OhCerita

Sensation

Semalam…
Musim-musim tengkujuh ni, sentiasa melahirkan rasa horny aku…angin2 sejuk, sering kali menyapa kulit ku…terasa ingin dibelai oleh tangan kasar lelaki yang seringkali membelai diriku dahulu…Adakah malam ini, malam bertuah? Bermonolog aku seketika….
Well, of course….kalau tak, aku takkan menulis pagi ini..
Kisahnya, malam tadi, aku keluar bersama kawan, yang aku kenali di laman sesawang…Kami hanya ingin berkenalan dgn lebih dekat…kami pergi menonton wayang, lepak di kedai mamak..ye, kedai mamak pon dah cukup…aku tak suka kan tempat2 eksklusif, yang perlu kita berpura-pura sopan..Korang mesti dah tak sabar kan menunggu apa yang jadi selepas ni…
Malam tadi, hujan…lebat sangat…bila hujan, semua orang sejuk…malam ni, aku ada pemanas badan…suka sangat…hehehehe…jangan jeles…kami check in…masuk-masuk je, dia terus ke bilik air, mandi, yelah, dah kena hujan…then, aku lak mandi…keluar2 bilik mandi, dia dah baring ats katil, senyum…then, sambung tengok tv..aku, kering2kan rambut…pakai balik apa yang patut…
After that, duduk sebelah dia…then, dia pandang aku, “Baby sejuk?meh I pelok :)”
Suka, terasa panas…suddenly, dia kiss telinga, emmm, berderau darah…in a good way, of course…then, turun ke leher…turun ke dada…then, dia kiss mulut aku…a good kisser…
Slowly, dia kluarkan breast aku, dari bra…slowly dia lick puting aku smpai keras…dh keras, dia nyonyot pulak…arrgghhh…sedap…aku usap kepala dia…then, dia bukak bra aku…terkeluar la breast cup D aku…terus dia uli dua2 breast aku…smbil jarinye menggentel puting aku…bile puting aku dah keras, dia isap puting aku…ermm..smbil lidah nye menjilat puting aku…
Perlahan-lahan dia turun, dan kiss satu badan aku…emmmphhh…sedap…aku hanya mampu mendesah…aaahhhh…emmmphhhh….
Nikmatnye..pelahan-lahan dia mnyelak panties aku….dia selak pussy aku, dan dia gentel biji ku yang dah mengeras…basah…emmmpphhhh….geli2 sedap….terangkat-angkat bontot aku…emmpphhhh…..aaarrggghhhhh….oh, honey….sedap sangat….i’m cumming sayang…..sampai kejang2 kaki aku…..

Posts