OhCerita

Pengalaman Isteri Di Salon

Saya dikehendaki menghadiri kursus di ibu pejabat untuk tempoh 5 hari. Suami saya terpaksa merelakan pemergian saya walaupun dalam tempoh itu dia tak dapat mengongkek bini dia yang seksi ini. Sebelum saya pergi, saya telah dikongkek oleh suami saya yang kuat nafsu itu setiap malam, tidak kurang 3 round semalam. Saya pun suka dikongkek, kalau sehari tak dikongkek rasa tak tahan gatal nya puki saya yang merah merekah ini menanti batang butuh. Saya tak nak cerita pasal kongkek-mengongkek dalam bilik tidur saya kerana pasangan suami-isteri biasa mengalaminya. Apa yang saya nak kongsi cerita di sini adalah pengalaman yang lain yang saya tak pernah alami dengan suami saya. Setelah 3 hari berkursus, duduk mendengar ceramah dari pukul 9 pagi hingga 5 petang, badan saya rasa lenguh-lenguh. Di sebelah hotel penginapan peserta kursus saya dapati ada salon yang menawarkan urutan khas untuk wanita sahaja. Malam itu, lebih-kurang pukul 8 saya pergi ke salon tersebut. Di kaunter, saya lihat 2 orang amoi cina. Saya tanya dia “amoi, ada massage kah?” Dia kata ada. ”Saya boleh massage you kalau you nak”, kata amoi yang seorang. Saya lihat amoi tu masih muda, pakaian dia sangat singkat dan ketat, menampakkan dada nya yang besar dan paha nya yang putih melepak. Saya terfikir, kalau lah lelaki yang diurut, pasti lain yang diurutnya. Saya kata ”ok lah, I nak you urut. 1 jam cukup”. I rasa pelik pula sebab I sebenarnya ada pengalaman ala-ala lesbian semasa masih menuntut di kolej dulu dengan rakan sebilik tapi tidak lah sampai betul-betul lesbian, cuma cium-cium dan raba-raba saja. ”Jom, ikut I” kata amoi tadi. Saya pun mengekor dia dan kami naik ke tingkat 1 dan semasa naik tangga, saya dapat lihat bontot amoi tu memang seksi, bulat dan melentik. Dia pakai seluar dalam jenis g-string, betis dan paha dia licin mulus. ”Silakan masuk” kata dia sopan. Dalam bilik itu ada sebuah katil massage dan sofa. ”Nama saya Mimi” amoi itu memperkenalkan dirinya. ”Saya Nina” saya pulak memperkenalkan diri. ”Nina tolong buka semua pakaian dan sangkut di sana” kata Mimi sambil menunjukkan tempat menyangkut pakaian. ”Buka semua?” tanya saya ragu-ragu. ”Kalau buka semua lagi senang I nak massage you. Lagi syok…hehehehe” kata Mimi sambil mengenyitkan mata. ”I keluar sekejap ya, ini tuala nya” Mimi menghulurkan sehelai tuala. Saya pun tanggalkan semua pakaian dan telanjang bogel. Saya balut badan dengan tuala yang diberikan oleh Mimi tadi dan saya berbaring di atas katil. Semasa menunggu Mimi datang, saya terdengar suara-suara merengek dan mengerang seperti keghairahan dari bilik sebelah sebab dinding hanya dibuat dari hardboard. Sudahlah 3 hari tidak dikongkek, terbayangkan tubuh Mimi yang seksi-melentik dan suara-suara itu menambah kegatalan di puki saya. Puting tetek dan celah paha saya dah mula kepanasan. Tidak lama lepas itu, Mimi pun masuk ke dalam bilik. Dia bawa segelas minuman macam chinese tea. Dia hulurkan dan saya bangun untuk minum. Tuala yang kecil itu tak dapat menutup tubuh saya. Terserlah lah buah dada saya yang subur-montok. ”Wow cantik nya body you Nina, tak sabar I nak massage you” kata Mimi sambil melihat saya minum. Lepas tu, saya bebaring telungkup. Mimi tarik tuala dan saya berbogel di depan amoi yang baru saya kenali tadi. Saya dengar Mimi menarik zip baju dan skirtnya, bila saya toleh, dia tanggalkan baju dan skirt pendek nya, dia hanya memakai bra dan seluar dalam g-string saja. Dalam cahaya samar-samar itu, saya lihat body amoi ini memang lawa dan seksi. Perasaan ghairah saya semakin hangat