OhCerita

Raya

OhCerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | OhCerita

Raya Di Peratauan Masa aku di perantauan, masa study buat masters dulu, aku kena korbankan body aku kepada seorang pensyarah aku ni…. dia bagi aku kerja yang perlu aku hantar dan siapkan pada hari raya haji tu… ni kisah dua tahun dulu! Aku sebenarnya dah plan dengan kawan2 nak beraya di rumah kawan lain di Leeds. Aku belajar dan tinggal di Newcastle – Tiga hari sebelum tu aku pergilah berjumpa dengan Mr Day. (Dr Harris Day) pensyarah aku. Dia sibuk hari tu, dan dia beritahu Azlina come and see me later… my room..” katanya memberikan aku alamat apartmentnya. Aku ke bilik apartmentnya senja itu. Aku bawak buku2 dan kerja kerja aku.. dan juga laptop aku. Aku mengagak kami akan kerja sampai jauh malam aku bawa sama sedikit roti dan minuman. Aku sampai saja… dia dah menunggu aku – dia pelawa aku masuk aku lihat ada dua gelas wine. “Hai Azlina…. duduk lah..” katanya.. Aku duduk di sofa.. dia offer aku minuman wine… aku tolak. “Sorry doc… I dont drink…” aku kata dengan senyuman. “Well… ” dia pun rapat pada aku dan meletakkan tangannya di peha aku.. aku pakai jeans dan kemeja hari tu – dan jaket. “Kalau u tolak…. ermmm.. I rasa… baik u balik saja LIna..” katanya tapi tangannya masih di peha aku… aku bingung ni peras ugut ni? “Err!!” aku respond macam tu… “I need yoru help doc… perlu sangat pertolongan you… I ada sambutan hari raya di Leeds… dan..” aku cuba menerangkan dan menjelaskan padanya… “Ye saya tahu tu… kan u dah beritahu I hari tu….” tangannya masih di peha aku.. mengosok gosok pulak dah…. dan dah sampai dekat ke celah peha aku dah ni? “Please… doc? I dot drink…” “Many Malay muslim students here drink dan fuck… tak kan u tak boleh…” katanya.. aku tergamam mendengarnya.. memang betul ada yang begitu… aku tergamam dengan apa yang dia kata tu “FUCK”. “Mari sini Lina… ” dia menarik aku dan dia kiss aku di bibir… “ermmm…” dia berdengus.. aku membalas kiss nya…. aku teruja dan horny pulak dah… aku ni steri orang aku dah pernah menikmati seks… aku tahu sangat sex tu sedap… aku ddan suami aku selalu puas kalau kami main! “Ermmm…. Ohh Doc… kita tak boleh Doc…. I dah kawin..” aku mengerang masa kami berdakapan tu. Tapi aku tak melarang pulak dia meraba raba aku… “If u want.. If u nak pertolongan I…. LIna.. u kena ikut cakap I…” kata Doc.. kami stop kissing kami tak berdakapan lagi… kami memandang satu sama lain… aku tahu dia menunggu keputusan aku. Aku nak sesuatu dari nya dan dia nak kan sex dari aku!!?? Aku pun angguk dan dia senyum.. “Thats my girl.. mari sini dan buka pakaian you LIna..” katannya.. Aku bangun depannya dan mula lah aku berbogel – ini pengorbanan aku utk merayakan hari raya kurban dengan kawan2 di Leeds!! Tiga hari di Leeds dan aku terpaksa akur dengan kehendak Doc Day ni… “Ohh so nice….” katanya – aku dah melucutkan pakaian aku aku hanya berdiri dengan bra dan panties aku saja… belum pernah aku begini bogel depan mana mana lelaki selain suami aku! Ohh abang !! Maafkan Lina bangg… terpaksa Lina lakukan ni… dia senyum melihat pantat aku – bersih licin.. aku cukur selalu.. memang aku tak suka berbulu tebal – rimas.. lagi pun aku dah selalu cukur sebab Bang Hairul tak suka bulu panjang!! Doc memeluk aku… dan dia pun berbogel sama.. habis pakaian dalam aku tanggal.. dan kami dua dua dah bogel 100%… “Hisap batang I Lina..” katanya.. dia senyum… Aku melihat batangnya kali pertama… “Ohh Doc? Batang u besarnya?” aku kata… dan dia senyum… “Batang suami u besar macam ni?” dia memegang tangan aku dan meletakkan di batang kerasnya itu…. memang keras hangat saja… panjang pulak tu! Berair pantat aku bila aku membayangkan benda besar ni di dalam lubang pantat aku ni!! “Tak Doc… kecik sikit…” aku jawab dan aku pun membelai batangnya. “Ohh yesss darling… suck it..!!” katanya dan aku pun terus menghisap… dan membelai batang dan telurnya.. macam aku lakukan pada suami aku. Bang Hairul!! Maafkan Lina bang… pantat Lina akan LIna beri pinjam pada Doc… please maafkan Linaa bang.. aku kata dalam hati ku.. Memang ada rasa bersalah dalam hati aku ni.. macam mula2 aku kiss dan beri kawan dari Lndon dulu tu menggomol aku.. malam tu aku tak leh tidur mengenangkan