Ini adalah kisah aku beraya di kampung. Aku adalah anak tunggal kepada ibubapa aku. Umur aku 25 tahun manakala mak aku berumur 45 tahun dan ayah aku 47 tahun. Setiap tahun kami akan beraya di kampung belah mak aku. Atuk dan nenek aku dah tiada jadi rumah pusaka diwarisi oleh pak long. Keturunan kami mengamalkan satu tradisi dimana kami wajib menjalinkan hubungan seks sesama keluarga bila menjelang hari raya. Ini adalah amanah yang diperturunkan oleh moyang kami. Disebabkan ritual itu, kami sekeluarga dan saudara mara mempunyai pertalian yang sangat teguh. Jadi setahun sekali, kami semua mesti berkumpul di kampung untuk meneruskan tradisi turun-temurun. Pakcik, makcik, sepupu dan anak2 buah diwajibkan untuk meneruskan tradisi tersebut dengan melakukan hubungan seks pada malam itu. Anak2 kecik pula dikecualikan dan ditidurkan dalam satu bilik berasingan. Jika sesiapa datang bulan pada hari itu, dia dikecualikan dari dijolok dan dibenarkan memakai seluar dalam sahaja. Tetapi tetap harus melayan dan menyertai kami. Pak long selaku tuan rumah akan kendalikan perjalanan tradisi itu. Tradisi itu akan membahagikan kami kepada beberapa golongan. Golongan yang tua, golongan muda dan golongan remaja. Terdapat juga beberapa syarat, peraturan dan ritual yang wajib dipatuhi oleh kami.

Ritual pertama bernama Berkasih Sayang dalam keluarga. Menantu menjilat kemaluan mertua / Anak menjilat kemaluan ibu atau bapanya. Bermakna bertukar pasangan dengan orang tua mereka.

Ritual kedua bernama Membalas Kasih Sayang. Mertua atau ibu bapa menjilat kemaluan anak atau menantu. Ianya untuk mencurahkan kasih sayang kepada golongan yang lebih muda.

Ritual ketiga bernama Mengeratkan silaturahim antara saudara yang lebih tua. Golongan muda menjilat dan menghisap kemaluan pakcik dan makcik mereka bergilir-gilir.

Ritual keempat, golongan tua akan bertukar pasangan sesama mereka dan melakukan hubungan seks. Golongan yang muda pula berpindah ke bilik lain untuk melakukan hubungan seks.

Untuk setiap ritual, pak long akan menamatkan dengan membunyikan loceng. Ianya terpulang pada pak long untuk tentukan jangka masa suatu ritual. Kami semua mesti mematuhi setiap arahan pak long.

Golongan remaja hanya memerhati sehingga tiba ritual keempat. Mereka akan berkumpul di keliling kami dalam keadaan bogel sewaktu ritual bermula.

Biasanya aku, mak dan ayah adalah yang terakhir sampai di kampung sebab tinggal di negeri yang lain. Perjalanan mengambil masa 3 jam untuk tiba di sana. Sesampai je, pak long dan pakcik2 yang duduk berborak di halaman rumah akan sambut kami. Aku akan bersalaman dan peluk cium dengan mereka, aku akan mengikut mak ke dapur untuk bersalaman dengan makcik2 pula. Kemudian aku akan ke bilik untuk menyimpan beg dan terus ke ruang tamu untuk berjumpa sepupu2 dan suami mereka. Anak2 buah aku juga akan berada di sana. Aku suka melayan anak2 buah aku itu terutama yang lelaki sebab mereka sangat nakal..

Aku akan membantu mengemas dan menghias rumah sambil beramah mesra dengan mereka. Disebabkan aku sepupu yang paling muda, aku selalu diusik oleh lelaki2 di situ. Tak lama kemudian, pakcik2 dan makcik2 akan berkumpul di ruang tamu untuk memulakan ritual selepas kanak2 ditidurkan dalam bilik. Golongan remaja akan duduk dan memerhati ritual kami. Mereka akan menyertai kami bila melakukan ritual keempat nanti. Aku akan duduk bersama mak ayah dan sepupu2 bersama suami atau isteri mereka akan duduk bersama org tua mereka. Kami akan menanggalkan pakaian masing2 dan menunggu Pak long untuk membuat ucapan pembukaan dan memulakan ritual. Kami harus mengikut setiap arahannya.

Loceng dibunyikan menandakan permulaan Ritual pertama iaitu Berkasih sayang dalam keluarga bermula dengan aku menjilat dan mengulum batang ayah aku. Ayah sangat gemar batangnya di kulum. Ayah akan meramas tetek aku dan bermain dengan puting aku. Kemudian mak pula akan kangkangkan kakinya supaya mudah untuk aku menjilat dan menyedut pantatnya. Tangan sebelah aku sentiasa di batang ayah untuk mengoncang batangnya. Tak lama selepas itu pak long akan membunyikan loceng sebagai tanda memberi arahan untuk melakukan ritual kedua.

Ritual Membalas kasih sayang bermula dan aku berbaring di lantai sambil mengangkangkan kaki. Ayah menjilat dan menyedut pantat sementara mak menjilat dan bermain dengan puting aku. Kemudian ayah akan menjilat tetek dan mak akan menjilat pantat aku. Selepas beberapa ketika, masuk pula ritual ketiga iaitu mengeratkan silaturahim antara saudara yang lebih tua. Jadi aku bangun dan bertukar2 tempat dengan sepupu2 aku sambil mengulum dan menjilat pantat makcik2 dan batang pakcik2 aku.

Bila ianya selesai, aku dan sepupu2 bersama pasangan mereka akan diarahkan untuk masuk ke bilik khas yang telah disediakan. Golongan remaja akan mengikut kami dan masuk ke bilik itu. Golongan tua akan meneruskan melakukan seks di ruang tamu dengan bertukar2 pasangan. Kami akan memulakan ritual kami dengan menari bogel dan meraba2 sambil memeluk. Yang remaja juga akan menyertai kami. Kemudian sambil menari dan meraba, permainan seks kami bermula. Selepas seketika, kami akan bertukar2 pasangan. Aku suka bila dua atau tiga orang mengerjakan aku pada masa yang sama yang mana pantat aku di jolok sementara kedua belah tetek diramas dan puting dijilat.

Anak2 buah yang lelaki akan menunjukkan kemesraan mereka pada tubuh badan aku. Mereka sukakan tetek aku yang keras dan bulat. Pantat aku sentiasa licin tanpa bulu dan sentiasa dijaga supaya wangi. Biasanya aku akan di kelilingi oleh mereka sehingga ritual keempat itu berakhir. Anak2 buah yang perempuan biasanya akan menemani ibu atau ayah mereka. Ritual itu akan berakhir apabila setiap lelaki berjaya memancutkan air mani mereka. Dan air mani itu harus lah ditelan oleh kami yang perempuan. Aku suka air mani anak2 buah aku. Rasanya agak sedap dan berbau wangi. Bila selesai, kami akan tido bersama dalam bilik itu. Mak ayah, pakcik dan makcik aku pula biasanya akan tido di ruang tamu selepas selesai ritual.

Mereka yang masih bertenaga akan meneruskan melakukan hubungan seks hingga puas. Pada paginya, kami akan mandi bersama dan bersiap untuk menyambut Hari Raya. Kami akan melakukan hubungan seks bila saja kami mahu sepanjang berada di kampung. Begini lah tradisi Hari Raya aku pada setiap tahun.

Sekian..