dan saya menjadi semakin tak keruan. Buah dada saya yang terhimpit semakin mengeras dan puki saya mula mengemut dan kian basah. ”Nina, I massage belakang you dulu ya. You releks saja. I bagi service yang terbaik untuk you” kata Mimi. Saya rasa Mimi menyapu minyak belakang, punggung, paha dan betis saya. Urutan nya sangat sedap dan bila dia mengurut dekat bahagian ketiak, jemarinya menekan-nekan pangkal buah dada saya. Saya rasa terbuai-buai. Beberapa ketika, Mimi sudah mula mengurut bahagian punggung, bontot dan paha saya. Sesekali jemarinya menyentuh dan meramas-ramas di sekitar puki saya. Degup jantung saya semakin laju dan secara otomatis, saya renggangkan kaki. Mimi semacam tahu apa yang saya nak dan bila melihat reaksi saya, Mimi semakin berani dan mula meramas bibir puki dan biji kelentit saya. ”Aaahhh…..isshhhh” saya mula mendesah. ”Nina, tolong telentang” suara Mimi semakin bergetar. Bila saya terbalikkan badan, saya lihat Mimi dah berbogel. Saya tenung muka dan dadanya, sungguh cantik. Mimi senyum sambil tangan kanannya terus bermain di puki saya, sementara tangan kirinya memicit-micit buah dada nya sendiri. Saya tersentak bila Mimi mengucup bibir saya. Mimi menghisap bibir saya dan kamudian mengalihkan ciumannya ke leher dan tepi telinga saya. Saya semakin ghairah diperlakukan oleh Mimi, saya pasrah. Mimi semakin aktif, dia menjilat-jilat pangkal buah dada dan puting saya dihisap-hisap oleh nya. ”Mimi….aaahhhhhh…….. issshhhhhhhhhh…..” saya merengek. ”Nina…I nak lick your pussy” pinta Mimi. Tanpa membantah, saya mula kangkangkan kaki dan Mimi mengalihkan kedudukan nya ke hujung katil dan naik perlahan-lahan. Seketika, saya rasa nafas Mimi meniup-niup bibir puki dan Mimi pun mulai mengucup dan menjilat dengan lembut. Mula-mula disekitar puki saya, kamudian dia menyelak bibir puki dan memainkan hujung lidah di kelentit saya. “Aaaaaaaahhhhhhhhhh…. sedapnyaaaaa….” memang rasa lain bila Mimi yang menjilat, jika di bandingkan dengan jilatan suami saya sendiri. Jilatan Mimi lebih lembut dan nikmatnya amat berlainan. Saya rasa, tak sampai 3 minit, nikmatnya mula menuju ke puncak dan…….. aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh……. saya pun klimaks, air nikmat saya terpancut-pancut. Beberapa detik kami berdua terdiam….menarik nafas yang tersekat-sekat di dada. Saya rasa Mimi turun dari katil dan mengeluarkan sesuatu dari dalam beg nya. ”Nina, you nak rasa batang besar tak?” bisik Mimi di telinga saya. Belum sempat saya menjawab, Mimi letakkan batang plastik berbentuk zakar yang besar dan panjang di atas dada saya. ”Best tau……” pujuk Mimi. Saya tak menjawab tapi dalam hati, apa salah cuba sebab saya pernah menonton filen lucah dimana pelakon wanita selalu melancap sambil menyorong-tarik zakar tiruan itu ke dalam puki mereka. Mimi mulai dengan menjilat-jilat butuh plastik itu. ”Nina…cuba u jilat kat sini”, Mimi meletakan kepala butuh itu di bibir saya. ”Jangan malu……you will enjoy it” kata Mimi. Saya cuba untuk menjilat dan rasa mula seronok. Mimi tolak lagi ke dalam mulut saya sambil bibir nya pun mengucup-ngucup bibir saya. Tangan Mimi pula tak diam, dia masih sibuk meramas-ramas puki saya. Dia menarik tangan saya ke celah kelangkangnya. ”Nina, please gosok pussy I ni……gosok kelentit I….iiiissshhhh”. Saya faham keinginannya, sambil kami menghisap dan menjilat butuh plastik itu, saya terus menggosok puki Mimi. Rasa dah basah dan banyak air nikmat Mimi yang keluar. Ghairah kami berdua semakin membara. ”Nina…..you nak rasa macamana sedapnya difuck oleh batang ini tak?, bisik Mimi. ”Ok Mimi,,,,masukkan