aku ni dah ‘curang’ ke? Kali ni lain… aku dah bogel dan aku sendiri nak sex dengan Doc Day.. matsalleh kafir ni. Doc menarik aku dan dia suruh aku mengangkang di mukanya.. kami dalam posisi 69! Ohh best masa ni pantat aku dijilat dan dilapahnya.. daging mentah pantat aku ni dijilat dan jilatnya. Au mengerang dan mengerang.. dan dalam lima minit dia menjilat kelentit dan pantat aku tu aku cum sekali!! Sundal betul aku ni!! Aku klimaks dengan hanya dia menjilat aku!! Ohh bang Hairul… Lina isteri abang mengerang sedap kena jilat pantat ni banggggg!!! hati aku menjerit!! Rasa guilty aku!! Lepas tu dia pun mengerangkan aku dan dia kata dia nak fuck aku. “Let me fuck u now Lina….” katanya… pantat aku tak ada bulu tu dia fuck!! Masa masuk saja batangnya tu aku mengerang aku dah tak tahan dah…. sedap sangat!! “Ohh Docc!! Fuck meee!!” aku mengerang.. Doc menyodok dan menyodok.. lagi lama lagi dalam.. aku rasa batang besarnya tu sedap sangat melanyak pantat aku. “Ohh so tight!! Ketat pantat u LIna!! ” kata Doc Day! Kami fuck dan fuck…. dan kami tukar posisi.. aku menonggeng pula.. “Ohh Lina.. so good… your pussy is so tight” kata Doc masa dia lanyak pantat aku .. aku mengerang tak henti henti… “Ohh doc.. fuck me… fuck me harder!!” aku dah lama sangat tak merasa batang suami aku… aku tak pernah curang.. walaupun aku pernah kiss dan ringan ringan dengan students lain tapi aku tak pernah fuck… Batang Doc panjang dan besar dari suami aku…. sedap sangat dia melanyak aku… “Yes LIna.. your pussy I yang punya kan? Boleh kan darling?” katanya sambil mengerudi pantat aku.. air aku banyak keluar!! Tak sangka aku begini… terlalu horny dan ghairah kena fuck dengan batang mat salleh ni!! “Boleh tak I kalau tak hantar… u bagi I grade baik lah…” aku kata masa dia menolak masuk batang kerasnya ke dalam pantat aku… Dia senyum.. “Boleh darling… tapi malam ni stay dengan saya… dan…” katanya menolak habis batangnya dalam dalam pantat aku. “Ermmm dan apa Doc…?” aku menikmati batangnya di dalam pantat aku.. aku rasa macam nak cum lagi.. tak tahan aku dengan batang besarnya itu! “…balik dari celebration Hari Raya u tu u come and stay here with me… I nak u jadi sex toy I.. boleh kan baby?” katanya… “Ermmm… ” aku terasa dia menarik batangnya dan menolak semula… “… tapi I nak grades lulus yang baik… ermmm… sedap batang u Doc…” aku kata – mengerang sedap aku! “Sure darling as long as I can fuck u all the time…. Ermmm.. so tight pantat Melayu u baby…” katanya menghenyak aku lagi… ni pengorbanan yang perlu aku lakukan? Ermm… sedap batang dia… “Ohhh Doc… I rasa penuh dengan batang u… Ohhhh!! Fuck me!!” aku dah tak tahan dan dia pun menghenyak aku lagi…. sedapnya tak terhingga…Maafkan aku abang Hairul… pantat isteri mu dah dihenyak matsalleh ni… aku sedih juga tapi nikma sex dengan mat salleh ni sedap sangat… mengatasi segala galanya!! Dan aku pasti akan mengulanginya lagi… “Ohh baby…. be my fuck buddy… ” keluh Doc masa dia menghenyak aku… kami tukar posisi lagi… lagi lama lagi bertambah sedap aku kena lanyak… kali terakhir aku fuck dah terlalu lama.. Suami aku yang fuck aku beberapa jam sebelum aku fly terbang ke London 9 bulan yang lalu… ni lah batang aku yang pertama… dan aku rasa dalam 7 atau 8 bulan lagi… pantat aku ni akan kena fuck dengan Doc… pensyarah aku ni… Ohh abang…. maafkan Lina bang… batang Doc sedap sangat ni bangggg!! Kami fuck dan fuck lagi sampailah dia pancut dalam pantat aku… aku puas dengan Doc Day. Dia pandai buat aku puas.. dan buat aku horny. Maaf bang selamat hari raya qurban bang…. Malam tu kami fuck lagi…. memang Doc Day is a man of his word… jujur dan pandai fuck! Aku minum wine yg dioofernya aku semi mabuk – dan kami fuck… masa aku mabuk sikit tu dia amek photo aku bogel dan pose lucah utknya… dan aku ingat lagi yang dia rakam kami main!! Esoknya kami tengok video klip yg dirakam dan kami fuck – aku puas sangat! Batang besarnya memuaskan aku… maaf abang.. hari raya ni Lina dipuaskan batang mat salleh ni bang! Doc luluskan aku dengan grades yang baik… malah kerja2 aku pun lebih mudah aku perlu bagi dia fuck aku.. dua atau tiga kali seminggu. Aku pun dapat puaskan nafsu aku ni… dan dia pun sama puas… malah aku kadang2 gian nak batang dia!”

Posts