Ohcerita | Cerita Seks Melayu | Cerita Sex | Kisah Sex Melayu | Kisah Seks | Cerita Benar Sex | Cerita Lucah Melayu | Sex Lucah | Cerita Dewasa | Cerita Seks Lucah Melayu | Cerita Gersang Melayu | Kisah Dewasa Melayu | Kisah Lucah Ganas | Cerita Seks Budak Sekolah | Seks Adik | Cerita Seks Abang | Cerita Seks Rambang | Sekolah Seks | Kisah Seks Budak Sekolah | Cerita Jilat Pantat | Cerpen Seks | Novel Seks Melayu | Ohcerita

Setiap kali hari raya mesti ada open house. Tahun ni, hubby(H) ada beraya sekali. Dah lama juga dia tak de time Raya. So this year, his company is organizing a big Raya Open House. As usual, memang Lyeena akan join open house tu. Kebetulan jugak hari tu, my bf (B) ajak. Best thing is, hubby dah kasi permission. B nak Lyeena pakai baju raya yg B belikan as well as matching bra and panties.Once ready, Lyeena and hubby terus je ke Hotel for the open house tu. Reached the Hotel, macam biasa mingle with other guests. While talking with hubby & his colleagues suddenly B shows up. Sangat terkejut. So Lyeena buat mcm biasa je. Berjaya jugak control keadaan. Kalau tak habis la. We continued on chatting. Then, Lyeena excused to the ladies.
Sambil berjalan tu sempat jugak la text B. Lyeena cakap tunggu B kat lobby je masa tu. Tak lama lepas tu B datang menyusul.
+B: Hei baby.L: kenapa you datang sayang. Saje je kan. Nanti hubby tau.B: I horny la baby.Belum sempat Lyeena cakap apa-apa, B terus tarik & cium Lyeena.B: Ahhh… baby jom naik level atas.L: Dear…hubby ada tu la.B terus tarik tangan Lyeena, tapi Lyeena ikut je. Tak membantah pun. Kat level atas tu memang kososng tak ada function. B Tarik lyeena masuk ke salah satu bilik yg kosong. We’re kissing like macam dah lama tak jumpaL: aah….B: baby I need you now.L: sayang…baby pun tak tahan dah ni.

Lyeena ikut je apa B cakap.

B: tanggalkan kain u tu baby.

B: OMG babe, I love to see you in this panty

L: hmmm… baby tau la sayang suka kan. Mesti sayang suka tgk baby pakai pantiy ni kan

B: I tak tahan dah ni baby… It hard just looking at you.

L: Sayang.. let me do it for you then… U sit back and relax.

Lyeena tolong B unbuckle his belt and he unziped his pants & Lyeena terus pulled out his hard cock. It so hard and excited by now. Without a word, lowered my head down to his cock.
L: Sayang come, you relax. Nak baby hisap batang you sayang.

B: oh my god babe…. ohhhhhh…

Start with cock head, his shaft. Sucking slowly and lightly. Just nak make sure he was enjoying it..

L: Sayang jangan cum dulu ye

B: “Ohhhhhh…. mmmm… going to come soon babe. feel so good.. damn..!”

Lyeena usap batang B. Then slowly went down on him again. Kali ni Lyeena hisap lagi kuat. Lagi I buat lagi kuat B mengerang. Bila Nampak B mcm dah tak boleh nak control, Lyeena stopped. Kali ni Lyeena tanggalkan baju & bra and Lyeena dah totally naked masa tu.

L: Sayang… touch me dear…want you to feel my breast.

As Lyeena sucked B, he was playing with my boobs.

B: Urrh… urrhhhh…. ohhhhhh… shit babe.. I’m coming soon.
L: Mmmm…. mmmmm… mmmm…. (memang Lyeena tak boleh nak cakap apa2 sebab dlm mulut Lyeena penuh dgn batang B)

Shortly, B let go and exploded in my mouth.
Cud feel the warmth of his cum in my mouth. Lyeena terus sambung hisap batang B until his last drop of cum shooting out.
Lyeena bangun dgn mulut penuh dgn air mani B sambil pandang B.

L: OMG Baby… that was so hot! U just let me come into your mouth.
Lyeena Cuma senyum je sambil tu telan & licked her lips. B pun terkejut.
B: You are damn hot and naughty Lyeena. I didn’t expect u buat mcm tu. I loved it.

L: mmmm… sayang suka kan baby bj sayang mcm tu

B: Yes..i liked so much baby

B: Quick…hubby you kat bawah tu.

L: Yea…almost forgotten.

B: Let me help u get dress.

Lyeena put on her bra & adjusted her baju kurung. Still naked waist below.

L: How do I look?

B: U bitch…give me your panties. U don’t need it.

L: Mmmmm….it’s all yours dear.

Lyeena went straight to the ladies. Get myself properly cleaned up.

At the Hall, saw hubby and B was talking.

H: Dear…where have you been?

L: Honey…I jumpa my ex-colleague tadi. Tu yg lama sikit. (Sambil tu Lyeena jeling pada B sambil senyum)

H: I see.

