OhCerita

Pelacur Atasan Masih Bersekolah

Namaku Elia. Aku masih lagi brrsekolah. Nickname aku orng panggil kak vacuum atau penjinak singa. Nickname tuh semua aku dapat sebab aku kaki hisap batang. Selama aku bersekolah dari darjah 5 sampai skrng segala jenis batang aku hisap. Tak kisah melayu cina india. Aku pernah jugak try dirty sex ngan gangbang dua2 tuh aku jadikan premium aku. Sebab naik skolah menengah atas, aku pelacur atasan.
Dalam sehari aku bole dapat Rm 500 sorang dalam Rm250. Aku buat bisnes aku dgn berjayanya. Tapi satu syarat aku batang dia kena besar n panjang atleast 6 inci. Kalau tak cukup aku halau dia tapi duit aku tetap pegang.
Kalau stakat freelance aku biasa keje hisap batang kat luar skolah blakang cc, kat situ aku puaskan tauke cina tuh dan laki2 yg aku pilih sahaja. Tak perlu bayar. Pernah aku kena rogol. Aku biarkan dia rogol aku sampai satu tahap aku berak kat batang diorng puas2. Sampai skrng takde orng berani rogol aku.
Skrng aku nk cite pasal sorng mamat nih. Mmg membe2 dia puaskan aku kaw2 punya. Hari tuh jugak aku masyhuk teruk sampai Rm1k lebih aku kutip.
Nama dia kasim kelas sebelah aku. Dia dapat tahu yg aku nih buat bisnes cenni dan dia tanya aku.
“Ira, you ade buat fun2 eh?”
“Rm250 sorang on? Kalau nk kotor tambah 50 je”
“Kotor you tahap mana?”
“Tersangat kotor beb kalau awak tak tahan taik awak main biasa jelah ngan i”
“Ouh i see. Kalau centu on”
Dia hulur kat aku satu stack tebal Rm50. Dia tunjukkan empat jari sampai kata nk “kotor”.
“You nk gangbang skali ker?”
“Dah ajak dah membe2 tunggu greenlight ira je”
“Ok cun kul 5.30 jumpa kat port blakang astaka.”
“Beres”
Aku simpan duit tuh. Aku menyambung acah focus ku terhadap kelas yg sedang berjalan.
Tepat 5.30 aku bergerak ke port aku. Port aku yg terletak di blakang astaka skolah aku ade satu umah penyelenggaraan yg dah usang. Port tuh customer aku panggil rumah merah atasan sebab pelacur2 wanna be mcm aku yg lain tuh hisap batang customer diorng kat blakang kelas je. Aku nih special skit. Aku pun masuk ke dalam umah tuh.
“Haa sampai dah korng?”
“Kami baru je sampai”
“Haa kejap. Aku nk setting jap”
Aku letakkan beg aku dan menuguk air mineral aku sampai habis.
“Ok jom” aku mulakan
Sorang demi sorang bukak zip dan terpacak depan aku. Aku kali nih berhadapan dgn 5 batang yg besar dan panjang average mencecah 6 inci. Aku melutut dan sorang demi sorang aku lancapkan. Aku guna air liur aku untuk melicinkan pergerakan lancapan aku.
Aku pastuh mula lah kulum sorng demi sorang sambil yg lain ramas2 pepek n buah betik aku. Aku kangkangkan sikit jadi senang jari customer aku nk lancapkan pantat aku. Ade juga yg tak tahan terus hisap puting aku. Bra aku beserta kain biru aku dan baju kurung terselak sini sana. Masing2 memuaskan fetish jilat mereka ke atas tubuh aku dekat 10 min jugak aku ambik masa nk kulum 4 batang dgn puas.
(mainkan File Audio “Pepek Serba Guna” di sini)
