Hafiz sangat Geram Dan sangap kat jihan muse , badan jihan Makin montok , sedap Dan mantap , tetek besar peha Dan bontot padu membuatkan Hafiz Makin Geram tengok jihan , pada suatu Malam Hafiz plan nak culik jihan Hafiz ajak kawan die , Hafiz Tahu kat mane jihan bekerja , mase Tu jihan Baru habis show , mase Tu dah pukul 2 pagi . Jihan keseorangan kat basement pergi kereta die . Time jihan nak keluarkan kunci kereta ade van berhenti kat depan die jihan pelik pastu Hafiz peluk jihan Dari belakang tarik masuk Dalam van , jihan menjerit Dan meronta Minta tolong , Hafiz keluarkan Kain Dan letak chloroform pastu Hafiz chloroform jihan . Jihan meronta

Jihan : hmmmmmmmmm hmmmmm

Hafiz : shhh diam sayang hidu sayang tidur sayang Malam ni abang Akan nikmati tubuh sayang puas2 🤤

Jihan : hmmmmmmmmm hmmmm jihan dah terhidu dan dah lemah

Hafiz cium tudung jihan , bau kepam campur dengan wangi , Hafiz bertambah ghairah cium bau tu

Jihan Pon pengsan , pastu Hafiz enjit jihan dengan dose dadah bagi Jihan berkhayal

Sampai rumah , Hafiz dukung jihan bawak masuk bilik Dan campak jihan kat katil

Jihan berkhayal kesan Dari dose Tu , Hafiz terus cium bibir jihan puas2 sampai Hafiz sedut air liyur jihan 🤤

Pastu Lepas dah puas cium Hafiz bokak seluar Dan masukkan konek Dalam mulut jihan , blowjob Dan Hafiz terus pancut Dalam mulut jihan , jihan tertelan air mani hafiz pastu kawan Hafiz sambung blowjob jihan

Jihan Dalam keadaan khayal Hafiz keluarkan chloroform , chloroform jihan , suare jihan meronta sangat perlahan Dan manja buatkan Hafiz lagi sangap , Hafiz chloroform jihan sambil ramas pepek jihan 🤤 Dan pastu Hafiz cium pepek jihan 🤤 jihan Pon pengsan

Hafiz bokak tudung jihan Dan baju jihan hanye tinggal singlet ketat , ketiak jihan basah Hafiz cium Dan jilat ketiak jihan sampai Kering 💦

Hafiz ramas tetek Jihan sampai baju singlet jihan dibasahi air susu tetek Jihan , Hafiz Pon bokak singlet jihan , Dan Hanya tinggal bra pastu Hafiz selak sikit bra jihan isap tetek Jihan sampai puas 🤤

Lepas dah puas kerjakan tetek Jihan Hafiz bokak seluar jihan , tinggal spender je , Hafiz cium pepek jihan berlapikkan spender bau masam sampai jihan cum pastu Hafiz bokak sikit spender jihan menampakkan pepek jihan yg sangat gebu Dan bersih, Hafiz sedut air pepek jihan , jihan mengerang , nafsu Hafiz lagi ghairah Hafiz keluarkan konek terus masukkan konek Dalam pepek jihan Hafiz henjut pepek jihan laju sampai jihan mengerang , Hafiz henjut jihan sambil Raba tetek Jihan Dan cium bibir jihan , jihan Pon climax Hafiz pancut dalam pepek tembam jihan , Sama2 climax Hafiz memang dah rancang nak mengandungkan jihan 🤤

Lepas Hafiz dah puas giliran kawan Hafiz kerjakan jihan chloroform jihan , ramas tetek isap tetek cium ketiak , ramas Dan hisap pepek sampai jihan cum Dan kawan Hafiz pancut Dalam pepek jihan ,

Last sekali Hafiz Dan kawan die bergilir gilir doggie bontot yg besar Dan wangi 🤤💦 jihan menjadi hamba sex Hafiz Dan kawan die Malam Tu , Hafiz perkosa jihan sampai die puas.