Peristiwa ini berlaku beberapa tahun dahulu sebelum aku berpindah ke sekolah baru . aku mengajar di sebuah sekolah menengah di Kuala lumpur . aku mengajar matapelajaran matematik dan Pj. Peristiwa ini berlaku semasa aku sedang mengambil alat untuk mengajar Pj.
Sedang aku tertonggeng – tonggeng mengambil Bat rounders dari bakul di dalam setor aku tak perasan Rasyid dan Faruq, sedang leka memerhatikan dubur saya yg padat . Sebenarnya mereka berdua nie menyorok di belakang rak menyimpan alat- alat senaman yg lain.
Setelah membahagi – bahagikan alatan tersebut kepada murid- murid aku menyuruh mereka ke padang dahulu . Sedang aku leka menyusun semula alatan yg bersepah , mataku terpandang ada satu lagi bat rounders yg tertinggal .
aku memegang bat tersebut dan bercadang ke padang untuk mengajar murid- murid . Sambil aku berjalan ke suis lampu aku gosok – gosok bat yg di varnish licin itu. Tiba – tiba perasaan saya terasa semacam aje .
aku rasa ada suatu perasaan yg pelik . Tiba -tiba saja ghairah aku datang apabila teringat filem blue yg aku tonton dngan suamiku malam tadi . Best betul ceritanya sehingga kami tak sempat masuk bilik.
Depan tv aje kami dapat dua round. Mujur anak- anak saya , Dido dan Izan dah tidur . Tanpa menyedari yg kedua – dua muridku tadi sedang memerhatikan aku aaku terus menggosok- gosokkan hujung bat tersebut ke faraj saya .
aku merasai faraj saya mula basah . Terus aku padam lampu dan menuju ke bahagian hujung setor yg menempatkan tilam lompat tinggi. sambil membaringkan badan aku mula menyelakkan kain baju kurung saya keatas.
aku tak memakai baju sukan krn susah nak pakai tudung . Pengetuapun nampaknya tak kisah . Setelah kainku terselak aku acukan hujung bat tersebut ke faraj saya sambil mengosok- gosokkannya.
dngan mata yg terpejam kesedapan sebelah tanganku kuramas buah dada saya yg sudah menegang . Tiba – tiba aku rasa pehaku disentuh orang . dngan kelam kabut aku membuka mata dan terus menurunkan kain.
Alangkah terperanjatnya aku apabila Rasyid dan Faruq sedang menyentuh pehaku yg putih . aku terkedu tak dapat berkata – kata . Faruq dngan rakus memegang hujung kainku dan menyelaknya keatas semula .
Cerita Sex Threesome Dengan Murid Aku
aku bagaikan terpukau membiarkan saja perlakuan Faruq dan Rasyid. Mungkin krn terperanjat aku membiarkan saja pehaku di raba dngan ganas oleh Rasyid. Faruq menolak badanku keatas tilam.
Dari posisi duduk kini aku terbaring di atas tilam lompat tinggi itu . Rasyid mula merapatkan kepalanya ke celah pangkal pehaku dan mula menjilatnya dngan rakus . aku tersentak apabila kurasakan lidahnya menyentuh celah rekahaan faraj saya yg sudah basah itu stelah menyelakkan seluar dalamku .
Faruq cuba mengungkap baju kurung saya keatas. yg lebih menghairankan aku boleh mengangkat badanku untuk meloloskan bajuku. Setelah baju terselak hingga keleher Faruq menyingkap braku dan tersembullah buah dada ku yg tersedia dngan putting yg sudah tegang.
Faruq dngan rakus menyonyot putting buah dada ku. Berdecit – decit bunyinya . Segalanya berlaku tanpa sebarang kata -kata. Rasyid menarik seluar dalamku kebawah dan aku sekali lagi dngan rela mengangkat dubur saya untuk menyenangkannya menarik seluar dalamku kebawah.
Lidah Rasyid semakin dalam menujah rekahaan kemaluanku . Kepalaku tersentak kebelakang apabila diaorang menyonyot sambil menggigit lembut kelentitku . “Erghh ” itulah satu – satunya dengusan yg terkeluar dari mulutku sejak mula aku dirogol oleh muridku sendiri .
Faruq masih mengerjakan buah dada besarku silih bertukar ganti. Dari kiri ke kanan . aku mula berada di alam khayalan . Tanpa disuruh aku mengangkangkan kakiku supaya Rasyid mudah mengerjakan faraj saya .