Tiba lah acara bestnya. Aku baring atas lantai dan angkat kaki aku sambil membuka luas celah kangkang aku dan membuka ruang untuk dihenjut. Mereka pun mengambil posisi. 2 batang mereka muatkan dalam cipap aku. Satu lagi kat jubur aku. Satu lagi kat mulut aku. Perghh sesak gila trafik kuar masuk kat lubang2 nikmat aku. Makin lama makin laju aku kena henjut. Aku klimaks dan memancut air mani aku sambil diorng henjut tak henti2. Masa tuh semua dah terbogel bulat. Mamat nih pulak facefuck aku sampai tersedak batuk2 aku kulum batang dia. Sampai ke kerongkong kepala batang dia menerokai rongga mulut aku.
“AAAHHHH MMMM GAIS BERSIAP SEDIA NK COMOT2”
Jerit aku. Disebabkan cipap aku kembung cuba memuatkan 2 batang yg gergasi itu, kepala kote mereka menghenjut2 pundi kencing aku. Tak lama lepas aku klimaks aku terus spray air kencing aku merata2. Basah badan 2 mamat tuh yg tgh hantam pantat aku. Tak lama kemudian mereka bertukar orang pulak. Yg mana jolok cipap jolok bontot, yg jolok bontot masuk mulut aku pastuh yg jolok mulut aku join cipap pulak. Kitaran tuh membuatkan aku terkencing 2 3 kali serta klimaks 2 kali lagi. Setelah mereka puas balun aku. Aku suruh diorng pancut dalam jubur aku. Sorang demi sorang cucuk lubang taik aku sambil main tembak2 kat dlm.
Setelah selesai aku cangkung dan mula ciritkan taik aku dan air mani 4 orang itu. Mmg banyak. Berketul2 taik aku berah atas tanah sambil diiringi limpahan air nikmat lelaki. Macam pool sperma dah aku tgk kat bawah tuh. Cuma ade 4 biji ketul taik coklat aku.
Aku kulum batang2 mereka.
“Weyh jom kencing kat pompuan sundal nih” cadang kasim kat membe2 dia.
Diorng pun mula lah kencing kat muka aku. Aku bukak mulut aku puas2. Hanyir gila bau kencing tub tapi aku suka. Aku siap mandi manda lagi. Sebagai penutup tirai aku suh diorng kangkang. Sambil2 kangkang tuh aku korek lubang taik diorng sambil kulum batang diorng. Sorng2 terberak berak depan aku sambil stim. Ade yg berak cair ade yg berak taik dia saiz mcm potato. Pergh bau masa tuh mmg mcm sial. Air mani mamat sorang nih terpancut keluar bile aku hisap batang dia tgh dia berak. Taik dia keluar mcm picit ubat gigi colgate.
Setelah selesai masing2 puas. Kitorng pun pakai baju balik. Tapi aku tukar baju kurung lain pulak. Sebab aku nk keluar lagi pegi blakang cc tuh. Mereka semua keluar dari situ meninggalkan taik masing2 dan aku pun tutp pintu. Kasim pulak tarik tangan aku.
“Ira blow aku lagi aku cucuk lagi Rm100 ok?”
Aku ambik duit tuh dan bawak dia pegi kat tangga blok skolah aku. Masa tuh dah mlm skit so takde. Jadi aku pun kulumlah batang dia….
“AAAAHHHHH SEDAP IRA SAYANG SEDAPP AAHHHH”
Kasim raung kesedapan. Aku teruskan lagi sehingga dia pancut dalam mulut aku. Aku terus telan air dia.
“Thanks Ira. Duit i masuk lagi kita repeat order ya”
“Baiklah kasim”
Aku habiskan kuluman aku dgn menjilat batangnya hingga bersih. Aku sempat membuka pamties aku dan melapkan maninya kat kain panties putih aku. Alu then pakaikan semula sebab nk biar khasiat sperm dia rendam kat cipap aku. Dia masukkan batang dia dalm seluar dia balik dan aku beredar dgn merasakan cecair melekit dan berlendir itu membanjiri bibir pantat aku.
Sekian cerita sundalku……

Posts