OhCerita

Tak Tahan Sangat

Pagi tu, sejuk sangat..baby tido pakai singlet n shorts…kalau time camni ade aksi memanaskan badan, memang syok abes…sebabkan, baby sorang je time tu, baby pon panaskan badan baby sendiri….baby pon bogel la, tp still dlm slimut…baby usap2 nipple baby, smpai keras…emmm…baby try jilat breast baby…smpai xsampai je…emmm…then, baby usik2 pussy baby…rase best jugak….then, baby pon gentel la biji baby…sedap…..smpai tepejam mata baby..hehehe…tibe2, terasa panas je kt breast baby…bukak2 mata, ade org tgh isap nipple baby ngan uli2 breast baby…emmm..stim trus baby….smbil tu, tgn dia tros pegi kt pussy baby, and gentel biji baby…arrrggghhhhh…terangkat2 bontot baby….dia gentel biji baby laju2…bila baby nak cum, dia gentel slow2…sedaaapnya…then, dia selak pussy baby, then dia gentel biji baby hujung2 je….best sgt…dh puas isap nipple baby, dia pon cium2 perut baby…meremang je baby…smpai pussy baby, die selak pussy baby, then dia jilat biji baby, hujung2 je, dgn lidah dia yg kasar…makin basah pussy baby….then, dia tekan lidah dia kt biji baby, and dia jilat slow2…mengerang2 baby…air makin byk mngalir….smbil jilat, dia masuk kan jari kt pussy baby, and finger fuck baby, laju2, smpai baby xtahan, and baby pon cum…air byk sgt klua…terasa air tu mngalir kt bontot baby…but, dia xbenti, die trus gentel biji n finger fuck baby…sedaaaaap..baby mengerang2, xtahan sgt….baby cum lg skali…terus baby bangun, isap batang dia…baby pon jilat nipple dia, turun ke perut…cium dia 1 badan…dia hanya mampu mendesah…slow2, baby jilat batang dia, sampai la ke telo….then baby jilat2 kepala batang dia…masukkan btg dlm mulut, tekan2 smpai tekak…and baby sedut btg dia…emmm…trus dia mengerang..then, baby turun, baby isap2 telo dia….terus dia suh baby duk atas btg dia…baby pon duduk, masukkan btg dia slow2…then, baby pon gelek2…enjut laju2….arrgghhh….sedapnye…baby enjut laju2….aarghhhhh..xtahan, dia tujah baby dr bwh….laju2..makin sedap…arrrghhhh…baby pon rse kejang…and baby pon cum…emmm…sedapnye….tp, dia belom cum lg, dia pusing kan baby, dia doggy kan baby…sedapnye, dpt rse btg dia masuk semua dlm pussy…smbil die enjut, die gentel2 biji baby….sedap bertambah2…makin lame2, makin laju dia enjut, baby kejang lagi skali, and dia pon trus tarik btg dia, and pancut kt blkg baby…panas je air dia….emmm..pagi tu, mmg best….spnjang ari tu, mmg baby maen..smpai mlm…tp, bukan la non stop 🙂

Posts