Setelah faraj saya benar – benar becak Rasyid mula menurunkan lidahnya yg basah kearah kawasan antara faraj dan dubur saya . Nikmatnya tak boleh digambarkan lagi. Suamikupun tak pernah sampai kedaerah itu .
Cerita lucah Threesome Dengan Murid Aku
Setelah beberapa kali lidahnya menjalar kesitu diaorang menurunkannya lagi ke bawah . aku mengangkat sedikit dubur saya agar mudah lidahnya bekerja . diaorang membasahkan lubang dubur saya dngan air liurnya .
Kemudian diaorang meminkan lidahnya di situ . Ternganga mulutku apabila lidahnya yg licin terkena bibir dubur saya . Sedang enak aku diulit impian aku terasa Rasyid menolak dubur saya kesisi .
aku faham tujuannya. aku mengiringkan tubuhku menghadap ke arah Faruq. Rasyid merubah posissinya kebelakangku dan menjilat dubur saya dari rekahan atas hingga ke bibir dubur saya . aku mengangkat kaki kiriku keatas dan meluaskan lagi rekahan celah pehaku agar senang Rasyid menjilat bibir dubur saya .
Faruq yg dari tadi menghisap buah dada ku kini berdiri dan melondehkan seluarnya. Tersembullah batang pelir nya yg tak berapa besar tersebut , sesuai dngan umurnya 18 tahun itu .
diaorang menyuakan batang pelir nya itu kearah mulutku . aku yg tak pernah menghisap alat kelamin lelaki seumur hidup menggenggam senjata Faruq dan menariknya kearah bibirku . Walaupun tak pernah hisap pelir tapi aku biasa tengok dalam video.
Threesome Dengan Murid Aku Cerita Malay Threesome
Jadi dngan tiada masalah aku memasukkannya ke dalam mulutku. Oleh krn tak selesa mengiring begitu aku terus berubah posisi meniarap. Bahagian dubur saya tinggikan sedikit agar mudah Rasyid menujahkan lidahnya kedalam lubang dubur saya .
Barulah aku tahu nikmat bermain lubang dubur . Sambil menjilat Rasyid membasahkan jarinya dan menjolok kedalam lubang faraj saya . aku menggerakkan dubur saya kedepan dan belakang . pelir Faruq habis saya hisap hingga kepangkal .
Ternganga Faruq menggenggam kepalaku yg bertudung. Apabila aku tak dapat bertahan lagi aku menarik rambut Rasyid mengisyaratkan agar diaorang mula masuk kedalamku . Rasyid faham dan terus bangun diaorang membaiki kedudukannya di belakangku untuk memasukkan pelir nya .
aku mendapati agak sukar baginya lalu aku mula menaikkan lagi dubur saya . Kedudukan saya sekarang adalah dalam posisi ‘doggy style ’ kata suamiku . Rasyid tanpa membuang masa mengacukan kepala pelir nya betul – betul di bibir faraj saya dan menolaknya ke dalam .
Ah enaknya kurasakan ketika itu . pelir Rasyid agak besar dibandingkan dngan pelir Faruq . Mungkin krn diaorang keturunan mamak. Rasyid semakin laju menujah lubang faraj saya dari belakang .
aku membuka mulut . “Perlahan , perlahan, nanti cepat keluar , egrh ” kata – kata tersebut keluar dari mulutku. Rasyid yg tak berpengalaman terus jg menujah dngan laju . Mungkin diaorang sudah tak tahan sangat dngan kemutan- kemutan yg kuberikan.
Tiba- tiba Rasyid merapatkan pelir nya hingga kepangkal dan terasa hangat dalam faraj saya . Rasyid dah sampai tapi aku masih belum . Hanya dua tiga tujahan saja lagi untukku klimaks .
Terus saya tarik tangan Faruq dan mengarahkannya kebelakang menggantikan Rasyid yg sudah tewas . Faruq dngan segera bergerak ke bahagian bawah tubuhku . aku dngan segera menelentang dan menggangkangkan kakiku.
aku menarik Faruq baring di atas badanku . Kami berpelukan beberapa minit sebelum aku menolak badannya dan terus mengambil seluar dalamku . Setelah agak puas hati dngan pakaian dan membetulkan tudung lebih kurang aku terus menuju ke bilik air guru dngan fikiran yg bercelaru .