu hingga kedua bukit kembar itupun terbuka dan serentak itu putingnya menjadi sasaran mulut Pak Lamin hingga meninggalkan warna merah di sekitar putingnya itu.
Puas dengan bermain disekitar dada dan leher Nora lalu tangan Pak Lamin turun kebawah perut dan melepaskan penutup gua kenikmatan yang telah basah. Nora telah berusaha menahan agar ia tidak terangsang namun usahanya sia-sia sebab dengan pengalaman Pak Lamin dalam berhubungan badan dan Nora sendiri telah 1 tahun lebih tidak merasakan kenikmatan hubngan kelamin maka ia merasa ada kenikmatan dan ingin ia dapatkan, namun hati kecilnya tidak rela, dan merasa diperkosa oleh orang tua yang sedang berada diatas tubuhnya saat itu.
Dengan jari tangannya Pak Lamin berusaha mencari daging kecil yang berada di penjuru atas gua kenikmatan Nora. Setelah ditemuinya maka dengan pantas Pak Lamin menyembamkan mukanya ke faraj Nora dan daging kecil itu dijilat dengan lidahnya. Nora yang telah basah oleh keringat, hanya mampu menggelengkan kepadanya kiri kanan sambil tangannya menarik cadar menahan gejolak kenikmatan yang dirasainya waktu itu. Nora menahan gejolak rasa sambil berdiam diri supaya Pak Lamin tidak merasa menang demi egonya. Beberapa lama permainan panas antara dua manusia berlaianan jenis dan berbeza usia itu amat ganas dan membuat Nora tidak mampu menahan orgasme yang ia alami dengan tersembur air cinta dari farajnya, dan tanpa sengaja tersedut oleh mulut Pak Lamin. Nora menjadi lemas dan tubuhnya menjadi tiada daya sama skali, namu Pak Lamin masih gagah terus memaksanya dengan merangsangnya dengan ramasan dan belaian di daearah sensitifnya.
Merasa Nora telah pulih semula nafsunya, maka Pak Laminpun membuka kedua kaki Nora, hingga posisinya mengangkang dan farajnya terbuka siap dimasuki zakar Paka Lamin. Dengan hati-hati Pak Lamin mengarahkan zakarnya ke lubang faraj Nora yang telah basah dengan cairan pelumas. Sedikit demi sedikit ditekannya hingga akhirnya seluruh zakar Pak Lamin terbenam dalam lubang nikmat yang sempit. Lalu ia benamkan zakarnya kedalam faraj Nora hingga ke pangkalnya. Terbeliak mata Nora menerima tikaman zakar Pak Lamin yang besar dan panjang. Zakar Kamal tak sebesar dan sepanjang ini. Nora telah tersalah jangka. Difikirannya tentunya zakar Pak Lamin telah kecut dan tak mampu meneroka farajnya.
Pak Lamin menggerakkan zakarnya maju mundur. Kedua paha Nora yang putih mulus itu ditahan dengan bahunya sementara tangannya terus meramas dada Nora. Nora mengakui Pak Lamin amat pandai mengatur irama permaian ini. Kurang lebih 25 minit Pak Lamin bergerak maju mundur hingga Nora merasa lemas dan beberapa kali mengalami orgasme. Geseran zakar Pak Lamin ke dinding farajnya betul terasa enak dan nikmat. Lebih kurang setengah jam kemudian barulah Pak Lamin melepaskan air maninya didalam faraj Nora dengan jumlah yang banyak. Sedang zakarnya ia biarkan tertancap dalam faraj Nora.
Nora tertidur kerana keletihan dan puas. Sementara Pak Lamin tidak tidur semalaman kerana ingin menikmati sepuas-puasnya wanita muda yang cantik dan padat itu. Pak Lamin sentiasa bertenaga dam mempunyai stamina hebat hasil meminum air akar kayu resepi nenek moyangnya. Sehingga pagi telah beberapa pusingan Nora kalah beradu. Pak Lamin gagah memacu dan menikmati tubuh Nora sepuas-puasnya. Tak terbukti sangkaan ayah Nora bahawa Pak Lamin lelaki tua yang telah loyo.
Sesuai perjanjian maka Pak Lamin menceraikan Nora keesokan harinya. Pak Lamin mengakui Nora adalah yang terhebat diantara wanita-wanita yang digaulinya. Nora juga mengakui bahawa Pak Lamin adalah lelaki yang terhebat. Kamal bekas suaminya tidak segagah ini sungguhpun masih muda. Nora menamam azam untuk menikmatinya lagi dengan Pak Lamin pada masa akan datang.