L: Honey… I have to make a move dulu ye. I ada dinner malam ni.

H: Hmmmm ….
L: Lupa la tu. U said okay rite honey.

H: Oh okay.

Lyeena hugged hubby & kiss him and left for my dinner.

L: Hello dear…baby baru lepas mandi ni.

B: Hi baby…wow that’s nice. I datang ye. Tak tahan la. Stim je teringat kat u baby

L: Hei…bukan baru je dpt tadi kan

B : Tak puas la…lagi pun ur hubby ada

L: Ye la..baby pun tak puas lagi ni. You kat mana dah ni sayang?

B : Hmmm…actually I dah depan pintu you ni.

L: Hei…kenapa cepat sangat sayang. Baby tak siap apa lagi ni. Lg pun hubby tak de ni.

B : Tak pe la. Memang I nak jumpa you. Not your hubby

L: Yea rite…hehe

B : I nak tengok you je.

L : Ye la tu. Okay. Wait I buka pintu.

Pada masa yang sama Lyeena terus call hubby.

L: Hi honey. Kat mana tu?

H: Oh dear. I kat open house ni lagi la. My boss & family is here. They’re asking about you.

L: La ye ke. Sorry la. Sent my regards to them ya honey.

Lyeena buka pintu & ajak B masuk. Sambil tu Lyeena kasi hint kat B yg dia on the phone with hubby. B kissed Lyeena. Then Lyeena switch to speaker phone & put the phone on the dining table. Right away B terus peluk & kissed Lyeena.

Dalam masa bercakap dgn hubby tu we’re kissing and harassing each other body. Passionately. Lyeena was so turned on with that sampaikan tak sedar yg Lyeena dah totally naked. Once hang up, B pushed Lyeena to the wall. Knelt down and straight away lick my already soaking wet pussy. Just a few strokes from his tongue, Lyeena almost cum! circular licks, slow sucking her clits and then terus turun to her whole pussy. After a few moments, Lyeena cum.
H: You kat mana tu sayang.

L: I kat rumah ni. Tengah siap2 la ni.

H: Okay. What time you nak keluar ni?

L: around 4.30 tpi honey I tak drive tau. They said gonna pick me

H: Okay la.

L: Okay honey. I nak siap dah ni. Nanti dah nak keluar I call balilk

H: Okay dear. Take care

B: Pusing baby

L: Ahhhh….sayang please. Baby horny sangat ni.

B: Yes baby. I tau. U dah basah sangat ni

Lyeena memang dah super wet and high. B slides his cock inside me. It went in easily. I could now feel the size and thickness of his cock.
B: OMG.. u are so wet and tight

L: urgh urghh … mmm ..’mm..
L: yes, that’s it sayang.. that how u bang me … pump me. Wanna feel your cock deep inside me”…

B tau apa yang dia buat. So, he pumped me harder and faster. Bila B was about to cum, he pulled out. B suruh Lyeena pusing and then he shoots 2 loads of cum … shooting up till it even landing on my boobs, belly and down to my crotch… it was a lot of cum …

L: Ahhh..sayang…sedap nye

B: Baby belum cum lagi kan

Lyeena cuma senyum je. B knelt down to lick me again. My pussy was in a mess .. a sexy mix of his cum, my white creamy juice .. sweat .. and he licked it all up.

Very quickly .. I let go my wave of cum .. I cummed another 2 times by his licking. I was almost breathless by this time.

B: Cepat sayang. Nanti lambat pulak nak gi dinner ni.

L: Oh yea..

Lyeena terus ke bilik mandi. For a quick shower.
In the bedroom, Lyeena suruh B duduk on the bed. Just looking at Lyeena yang baru nak bersiap tu. B mintak Lyena put on her make up first. Once finished with the make-up, Lyeena sprayed the perfume all over the naked body. While B was looking sambil pegang his already hard dick. Now Lyeena start to put on her dress.
B : Oppss…nanti dulu baby. I nak baby pakai heels ni je dulu.

L : Okay sayang. Baby ikut je apa sayang cakap.

B : Jom turun.

Lyeena turun without wearing any dress yet. But we’re ready to go. B opened the door.

L : Kenapa buka pintu sayang…malu la baby

B : Why not? People can see your beautiful body. Baby suka kan

L : Yea rite sayang. Baby suka kalau org tgk baby. Tp sayang je yg dapat.

B : Now let me help you pakai dress ni.

B helped Lyeena put on her dress. It was tight and very short. Yes, Lyeena not wearing any panties or bra for the night.
B: Before we leave, baby tak nak call hubby dulu ke?

L: Oh ye la..baby call dia sekarang.

L: Hello hubby. Kat mana tu?

H: Yes honey. I kat sini lagi

L: I dah nak keluar ni ye

H: Okay.

L: Oh ye..honey. I tak jadi keluar dgn my friend S.

H: Hah? Then you nak keluar dgn sapa?

L: Dengan my B la. Nanti apa2 I call you

H: B? Okay.be sure you’ll be back ye.

L: Ye la I balik honey.