batang besar ini ke dalam puki I ni….I nak rasai nya”…pinta saya tanpa malu-malu lagi. Mimi pun menarik butuh plastik tadi dari mulut saya, mula-mula digesel-gesel pada buah dada dan puting saya, kamudian ke perut, ke pusat dan sampai lah ke puki saya. Mimi sangat mahir, dia belum lagi nak masukkan, dia gosokkan butuh itu ke biji kelentit saya. ”Aaaaahhhhhhhh….Mimi….. sedapnya.” saya kangkang kaki seluas nya. Sambil menyelak-nyelak bibir puki saya, Mimi lumurkan air liur dia pada kepala butuh itu. ”Hati-hati Mimi…..takut koyak puki I nanti” risau juga saya. ”Dont worry….puki you ni dah cukup basah, air pelincir dah banyak ni” kata Mimi. ”Nina…I nak masuk ni…….” sambil Mimi menolak masuk kepala butuh plastik itu. Mula-mula dia masukkan bahagian kepala hingga ke takuk. Sambil itu, Mimi menjilat biji kelentit saya. Dia tolak masuk lagi. ”Aaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh… besar nya butuh tu Mimi……tolak lagi…..masuk lagiiiiiiii…” saya dah jadi hilang pertimbangan kerana penangan butuh yang besar itu. Beberapa ketika, lebih separuh dari butuh itu sudah terbenam dalam lubang puki saya. Mimi memulakan proses sorong-tarik. ”Masukkan habissssss…..masuk dalam-dalam……..” saya merayu pada Mimi. Saya mengangkat-angkat, mengoyang-goyang dan menghentak-hentak bontot saya ke katil sambil Mimi menyorong-tarik semakin laju dan laju dan laju. Rasa nya sangat-sangat nikmat dan seketika, ”Mimiiiiii……i dah nak klimakkkkkssssss….. aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh…. ” saya pun mencapai klimaks yang sangat luar biasa. Tak pernah saya alami kenikmatan yang sebegini hebat. Saya rasa macam nak pitam, berbintang-bintang saya lihat. Nafas saya tersekat-sekat. Badan saya berpeluh. Lutut dan kaki rasa rasa lenguh-lenguh. Saya rasa Mimi menarik keluar butuh itu dari dalam puki saya. Saya lihat butuh itu basah berlumuran air nikmat yang saya pancutkan tadi dan dengan selamba dia menjilat-jilat butuh itu tanpa rasa jijik malah sangat berghairah. Mimi duduk di sofa dan terus mengangkang kakinya, sedetik kamudian dia menolak masuk butuh plastik tadi ke dalam lubang puki nya pula. Saya yang masik terbaring di atas katil cuma memerhati gelagat Mimi. ”Fuck me….fuck me darling….fuck me………….” rengek Mimi sambil tangannya nenyorong-tarik butuh plastik keluar-masuk lubang puki nya. Mungkin dia sedang membayangkan boyfriend dia yang fuck dia dengan butuh yang besar panjang itu. Saya lihat muka Mimi, matanya terpejam, mulutnya terbuka sambil mendesah-desah, dada nya yang bulat turun naik. Saya pun turun dari katil dan bergerak kearah Mimi yang duduk dipenjuru bilik. Melihat saya datang kearahnya, Mimi tersenyum manis. ”Boleh I tolong…….?” kata saya. ”You tolong hisap breast dan puting I ni……..gosok kelentit I…pleaseeeee” rayu Mimi. Saya pun duduk mencangkung dan terus merapatkan bibir dan menjilat serta menghisap buah dada Mimi yang subur montok. Jemari saya menyelak-nyelak bibir puki dan menggentel-gentel biji kelentitnya. “Sedappppnyaaa…. lagi Nina, hisap kuat-kuat….” pinta Mimi. Dia semakin laju menyorong-tarik butuh plastic tadi ke dalam lubang puki nya sendiri. Kadang butuh plastik tu di putar-putarkan, digoyang ke kiri dan ke kanan. Ghairah saya pun timbul balik, sambil saya menjilat putting dan menggosok kelentit Mimi, jemari kanan saya sibuk melancapkan puki saya sendiri. Desahan dan rengekan kami berdua semakin menjadi-jadi. Kami dah tak kisah lagi kalau suara kami kedengaran dari bilik sebelah sebab dari bilik sebelah pun kedengaran desahan yang sama. Masing-masing memuaskan nafsu dan menerokai alam seksual yang berlainan. Mimi tahu saya sudah ghairah. “Nina, dalam beg tu ada sebatang lagi butuh, take it and fuck yourself” Saya pun menarik beg dan memang ada satu lagi butuh plastic yang lagi besarrrr…..dan lagi panjangggg….. Sementara Mimi masih terkangkang di sofa dan masih mengepam puki nya, saya pun duduk di sebelah Mimi. Tanpa perlu diarah lagi, saya mula mengangkangkan kaki, menyelak bibir puki dan menolak butuh yang maha besar itu ke dalam lubang puki saya sendiri. Walaupun besar, butuh itu agak elastik dan mudah lentur. Saya tolak perlahan-lahan….sedikit demi sedikit….hanya kepala dan setakat takuk saja dapat masuk. Saya tolak masuk lagi dan kemutkan puki untuk cuba adjust. Sambil Mimi masih menyorong-tarik, dia mengiring ke arah saya dan dengan spontan dia mengisap puting saya untuk menambah ransangan. ”Tolak masuk lagi Nina, picit batang tu, ia akan adjust nanti……” Mimi membantu tapi hanya setengah butuh itu dapat masuk, saya mula sorong-tarik. Memang rasa dia lain dari butuh yang pertama tadi sebab seolah-olah butuh ini boleh bereaksi bila ditolak-ditarik. ”Aaaaahhhhhhh…. sedapnyaaa….butuh ni Mimiiiiiiii……….” saya menjerit macam histeria. Kami berdua masing-masing difuck oleh butuh-butuh plastik. Sorong-tarik, tolak-tarik, sambil kami berkucupan, menghisap lidah…….saya bagaikan di awang-awangan. ”I am cuminggggggg……..I nak klimaks ni Nina…….gosok kelentit I….pleaseee…”. …Mimi menjerit. ”I pun sama………I nak klimaks ni Mimiiiiii……….”. Tetiba saya terasa badan terapung-apung, pandangan saya gelap dan nafas macam terhenti. ”Aaaaaahhhhhhhh…. aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhh……………………… ….” saya mencapai puncak klimaks yang tertinggi pernah saya rasa. ” Aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhh….” Mimi pun klimaks sambil menghentak-hentak butuh sedalam-dalamnya, dia mengangkat bontotnya dan melentikkan punggungnya. Selepas itu, kami berdua terkulai…..hanya hembusan dan tarikan nafas yang kedengaran.  Kira-kira 5 minit kami berdua berpelukan di atas sofa itu. Selepas menggumpul balik tenaga, Mimi pun mengambil tuala dan mengelap seluruh badan saya yang basah dek peluh bercampur air liur dan air nikmat. Saya memakai balik pakaian. Mimi pun sama. Sebelum keluar dari bilik, sekali lagi kami berpelukan dan berkucupan. Saya berikan Mimi beberapa helai wang RM50, tapi Mimi tolak, dia cuma ambil bayaran untuk sewa bilik saja. ”I suka you Nina….anggap lah service ni free je dan tadi kita enjoy sama-sama. Harap next time you datang lagi, I boleh arrange bilik lagi besar dan I ajak kawan I yang lagi seksi massage sama dengan kita. This is my handphone no. Call I dulu sebelum you datang” sambil memegang punggung saya, Mimi menghulurkan business card. Kami berdua pun keluar dari bilik, turun ke kaunter dan sebelum keluar, Mimi memberikan ciuman di pipi saya sambil merenung dengar anak mata yang penuh makna. Saya pun meninggalkan salon tadi dengan sejuta kenangan terindah. Saya terus balik ke hotel yang terletak di seberang jalan saja. Sebelum tidur saya call suami saya dulu, lepas tu saya call Mimi. Malam tu saya tidur nyenyak sampai ke pagi. Sebelum balik dari kursus, sekali lagi saya pergi ke salon itu untuk diurut oleh Mimi, kali ini pengalaman nya lagi dahsyat kerana kawan Mimi yang bernama Ivy (dia seorang penari, lagi seksi dan dia betul-betul hardcore lesbian yang hebat) pun ikut sama dan kami di fuck oleh mesin yang bernama Sybian. Nanti saya akan ceritakan untuk dikongsi bersama anda. Sekian dulu. Share this: Twitter Facebook Like this: Like Loading… Related

Posts